Crypto-Prijzen.nl

Cryptobeurs Bitrue lanceert USDC en gaat weg van USDT

Cryptobeurs Bitrue lanceert USDC en gaat weg van USDT

Cryptocurrency beurs Bitrue heeft besloten om USDC (USDC/USD) te ondersteunen in plaats van USDT (USDT/USD), door USD Coin te lanceren als hun vijfde basenpaar, vernam Invezz uit een persbericht. De beslissing is ingegeven door een sterke interesse in USDC in de DeFi ruimte, veiligheidskwesties en verzoeken van de gemeenschap.

Bitrue plant geleidelijke verschuiving weg van USDT

Deze stap is de eerste in Bitrue’s strategie om geleidelijk weg te gaan van Tether vanwege de grote vraag van de gemeenschap om alternatieve stablecoins te ondersteunen. Adam O’Neill, Chief Marketing Officer van Bitrue, zei:

“We zijn erg blij om de handelsopties die beschikbaar zijn voor onze gebruikers uit te breiden, vooral voor iets waar een kerngroep van onze gebruikers heel sterk in gelooft. De wereld van DeFi, die elke maand blijft groeien, is steeds meer gericht op USDC, en we werken eraan om die subsector zoveel mogelijk te ondersteunen.”

Bitrue ondersteunt al enige tijd USDC. Creditcardaankopen, investeringen en handelen zijn al een paar jaar beschikbaar voor gebruikers. Handelaren en beleggers kunnen zowel USD Coin storten als opnemen op de Solana (SOL/USD) en Ethereum (ETH/USD) ERC-20 netwerken.

USD Coin heeft echte fiat ondersteuning

USD Coin, een gezamenlijk project van Circle en Coinbase, is een zeer stabiele valuta. Alle munten in omloop hebben een equivalente Amerikaanse dollar op een bewaarrekening. De beschikbaarheid van fondsen wordt bewezen met maandelijkse audits. Dit maakt de stablecoin veel veiliger en veiliger in gebruik in vergelijking met analoge producten. Adam O’Neill voegde toe:

“Om ervoor te zorgen dat de cryptocurrency industrie op een duurzame en gezonde manier vooruitgang boekt, is het belangrijk dat deze op een solide basis is gebouwd. Aangezien de Amerikaanse dollar de de facto fiat-valuta is geworden voor het meten van portfoliowaarden, vonden we het belangrijk dat we onze ondersteuning achter een gerelateerde stablecoin die we kunnen vertrouwen. USDC past perfect bij de rekening.”

Bitrue voegt elke week meer paren toe

De beurs zal elke week meer USDC paren toevoegen. Bitrue heeft kantoren over de hele wereld en is een gediversifieerde cryptocurrency beurs met ondersteuning voor investeringen, leningen en handel voor een groot aantal gebruikers uit alle lagen van de bevolking.

The post Cryptobeurs Bitrue lanceert USDC en gaat weg van USDT appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*