Crypto-Prijzen.nl

Category Archive : Crypto-nieuws

PEPE prijsvoorspelling tijdens trend van tokens met dierenthema onder leiding van Bitcoin Dogs

PEPE price prediction

In het steeds evoluerende cryptolandschap hebben tokens met een dierenthema de laatste tijd een centrale plaats ingenomen, met een opmerkelijke stijging van de belangstelling en investeringen. Onder deze is Pepe Coin (PEPE) de afgelopen week getuige geweest van een opmerkelijke prijsstijging van 287%, waardoor het een opmerkelijke concurrent is op de markt voor meme-coins.

De bullish opwinding rond PEPE is niet alleen een weerspiegeling van de recente prestaties, maar ook indicatief voor een bredere trend in de cryptowereld, nu nieuwkomers zoals de Bitcoin Dogs (0DOG) furore maken met de eerste in zijn soort BRC-20 ICO.

PEPE prijs: bulls nemen controle over

PEPE, een deflatoire memecoin geïnspireerd op de internetmeme Pepe the Frog, heeft de afgelopen 24 uur een opmerkelijke prijsstijging van 58% gezien.

Deze waardestijging, waarbij PEPE momenteel wordt verhandeld tegen $0,000004688, weerspiegelt het groeiende enthousiasme voor op meme gebaseerde cryptocurrencies.

Het handelsvolume is ook gestegen naar $264.127.171, wat wijst op een robuuste groei van de belangstelling van beleggers. De marktkapitalisatie bereikte $1,56 miljard bereikte, waardoor het tot de top van de meme-coins behoort.

De prijsstijging van Pepe Coin, in combinatie met de escalerende opwinding rond op meme gebaseerde digitale valuta.

De drijvende krachten achter de prijsstijging zijn veelzijdig. Om te beginnen hebben de strategische promotie-inspanningen van Binance een cruciale rol gespeeld bij het vergroten van Pepe’s aanwezigheid op de markt.

Ten tweede heeft de introductie van speciale aanbiedingen gericht op het aanmoedigen van de acquisitie en het behoud van Pepe de aandacht getrokken, wat heeft geleid tot een groter handelsvolume en een groter beleggersvertrouwen.

PEPE prijsvoorspelling

Naarmate het bullish momentum toeneemt, bevindt Pepe Coin zich op de derde positie onder de meme-coins, alleen achter Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB).

Deze stijging weerspiegelt een groeiende belangstelling onder beleggers, die zich aangetrokken voelen tot de lage kosten en aantrekkingskracht van meme-munten. Technische indicatoren duiden op een aanhoudende bullish trend voor Pepe Coin.

Vandaag bereikte PEPE een piek van $0,000004906, vóór een kleine correctie. Ondanks deze correctie blijft de waarde van PEPE echter boven het belangrijkste weerstandsniveau op de weekgrafiek. Dit wijst op een sterk marktvertrouwen en het potentieel voor verdere winsten.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD)-indicator duidt op een sterke buy-in van beleggers, terwijl de Relative Strength Index (RSI) boven de 80 punten uitkomt, wat wijst op aanzienlijke interesse van beleggers en het actief als overbought markeert.

Bovendien voorspelt de positieve stand van 0,28 van de Chaikin Money Flow (CMF)-index gunstige prijsbewegingen in de toekomst.

Bitcoin Dogs: game-fi-potentieel ontketenen in de Dogaverse

Naarmate tokens met een dierenthema steeds meer terrein winnen, komt Bitcoin Dogs naar voren als een pionier. Het project introduceert het concept van Game Finance (Game-Fi) binnen de Dogaverse.

Dit innovatieve platform biedt een speeltuin voor hondenliefhebbers en cryptoliefhebbers om te handelen, verzamelen en verschillende activiteiten uit te voeren. Bitcoin Dogs integreert elementen zoals het voeren van virtuele honden, sociale interacties en speler-vs-speler (PvP) uitdagingen, waardoor een dynamische en lonende omgeving ontstaat.

De Bitcoin Dogs Club Metaverse vormt de kern van deze ervaring, waarbij plezier maken niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook vereist is voor de opbrengst.

De routekaart van Bitcoin Dogs schetst de belangrijkste mijlpalen, van de grote opening en het NFT-debuut tot ondersteuning over meerdere ketens en partnerschappen met Bitcoin (BTC). Het heeft tot doel op te vallen in de blockchain-ruimte en geschiedenis te schrijven als de eerste Bitcoin RSK (BRC20) ICO.

Bitcoin Dogs presale: nog maar 13 dagen

Voor degenen die zich graag bij het peloton willen aansluiten: de presale van Bitcoin Dogs is in volle gang, met nog maar 13 dagen te gaan voordat de mogelijkheid sluit.

De presale introduceert het native token, 0DOG, met de huidige faseprijs van $0,0281.

De presale heeft tot nu toe met succes $6.250.317 opgebracht, wat het enthousiasme van early adopters aantoont.

Naarmate de presale vordert, zal de prijs in de volgende fase stijgen naar $0,0312. Dit benadrukt de urgentie voor potentiële investeerders om in te kopen vóór de aanstaande prijsstijging. Bezoek de officiële website van Bitcoin Dogs om een deel van de 0DOG-tokens te kopen.

In deze historische ICO op de Bitcoin-blockchain zijn de tokenomics gestructureerd met 900 miljoen tokens, en 90% daarvan ligt voor het oprapen tijdens de 30 dagen durende tokenverkoop. De schaarstefactor wordt benadrukt, waarbij eventuele resterende tokens na 30 dagen verdwijnen, waardoor de waarde voor tokenhouders toeneemt.

Terwijl het aftellen doorgaat, anticipeert de Bitcoin Dogs Club op verdere ontwikkelingen in haar routekaart, wat zal leiden tot de grootse lancering van de Dogaverse en een opwindende samenwerkingsgroei in de komende kwartalen.

Conclusie

Zowel Pepe Coin als Bitcoin Dogs tonen het evoluerende landschap van tokens met dierenthema.

Terwijl beleggers door deze kansen navigeren, opent de convergentie van de meme-muntenrally en de Game-Fi-innovatie nieuwe mogelijkheden voor degenen die bereid zijn de onbekende gebieden van de cryptowereld te verkennen.

The post PEPE prijsvoorspelling tijdens trend van tokens met dierenthema onder leiding van Bitcoin Dogs appeared first on Invezz

Wat gebeurt er met de prijzen van Floki Inu en Dogelon Mars (ELON)?

Nieuwe en oudere memecoins zijn terug. De prijs van Dogelon Mars (ELON) is de afgelopen zes dagen op rij gestegen en naar het hoogste punt sinds november 2023 gestegen. Floki Inu ($FLOKI) brult terug en is gestegen naar de hoogste swing sinds maart 2023.

Zoals ik een tijdje terug schreef, staat deze voorstelling in het teken van dierengeesten zijn teruggekeerd op de aandelen- en cryptomarkt. De Fear & Greed-index van CNN Money is bijvoorbeeld naar de extreme hebzuchtzone van 77 gestegen. De meeste van zijn subindices, zoals marktmomentum, aandelenkoerssterkte en put- en call-opties, zijn allemaal naar de extreme hebzuchtzone verplaatst.

De crypto Fear & Greed-index is ook naar het extreme hebzuchtniveau van 86 gesprongen. In de meeste gevallen hebben cryptocurrencies de neiging zich te herstellen wanneer er een gevoel van hebzucht op de markt is. Deze winsten zijn doorgaans meer uitgesproken bij smallcap-activa met een lage koerswaarde.

Dit verklaart waarom memecoins zoals Floki Inu en Dogelon Mars de afgelopen dagen parabolisch zijn geworden. Maar ze zijn niet de enigen. Pepe is de afgelopen 24 uur met ruim 62% gestegen, waardoor de totale marktkapitalisatie op bijna $2 miljard is gekomen.

Dogwifhat, een nieuw Solana-token, is de afgelopen zeven dagen met meer dan 337% gestegen. Sommige van deze winsten wonnen aan kracht nadat het token werd genoteerd door Robinhood, een van de grootste aandelen- en crypto brokers in de Verenigde Staten.

De andere best presterende meme-coins zijn Solsponge, Baby Trump, Baby Doge Coin en Coq Inu. Al deze tokens zijn de afgelopen dagen met meer dan 100% gestegen.

Er is geen intern nieuws over deze tokens. Floki Inu heeft de afgelopen maanden echter verschillende krantenkoppen gehaald. Eerder deze week meldden we bijvoorbeeld dat het ecosysteem een totale waarde had bereikt die vergrendeld was (TVL) van meer dan $105 miljoen. Een paar dagen later steeg de inzet van TVL naar meer dan $366 miljoen.

Daarom is de kans groot dat deze tokens het de komende weken goed zullen blijven doen. De halving van Bitcoin zal naar verwachting in april plaatsvinden, terwijl de Federal Reserve naar verwachting later dit jaar zal beginnen met het verlagen van de rente. Cryptocurrencies hebben de neiging zich vóór deze gebeurtenissen te verzamelen.

Als zodanig zal de volgende prijs van Floki Inu om in de gaten te houden $0,00020 zijn, terwijl ELON zou kunnen stijgen van $0,0000003 naar meer dan $0,000005.

The post Wat gebeurt er met de prijzen van Floki Inu en Dogelon Mars (ELON)? appeared first on Invezz

Pullix presale bereikt $9 miljoen, einde nadert; drie dagen tot Uniswap notering

Pullix presale hits $9M as it nears end; three days to Uniswap listing

In een baanbrekende ontwikkeling zag Pullix, het innovatieve DeFi-protocol, een overweldigende respons tijdens de presale. Hierbij werd een indrukwekkend bedrag van $9.052.991 vergaard met nu nog maar drie dagen te gaan tot de langverwachte notering op Uniswap.

Deze mijlpaal onderstreept de groeiende belangstelling voor Pullix en het native token, $PLX, omdat het pioniert met een hybride uitwisselingsmodel dat de sterke punten van gecentraliseerde en gedecentraliseerde platforms naadloos combineert.

Vertrouwen van investeerders in Pullix

Pullix is uitgegroeid tot een koploper in het snel evoluerende landschap van gedecentraliseerde financiering (DeFi), dankzij de aandacht die de presale trekt van investeerders over de hele wereld. De presale, die in 2023 begon, heeft bijna $9,1 miljoen opgebracht,. Het is een bewijs van een groot vertrouwen van investeerders in de visie en uitvoering van het project.

Terwijl de aftelklok wegtikt, biedt de huidige bonus presale ronde een aantrekkelijke kans voor vroege investeerders om $PLX-tokens veilig te stellen tegen een prijs van $0,14 per stuk. Het succes van de presale positioneert Pullix als een formidabele speler op het gebied van cryptohandel en investeringen, waarbij conventionele normen worden uitgedaagd met zijn hybride aanpak.

Verwachting voor beursnoteringen neemt toe

Pullix heeft zijn noteringsevenementen strategisch gepland, waarbij Uniswap het eerste platform is dat getuige is van het debuut van het PLX-token op 4 maart 2024.

Deze notering op een gedecentraliseerde beurs sluit aan bij de toewijding van Pullix aan decentralisatie en inclusiviteit binnen de cryptogemeenschap.

Hierna is een BitMart-notering gepland voor 7 maart 2024, waardoor handelaren diverse opties krijgen om toegang te krijgen tot het PLX-token en dit te verhandelen.

Beleggers kijken reikhalzend uit naar de beursnotering van Uniswap, omdat het een belangrijke stap markeert in de reis van Pullix om de crypto-handelservaring opnieuw te definiëren. Er wordt verwacht dat de noteringsgebeurtenissen een verhoogde liquiditeit voor het PLX-token zullen opleveren, waardoor nieuwe wegen worden geopend voor zowel handelaren als investeerders.

Het ecosysteem van Pullix

Het Pullix-ecosysteem introduceert een nieuw concept van ‘Trade-to-Earn’, waardoor houders van $PLX-tokens kunnen deelnemen aan het dagelijks delen van inkomsten. Via een uniek mechanisme wordt een deel van de dagelijkse inkomsten die door Pullix worden gegenereerd, gebruikt om $PLX-tokens op de open markt te kopen en te verbranden, waardoor het tokenaanbod wordt verminderd en mogelijk de waarde wordt vergroot.

Een opvallend kenmerk is de transparantie die gebruikers wordt geboden, waardoor ze de dagelijkse handelsinkomsten en tokenverbrandingen kunnen volgen via een intuïtief dashboard. Dit streven naar openheid wordt verder geïllustreerd door het besluit om de liquiditeitspool gedurende 24 maanden na de lancering van Uniswap vast te zetten, waardoor eventuele zorgen over mogelijke marktmanipulatie of instabiliteit worden weggenomen.

Vooruitkijkend schetst de routekaart van Pullix ambitieuze ontwikkelingsplannen binnen een tijdsbestek van twaalf maanden.

Na de presale lancering, de oprichting, de marketingcampagnes en de licentieverwerving in 2023 te hebben voltooid, is het team klaar voor een dynamisch 2024.

De komende fasen omvatten het voltooien van de presale, het lanceren van PLX op gedecentraliseerde beurzen, het noteren op gecentraliseerde beurzen, de lancering van het bètaplatform en de ontwikkeling van mobiele applicaties voor iOS en Android.

Bij het aanpakken van regelgevingsoverwegingen erkent Pullix het DeFi-karakter van zijn protocol, wat heeft geleid tot de beslissing om zich offshore te registreren. Het bedrijf streeft ijverig naar goedkeuring door de regelgevende instanties, waarbij de verwachting is dat de eerste licentie op 19 januari 2024 zal worden goedgekeurd.

Conclusie

Terwijl Pullix zich voorbereidt op zijn aanstaande Uniswap-notering en de daaropvolgende notering op BitMart, wacht de cryptogemeenschap met spanning op de zich ontvouwende hoofdstukken in de reis van het platform.

Met de succesvolle presale die over twee dagen ten einde loopt, innovatieve functies en strategische vermeldingen, staat Pullix in de voorhoede van het evoluerende landschap van gedecentraliseerde financiering, klaar om een blijvende impact te maken.

The post Pullix presale bereikt $9 miljoen, einde nadert; drie dagen tot Uniswap notering appeared first on Invezz

AGIX, Bittensor, The Graph en Jasmy stijgen terwijl crypto-rally afkoelt

De recente rally in de crypto-industrie zorgde vrijdag voor een adempauze toen sommige investeerders winst begonnen te maken. Bitcoin bleef stabiel op $62.400, iets onder het hoogste punt van het jaar tot nu toe van meer dan $64.000. Op dezelfde manier bleef Ethereum stabiel op $3.400, terwijl de totale marktkapitalisatie van alle cryptocurrencies met 40 basispunten terugliep tot $2,32 biljoen.

AGIX, Bittensor en The Graph aan kop

Hoewel de meeste cryptocurrency-prijzen binnen een krappe bandbreedte bleven, waren er enkele potentiële winnaars. Zoals ik eerder schreef, was Axelar (AXL) een van de best presterende cryptocurrencies, aangezien deze tijdens de sessie met meer dan 50% steeg.

De andere grote winnaars waren cryptocurrencies die verband hielden met de kunstmatige intelligentie (AI)-technologie. Het SingularityNET (AGIX)-token steeg naar een recordhoogte van $0,90, wat betekent dat het met bijna 2.000% is gestegen ten opzichte van het laagste punt vorig jaar.

De koers is de afgelopen vijf weken op rij gestegen, waardoor de marktkapitalisatie nu ruim $1,1 miljard bedraagt. SingularityNET bouwt een gedecentraliseerde marktplaats voor AI-toepassingen zoals Nunet, Rejuve en SingularityDAO.

Bittensor (TAO) was vrijdag de andere best presterende crypto, met een stijging van meer dan 13%. Het steeg naar een recordhoogte van $730, wat veel hoger was dan het dieptepunt van $420 dit jaar. Bittensor is een project dat wordt ondersteund door de Digital Valuta Group (DCG), Polychain Capital en FirstMark.

Het is een platform dat tot doel heeft het machine learning-proces te decentraliseren door een peer-to-peer-markt voor machine-intelligentie te creëren. Het maakt gebruik van een technologie die bekend staat als proof of intelligence en die knooppunten beloont die bijdragen aan de machine learning-modellen. De marktkapitalisatie van TAO is gestegen naar ruim $4,4 miljard.

De Graph (GRT) was vrijdag de andere best presterende cryptocurrency. Het heeft de afgelopen vier weken op rij een sprong gemaakt en bevindt zich op het hoogste punt sinds 22 mei. De prijs van Jasmy steeg vrijdag met ruim 10% en zette daarmee een rally voort die al weken aan de gang was.

De andere best presterende cryptocurrencies waren Chiliz, Cronos, Fetch.ai en Pepe.

Crypto-rally heeft meer ruimte

Analisten zijn van mening dat cryptocurrencies meer ruimte hebben om vooruit te lopen op de halving van Bitcoin, die in april zal plaatsvinden. Halveren is een proces dat is ingebouwd in de code van Bitcoin en dat de beloningen die aan miners worden aangeboden, vermindert. In dit geval zal het aantal Bitcoin-beloningen dalen van 900 naar ongeveer 450 per dag.

Dit alles gebeurt in een tijd waarin de vraag naar Bitcoin sneller stijgt dan het aanbod. Ten eerste hebben de iShares Bitcoin ETF (IBIT) en Fidelity Wise Origin Bitcoin ETF (FBTC) meer dan $11 miljard aan activa verzameld en deze trend kan zich voortzetten. In de meeste gevallen hebben Bitcoin en andere altcoins de neiging om vóór de halvering te stijgen en dit zou kunnen gebeuren. dit jaar. Dit verklaart waarom de crypto Fear & Greed-index naar de extreme hebzuchtzone van 85 is gegaan.

The post AGIX, Bittensor, The Graph en Jasmy stijgen terwijl crypto-rally afkoelt appeared first on Invezz

Is AltSignals ($ASI) het kopen waard als AI-spel?

is altsignals worth buying as ai play

De aan kunstmatige intelligentie gerelateerde rugwind zou de S&P 500 tegen het einde van dit jaar nog eens 15% kunnen doen stijgen. Dit zegt Mary Ann Bartels, hoofd beleggingsstrateeg van Sanctuary Wealth.

AI zou de S&P 500 kunnen helpen het niveau van 5.800 te bereiken

De referentie-index is dankzij AI al met zo’n 10% gestegen sinds het laagste punt dit jaar in januari.

Maar Bartels is ervan overtuigd dat een voortdurende focus op kunstmatige intelligentie er waarschijnlijk voor zal zorgen dat dit niveau in 2024 het niveau van 5.800 zal bereiken. In een onderzoeksnota eerder deze week zei ze:

De markt heeft tussen 1995 en 2000 een belangrijke stap gezet. Een groot deel daarvan kwam voort uit productiviteitsverbeteringen door computers en telecom. AI begint nu dat soort invloed te krijgen.

Houd er rekening mee dat het niet erg waarschijnlijk is dat de AI-wind in de rug beperkt zal blijven tot alleen de aandelenmarkt. Cryptocurrencies zoals AltSignals hebben net zo goed een kans om te profiteren van kunstmatige intelligentie.

Laten we AltSignals eens nader bekijken om te begrijpen waarom.

AltSignals heeft een AI-product gelanceerd

AltSignals is een opkomend platform dat handelaren de afgelopen jaren hebben gebruikt om hun winsten op de financiële markten te maximaliseren.

Het handelsalgoritme dat het ‘AltAlgo’ noemt, zendt signalen uit om te investeren in aandelen, forex en cryptocurrencies met maar liefst 64% nauwkeurigheid.

En nu is AltSignals zelfs een AI-spel geworden met de lancering van een nieuw product: Actualize AI. Actualiseer AI lijkt in essentie op AltAlgo. Eén belangrijk verschil is echter dat het nieuwe product nu kunstmatige intelligentie gebruikt om een nog betere nauwkeurigheid van meer dan 80% voor zijn handelssignalen te leveren.

Wat AltSignals aandrijft en waar het voor staat, is een native $ASI-token, waardoor het ook een investering op zichzelf is. Klik hier om de projectwebsite te bezoeken als je meer wilt weten over AltSignals.

Verdien tot 25% door $ASI-tokens te staken

$ASI is nu een beursgenoteerd token waarvan de deflatoire tokenomics het een aantrekkelijke investering maken. Als je het native token vasthoudt, word je lid van de AI-ledenclub en krijg je toegang tot de toekomstige AI-producten van het platform.

Volgens de website zal AltSignals in het derde kwartaal van 2024 nieuwe producten op basis van kunstmatige intelligentie uitrollen.

Andere manieren om geld te verdienen met $ASI zijn deelname aan de handelstoernooien en staken, wat een lucratief rendement tot 25% oplevert. $ASI-eigenaren krijgen ook inspraak in hoe het project evolueert, aangezien het een gedecentraliseerd platform is.

Door een vroege positie in AltSignals in te nemen, kunt u mogelijk profiteren van de koersstijging terwijl het bedrijf zijn belofte om wereldwijd te schalen blijft waarmaken. Via deze link kun je manieren verkennen om in $ASI te beleggen.

AI-wind in de rug kan AltSignals ($ASI) helpen

AltSignals is ook een opwindende investering als AI-spel, aangezien Statista voorspelt dat de markt tot het einde van dit decennium met een samengesteld jaarlijks percentage van 15,83% zal groeien.

Afgezien daarvan kan het $ASI-token, dat een cryptocurrency is, ook profiteren van de bredere marktwind die de leider – Bitcoin de afgelopen dagen ruim boven het niveau van $60.000 heeft geduwd.

Deze katalysatoren omvatten de Spot Bitcoin ETF’s die de SEC in januari heeft goedgekeurd, de halvering die zelfs gepland is voor april of mei, en de eerste renteverlaging van de Federal Reserve die in juni wordt verwacht.

Al met al zijn veel experts van mening dat BTC de komende maanden een recordhoogte zal bereiken en als het inderdaad stijgt, is de kans groot dat het, zoals altijd, de rest van de markt mee zal sleuren, inclusief $ASI. Klik hier om dieper in AltSignals te duiken.

The post Is AltSignals ($ASI) het kopen waard als AI-spel? appeared first on Invezz

Axelar prijsvoorspelling nu AXL-crypto verticaal gaat

De prijs van Axelar (AXL) ging vrijdag verticaal en werd de best presterende crypto in de sector. Het token steeg met meer dan 60%, waardoor het naar een recordhoogte steeg en het een marktkapitalisatie van meer dan $1,46 miljard opleverde. Sinds het laagste punt in december is de het met ruim 700% gestegen.

Waarom steeg de prijs van AXL?

Axelar is een toonaangevende infrastructuuraanbieder die achter de schermen van de meeste toepassingen in de sector werkt. Het doel is om meer dan 50 blockchains te verbinden via meerdere consensusnetwerken zoals Cosmos en EVM.

Dankzij de technologie van Axelar kunnen ontwikkelaars gebruikers gemakkelijk onboarden. Het wordt veel gebruikt door Web3-netwerken in sectoren als Decentralized Finance (DeFi), Non-Fungible Tokens (NFT), stablecoins en portemonnees.

Axelar heeft een enorm ecosysteem dat bestaat uit enkele van de grootste spelers in de branche, zoals dYdX, PancakeSwap, Lido en Pangolin. Het wordt ook gebruikt door Trust Wallet, Squid en Sushi.

Het is onduidelijk waarom de prijs van Axelar parabolisch is geworden, aangezien de ontwikkelaars vrijdag geen enkele aankondiging hebben gedaan. Een waarschijnlijke reden is dat er binnenkort een aanstaande samenwerking of aankondiging kan plaatsvinden.

De andere waarschijnlijke reden is dat het token wordt gepompt door daghandelaren op belangrijke platforms zoals Reddit en StockTwits. Het was vrijdag een van de meest populaire cryptocurrency op deze platforms.

Onlangs hebben we gezien dat enkele cryptocurrencies en aandelen parabolisch zijn geworden. Bonk, het best genoemde token op donderdag, was bijvoorbeeld een van de best presterende tokens in de sector.

De andere reden is dat de Fear of Missing Out (FOMO) onlangs op de markt is teruggekeerd, nu Bitcoin boven de $60.000 is gestegen. Als zodanig zullen we vaak zien dat sommige altcoins zonder reden parabolisch worden naarmate de Fear & Greed-index stijgt.

Axelar prijsvoorspelling

axelar price

AXL-grafiek van TradingView

Als we kijken naar de daggrafiek, zien we dat de prijs van het AXL-token een sterke opwaartse trend heeft doorgemaakt na vorig jaar een dieptepunt te hebben bereikt van $0,3265. De rally versnelde vrijdag toen deze dichter bij het weerstandspunt op $3 kwam.

Naarmate de prijs steeg, is de prijs van Axelar boven alle voortschrijdende gemiddelden gestegen, wat betekent dat de bulls de controle hebben. De parabolische beweging betekent echter dat de munt sterk overbought is geworden, aangezien de Relative Strength Index (RSI) naar boven de 87 steeg. De Relative Vigor Index (RVI) nadert de 0,50.

Daarom zijn er drie primaire scenario’s in de toekomst. De eerste is waar het token blijft stijgen terwijl kopers de weerstand op $3 richten. Het zou zich ook kunnen terugtrekken en de steun opnieuw kunnen testen op $ 1,50. Als alternatief zou het token een bullish vlag- of wimpelpatroon kunnen vormen, aangezien het al de poolsectie heeft gevormd.

The post Axelar prijsvoorspelling nu AXL-crypto verticaal gaat appeared first on Invezz

Robinhood vermeldt Dogwifhat; zal WIF $1 bereiken?

Robinhood lists Dogwifhat

Op verrassende wijze heeft Robinhood Crypto Europe stilletjes ondersteuning toegevoegd voor de op Solana gebaseerde meme-coin, Dogwifhat (WIF). De waarde ervan is hierdoor aanzienlijk is gestegen.

Deze notering, die volgt op de indrukwekkende winst van 323% van het token in één maand, markeert een nieuwe mijlpaal voor de snelgroeiende cryptocurrency.

Dogwifhat (WIF) prijsgrafiek

Robinhood betreedt de Europese markt

Ondanks het ontbreken van een formele aankondiging kunnen gebruikers van het Europese cryptoplatform van Robinhood nu Dogwifhat verhandelen naast andere ondersteunde activa. De meme-coin verschijnt onder de lijst met ondersteunde cryptovaluta op het Europese cryptoplatform van Robinhood.

Deze uitbreiding sluit aan bij Robinhood’s uitstapje naar de Europese markt en weerspiegelt een toewijding aan wereldwijde crypto-diensten.

De notering katapulteerde de prijs van WIF met bijna 12% en bereikte $0,9411, volgens gegevens van CoinMarketCap.

Deze stap volgt op de recente aankondiging van Robinhood, waardoor gebruikers kunnen communiceren met Arbitrum, een Ethereum Layer 2-oplossing, die de inspanningen van het platform laat zien om voorop te blijven lopen in opkomende trends.

Speculatie over meer Dogwifhat (WIF) vermeldingen

Het nieuws over de notering van WIF op Robinhood heeft binnen de cryptogemeenschap aanleiding gegeven tot speculatie over mogelijke noteringen op grote crypto-beurzen (CEX).

Met name de populaire crypto-beïnvloeder Hsaka hintte op een aanzienlijke CEX-notering voor de meme-coin, waardoor er een buzz ontstond over de toekomstperspectieven ervan.

WIF, dat zich onderscheidt door zijn merklogo met hondenthema, met een hond versierd met een gebreide muts, heeft al de aandacht getrokken van grote uitwisselingen.

Binance heeft bijvoorbeeld stappen gezet door futureshandel voor WIF te lanceren met een hefboomwerking tot 50x.

Het enorme handelsvolume van meer dan $1 miljard voor WIF wakkert de speculatie verder aan dat andere tier 1-beurzen, waaronder Coinbase, binnenkort het op Solana gebaseerde token voor spothandel zouden kunnen aanbieden.

Met een buitengewone stijging van meer dan 50.000% in waarde sinds de lancering in december 2023, reikt de populariteit van WIF verder dan zijn meme-status. De recente all-time high van $1,01 onderstreept, ook al vormt het een lokale top, het enthousiasme van de markt voor deze specifieke cryptocurrency met een hondenthema.

Afgaande op de recente prijsstijging zou WIF in maart de grens van $1 kunnen herwinnen, vooral als andere tier 1 cryptocurrency-beurzen het token vermelden.

The post Robinhood vermeldt Dogwifhat; zal WIF $1 bereiken? appeared first on Invezz

Reddit maakt besluit bekend om te investeren in Bitcoin (BTC); Rebel Satoshi ($RBLZ) presale loopt ten einde

De recente beursintroductieaanvraag van Reddit heeft de beslissing van het bedrijf onthuld om een deel van zijn overtollige contanten in Bitcoin (BTC) te investeren.

Terwijl Bitcoin-bulls de komende periode een aanhoudende rally verwachten, raakt de presale van Rebel Satoshi ($RBLZ) snel uitverkocht. De ogen zijn gericht op de aanstaande lancering op gedecentraliseerde beurzen.

Reddit besluit om te investeren in Bitcoin (BTC)

Zoals verschillende mediakanalen op 22 februari meldden, had Reddit een aanvraag ingediend bij de Amerikaanse SEC om zijn beursintroductie op de New York Stock Exchange te noteren onder de ‘RDDT’-ticker. Bovendien blijkt uit de indiening dat het bedrijf een niet bekendgemaakt bedrag heeft geïnvesteerd in BTC en twee andere cryptocurrencies (Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC)) om deze te gebruiken als betaalmiddel voor ‘bepaalde virtuele goederen’.

Bitcoin-bulls zijn ervan overtuigd dat dit nieuws handelaren zou kunnen inspireren om BTC te omarmen als een goede investeringsmogelijkheid, aangezien de stap van Reddit volgt in de nasleep van verschillende grote bedrijven die rechtstreeks digitale activa hebben gekocht, zoals Tesla en MicroStrategy.

Ondertussen is de prijs van Bitcoin (BTC) de afgelopen week met 18% gestegen, van $52.284 naar $61.878.

Analisten wijzen erop dat BTC er sinds november 2021 niet in is geslaagd het niveau van $54.000 te doorbreken, wat een van de redenen is waarom Bitcoin-aanhangers beweren dat BTC zijn hoogste punt ooit van $69.044 zal overschrijden voorafgaand aan de volgende halving in april.

Anderzijds wordt gedacht dat de toenemende verkoopdruk van Bitcoin zou kunnen resulteren in substantiële dalingen binnen de komende prijsbewegingen.

$RBLZ streeft naar notering op DEXes op 4 maart

Rebel Satoshi is een baanbrekend meme-coinproject dat de suprematie van gecentraliseerde organisaties ontwricht en de weg vrijmaakt voor een permanente gedecentraliseerde revolutie. Bovendien stelt de baanbrekende aanpak van Rebel Satoshi $RBLZ-houders in staat deel te nemen aan tal van leuke activiteiten en verschillende unieke voordelen te verkrijgen als ze zich aansluiten bij het leger van Recusants.

De focus van Rebel Satoshi op gemeenschapsontwikkeling stelt gebruikers van het krachtige $RBLZ ERC-20-token bijvoorbeeld in staat deel te nemen aan het bestuur van het platform en waardevolle bijdragen te leveren aan het groeiende Rebel Satoshi-ecosysteem. Bovendien krijgen $RBLZ-gebruikers substantiële inzetbeloningen en exclusieve toegang tot maar liefst 9.999 zeldzame NFT’s.

Anderzijds biedt Rebel Satoshi veel extra beloningen via zijn spannende interactieve speurtochten.

$RBLZ heeft al $2,2 miljoen opgehaald en heeft zijn Smart Contract Audit afgerond. Het token is beschikbaar voor slechts $0,024 tijdens de Recusants Ronde 5 van de presale. Dit betekent dat beleggers kunnen verwachten dat $RBLZ het doel van $0,025 zal bereiken wanneer het op 4 maart op DEXes wordt gelanceerd.

Bovendien markeert het presale doel van $0,025 een verbazingwekkende stijging van 150% ten opzichte van het initiële prijscijfer van Rebel Satoshi van $0,010. Het uitstekende groeipotentieel van Rebel Satoshi heeft meerdere marktexperts ertoe aangezet om $RBLZ te erkennen als een van de beste cryptocurrencies die je nu kunt kopen.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi presale website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

The post Reddit maakt besluit bekend om te investeren in Bitcoin (BTC); Rebel Satoshi ($RBLZ) presale loopt ten einde appeared first on Invezz

Populaire altcoins in maart naast Bitcoin: Solana, Bitcoin Dogs en DOGE

March 2024 on Table Calendar

Bitcoin (BTC) heeft een opmerkelijke rally gekend en nadert het hoogste punt ooit. Dat veroorzaakte bullishness op de markt als geheel. Solana (SOL), Bitcoin Dogs ($0DOG) en Dogecoin (DOGE) lijken beter te presteren, aangezien analisten de komende maand meer kracht voor het dominante actief voorspellen.

Prijs van Solana herstelt zich

De prijs van SOL steeg sinds het doorbreken van een langdurig dalende weerstandstrendlijn en schakelde in september 2023 over op support. Dat duwde Solana naar nieuwe hoogtepunten in december 2023. Uit de analyse van Invezz.com blijkt dat de alt zijn opwaartse trend in maart zal voortzetten, waarbij niveaus voorbij de $150 worden verwacht.

De prijsgrafieken van SOL benadrukken de voorsprong van bulls. Het steeg de dag ervoor met 12%, terwijl de laatste brede marktopleving de waarde van de alt de afgelopen week en maand met respectievelijk 33% en 35% zag stijgen.

SOL daggrafiek op Coinmarketcap

De Elliot Wave-theorie analyseert de psychologie van beleggers en terugkerende prijsopstellingen op langere termijn om de richtinggevende trend van een actief te bepalen.

Uit de golftelling blijkt dat de prijs van Solana aan de vierde golf is begonnen en mogelijk een stijging van 100% zal zien ten opzichte van de huidige prijs van $132,97.

Bitcoin Dogs ($0DOG): profiteren van de technologie en geloofwaardigheid van Bitcoin

Bitcoin Dogs is een nieuw cryptoproject dat de aandacht trok vanwege zijn uniekheid. Het introduceerde de eerste ICO op de Bitcoin-blockchain, waarbij gebruik werd gemaakt van de geloofwaardigheid en de tech-stack van de leidende crypto.

Ondertussen geeft de snel verkopende voorverkoop aan dat beleggers vertrouwen hebben in de potentiële toekomst van $0DO. Bitcoin Dogs heeft in minder dan een maand tijd meer dan $5,705 miljoen ontvangen van investeerders.

Ontwikkelaars zullen de enorme financiering gebruiken om het project te verbeteren en de groei op de lange termijn te ondersteunen. Bitcoin Dogs belooft een lucratief ecosysteem met toepassingen uit de echte wereld.

Houders van $0DOG kunnen genieten van een meeslepende game-ervaring en een niet-fungible token (NFT)-collectie die een uitdaging lijkt te vormen voor spelers als Tamagotchi en Axie Infinity (AXS).

Het intrigerende metaverse ecosysteem heeft tot doel de gebruikersbetrokkenheid te vergroten met verschillende beloningen en voordelen. Een levendige gemeenschap is van cruciaal belang voor het succes van elk project op de langere termijn.

De presale van $0DOG eindigt over 14 dagen, waardoor het een van de altcoins is om in maart in de gaten te houden. Ook zal het token profiteren van de stijgende trend van Bitcoin voorafgaand aan de langverwachte halving.

Dogecoin vormt bullish divergentie

De oorspronkelijke memecoin zweefde sinds oktober 2022 onder neerwaartse weerstand. Niettemin is DOGE teruggekaatst nadat hij deze week nieuwe dieptepunten had bereikt en een robuuste wekelijkse groene kaars vormde.

Door de mogelijke wekelijkse afsluiting zal Dogecoin uit de jarenlange weerstand breken. Het gemarkeerde obstakel heeft de opleving van de alt gedurende 490 dagen beperkt.

De Relative Strength Index noteerde vóór de laatste opleving een bullish divergentie. Beleggers gebruiken deze momentumindicator om te bepalen of de markt oververkochte of overgekochte omstandigheden vertoont, wat essentieel blijft om te weten wanneer een actief moet worden verkocht of gekocht.

Een RSI boven de 50 duidt op een opwaartse beweging, terwijl het omgekeerde waar is. Er ontstaat een bullish divergentie wanneer de prijs daalt tijdens een momentumgolf, wat vaak leidt tot opwaartse trendomkeringen.

DOGE kan 35% springen als het de uitbraak bekrachtigt. Ondertussen kan een mislukking een daling van 50% in de prijs van de meme-coin veroorzaken.

Meer details over Bitcoin Dogs vind je op hun officiële website.

The post Populaire altcoins in maart naast Bitcoin: Solana, Bitcoin Dogs en DOGE appeared first on Invezz

Is Meme Moguls het kopen waard na de PCE-gegevens van vandaag?

Is Meme Moguls worth buying after PCE data

De crypto-markt staat vandaag in de belangstelling nadat het Amerikaanse Bureau of Economic Analysis zei dat de prijsindex voor de belangrijkste persoonlijke consumptie-uitgaven in januari in lijn was met de verwachtingen (lees meer).

Waarom zijn inflatiegegevens belangrijk voor Meme Moguls?

De inline-inflatiegegevens van vanochtend zijn van belang omdat ze voor de Federal Reserve meer ruimte kunnen creëren om vanaf juni 2024 te beginnen met het verlagen van de rente.

En dat is van groot belang voor de cryptowereld. Lagere rentetarieven hebben de neiging om risicovolle activa zoals cryptocurrencies – inclusief die van Meme Moguls – aantrekkelijker te maken.

Maar voordat je ervoor kiest om in Meme Moguls te investeren, moeten we eerst dieper ingaan op wat het is en wat het te bieden heeft.

Wat je moet weten over Meme Moguls

Meme Moguls is een platform dat je misschien spannend vindt als je op zoek bent naar meer dan één manier om geld te verdienen.

Om te beginnen heeft het project een native token, $MGLS. Je kunt erin investeren en wachten tot de prijs stijgt om ervan te profiteren.

Met Meme Moguls kun je ook concurreren met andere moguls en beloningen verdienen als je ze verslaat als onderdeel van het play-to-earn-ecosysteem.

Andere manieren om geld te verdienen met Meme Moguls zijn onder meer het staken en verhandelen van meme-activa om winst te maken zoals u dat op de traditionele financiële markten zou doen.

Geïnteresseerd om Meme Moguls verder te verkennen en meer te weten te komen over het native $MGLS-token? Klik hier om naar de website van het platform te gaan.

De presale van $MGLS kent een sterke vraag

$MGLS heeft alleen op het moment van schrijven een prijs van $0,0042, wat betekent dat niet veel geld hoeft te bezitten om een aanzienlijke positie daarin veilig te stellen.

De vraagkant van de vergelijking, die algemeen wordt gezien als een indicator voor het toekomstige potentieel van een investering, ziet er ook positief uit voor Meme Moguls, aangezien de aanhoudende voorverkoop al ruim $2,8 miljoen heeft opgebracht.

Het is ook de moeite waard om hier te vermelden dat een positie in $MGLS je in staat stelt het meeste uit dit gedecentraliseerde platform te halen. Het geeft je ook toegang tot exclusieve aanbiedingen, waaronder metaverse-gerelateerde functies en NFT’s.

Vergeet niet dat meme-coins een snelgroeiende markt is die tussen 2020 en 2022 van niets naar $20 miljard is gegaan. Als het groeitraject zich in de toekomst voortzet, kun je ervan profiteren als eigenaar van het inheemse Meme Moguls-token.

Bezoek de website via deze link voor meer informatie over $MGLS.

Wat betekent de Bitcoin-rally voor Meme Moguls ($MGLS)?

Wat Meme Moguls des te spannender maakt voor investeringen in 2024 is het feit dat het native token in essentie een cryptocurrency is – wat betekent dat het kan profiteren van de rugwind die naar verwachting Bitcoin dit jaar zal helpen.

Deze omvatten in de eerste plaats de halving die gepland staat voor komende april of mei. BTC heeft de neiging zich te herstellen nadat het totale aanbod gehalveerd is, en als graadmeter heeft het ook de neiging de rest van de cryptomarkt (waartoe nu $MGLS behoort) in dezelfde richting mee te slepen.

Merk op dat Bitcoin sinds het begin van dit jaar al scherp is gestegen tot ruim boven de $60.000, dankzij de Spot Bitcoin ETF’s die de Securities & Exchange Commission vorige maand heeft goedgekeurd.

Toch zijn veel experts van mening dat de koers de komende maanden verder zal blijven stijgen – en een meer zakvriendelijke manier om van die rally te profiteren is wellicht Meme Moguls. Je kunt meer weten over $MGLS via deze link.

The post Is Meme Moguls het kopen waard na de PCE-gegevens van vandaag? appeared first on Invezz