Crypto-Prijzen.nl

Crypto onderwijsbedrijven CPE World en Interaxis fuseren

Crypto onderwijsbedrijven CPE World en Interaxis fuseren

Adam Blumberg en Steve Larsen, mede-oprichters van PlannerDAO, kondigden de fusie aan van hun respectievelijke cryptocurrency- en digitale activaonderwijsbedrijven, Interaxis en CPE World, vernam Invezz uit een persbericht. Deze fusie wordt het meest uitgebreide crypto educatieplatform voor accountants en financiële planners. Het is onder het merk Interaxis.

Onderwijs in kernaspecten van blockchain en crypto

Vorig jaar hebben Blumberg en Larsen hun krachten gebundeld om de aanduiding Certified Digital Asset Advisor (CDAA) te lanceren. Dit programma biedt financiële adviseurs diepgaande opleiding en training in vijf kernaspecten van blockchain technologie, cryptocurrency en DeFi. Dit geeft beleggers de hoogste kwaliteit van service en advies.

Na de fusie zal Interaxis langdurige beroepsopleidingen voor accountants laten ontwikkelen door CPE World, dat Larsen meer dan twee decennia geleden heeft opgericht. Andere belangrijke activa en waardevolle inhoud zullen ook beschikbaar zijn.

Interaxis zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn en de aanpassing van cryptovaluta in het hele spectrum van financiële diensten. Het nieuwe platform zal cryptocurrency educatie brengen voor financiële planners en accountants. Blumberg merkte op:

Blockchain technologie trekt steeds meer de interesse en verbeelding van vooruitstrevende financiële dienstverleners en de klanten die zij bedienen. Deze fusie is ons antwoord op de ongelooflijke vraag die we zien in de financiële planning en boekhoudkundige beroepen. Door onze platforms te combineren, zijn we in staat om de distributie van onze programma’s op te schalen om aan deze eisen te voldoen, terwijl we pionieren met nog meer nieuwe programma’s en aanbiedingen.

Medeoprichters van PlannerDAO, toegewijd aan crypto bewustzijn

Larsen en Blumberg waren ook medeoprichter van PlannerDAO, een organisatie en gemeenschap die tot doel heeft hoogwaardige crypto educatie en bewustwording te bieden aan experts op het gebied van financiële dienstverlening. Tot de belangrijkste leden van PlannerDAO behoren Certified Public Accountants, Certified Financial Planners, Certified Digital Asset Advisors en Chartered Financial Analysts.

Op dit moment accepteert PlannerDAO registraties voor Crossroads, de eerste brancheconferentie voor DeFi services. Het vindt plaats in Kansas City, Missouri, op 25 en 26 april.

Larsen voegde toe:

Er is een beweging gaande in de financiële dienstverlening. We zien dat de interesse en opwinding maand na maand toenemen rond digitale activa en blockchain technologie. In de kern bouwen we gemeenschappen en platforms om crypto nieuwsgierigen samen te brengen met de echte gelovigen om ideeën te delen en zo goed mogelijk geïnformeerd te worden, zodat ze hun klanten het beste van dienst kunnen zijn tijdens dit transformerende moment.

Het bericht Crypto onderwijsbedrijven CPE World en Interaxis fuseren verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*