Crypto-Prijzen.nl

Crypto portemonnee NGRAVE haalt $6 miljoen op in seed ronde

Crypto portemonnee NGRAVE haalt $6 miljoen op in seed ronde

NGRAVE, de zelf-beschreven “koudste” crypto hardwareportemonnee, rondde een startronde van $ 6 miljoen af, vernam Invezz uit een persbericht. De maker van de portemonnee trok belangstelling van bekende investeerders zoals Morningstar Ventures, DFG Group, Woodstock Fund, Spark Digital Capital, Mapleblock Capital, Moonrock Capital, en een aantal private angel investeerders en belangrijke opinieleiders.

Beveiliging en gebruikerservaring verstoren

NGRAVE maakt een krachtige indruk op de markt door de beveiliging en gebruikerservaring echt te verstoren als het gaat om crypto opslag oplossingen. Bovendien beschikt het over EAL7 beveiligingscertificering, waardoor het veiliger is dan welke bank- of crypto-bewaaroplossing dan ook, inclusief Trezor. NGRAVE won de AIBC Summit 2021 crypto wallet of the year award voor zijn eersteklas beveiliging.

Seed ronde fondsen worden gebruikt om team te laten groeien

Het platform zal de startfinancieringsronde van $ 6 miljoen gebruiken om zijn team te laten groeien en zijn wereldwijde bereik te vergroten. Op dit moment is hun product in 90 landen uitverkocht. Er is een wachtlijst om je in te schrijven. Dit jaar organiseert NGRAVE een nog grotere financieringsronde.

Voldoen aan de grote wereldwijde vraag naar veiligere crypto opslag

NGRAVE zal inspelen op de vraag en haar wereldwijde merk en aanwezigheid versterken door hubs over de hele wereld op te zetten. Het wil meerdere experimenten uitvoeren om zijn visie op het ontwikkelen van een ecosysteem op volledige schaal te voltooien.

NGRAVE CEO en medeoprichter Ruben Merre merkte op:

Omdat we zelf crypto hacks hebben meegemaakt, hebben we het onze missie gemaakt om de crypto gemeenschap het beveiligingscomfort te bieden dat het verdient. Daarom hebben we tot het uiterste geïnnoveerd op het gebied van zowel beveiliging als gebruikerservaring. Deze seed ronde vertegenwoordigt de kickstart voor onze exponentiële groeifase en met de steun van verschillende strategische investeerders zijn we ervan overtuigd dat 2022 een doorbraakjaar zal zijn voor NGRAVE.

Woodstock Fund Founding Partner Himanshu Yadav voegde toe:

Wanneer u ’s werelds beste ondernemers, innovators, wetenschappers en bedrijfsexperts samenbrengt om een cruciaal probleem op het gebied van digitale activa op te lossen, creëert u het meest veilige product voor miljoenen gebruikers en duizenden ondernemingen. Dat is waar het bij NGRAVE om draait en waarom het voor ons een no-brainer investering is.

Over de NGRAVE portemonnee

De NGRAVE portemonnee is een drieledige oplossing die bestaat uit ZERO, een offline hardwareportemonnee met touchscreen waar u uw crypto veilig kunt opslaan en afhandelen; GRAPHENE, een back-up oplossing die ervoor zorgt dat gebruikers nooit hun sleutels kwijtraken; en LIQUID, een mobiele app die gebruikers in realtime met de blockchain verbindt zonder hun privésleutels vrij te geven.

De post Crypto portemonnee NGRAVE haalt $6 miljoen op in seed ronde verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*