Crypto-Prijzen.nl

Crypto Volatility Index 2.0 gaat live na maanden van ontwikkeling

Crypto Volatility Index 2.0 gaat live na maanden van ontwikkeling

Versie 2.0 van de Crypto Volatility Index is gelanceerd na zorgvuldige en uitgebreide planning en ontwerp, zo verneemt Invezz uit een persbericht. De nieuwe versie wordt geleverd met veel nieuwe en opwindende functies en verbeteringen en is nu live. Deze omvatten een USDC (USDC/USD) platform, zogenaamde volatiliteitstokens op DEXen, een verbeterde gebruikerservaring en margehandel op het Polygon (MATIC/USD) netwerk. Hier is iets meer over elk van deze.

USDC platform

De nieuwe versie van CVI is voorzien van een USDC platform, dat het mogelijk maakt om posities te openen, CVI USDC via CVI in te zetten en liquiditeit te verschaffen. Om te beginnen zal het platform margehandel mogelijk maken.

Volatiliteitstokens

Volatiliteitstokens zijn een belangrijke mijlpaal voor DeFi in het algemeen en voor CVI gedeeltelijk. Het nieuwe en innovatieve idee hiervan: ze stellen gebruikers in staat om te handelen en met hen samen te werken om zichzelf te beschermen tegen tijdelijk verlies.

Het eerste volatiliteitstoken dat CVI lanceerde was ETHVOL. Alle op ETH gebaseerde (ETH/USD) DEXen kunnen worden gebruikt om erin te handelen. Het zal de aandacht trekken van arbitrageurs, DEX’s en handelaren in geval van prijsverschil tussen markten (mint/burn vanwege prijzen op secundaire markten). Bovendien zullen mint/burn en andere arbitrage gerelateerde operaties op het hoofdplatform ertoe leiden dat er meer vergoedingen worden geïnd (open/close positie). CVIVOL zal het tweede volatiliteitstoken zijn dat wordt gelanceerd. Elke door Polygon ondersteunde DEXen kunnen worden gebruikt om het te verhandelen.

Margehandel

CVI introduceerde margehandel op haar handelsplatform. De UX voor margehandel is nu ook beschikbaar. Nu hebben handelaren toegang tot meer geld om hun handelsstrategieën te ondersteunen door gebruik te maken van hun USDC posities op het Polygon netwerk door X2. X3 margehandel zal in de toekomst ook mogelijk zijn. Vergeleken met transacties zonder hefboomwerking, zullen succesvolle transacties meer winst genereren, waardoor de kapitaalefficiëntie wordt verbeterd.

Nieuw en verbeterd design

Last but not least gebruikte CVI feedback van klanten om hun platform opnieuw te ontwerpen. De intuïtieve UI/UX heeft het Crypto Volatility Index platform eenvoudiger gemaakt voor handelaren om te gebruiken. Door deze veranderingen is het ook efficiënter en effectiever geworden.

The post Crypto Volatility Index 2.0 gaat live na maanden van ontwikkeling appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*