Crypto-Prijzen.nl

Cryptobeurs Binance breidt zijn aanwezigheid in Ierland uit

Cryptobeurs Binance breidt zijn aanwezigheid in Ierland uit

Binance, de grootste cryptocurrency beurs naar handelsvolume, heeft te midden van uitbreidingsinspanningen nog drie bedrijven in Ierland geregistreerd. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag en merkte op dat de door Changpeng Zhao geleide beurs de drie nieuwe bedrijven in de afgelopen 10 dagen heeft geregistreerd. Naar verluidt heeft Binance het afgelopen jaar voor het eerst een winkel in Ierland geopend na de lancering van Binance (Ireland) Holdings.

Volgens het rapport zijn de namen van de nieuw geregistreerde bedrijven Binance (APAC) Holdings, Binance (Services) Holdings en Binance Technologies. Formeel opgericht op 27 september, noemen deze bedrijven allemaal Zhao als hun directeur. Naar verluidt heeft de directie de registratiepapieren op 10 en 13 september ondertekend.

Naar verluidt heeft het Ierse advocatenkantoor Mason Hayes & Curran de drie nieuwe bedrijven opgericht namens Binance. Volgens de documenten van het bedrijf zijn de drie nieuwe entiteiten accountantskantoren. Ze bevinden zich boven een atletiekwinkel in een klein, onopvallend gebouw aan de zuidkant van Dublin.

De uitbreiding van Binance in Ierland komt omdat de crypto economie van het land vanuit een regelgevend standpunt in een grijs gebied blijft bestaan. Hoewel Ierland niet is overgegaan tot regulering van digitale activa, heeft de centrale bank van het land een negatief beeld van de ontluikende activaklasse. De autoriteit heeft verschillende consumentenwaarschuwingen afgegeven over de risico’s van beleggen in cryptocurrencies.

Meer inspanningen leveren om compliant te blijven

Dit nieuws komt terwijl Binance doorgaat met het beëindigen van services in verschillende rechtsgebieden. De beurs maakte de afgelopen maand bekend dat het stopt met het aanbieden van alle producten en diensten in Singapore. Bovendien heeft Binance de handel in derivaten in Australië stopgezet als onderdeel van zijn missie om compliant te blijven.

In beide gevallen zei de beurs:

Ons doel is om een duurzaam ecosysteem te creëren rond blockchain technologie en digitale activa. Binance verwelkomt ontwikkelingen in het regelgevingskader van onze branche, omdat deze kansen bieden voor de marktspelers om meer samen te werken met de regelgevers.

Twee weken voor het verlaten van Singapore, huurde de beurs Greg Monahan, de voormalige US Treasury Criminal Investigator, als haar nieuwe wereldwijde witwassen van geld verbalisant (GMLRO), ter vervanging van Karen Leong, die deze functie had gehouden sinds 2018. Deze benoeming getracht de beurs te helpen beschuldigingen dat het het witwassen van geld heeft vergemakkelijkt, te vernietigen.

In een reactie op de toetreding van Monahan tot Binance zei Zhao dat hij een schat aan anti-witwas (AML) en onderzoekservaring naar Binance zou brengen, aangezien hij veel ervaring heeft opgedaan tijdens zijn werk als een Amerikaanse federale wetsonderzoeker.

The post Cryptobeurs Binance breidt zijn aanwezigheid in Ierland uit appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*