Crypto-Prijzen.nl

Crypto-nieuws

Kan Metacade (MCADE) 50x in waarde stijgen in 2023?

De crypto-bullrun van 2020-2021 was een van de grootste ooit. Coins zoals Solana, The Sandbox en anderen hebben met de enorme stijging van hun waarde allemaal nogal wat mogelijkheden voor online geld verdienen gecreëerd. De recente neergang in de cryptomarkt is daarentegen het perfecte moment om te identificeren welke coins in 2023 en daarna vergelijkbare explosieve runs zouden kunnen hebben en dus nieuwe mogelijkheden voor online geld verdienen met crypto kunnen creëren.

Van deze coins zou Metacade (MCADE) een van de grootste winnaars van 2023 kunnen zijn. Zelfs een stijging van 50x is niet onmogelijk ten opzichte van de huidige prijzen. In de onderstaande secties wordt uitgelegd waarom.

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste virtuele play-to-earn speelhal van Web3. Het is een community-hub waar gebruikers met vrienden toegang hebben tot de nieuwste, beste GameFi- en play-to-earn projecten, waarbij je een unieke kans krijgt voor online geld verdienen. In plaats van gamers één play-to-earn game te geven om te spelen, zoals de meeste GameFi-projecten, brengt Metacade een hele reeks verschillende play-to-earn games op één enkel, gebruiksvriendelijk platform. Zo heeft iedereen wat te beleven in de Metacade.

Metacade opent ook nieuwe mogelijkheden voor online geld verdienen in het crypto-ecosysteem. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om het native token van het project, MCADE, te verdienen door boeiende content te plaatsen, games te spelen, deel te nemen aan toernooien, te staken en meer.

Metacade zal zelfs helpen om crypto-werkzoekenden in contact te brengen met werkgevers en Metagrants verstrekken aan aspirant-ontwikkelaars om hen te helpen bij het bouwen van games van topkwaliteit voor de community. Als je alles bij elkaar optelt, krijg je een ambitieus project voor online geld verdienen met crypto, met een extreem groot potentieel publiek.

Kan Metacade (MCADE) 50x in 2023?

Niets is gegarandeerd, maar Metacade zou in 2023 absoluut 50x kunnen zijn. Om uit te leggen hoe dat zou kunnen gebeuren, moeten we naar enkele cijfers kijken.

MCADE heeft een totale voorraad van 2 miljard tokens, die momenteel via de presale van het project onder de community worden gedistribueerd. Wanneer de presale is afgelopen, wordt verwacht dat de marktkapitalisatie van Metacade rond de $28 miljoen zal liggen.

Dat betekent dat voor 50x in 2023, de marktkapitalisatie van Metacade moet worden verhoogd van $28 miljoen naar $2,5 miljard. Als je denkt dat dat geen realistische waardering is voor een metaverse project met dit ambitieniveau, denk dan nog eens goed na.

Er zijn tal van metaverse projecten geweest die tijdens de laatste bull run een marktkapitalisatie van $2,5 miljard hebben overschreden, waaronder Decentraland, The Sandbox en Axie Infinity. Als Metacade naar voren komt als een van de best presterende metaverse-projecten van de volgende cyclus, dan is een 50x verhoging van het huidige niveaus niet alleen mogelijk – het is het enige redelijke wat je kunt verwachten.

De enige vraag die overblijft is of Metacade de volgende cyclus een van de beste metaverse projecten kan worden. We zullen je in de volgende sectie drie redenen geven waarom dit zou kunnen.

Metacade zal succesvoller zijn dan andere metaverse-projecten. Dit is waarom

Voor ieder wat wils

De meeste metaverse projecten die er momenteel zijn, hebben slechts één play-to-earn game voor het online geld verdienen met crypto. Zelfs als veel mensen die game graag spelen, zijn er nog steeds genoeg mensen die dat niet doen, wat het totale potentiële publiek van het project vermindert.

Metacade is echter anders. Het metaverse platform brengt veel GameFi- en play-to-earn games samen op dezelfde plek. Op die manier, als een gamer geen plezier heeft van een van de games die ze proberen, gaan ze gewoon door naar de volgende op het platform in plaats van Metacade helemaal te verlaten. Dit zorgt ervoor dat Metacade aantrekkelijk blijft en nieuwe gebruikers zal blijven aantrekken.

De opzet van Metacade helpt om mensen langer op het platform te houden, wat geweldig nieuws is voor de waardering van het token van MCADE. Bovendien zullen zelfs niet-gamers iets te doen vinden op Metacade, dankzij de functie van het platform waarbij mensen naar werk kunnen zoeken en de mogelijkheden voor online geld verdienen door te staken, boeiende content te plaatsen en meer.

Gericht op de community

Metacade is een project dat heel erg op de community is gericht. Het team koos ervoor om geen pre-seed financiering aan te nemen van durfkapitalisten voordat de MCADE-presale voor de community werd geopend. Dit zorgt ervoor dat wanneer het project slaagt, het de community is die er het meest van profiteert – niet de durfkapitalisten.

Bovendien heeft het team gezegd dat het van plan is sleutelposities binnen de Metacade leiderschaps hiërarchie over te dragen aan de community als een DAO naarmate het project vordert. Zo kunnen gebruikers stemmen over de toekomst van het platform en zelf de richting van het platform bepalen. Dit moet ertoe bijdragen dat de belangen van de community altijd worden behartigd.

Voldoende ruimte voor groei

De reis van Metacade is nog maar net begonnen, wat betekent dat het play-to-earn gaming platform zijn potentieel net aan het benutten is. Aangezien de marktkapitalisatie lager is dan de huidige metaverse projecten, kan de prijs veel sneller stijgen dan die van de concurrentie. Dit is iets waar veel investeerders naar kijken bij het beslissen welk project ze steunen voor het online geld verdienen met crypto, en het is een andere factor die Metacade in haar voordeel heeft.

Waar het op aankomt: is een 50x realistisch voor Metacade (MCADE)?

Als je bedenkt waar Metacade zich nu op zijn reis bevindt en waar de top metaverse projecten hun hoogtepunt bereikten in de afgelopen marktcyclus, is een toename van 50x absoluut realistisch voor MCADE. Het gebeurt misschien niet in 2023 als de wereldwijde macro-economische omstandigheden tegen die tijd niet zijn opgelost.

Uiteindelijk zal alleen de tijd het leren, en niets is gegarandeerd. Maar het valt niet te ontkennen dat Metacade een van de meest ambitieuze en veelbelovende play-to-earn projecten voor online geld verdienen op de metaverse van 2023 is.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Kan Metacade (MCADE) 50x in waarde stijgen in 2023? verscheen eerst op Invezz.

Na de FTX crash springen investeerders op Metacade (MCADE)

Begin november 2022 stortten de cryptomarkten in elkaar toen er een enorm zwart gat werd ontdekt in de balans van FTX, de op een na grootste cryptobeurs ter wereld. Ondanks de eerste pogingen van Binance, de aartsrivaal van FTX, om liquiditeit in FTX te injecteren en hen te redden van de crash, heeft FTX het faillissement van de VS aangevraagd en $2 miljard aan FTX-tokenwaarden gewist.

Een zeer aantrekkelijke nieuwe cryptocoin die niet heeft geleden, is MCADE, de eigen valuta van Metacade. Dit is waarom investeerders bij Metacade instappen en waarom je zou moeten overwegen om er ook in te investeren.

Wat is Metacade?

Metacade is een GameFI-project dat Web 3.0-technologie gebruikt om dé toonaangevende video-arcade van de metaverse te ontwikkelen. Het crypto platform zal een groeiend aanbod van play-to-earn gametitels bieden waar gamers in kunnen duiken, terwijl ze rondhangen met oude vrienden, strijden tegen nieuwe, stijgen in het klassement en tegelijkertijd verdienen.

Het overkoepelende doel van de routekaart van Metacade is om een ​​volledig functionerende gaming-community-hub te creëren, waarin gamers en community-leden op een dag de volledige controle over de richting van het platform zullen krijgen. Zodra de ontwikkeling van het platform is voltooid, zal het overgaan naar een DAO waar gerespecteerde leden van de community het stemrecht zullen leiden en de treasury van Metacade zullen helpen beheren.

Hoe werkt Metacade?

De MCADE-coin is de hoeksteen van Metacade en ondersteunt elk onderdeel van het ecosysteem. Het zal worden gebruikt voor stemmen op het platform, pay-to-play-gaming, het kopen van merchandise en het aansturen van andere platformfuncties. Gamers hebben verschillende mogelijkheden om beloningen van het platform te verdienen, waaronder play-to-earn, backtesting en feedback aan ontwikkelaars, sociale interactie en het schrijven van beoordelingen van games.

Ondertussen zal er geld naar het platform stromen via adverteerders, door investeren en via pay-to-play-titels. Deze inkomsten kunnen vervolgens opnieuw in het platform worden geïnvesteerd om meer games te ontwikkelen of ze kunnen zelfs als beloning voor gamers worden gebruikt. Er zal niet worden vertrouwd op afzonderlijke titels, wat vaak het geval is bij grote gamestudio’s die zijn overgeleverd aan durfkapitalisten die alleen geïnteresseerd zijn in een rendement op hun geld, aangezien het Metacade-ecosysteem slim is ontworpen om zichzelf te ondersteunen.

Game-ontwikkelaars kunnen hun plannen presenteren aan de community, die vervolgens stemt op de projecten die ze het liefst in de arcade willen zien. Succesvolle aanvragers ontvangen Metagrants om hen te helpen om hun projecten te financieren. Door het ontwikkelingsproces binnen de community te houden, zorgt het ervoor dat alleen de absoluut beste en meest gewilde projecten hun weg kunnen vinden, wat echte waarde voor investeren toevoegt aan het platform.

Andere toekomstplannen zijn onder meer een carrièrehub waar leden kunnen solliciteren naar banen bij de meest opwindende Web 3.0-bedrijven ter wereld. Bedrijven profiteren ook van het vinden van het best mogelijke nieuwe talent om de toekomst van de Web 3.0-industrie en, in het geval van Metacade, de GameFi-ruimte vorm te geven. Deze ontwikkelingen zullen waarschijnlijk in werking treden zodra de gaming-sectie van Metacade in volle gang is en de uitrol ergens in 2024 zal plaatsvinden.

Wat was de positie van MCADE tijdens de crash van FTX?

De crash van FTX heeft ongeveer $100 miljard van de waarde van crypto-marktkapitalisaties weggevaagd. Daarmee schokte het vertrouwen beleggers die in de markt voor crypto investeren en het deed vraagtekens rijzen over de levensvatbaarheid en veiligheid van fondsen die in cryptoprojecten zijn geïnvesteerd.

Hoewel dat een vrij grimmig beeld schetst, is het niet allemaal slecht nieuws. Veel nieuwe projecten, met name Metacade tijdens de presale, zijn geïsoleerd tegen deze laatste moeilijkheden op de markt. Bovendien heeft de opwindende en tot nadenken stemmende routekaart van Metacade de afgelopen maanden veel mensen aangetrokken die interesse hebben om te investeren.

Koop MCADE in de presale

De innovatie in het project heeft, naast de duidelijke utility, tot de verbeelding gesproken van een breed scala aan investeerders en heeft voor veel opschudding gezorgd rond MCADE, waardoor het de must-buy voor investeren van dit jaar is geworden, vooral tijdens de presalefase.

MCADE heeft negen rondes tot de presale, waarbij de waarde van MCADE met elke ronde toeneemt. De presale begon met investeerders die 125 MCADE-coins ontvingen voor $1, terwijl de laatste ronde 50 MCADE-coins zal opleveren voor elke investering van $1. Dit betekent dat je door vroeg te starten met investeren waarschijnlijk de beste deal zal krijgen.

De sterke vertoning van Metacade tijdens de presale, samen met investeringskringen die hun belang in MCADE wilden grijpen, maken Metacade een uitstekende optie voor diegenen die op zoek zijn naar een investering met een groot potentieel en op zoek zijn naar een manier om de problemen veroorzaakt door de crash van FTX weg te vagen.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Na de FTX crash springen investeerders op Metacade (MCADE) verscheen eerst op Invezz.

7 van de beste metaverse-coins om te kopen voor 2023

De metaverse is het volgende grote technologieplatform. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord: dit is een direct citaat van Bloomberg, dat voorspelt dat de metaverse in 2024 een markt ter waarde van 800 miljard dollar zal zijn. Met 2023 als een groot jaar voor de metaverse, is dit het ideale moment om te beginnen met het inkopen van metaverse coins terwijl de markt kortingsprijzen biedt. Maar waar moet je beginnen?

Vandaag zullen we zeven van de beste metaverse coins om te kopen voor 2023 onder de loep nemen. Van deze coins denken we dat ze de komende jaren het beste rendement kunnen bieden. Laten we beginnen.

1. Metacade (MCADE) – de beste metaverse-coin 

Metacade (MCADE) is een community-hub die ernaar streeft de ultieme bestemming van Web3 voor metaverse en game-to-earn-games te zijn. Metacade zal de plek zijn waar gebruikers de nieuwste metaverse-games ontdekken, contact maken met gelijkgestemde gamers en de beste technieken leren om hun play-to-earn-inkomsten te maximaliseren.

In de kern is Metacade een alles-in-één oplossing die alle metaverses en play-to-earn-games met elkaar verbindt. Ondanks alle voordelen van decentralisatie, is een van de belangrijkste nadelen dat informatie over de nieuwste metaverse en play-to-earn-games en hoe deze te spelen over het hele internet verspreid is, wat veel casual gamers kan afschrikken. Metacade is van plan om het beste van twee werelden te bieden als een gedecentraliseerd platform dat fungeert als de nummer één centrale opslagplaats voor GameFi-kennis.

Op het platform vind je beoordelingen, scoreborden en alfa van experts uit de industrie om je te helpen snel de beste play-to-earn-titels te vinden. Om degenen met de kennis aan te moedigen om minder ervaren spelers te helpen, beloont Metacade gebruikers met het MCADE-token elke keer dat ze beoordelingen, tips en andere nuttige inhoud bijdragen. Zelfs als je net begint, kun je nog steeds MCADE verdienen door simpelweg je mening te delen over een game die je hebt gespeeld.

In feite biedt Metacade meerdere manieren om te verdienen, naast het verhogen van je in-game-inkomsten en het delen van inhoud. Op het platform vind je prijstrekkingen en exclusieve toernooien om mee te doen en kans te maken op een grote MCADE-prijs.

Er zijn ook eenmalige testmogelijkheden waar gebruikers kunnen verdienen door hun feedback te geven over games die momenteel in ontwikkeling zijn, terwijl ze de native testomgeving van Metacade gebruiken. In 2024 lanceert Metacade zijn eigen vacaturesite, die banen zal bieden variërend van parttime game testers tot senior ontwikkelaar posities bij enkele van de meest innovatieve bedrijven in de metaverse.

De functie met het meeste potentieel zijn echter de Metagrants. Metagrants zijn een financieringstool waarmee de community kan beslissen welke metaverse- en play-to-earn-games ze ontwikkeld willen zien. Om een ​​Metagrant te winnen, moeten ontwikkelaars het eerst opnemen tegen tientallen andere ontwikkelaars door hun projectidee toe te voegen aan een competitieve pool. MCADE-houders stemmen op het idee waar ze het meest enthousiast over zijn en de winnaar krijgt geld toegewezen om hun visie van de grond te krijgen.

Vanaf hier zullen de meest loyale fans van de game een cruciale rol spelen bij het geven van feedback tijdens de ontwikkeling en bètatests. Het doel van Metacade is om enkele van de beste metaverse- en play-to-earn-titels op de markt te produceren, allemaal gehost in hun virtuele arcade, zodat iedereen kan spelen.

Zodra het platform gastheer wordt voor een bruisende, zelfvoorzienende community, zal het Metacade-team een ​​stap terug doen en de community veranderen in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Op dit punt zullen MCADE-houders stemmen over belangrijke beslissingen om de toekomst van het platform te bepalen en tegelijkertijd zal Metacade de eerste virtuele arcade ter wereld te worden die eigendom is van de community. Met al deze fantastische ideeën in gedachten, is Metacade gemakkelijk de beste metaverse-coin die in 2023 kan worden gekocht.

>>> Neem hier deel aan de Metacade-presale <<<

2. The Sandbox (SAND)

The Sandbox (SAND) is een virtuele 3D-wereld die is ontwikkeld op de Ethereum-blockchain en waarop iedereen kan voortbouwen en verkennen. De basis is de 166.464 percelen digitaal onroerend goed, vertegenwoordigd door het LAND-token, dat kan worden verhandeld op The Sandbox’s Marketplace voor maar liefst honderdduizenden dollars aan SAND-tokens!

Hoewel The Sandbox vaak wordt vergeleken met Roblox, vanwege zijn door gebruikers gegenereerde ervaringen en blokkerig ontwerp, is er één belangrijk verschil: elk item, elke wearable en elk stuk grond is eigendom van de eigenaar en wordt opgeslagen op de blockchain voor aantoonbaar eigendom. ASSET’s worden bijvoorbeeld gebruikt om elk object in het spel op te slaan, zoals bomen, auto’s, sculpturen en zelfs AI-personages. Elk van deze middelen is ontwikkeld in VoxEdit, de object editor van The Sandbox kan worden gebruikt om vrijwel alles te maken wat je maar kunt bedenken. Ze kunnen ook worden gekocht en verkocht op The Sandbox’s Marketplace.

Deze ASSET’s worden gebruikt in de Game Maker, een plug-and-play-oplossing voor het ontwikkelen van je eigen games en ervaringen. Er zijn al ongeveer 100 games en ervaringen gemaakt door de spelers van The Sandbox, met grote namen als Paris Hilton, Snoop Dogg en The Walking Dead die hun eigen metaverse ervaringen aanbieden die door iedereen gespeeld kunnen worden. Het is een uitstekende tweede keuze op onze lijst met de beste metaverse-coins om in 2023 te kopen.

3. ApeCoin (APE)

ApeCoin (APE) is de governance- en utility-token van het Ape-ecosysteem en geeft de houders exclusieve toegang tot games, merch en stemrechten om de toekomst van de Ape DAO te sturen. Het is gemaakt door Yuga Labs, het bedrijf achter de ongelooflijk succesvolle Bored Ape Yacht Club (BAYC), Mutant Ape Yacht Club (MAYC) en Bored Ape Kennel Club (BAKC) NFT-projecten. Als APE-houder kun je ook Otherside betreden, de metaverse van het Ape-ecosysteem.

Otherside, voor zover we weten, is een op sci-fi gebaseerde metaverse compleet met een meeslepende verhaallijn en percelen die bekend staan ​​als Otherdeeds. 55.000 van de 200.000 Otherdeeds die er zijn, zijn al geveild aan APE-houders en worden verkocht voor een nieuwprijs van $5.800. De veiling was zo populair dat binnen 24 uur voor meer dan $500 miljoen aan Otherdeeds was verkocht, waardoor de gasprijzen op het hele Ethereum-netwerk omhoog gingen.

Otherside wordt ontwikkeld in samenwerking met Animoca Brands, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de productie van The Sandbox en andere metaverse titels. Met de visie van Yuga Labs om “de nieuwe grens van digitale interactie” in te luiden, is het waarschijnlijk dat APE een van de beste metaverse-coins zou kunnen zijn om in 2023 te kopen. Om die reden staat het op de derde plaats op onze lijst.

4. Enjin (ENJ)

Enjin (ENJ) is niet zijn eigen metaverse, maar zal een fundamentele bouwsteen zijn voor ontwikkelaars die op zoek zijn naar een moeiteloze oplossing voor eigendom en beheer van in-game activa. Enjin is ontworpen om snel te integreren met verschillende games, zodat gebruikers hun in-game NFT-items gemakkelijk kunnen opslaan, verhandelen en overdragen.

De manier waarop Enjin werkt is eenvoudig. Een item wordt geslagen als een NFT door de ontwikkelaars van de game, die waarde aan het item toekennen door ENJ op te sluiten in een smart contract. De NFT kan tussen spelers worden verhandeld voor gebruik in het spel en worden vernietigd om de vergrendelde ENJ-tokens indien gewenst in te wisselen. Hoewel veel projecten hun eigen item beheersystemen implementeren, is Enjin een van de beste vanwege het gebruiksgemak en de interoperabiliteit.

De Enjin Smart Wallet is een portemonnee waarmee gebruikers al hun in-game-items buiten de game-omgeving kunnen zien, verhandelen en verkopen, waardoor het activabeheer enorm wordt vereenvoudigd. Enjin’s Software Development Kits (SDK’s) maken het integreren van Enjin met elk spel een fluitje van een cent. Gezien het nut van Enjin in toekomstige metaverse-ontwikkeling, is het onze vierde beste metaverse-coin om in 2023 te kopen.

5. Axie Infinity (SLP en AXS)

Axie Infinity (AXS) is een play-to-earn-game die enorm populair werd tijdens de bullmarkt van 2021. De game speelt zich af in Lunacia, een wereld vol schattige monsters genaamd Axies. Het doel is om een ​​team van Axies te bouwen om te gebruiken in de strijd tegen andere spelers om de kans te maken om Smooth Love Potion (SLP) en Axie Infinity Shards (AXS) tokens te winnen. Axies zijn NFT’s die kunnen worden verhandeld op de Axie Infinity Marketplace, met prijzen variërend van een paar dollar voor een standaard Axie tot honderdduizenden voor de zeldzaamste.

Door missies te voltooien, grondstoffen te kweken en op schatten te jagen, kunnen spelers nog meer SLP- en AXS-tokens verdienen. Hierdoor konden sommige spelers in lage-inkomenslanden Axie Infinity fulltime gaan spelen, omdat het betekende dat ze meer geld konden verdienen dan hun reguliere baan terwijl ze thuis werkten en in de buurt van hun gezin konden blijven.

Zelfs nadat een deel van de hype is weggeëbd, heeft Axie Infinity nog steeds honderdduizenden maandelijkse spelers, wat zijn lange levensduur bewijst als een van de meest succesvolle play-to-earn-games. Het is onze vijfde keuze voor de beste metaverse-coins om in 2023 te kopen.

6. Star Atlas (ATLAS en POLIS)

Star Atlas (POLIS) is een metaverse game die zich afspeelt in de uitgestrekte ruimte. Het speelt zich af in het jaar 2620 en gebruikers navigeren door het universum om hen heen in hun ruimteschip, vormen allianties, ontginnen hulpbronnen en plannen intergalactische overheersing in het proces. Het is gebouwd op de Solana-blockchain, waardoor het profiteert van bliksemsnelheden en onbeperkte schaalbaarheid, en maakt gebruik van Unreal Engine 5 om een verbluffende gameplay te creëren – een van de weinige metaverse projecten op de markt die dit doet.

Spelers handelen in-game af met het ATLAS-token om ruimteschepen, gereedschappen en land te kopen, die allemaal als NFT’s op de Solana-blockchain zijn opgeslagen. Het primaire doel is om de ruimte te domineren door je rijk te laten groeien, samen te werken met anderen en grondstoffen te delven om je verkenningen en gevechten met rivaliserende facties te financieren. ATLAS kan worden gebruikt om POLIS te kopen, het governance-token van de game dat wordt gebruikt in de DAO van elke factie of regio om te bepalen waar de spelers zich vervolgens op moeten concentreren, zoals het aanvallen van een aangrenzende regio of het versterken van de eigen verdediging.

Hoewel het nog niet volledig is gelanceerd, is Star Atlas een van de meest veelbelovende metaverse-projecten op de markt. Dit brengt ons ertoe om het als zesde te plaatsen op onze lijst van de beste metaverse-coins om in 2023 te kopen.

7. Highstreet (HIGH)

Highstreet (HIGH) is een cryptoproject dat metaverse technologie gebruikt om een revolutie te creëren voor de manier waarop we winkelen. Het belangrijkste kenmerk van Highstreet is de mogelijkheid voor merken om virtuele winkels te creëren en zo hun artikelen in een 3D-wereld te presenteren. E-commerce heeft de retailmarkt het afgelopen decennium getransformeerd en nu zal Highstreet een cruciale rol spelen in de volgende fase van commercie: metaverse shopping.

In de winkels van Highstreet kun je echte items kopen (opgeslagen als NFT’s) met het HIGH-token om in het spel te gebruiken en in te wisselen in de fysieke wereld. Kledingstukken hebben bijvoorbeeld een tweeledig doel: ze geven je Highstreet-avatar een boost terwijl ze in de echte wereld gedragen kunnen worden!

Highstreet beperkt zich niet alleen tot winkelen. In de Highstreet-metaverse kun je het opnemen tegen monsters, missies voltooien en rondhangen met vrienden in je Highstreet Home. Binnenkort kun je veel contrasterende omgevingen in de Highstreet World verkennen, zoals de besneeuwde AVAX-alpen, het strand van Binance Beach en het futuristische Land of Tomorrow, allemaal met hun eigen unieke monsters en zoektochten naar eindeloos entertainment.

Met merken als Balenciaga, Adidas en Nike die experimenteren met metaverse commerce, is het waarschijnlijk dat Highstreet zal worden gezien als een pionier van deze retailrevolutie. Om die reden is het onze zevende en laatste keuze als een van de beste metaverse-coins om in 2023 te kopen. 

Metacade (MCADE) is onze eerste keuze

Er zijn veel briljante metaverse projecten op deze lijst. Games zoals The Sandbox en Axie Infinity hebben al bewezen immens populair te zijn bij Web3-netizens, en anderen, zoals Star Atlas en Highstreet, hebben waarschijnlijk een mooie toekomst voor de boeg. Maar er is geen betere metaverse-coin dan Metacade.

Terwijl de andere projecten erop vertrouwen dat hun metaverses een aanzienlijk gebruikersbestand kunnen aantrekken, vertrouwt Metacade erop dat de metaverse en play-to-earn-gaming van de grond komen. En naar verwachting zal metaverse gaming groeien van een industrie van $36,81 miljard in 2022 naar een industrie van $710,21 miljard in 2027. Ondertussen wordt er verwacht dat play-to-earn-gaming tegen 2025 10x zo snel zal groeien als regulier gamen. Met deze statistieken in het achterhoofd, wordt de kans op succes op de lange termijn van Metacade vertienvoudigd.

Als je vroeg wilt inhaken op de groei van metaverse en play-to-earn-gaming, dan is er geen beter moment dan nu. De Metacade-presale is nu begonnen en hoe eerder je koopt, hoe meer MCADE-tokens je ontvangt. Als je in fase 1 koopt, krijg je 125 MCADE-tokens voor $1. In fase 8 krijg je slechts 50 MCADE-tokens voor  $1. Dit is een kans om je langetermijnrendement meer dan te verdubbelen door simpelweg een van de eerste investeerders in Metacade te zijn!
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht 7 van de beste metaverse-coins om te kopen voor 2023 verscheen eerst op Invezz.

Polygon vs. Metacade: Twee projecten om in 2023 in de gaten te houden

Nadat we het crypto rampgebied hebben doorzocht en het drijfhout hebben weggehaald, blijven we over met twee kanshebbers – Polygon en Metacade, twee projecten die mensen die willen investeren in crypto goed in de gaten moeten houden met 2023 voor deur.

Hoewel Polygon het meer gevestigde project is, is Metacade een enorme kanshebber als opkomend platform dat zich momenteel nog in de presale fase bevindt, wat betekent dat het in vergelijking veel meer opwaarts potentieel heeft voor het investeren in crypto.

We geven een directe vergelijking van Polygon versus Metacade, zodat je ze in detail kunt verkennen, het verschil kunt zien en iets kunt leren over beide veelbelovende ecosystemen.

Polygon vs. Metacade: een overzicht van Polygon

Polygon (MATIC) is een Layer 2-solution. Het draait op een efficiëntere en schaalbare manier op Ethereum. Het kan ook worden aangeduid als een sidechain. Polygon is in wezen sneller en goedkoper voor gebruikers met meer use-cases in vergelijking met Ethereum, een Layer 1-solution. Het MATIC-token is momenteel beschikbaar op de meeste grote beurzen.

Hoewel Polygon een enorme groei heeft doorgemaakt en zich het afgelopen jaar als erg populair heeft bewezen, zijn de vooruitzichten voor 2023 om talloze redenen misschien niet zo lucratief. Ten eerste zag het zijn prijs al vroeg stijgen met de initiële groeipiek, wat erop kan wijzen dat er in de toekomst al een langzamere groei zal plaatsvinden. MATIC is momenteel geprijsd op ongeveer $0,94 met een recordhoogte van $2,72. Op een bepaald moment in 2019 kostte het slechts $0,004, volgens gegevens van CoinMarketCap. Degenen die het token al in bezit hadden, hebben vermoedelijk serieuze winsten behaald tijdens de eerste klim.

Momenteel lijkt de interesse echter te zijn afgenomen, aangezien er te kiezen is uit veel andere Layer 2-concurrenten bij het investeren in crypto. Bovendien heeft het geen duidelijke doelgroep. Het is zeer onwaarschijnlijk dat soortgelijke groeipieken in 2023 en daarna zullen optreden, ondanks dat het algemeen wordt beschouwd als een snelle, efficiënte en multifunctionele Layer 2.

Polygon vs. Metacade: een overzicht van Metacade

Polygon vs. Metacade, wie wint? 

Metacade wil de toplocatie worden waar gamers, ontwikkelaars en enthousiastelingen die willen investeren in crypto met elkaar in contact kunnen komen. Het uiteindelijke doel van het platform is om ’s werelds eerste door de community ontwikkelde crypto-arcade voor play-to-earn te zijn. Metacade streeft ernaar een centraal knooppunt te worden waar iedereen samen kan komen en vaardigheden, ideeën, doelen en meer kan delen – zodat doelen, voornamelijk rond gamen, kunnen worden bereikt. 

Gamers kunnen hun tokens inzetten om te delen in inkomsten uit projecten. Houders zullen uiteindelijk de vaandeldragers worden als het platform overgaat in een DAO ecosysteem – waar alle gebruikers zeggenschap hebben over de algemene richting van het netwerk of een subproject. Een Work2Earn-framework, waarin gamers en ontwikkelaars worden geïntegreerd, zal ook de potentiële investeringen in opkomende Web3-gaming initiatieven vergroten, in het verstrekken van door de community gestemde subsidies voor ontwikkelaars.

Met competities en evenementen kunnen spelers prijzen winnen en zullen er Web3-vacatureborden, mogelijkheden voor het testen van games en parttime klussen beschikbaar zijn via het bredere Metacade-ecosysteem. Het project heeft veel ambities en beantwoordt op creatieve wijze aan de doelstellingen van de nieuwe Web3-markten door middel van een praktische selectie van geconnecteerde use-cases.

De Metacade-community is ook actief op Twitter, Youtube en Instagram. De mantra is spelen, verdienen, bouwen en verbinden in Web3.

Is Metacade geschikt voor het investeren in crypto op lange termijn?

Metacade is een geweldige langetermijninvestering als je kijkt naar alles wat dit project te bieden heeft. Cryptocurrency-tokens zijn gebonden aan specifieke industrieën en weinig industrieën blijken zo lucratief te zijn als web3-gaming. Jongere generaties zijn begonnen met het nastreven van levensvatbare carrières vanuit eSports en het play-to-earn concept van Metacade sluit heel goed aan op deze trend.

De game-industrie heeft ook veel spin-off-industrieën, waaronder marketing, reclame, ontwikkeling, testen, beveiliging, enz. Met de naderende Metaverse zal in-game-reclame extreem prominent worden.

Een centrale hub zoals Metacade is perfect gepositioneerd om veel Web3-gamers aan te trekken die op zoek zijn naar een plek om verbinding te maken, te spelen en te investeren in crypto en games. De markt gaat nergens heen, maar stijgt alleen maar. Metacade zou om deze redenen de perfecte kans kunnen zijn voor het investeren in crypto op de lange termijn.

Omdat Metacade zich in de presale fase bevindt, kan het een uitstekend moment zijn om het ecosysteem te betreden. Polygon zag een enorme groeipiek. Hoewel dit niet gegarandeerd wordt herhaald, is het zeker mogelijk.

Het kan een geweldige kans zijn om te investeren in crypto op de lange termijn en op de korte termijn, afhankelijk van de marktcycli.

Polygon vs Metacade: waarom Metacade succesvoller zal zijn

Metacade zal waarschijnlijk succesvoller zijn dan Polygon om een ​​paar belangrijke redenen, waarvan sommige al zijn geschetst. Samengevat gaat het om:

  1. Metacade is in presale, Polygon heeft zijn groeipiek al gezien.
  2. Metacade richt zich op een specifiek publiek, Polygon is meer algemeen.
  3. De belangstelling voor Layer 2-chains is een beetje afgenomen, terwijl de belangstelling voor Web3-gaming blijft groeien.

In de strijd van Polygon vs. Metacade is er een duidelijke winnaar. En dat is niet Polygoon.

Houd beide projecten in 2023 in de gaten, maar je moet natuurlijk altijd aangetrokken worden tot het project dat, waar mogelijk, het meeste opwaartse potentieel heeft. 

De initiële presale prijs voor Metacade-tokens is 125 MCADE voor $1, of $0,01 voor één MCADE. Maar tegen het einde van de presale zal de prijs naar verwachting verdubbelen tot $0,02 – dus het is duidelijk een veel beter idee om zo snel mogelijk in te stappen en te profiteren van deze early bird-deal, nu het nog kan.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Polygon vs. Metacade: Twee projecten om in 2023 in de gaten te houden verscheen eerst op Invezz.

Is Nexo veilig? Kredietverstrekker trekt zich terug van de Amerikaanse markt

Nexo, het platform voor het uitlenen van cryptovaluta, heeft maandag aangekondigd dat het zich terugtrekt uit de Amerikaanse markt. Het gaf de schuld aan de vijandige Amerikaanse regelgeving voor de verhuizing, na een mislukking van langdurige gesprekken met wetgevers.

Onze beslissing komt na meer dan 18 maanden van dialoog te goeder trouw met Amerikaanse staats- en federale toezichthouders, die op een dood spoor is gekomen

Nexo zei in zijn verklaring

Natuurlijk is de cryptolening-industrie gedecimeerd, net als het gangpad met toiletpapier van de supermarkt tijdens de eerste COVID-lockdown in 2020 – er is echt niet veel meer over. Nexo is een van de laatst overgebleven grote geldschieters, na het faillissement van een groot aantal andere bedrijven, waaronder Celsius (een uitgebreid verslag vind je hier), Voyager Digital en, sinds vorige week, BlockFi (dat verstrikt raakte in de FTX-crash).

Of het nu oneerlijk is of niet, de logische vraag is nu: is Nexo veilig?

Nexo lijdt aan hit voor crypto-legitimiteit

Zoals we inmiddels allemaal weten, is er een gat van $8 miljard op de FTX-balans. Gezien zijn vitale rol in het centrum van het crypto-ecosysteem – het was een van de drie grote beurzen – zijn de dominostenen aan het vallen.

De grote Amerikaanse makelaar Genesis heeft opnames stopgezet in een laatste wanhopige poging om een faillissement te voorkomen. Klanten van Gemini, de uitwisseling onder leiding van de Winklevoss-tweeling die 8% op crypto-leningen aanbiedt via het Earn-programma, hebben naar verluidt $900 miljoen aan activa vastgebonden in Genesis. BlockFi, een (voormalige) rivaliserende geldschieter van Nexo’s, heeft vorige week faillissement aangevraagd.

En toch, ondanks al deze besmetting, schreef ik vorige week dat het grootste probleem dat uit dit alles voortvloeit, de deuk in de reputatie van crypto is. Dit stuk is een uitbreiding daarvan – we zijn nu gedwongen om naar elk afzonderlijk bedrijf in de branche te kijken en te vragen of hun bedrijf veilig is.

Voor de eerlijke bedrijven in de ruimte is dat echt jammer. Aan de andere kant is het volkomen logisch. Sam Bankman-Fried was de gouden jongen en FTX was beursroyalty – als ze in een web van roekeloos risicobeheer, leugens en bedrog naar nul kunnen spiraliseren, wat wil dan zeggen dat een ander bedrijf dat niet kan?

Toen Luna ten onder ging, waarschuwde ik mensen voor al deze crypto-uitleendiensten totdat het stof was neergedaald, omdat er een volledig gebrek aan transparantie was. In het onderstaande geval hebben Celsius en Voyager Digital al snel faillissement aangevraagd, waarbij klanten geen idee hadden van wat er achter de schermen gebeurde. Deze keer zeg ik niet dat dat zal gebeuren, maar de mogelijkheid moet worden beoordeeld.

Waar komt de opbrengst van Nexo vandaan?

De meest simpele vraag die er is, maar ook de belangrijkste.

Het rendement dat momenteel op stablecoins wordt aangeboden, is een basislijn van 8%, met boosts tot 12% beschikbaar als klanten bepaalde hoeveelheden van het Nexo-token, de oorspronkelijke munt van het platform, bezitten. Dit staat in contrast met een risicovrij rendement van 4% op Amerikaans schatkistpapier en de basisrentevoeten in DeFi, die zijn gedaald tot 1%-1,5%.

Volgens Nexo komt het extra rendement bovenop de risicovrije rente voort uit het uitlenen van activa van klanten tegen boven de markttarieven. Opnieuw kijkend naar stablecoins als een proxy, varieert het JKP dat in rekening wordt gebracht voor lenen van 0% (als de klant voldoende Nexo-tokens heeft en aan andere vereisten voldoet) tot een maximum van 13,9%.

Ik zal dit hieronder in meer detail bespreken, maar de ins en outs van de gemiddelde APY die in rekening wordt gebracht, welke klanten wat betalen, het totale aangehouden onderpand, de tegenpartijen in het boek en andere financiële statistieken zijn niet onthuld.

Wie runt Nexo?

Nexo is tot nu toe ongedeerd door de vele crashes en meltdowns gekomen.

Ik interviewde mede-oprichter Antoni Trenchev afgelopen april, vóór de doodsspiraal van Luna, en toen alles goed ging in de wereld van cryptoleningen. Ik was onder de indruk van twee dingen. De eerste was dat de onverzadigbare dorst naar opbrengst er niet was, in tegenstelling tot andere platforms.

Trenchev beweerde dat “we geen producten zullen aanbieden waar we niet kunnen concurreren met DeFi-tarieven”. Dit in tegenstelling tot andere firma’s die precies dat deden en roekeloze weddenschappen aangingen om de opbrengst te benutten.

Het tweede dat indruk op me maakte, was zijn onwankelbare standpunt over overcollateration:

De reden dat Nexo de tand des tijds heeft doorstaan in de volatiele cryptomarkt, is ons no-exceptions overcollateralized lending model. We lenen geen geld uit zonder onderpand, zelfs niet aan onze grootste en meest vertrouwde partners. We hebben dan ook geen plannen om deze aanpak in de nabije toekomst te wijzigen.

Mede-oprichter van Nexo, Antoni Trenchev

Aan de andere kant zullen tegenstanders beweren dat CEO’s van veel andere bedrijven ook een sterk spel hebben gespeeld. Voormalig CEO van Celsius, Alex Mashinsky, komt in me op, nu beschimpt in de ruimte, maar die iedereen verzekerde dat fondsen in Celsius veilig waren tot het bedrijf faillissement aanvroeg.

Uiterlijk hadden veel van deze bedrijven vergelijkbare bedrijfsmodellen als Nexo. Nogmaals, het komt allemaal neer op reputatie. Nexo wordt aangetast door in de crypto-ruimte te zijn, omdat nu niemand zeker weet wie er goed voor is, aangezien zoveel anderen eerder hebben misleid.

En dat brengt ons bij het probleem: niemand weet het.

Transparantie

Ik schreef hierboven over waar de opbrengst vandaan komt. Nexo doet veel meer dan de meeste andere bedrijven om te onthullen waar hun opbrengst vandaan komt (zoals blijkt uit deze thread hier). Maar ondanks dit kan het woord “transparant” gewoon niet worden gebruikt om te beschrijven wat hier gebeurt.

De onderstaande momentopname van hun echte audit zegt dat de totale activa meer dan 100% van de klantverplichtingen bedragen, die momenteel $2,5 miljard bedragen. Maar dat is alles wat gegeven wordt. Het is onmogelijk om enige vorm van troost te putten uit deze verklaring.

Er zijn geen adressen vermeld. Er zijn geen tegenpartijen weergegeven. Evenmin wordt onthuld welke rentetarieven in rekening worden gebracht op de respectieve leningen. Er staat alleen activatotaal van meer dan 100%. Dat kan 1000% zijn, dat kan 100.0001% zijn. Eigenlijk is het nogal overbodig.

Een perfect voorbeeld hiervan is wat er gebeurde na de FTX-crash. Nexo deed alles hier, uren voordat FTX instortte. On-chain-gegevens tonen aan dat zij de grootste entiteit waren die ETH introk en op het 11e uur $219 miljoen uit FTX haalde.

Die $219 miljoen is 9% van de klantverplichtingen. Nogmaals, we hebben geen idee hoe groot het aandelenkussen op de balans van Nexo is, afgezien van het feit dat ze op hun woord geloven dat de activa “meer” zijn dan de passiva. Maar wat als het aandelenkussen minder dan 9% was? Dit is ook alleen ETH, het is niet duidelijk of er meer fondsen aanwezig waren.

Zoals ik al zei, kunnen activa 10 keer zo groot zijn als passiva. Maar nogmaals, ze konden het niet. Nexo had binnen een haar van totale instorting kunnen zijn. De realiteit is dat niemand het weet, het is allemaal speculatie. Net zoals niemand wist voor Celsius, BlockFi en alle anderen.

Marktomgeving

Wat we wel weten, is dat de DeFi-opbrengsten op de meeste plaatsen zijn gedaald tot 1%. Aan de andere kant heeft de Federal Reserve de rente verhoogd alsof er geen morgen is, momenteel op 4% en naar verwachting dichter bij 5%.

Dit zijn de twee belangrijkste maatstaven voor iedereen die overweegt om Nexo als “bank” te gebruiken. De eerste is dat met het DeFi-tarief zo laag, het moeilijker is om een opbrengst te genereren die hoger is dan de 8% die Nexo uitbetaalt. Het topline-tarief is 13,9%, maar nogmaals, we weten niet hoeveel klanten dit betalen – er wordt ook een tarief van 0% geadverteerd.

Voor de grote institutionele klanten is er waarschijnlijk ook OTC-granulariteit, en het is een raadsel wat de uitsplitsing in fondsen is. Maar voor degenen die zich afvragen hoe de tarieven van Nexo zijn gebleven terwijl de tarieven van DeFi zijn gedaald, is dit een zeer terechte vraag, waarop ik niet zeker weet wat het antwoord is.

Maar de allerbelangrijkste vraag is deze: als het risicovrije rendement 4% is, en binnenkort 5%, is het dan die 8% waard om uw vermogen op een platform als Nexo te houden? Is de incrementele 3 tot 4 procent de bovenstaande risico’s waard?

Die vraag kan natuurlijk door niemand behalve door elke belegger worden beantwoord. Maar het is de vraag die elke belegger zichzelf moet stellen.

Inheems teken

Er is hier nog een rimpel. Ik heb nooit echt het voordeel begrepen van platforms zoals deze met een native token.

De kritiek op het token van FTX, FTT, is duidelijk vernietigend: ze gebruikten het als onderpand voor leningen, wat gezien de schaarse liquiditeit nooit goed zou aflopen. Nexo houdt vol dat het dit niet doet. Maar nogmaals – en ja, ik ben het beu om dit te blijven zeggen – er is geen manier om te verifiëren wat er als onderpand wordt gegeven.

Overcollateralisatie is geweldig, maar als ik naar de bredere omgeving kijk, vraag ik me af wat het overcollateralisatiekussen is. Er zijn het afgelopen jaar talloze partijen in de ruimte geweest die regels voor te veel zekerheden hebben ingevoerd en toch buiten de boot zijn gevallen.

In een branche als crypto, waar activa volatiliteitscijfers op een andere planeet afdrukken dan wat conventioneel als onderpand zou worden geaccepteerd, kan dat kussen maar beter dik zijn. En misschien is het dat ook. Maar op dit moment is er geen manier om dat te verifiëren.

Met het Nexo-token kunnen gebruikers hogere beloningen verdienen. Het kan de inkomsten op stablecoins tot 12% verhogen, en het is ook hoe men gebruik kan maken van lenen tegen 0%. Desondanks heeft Nexo gezegd dat het niet als onderpand kan worden gebruikt, dus de ins en outs zijn moeilijk vast te stellen. Zoals eerder gezegd, zijn bepaalde grote leningen op Nexo waarschijnlijk op OTC-basis, dus het is onmogelijk om dat te weten.

Het overgrote deel van het Nexo-token (80%+) wordt op Nexo gehouden. Dit is een punt waarop veel kritiek is geuit, maar voor mij is het volkomen logisch, gezien de prikkels die klanten hebben om het daar te houden. Er is ook minimaal nut voor Nexo buiten het platform, dus zou je anders verwachten?

Maar dit is geen FTX-situatie, voor alle duidelijkheid: de Schatkist heeft bevestigd dat ze slechts minimale hoeveelheden van het Nexo-token in bezit hebben. Wat, als het waar is, geruststellend is.

Maar ik zie het nut van het Nexo-token niet echt in, aangezien het uitleenmodel prima zou kunnen werken zonder een native token. De saprijke opbrengst en de goedkope leenrente die het ook mogelijk maakt, vertroebelen het water.

Zolang Nexo het echter niet als onderpand gebruikt (wat volgens hen niet het geval is), zou dit in orde moeten zijn, maar het is iets om in de gaten te houden voor beleggers.

Risico-opbrengstverhouding

Dit komt allemaal neer op de vraag of de ambiguïteit en het gebrek aan transparantie hier de incrementele opbrengst waard is die beleggers verzamelen.

Voor Nexo waren de afgelopen maanden echter absoluut verpletterend, ondanks dat het tot nu toe heeft overleefd. Voor zover we weten, kunnen ze heel goed gezond zijn, maar ze moeten nog steeds worden onderworpen aan stukken als deze die hun gezondheid onderzoeken.

Maar als er hier niets te verbergen is, dan zou dat geen probleem moeten zijn. Meer transparantie is iets waarvan ze hebben gezegd dat ze er naar toe zullen gaan, dus hopelijk is dat wat we zien. Kijkend naar hun audits, zijn de verplichtingen van klanten gedaald van $3,3 miljard pre-FTX naar waar het momenteel $2,52 miljard bedraagt, dus er zijn blijkbaar enkele klanten die hebben besloten dat de risico-beloning er niet langer voor hen is.

Dan is er de kwestie van hun aankondiging deze week: een terugtrekking uit de Amerikaanse markt. Hoewel de timing verontrustend is en uit de FTX-saga komt, is het resultaat nog slechter voor de vooruitzichten van Nexo als bedrijf.

Het hijsen van een witte vlag om te opereren in de financiële hoofdstad van de wereld is een zware klap voor het bedrijf, en ik was verrast om te zien dat het native token niet naar beneden zakte, aangezien het gecorreleerd zou moeten zijn met de vooruitzichten van het bedrijf als geheel.

Conclusie

Het behoeft geen betoog dat als een van de bovenstaande zaken niet helemaal logisch is, investeerders het best geplaatst zijn om dekking te zoeken en Nexo of andere platforms te vermijden. Dat geldt voor elke investering.

Mijn mening is niet relevant, maar voor mijn portefeuille is de risico/opbrengstverhouding te scheef. Op dit moment, met het gebrek aan verifieerbare informatie en de kwetsbaarheid van de markt, is het voor mij een negatieve asymmetrische weddenschap, met een rendement van 3% en een nadeel van -100%. Dat is voor mij geen +EV, een simpele benadering die ik graag gebruik bij het beoordelen van iets in mijn portfolio.

Totdat er meer transparantie wordt geboden over de rol van het Nexo-token, de tegenpartijen, het bedrag aan activa (aantallen, niet alleen “meer dan verplichtingen”), de APY die in rekening wordt gebracht op leningen en de vereiste onderpandsratio, zal ik aan de zijlijn blijven staan.

Natuurlijk heb ik het al vaker mis gehad, en ik zal het weer fout hebben. Veel. En ieders portefeuille is anders.

Maar wat je ook besluit, wees voorzichtig, mensen. Omdat Gordon Gecko ongelijk had toen hij zei “hebzucht is goed”.

Het bericht Is Nexo veilig? Kredietverstrekker trekt zich terug van de Amerikaanse markt verscheen eerst op Invezz.

Metacade (MCADE) en Solana (SOL) prijsvoorspelling: twee veilige investeringen voor 2023

2022 was een zwaar jaar voor crypto. Maar er is reden om aan te nemen dat het ergste achter de rug is en dat 2023 een jaar van explosieve groei zou kunnen worden. Het spreekt dan ook voor zich dat dit het beste moment is om te beginnen met investeren in crypto.

Twee van de belangrijkste crypto-investeringen voor 2023 zijn Metacade (MCADE) en Solana (SOL). Hier vind je een prijsvoorspelling voor Solana en voor Metacade, om je te helpen een beter idee te krijgen van hoe goed deze kansen om te investeren zouden kunnen zijn.

Wat is Metacade?

Metacade maakt zich op om de Web3 rond de community gecentreerde arcade van de toekomst te worden. Het is een plek waar gebruikers met verschillende achtergronden en doelen samen kunnen komen om toegang te krijgen tot de nieuwste en beste centrale hub rond GameFi- en play-to-earn projecten – en tegelijkertijd geld te verdienen! Door het platform te presenteren als een virtuele arcade in de metaverse, wil Metacade een enorm scala aan gebruikers aanspreken – niet alleen gamers maar ook ontwikkelaars en mensen die graag investeren in crypto.

Gamers zullen dol zijn op de line-up van play-to-earn titels die hun kant op komen, evenals de beloningen die voor hen beschikbaar worden gesteld via Metacade. Ze krijgen incentives aangeboden om samenwerking op het platform te bevorderen – ze ontvangen MCADE-tokens voor het schrijven van beoordelingen of het simpelweg delen van tips over play-to-earn met de rest van de community. Er zijn ook competitieve toernooien, mogelijkheden om te spelen met vrienden en meer.

Ontwikkelaars op Metacade krijgen cruciale toegang tot een toegewijd publiek van gamers, die staan ​​te popelen om input te leveren en bij te dragen aan de ontwikkelingscyclus van nieuwe titels. Of het nu gaat om het luisteren naar de ideeën van gamers om hun games te verbeteren, of om directe werving voor playtesting – het platform heeft iets klaar voor beide kanten van de deal.

Mensen die passief investeren in crypto zijn ook welkom op het platform, aangezien houders van het MCADE-token kunnen instappen en hun tokens kunnen staken om meer te verdienen.

In de toekomst wil Metacade ook een opkomende Web3 marktplaats voor banen worden. Werkzoekenden en werkgevers zullen het platform in de toekomst kunnen gebruiken om met elkaar in contact te komen en wederzijds voordelige partnerschappen aan te gaan.

Hoe werkt Metacade?

In de kern is Metacade een door de community aangestuurd metaverse platform, waarbij de gebruikers in de eerste plaats worden geplaatst in het huidige ontwerp en de toekomstige intenties. Het bevorderen van een gevoel van community is essentieel voor het succes van Metacade en of het nu gaat om het helpen van gebruikers om met elkaar in contact te komen door middel van discussie of het aanbieden van uitnodigende omgevingen waar kennis openlijk kan worden gedeeld, de community blijft de topprioriteit.

Metacade wordt mogelijk gemaakt door het MCADE-token. Dit token kunnen gebruikers verdienen met play-to-earn gaming, door beoordelingen over games op het platform te schrijven, prijzen te winnen en te delen met de community. Er zijn talloze manieren om het via het metaverse platform te bemachtigen. MCADE heeft ook tal van use-cases: het kan worden gebruikt voor deelname aan toernooien en prijstrekkingen, toegang tot pay-to-play games in de arcade, waardeoverdracht tussen spelers en, natuurlijk, staking voor passieve investeerders, die een gestage stroom van inkomsten uit het project kunnen halen.

De game titels bij Metacade staan ​​centraal in het succes en het ontwikkelteam heeft een ingenieus systeem ontwikkeld, om games actueel te houden, genaamd Metagrants. Dit is een financieringsbron die kan worden toegekend om nieuwe play-to-earn titels op het platform te ontwikkelen. Metacade stelt zijn community in staat om te stemmen op welke titels volgens hen het meest waardig zijn om Metagrants te ontvangen, zodat de arcade vol spannende, door gamers onderschreven ervaringen blijft gevuld naarmate het vordert.

Met zoveel intrinsieke waarde ingebouwd in zijn MCADE-token, is het zeker dat naarmate Metacade groeit, de waarde van MCADE ook zal stijgen en het een unieke kans zal zijn om te investeren. Niet in de laatste plaats dankzij het fantastische scala aan use-cases.

Metacade prijsvoorspelling

Nu we weten wat Metacade is en hoe het werkt, wordt het tijd om te kijken naar onze MCADE prijsvoorspelling. Naar schatting zal MCADE tegen het einde van 2023 $0,40 per token waard zijn – een 20x hogere prijs dan het einde van de presale prijs van $0,020 per token. Om dat in perspectief te plaatsen: Nu in het begin $1000 investeren kan tegen het einde van 2023 $20.000 opleveren!

Dat lijkt misschien een gewaagde voorspelling, maar het is eigenlijk nogal conservatief.

Experts hebben een MCADE-prijs van $0,56 voorspeld door rekening te houden met de prijsactie van de beste metaverse projecten in het verleden. De meest dominante metaverse projecten hadden op hun hoogtepunt een waardering van meer dan $5 miljard. Maar zelfs projecten van een niveau lager hadden een waarde van enkele miljarden.

Onze prijsvoorspelling voor Metacade komt neer op een waardering van ongeveer $780 miljoen. Dat is volkomen realistisch als je bedenkt wat metaverse projecten deden tijdens de laatste bull run en hoe Metacade zich onderscheidt van elk ander project in zijn niche.

Wat is Solana?

Solana (SOL) is een smart contract platform dat tijdens de laatste marktcyclus naar voren kwam als een van de belangrijkste concurrenten van Ethereum. Het is snel, goedkoop en heeft een opkomend ecosysteem voor DeFi-, NFT’s- en GameFi-projecten.

Solana prijsvoorspelling

De prijsvoorspelling van Solana (SOL) voor 2023 is $350. Dat vertegenwoordigt een investering van ongeveer 10x vanaf het moment van schrijven, wat best goed is, maar lang niet het rendement dat je bij het investeren in Metacade zou kunnen ontvangen.

De reden voor dit aantal is dat Solana op zijn hoogtepunt een marktkapitalisatie bereikte van ongeveer $75 miljard. Wanneer de crypto bullmarkt terugkeert, zal SOL waarschijnlijk dat cijfer opnieuw bereiken en mogelijk verder uitbreiden.

Iets om in gedachten te houden is dat Solana de komende 1-2 jaar nog steeds enkele honderden miljoenen SOL’s aan emissies heeft. Die emissies zullen waarschijnlijk een neerwaartse druk uitoefenen op de prijs van SOL en kunnen voorkomen dat het de volgende cyclus echt enorme winsten boekt.

Toch is een investering van 10x niets om mee te spotten, en er is altijd een kans dat Solana nog meer kan stijgen dan die volgende cyclus.

Metacade – De beste blik op de toekomst

Als je voor het volgende jaar slechts één van deze twee investeringen moet kiezen, lijkt Metacade de optie met het meeste voordeel. Het begint met een veel lagere marktkapitalisatie dan Solana, wat betekent dat het veel gemakkelijker zal zijn om de prijs van MCADE te verhogen.

Metacade richt zich ook op de metaverse- en GameFi-markten op een unieke manier die geen enkel ander project doet. Het heeft een extreem grote totale adresseerbare markt en zou snel kunnen uitgroeien tot een van de meest opwindende metaverse projecten van 2023 en de jaren daarna.

Solana zou tijdens de volgende bullrun ook een aantal solide stijgingen moeten zien. Maar gezien de toch al hoge marktkapitalisatie en de komende symbolische emissies, is het onwaarschijnlijk dat SOL MCADE in de toekomst zal overtreffen.

Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade (MCADE) en Solana (SOL) prijsvoorspelling: twee veilige investeringen voor 2023 verscheen eerst op Invezz.

De Metacade (MCADE) presale zal de wereld van de metaverse veranderen in 2023

De laatste cyclus van de cryptomarkt liet de wereld kennismaken met het idee van de metaverse en vele uitstekende projecten die daarop liepen. Crypto evolueert echter voortdurend. Oudere projecten zoals Axie Infinity en Enjin Coin zijn tegenwoordig niet meer de vernieuwers die ze ooit waren. In de Web3-omgeving is het belangrijk om te kijken naar projecten die uithoudingsvermogen hebben en een stabielere voet aan de grond kunnen krijgen in de Metaverse.

Metacade neemt die uitdaging aan en wordt een toonaangevende innovator voor Web3 en de Metaverse. We hebben dit artikel samengesteld om je kennis te laten maken met Metacade en je te vertellen hoe het de metaverse-industrie in 2023 en daarna zou kunnen veranderen. Wacht niet te lang, de presale is al van start gegaan. 

Wat is Metacade?

Metacade is de eerste community-arcade van Web3 die zichzelf opstelt als een virtuele hub voor socializen, gaming en zelfs crypto-werkzoekenden. Mensen kunnen de Metacade bezoeken om de nieuwste GameFi-projecten uit te proberen, aan competitieve toernooien mee te doen of gewoon rond te hangen met vrienden.

Metacade geeft leden van de community ook toegang tot veel nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Van het spelen van play-to-earn-games en het winnen van competitieve toernooien tot het inzetten van MCADE en het plaatsen van engagement-waardige content, Metacade biedt iedereen een manier om online geld te verdienen met crypto en Web3.

Het team achter Metacade zet zich ook in om werkzoekenden en werkgevers samen te brengen in Web3-gaming. Daarnaast biedt Metacade Metagrants aan, een nieuwe tool om leden van de Metacade-community te helpen hun beste ideeën voor cryptogames tot leven te brengen.

Metacade heeft een enorme potentiële markt en biedt voor ieder die interesse heeft in crypto wat wils. Dit helpt het om echt op te vallen tussen andere metaverse en Web3 projecten. Bezoek nu de presale om deze kans niet aan je voorbij te laten gaan!

Wat doet MCADE?

MCADE is het native token van Metacade. Het is een cryptocurrency die zal worden gebruikt om pay-for-play-games uit te proberen, aan gaming-toernooien deel te nemen, vacatures in de Metacade te plaatsen en nog veel meer. Metacade draait op MCADE, dus als het project slaagt, zal de token ook in waarde stijgen.

Hoe kan Metacade de Metaverse-industrie in 2023 veranderen?

Nu we weten wat Metacade is, gaan we kijken hoe het de metaverse-industrie in 2023 en daarna kan veranderen.

Visie van de community

Een van de grootste redenen waarom Metacade zich onderscheidt van andere metaverse-projecten, is de community gerichte benadering van ontwikkeling. Het team heeft geen geld van durfkapitalisten aangenomen, dus de community zelf profiteert het meest wanneer Metacade groeit.

Deze aanpak zal Metacade helpen om een loyale achterban te ontwikkelen die zal helpen om gratis te adverteren op populaire sociale-mediaplatforms zoals Twitter en Reddit. Dat zal het project helpen om organisch te groeien en het authentiek te laten voelen op manieren die andere projecten niet kunnen evenaren.

Als dit model succesvol is, zullen andere metaverse projecten deze aanpak in de toekomst waarschijnlijk kopiëren.

Meerdere spellen op één plek

In de traditionele gamewereld zijn platforms zoals Steam succesvoller dan de overgrote meerderheid van individuele games. Iedereen die games op zijn pc speelt, gebruikt Steam. Maar er zijn maar heel weinig tot geen games met hetzelfde aantal gebruikers.

Metacade zou kunnen ontpoppen ​​als de Steam van web3 – een plek waar je naartoe gaat om toegang te krijgen tot alle beste games.

Dit is een model dat nog niet eerder is uitgeprobeerd binnen de wereld van crypto, althans niet op de manier waarop Metacade het doet. Door gebruikers de mogelijkheid te bieden om toegang te krijgen tot meerdere games op één plek, vergroot Metacade zijn aantrekkingskracht aanzienlijk. Als dit model succesvol wordt, zullen er zeker meer volgen zijn.

Metagrants

Ook Metacade innoveert met haar Metagrants-concept. Metagrants zal financiering verstrekken aan aspirant-ontwikkelaars van Web3-gaming. Deze ontwikkelaars zullen eindelijk in staat zijn om hun grote ideeën tot leven te brengen, en die games zullen in de Metacade worden opgenomen zodat iedereen ervan kan genieten.

Dit zorgt ervoor dat Metacade altijd nieuwe games in zijn ecosysteem opneemt, waardoor gebruikers altijd een nieuwe stimulans krijgen. Dit kan het als platform helpen om meer loyaliteit van gebruikers te krijgen. Het is tevens een strategie die, als deze succesvol is, in de metaverse en Web3 industrie vaker zal voorkomen.

Aantrekkelijk voor elke soort gamer

Ten slotte bevatten de meeste metaverse gaming-projecten één game die competitief is of niet. MCADE geeft gamers de mogelijkheid om op elke gewenste manier van games te genieten – van deelname aan competitieve toernooien tot gewoon ontspannen met vrienden en alles daartussenin.

Dit concept van het bouwen van een platform dat gamers van alle interesses en doelen aanspreekt, zou meer gemeengoed moeten worden naarmate Metacade blijft groeien.

Loopt de MCADE-presale nog steeds?

Als je ervan overtuigd bent dat Metacade de metaverse-industrie gaat opschudden, is er nog tijd om mee te doen. De presale van het project is nog steeds aan de gang, dus je kunt je MCADE-tokens nog steeds inkopen tegen een lage prijs die niet lang op dit niveau zal blijven.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht De Metacade (MCADE) presale zal de wereld van de metaverse veranderen in 2023 verscheen eerst op Invezz.

Metacade en Enjin Coin prijsvoorspelling: dit is waarom Metacade beter presteert

De cryptomarkt lijkt zich te positioneren voor een bullmarkt in de metaverse sector, en de strijd om het beste metaverse token komt eraan. Metacade (MCADE) en Enjin Coin (ENJ) zijn twee namen die beleggers in gedachten zullen houden wanneer gebruikersacceptatie in virtuele werelden opwarmt.

Enjin is een geweldig platform voor game ontwikkelaars om hun ecosysteem op te bouwen, maar Metacade brengt iets veel uniekers in de strijd, met een goed afgerond aanbod in de play-to-earn wereld dat het een sterker prijsvooruitzicht geeft.

Wat is Metacade?

Metacade is bezig een top GameFi-bestemming te worden, met goede tokenomics, leiderschap in de community en play-to-earn. Het crypto project bevindt zich momenteel in de presale en het MCADE-token zal het belangrijkste governance-token zijn voor houders om te stemmen over projectontwikkelingen.

Het token zal ook voldoen aan utility uses op het platform, zoals toegang tot prijstrekkingen, toernooien met hoge prijzen en nog veel meer. Het interessante aspect is dat dit play-to-earn project door de community wordt geleid en de beste ontwikkelaars en gamers zal gebruiken om een ​​metaverse arcade te bouwen.

De metaverse zal draaien om sociale dynamiek en verkenning, maar Metacade zal natuurlijk een top ontmoetingsplek zijn voor game-enthousiastelingen. De focus van het platform op het aanbieden van de beste play-to-earn, betekent dat gamers de metaverse nooit met lege handen hoeven te verlaten. Casual gamers en hardcore gamers zullen dol zijn op dit project omdat het een reeks verschillende titels met winstpotentieel zal hosten. En wanneer er veel gebruikersverkeer is, zullen grote zakelijke adverteerders ook dol zijn op het platform. Er zijn veel aspecten van MCADE waardoor het de status van meme-coin kan bereiken.

Enjin Coin prijsvoorspelling

Enjin Coin (ENJ) is een platform voor serieuze game-ontwikkelaars zonder echte funfactor of community. Het project levert producten die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun eigen NFT’s en in-game verzamelobjecten te maken, die kunnen worden verhandeld en gebruikt in andere games. Er is ook de mogelijkheid om een ​​native token aan je project toe te voegen en deze via Exfinity aan ENJ te koppelen.

Een ander product is Jumpnet, waarmee schalen voor Ethereum mogelijk is. Dit klinkt allemaal een beetje saai, en dat is ook zo. Het crypto project kan ontwikkelaars aantrekken, maar moet een zware strijd aangaan om echte meme-coinachtige tractie in zijn symbolische prijs te zien. De prijsvoorspelling voor Enjin Coin richt zich eerst op de vorige hoogtepunten van $3,50, maar ENJ zal weerstand boven dat niveau vinden, omdat het op korte termijn niet overeenkomt met de groei in de metaverse en er concurrentierisico zal zijn.

Metacade prijsvoorspelling

Metacade heeft de mogelijkheid om zijn tokenprijs te verhogen met verschillende acceptatieniveaus. De eerste daarvan zal zijn in de vroege marketingcampagne die op de routekaart in 2023 staat gepland. Met een groeiende community van gamers en ontwikkelaars, zal de vraag naar MCADE naar verwachting een prijsstijging zien. Topontwikkelaars willen misschien een grotere tokenvoorraad om een ​​grotere invloed te hebben op de uitkomst van het project.

De volgende ontwikkelingsfase zullen blockchain play-to-earn-games zijn en als het project de juiste titels kan vinden, zal een sterke dagelijkse gebruikersbasis het token zeker verder opdrijven. De volgende fase zal de metaverse zijn, wat een enorme potentiële markt is voor Metacade.

De grootste metaverse crypto-tokens die er zijn, hebben een projectwaarde van $1 miljard. Dat zou $1- voor MCADE zijn op basis van de 1 miljard coins in de token-presale. Die waarderingen bevinden zich echter aan de onderkant van een crypto bearmarkt en het is een zeer voorzichtige voorspelling voor de coin. Het huidige pessimisme over crypto weegt zwaar voor projecten, ook voor play-to-earn projecten, maar het optimisme zal terugkeren.

Conclusie

De metaverse zal een grote sector worden voor de cryptomarkt en Metacade en Enjin Coin zullen vechten om de top metaverse coin te zijn. Enjin Coin zal een goed platform bieden voor game-ontwikkelaars, maar het mist het meme-coinpotentieel en het gediversifieerde platform van Metacade.

Beide projecten kunnen het goed doen, maar ENJ bestaat al heel lang en is bekend in de cryptocommunity. Metacade is een nieuw project dat momenteel onder de radar staat en zou gemakkelijk kunnen zien dat de vooruitzichten sterk toenemen door de acceptatie door investeerders en gamers. De eerste fase is de marketingcampagne om een ​​sterke community aan te trekken. Zodra gametitels zijn toegevoegd, kan de tractie van gebruikers verder worden uitgebouwd tot een volledig Game-fi-aanbod dat goed is afgestemd om te profiteren van een groeiende en lucratieve marktcombinatie.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade en Enjin Coin prijsvoorspelling: dit is waarom Metacade beter presteert verscheen eerst op Invezz.

Metacade (MCADE) zou de grootste crypto-gainer in 2023 kunnen zijn

De cryptomarkt heeft het afgelopen jaar een pijnlijke bearmarkt doorstaan ​​met verliezen als gevolg van de macro-economische vooruitzichten. Een aantrekkende markt voor Amerikaanse dollar en staatsobligaties zoog de wind uit het zeil van risicovolle activa. De markt voor cryptocurrencies zal herstellen, maar niet alle coins zullen een sterke opleving kennen. Beleggers die kiezen voor het investeren in crypto of play-to-earn moeten de dynamiek van community en nut begrijpen om te profiteren van de volgende bullmarkt. Een nieuw NFT-project waarin deze belangrijke drijfveren zijn verwerkt, is Metacade (MCADE).

Wat is Metacade?

Metacade is een nieuw project dat de go-to-hub wil zijn voor ontwikkelaars en gamers in de play-to-earn-sector. De visie van het project is om een ​​leuke, dynamische metaverse hangout te creëren voor gelijkgestemde mensen waar ze GameFi en ervaring en web3-cultuur kunnen omarmen. Metacade zal ’s werelds eerste door de community ontwikkelde play-to-earn (P2E) crypto-arcade bouwen. Voor investeerders combineert het platform de komende jaren twee van de belangrijkste sectoren van crypto: play-to-earn gaming en de metaverse.

Degenen die willen investeren in crypto kunnen nu meedoen tijdens de presale van deze coin. Het MCADE-token kan worden ingezet om de community te ondersteunen en een rendement uit projectinkomsten te verdienen. De coin zal ook in-game beloningen hebben, zoals toegang tot merchandise en exclusieve play-to-earn-toernooien. De traders die investeren in crypto hebben zich gebonden aan verouderde projecten met een langzame community en dat zal worden bestraft wanneer de volgende bullmarkt doorbreekt. Aan de andere kant kan het metaverse project Metacade investeerders samenbrengen met ondernemers, ontwikkelaars en crypto-enthousiastelingen die hun interesses, vaardigheden en talenten willen delen voor een gemeenschappelijk doel.

Waarom zou je investeren in crypto en play-to-earn-gaming?

Gaming is niet langer een niche, maar een moloch van een miljard dollar met een jaarlijkse omzet van $197 miljard. De crypto-industrie ving een glimp op van het inkomstenpotentieel van de gamingsector met de snelle opkomst van Axie Infinity. De play-to-earn-game zag de prijs van zijn coin stijgen van slechts een paar cent tot $160 en had op zijn hoogtepunt 2,7 miljoen dagelijkse gebruikers. Een game gemaakt door een Aziatisch designhuis veroorzaakte zelfs problemen op de Filippijnse banenmarkt toen gamers hun dagelijkse baan opzegden om de NFT’s en coin beloningen in Axie te achtervolgen.

In een recent rapport stond dat 1,4 miljoen portefeuilles dagelijks interactie hadden met games, wat bijna 50% van het blockchain-gebruik is. Gaming NFT’s waren ook goed voor 20% van alle NFT-verkopen in 2021 voor $ 4,5 miljard. Die cijfers kunnen tijdens een andere bullmarkt worden opgevoerd, maar ze gebeurden ook vóór de metaverse en de extra gebruikers die naar de markt voor crypto zullen worden getrokken.

Waarom zou je investeren in crypto en Metacade?

Metacade boort de twee populairste sectoren in de cryptomarkt aan en brengt een ontwrichtend idee in de vorm van een metaverse arcade. Aan dat nieuwe idee wordt een door de community beheerd en ontwikkeld project toegevoegd. De play-to-earn-sector heeft het potentieel voor investeerders laten zien met de explosie in Axie Infinity en gamers meldden destijds dat de gameplay niet eens goed was, maar een groot winstpotentieel bood. Metacade zal meerdere titels brengen, gemaakt door gamers en getest door gamers om het spelen aan te moedigen. De cryptomarkt is de laatste tijd brutaal geweest, maar als beleggers binnen de box willen blijven en in Bitcoin willen investeren en wachten op een prijs van $100k of $500k, zullen ze erg teleurgesteld zijn met het resultaat. De play-to-earn en metaverse kunnen winsten opleveren die ver boven een digitale goud- of betalingscoin liggen.

Conclusie

De bearfase van de cryptomarkt is zwaar geweest voor bijvoorbeeld Ethereum (ETH) en Avalanche (AVAX), omdat degenen die investeren in crypto terugdeinzen voor DeFi-projecten. De bearmarkt in NFT-verkopen hielp ETH ook niet en het zou voor beide coins nog lang kunnen duren voordat ze hersteld zijn. Beleggers die hun vingers hebben gebrand door in die NFT’s te investeren, moeten een kijkje nemen bij de Metacade-presale. De markten zijn allemaal klaar en maken zich op voor een mogelijke meme-coinachtige golf in MCADE. Bovendien zou de Metacade-arcade de play-to-earn-sector kunnen verstoren en met de juiste gametitels zou dit metaverse-project zijn marktwaarde nog hoger kunnen zien stijgen.
Neem hier deel aan de Metacade-presale.

Het bericht Metacade (MCADE) zou de grootste crypto-gainer in 2023 kunnen zijn verscheen eerst op Invezz.

Zal de cryptomarkt volatieler worden nu de Amerikaanse inflatie 8,2% bereikt? Metaverse projecten als Metacade zouden kunnen stijgen

De Amerikaanse consumentenprijsindex (CPI) kwam uit op 8,2%. Het cijfer is een jaar-op-jaar schatting die op maandbasis wordt verstrekt en die inzicht geeft in de jaarlijkse prijsstijgingen voor consumenten. Hoewel het onduidelijk is hoe en hoeveel inflatie de cryptomarkten in de loop van de tijd zal beïnvloeden, kan het scenario voordoen waarin voordelen van crypto enkele grote veranderingen voor de wereld van Web3 met zich meebrengen.

Te midden van deze negatieve omstandigheden is er één groot lichtpunt voor mensen die graag in crypto willen investeren. Metacade heeft een enorm potentieel voor de toekomst getoond en de token presale was een van de weinige groeikansen die op elke wereldmarkt te vinden zijn.

Booms en Busts – een bijproduct van het TadFi-systeem?

Het oude financiële systeem maakt voortdurend boom- en bustcycli door. Deze cycli compenseerden de aanvoer van de Amerikaanse dollar, die onbeperkt werd nadat de Federal Reserve in de 20e eeuw werd opgericht. Sinds 1913 is de dollar losgekoppeld van de wereldwijde aanvoer van goud. In die periode verloor het 96% van zijn waarde, wat leidt tot een onvermijdelijke stijging van de consumentenprijzen.

Als de prijzen te hoog worden, stoppen consumenten met uitgeven. Dit verlaagt de omzet voor bedrijven, terwijl ze dezelfde (of hogere) productiekosten hebben. Dit leidt doorgaans tot ontslagen, waardoor de uitgaven verder kunnen worden verlaagd, en na verloop van tijd kunnen bubbels kapot springen. Deze prijsveranderingen hebben invloed op de aandelenkoersen, de wil om te investeren en op de kosten van goederen en diensten. Momenteel bevinden we ons aan het einde van een 14 jaar durende hoog conjunctuurcyclus, wat slecht nieuws is voor de nabije toekomst van de wereldeconomie.

De Federal Reserve probeert ervoor te zorgen dat we een “zachte landing” hebben door de rentetarieven te verhogen, en je kunt in de onderstaande grafiek zien dat dit de afgelopen maanden een positief effect heeft gehad op de CPI. De inflatie is echter nog steeds hoog.

Hoe heeft de inflatie impact op investeren in crypto?

Er zijn 2 belangrijke argumenten. Een is dat de voortdurende devaluatie van de Amerikaanse dollar een volledig verlies van vertrouwen in het oude financiële systeem zal veroorzaken, waardoor meer mensen zullen afzien van het gebruik van de Amerikaanse dollar en eventueel overstappen naar schaarse digitale valuta zoals Bitcoin. Met een grotere vraag naar Bitcoin zal de prijs onvermijdelijk stijgen omdat het een permanent vast aanbod heeft.

Aan de andere kant zijn cryptocurrencies momenteel gekoppeld aan de waarde van traditionele technologieaandelen, zoals Apple (AAPL) of Microsoft (MSFT). De huidige crypto-bearmarkt viel samen met grote prijscrashes in de S&P500, waarbij technologieaandelen aanzienlijk daalden, zoals Tesla (TSLA) met 60% en Meta/Facebook (META) met 75%.

In hetzelfde tijdsbestek heeft Bitcoin 77% van zijn waarde verloren. Cryptomarkten volgen doorgaans de prijs van Bitcoin, en met name altcoins kunnen hard worden geraakt. Veel altcoins hebben in 2022 prijsverlagingen ondergaan van wel 90%.

Kortom, inflatie, booms, busts, aandelen en investeren in crypto zijn allemaal nauw met elkaar verbonden. Op dit moment zien we behoorlijk rampzalige prijsacties als gevolg van hoge inflatie niveaus en een verlies van het vertrouwen van beleggers, en crypto is net zo zwaar getroffen als elke andere activaklasse.

Er is echter nog een beetje goede hoop voor degenen die willen investeren in crypto. Projecten die in deze negatieve tijden goed worden opgebouwd en goed presteren, hebben een grote kans om krankzinnige winsten te behalen naarmate de markten zich herstellen. Een voorbeeld van een cryptoproject in een vroeg stadium dat een aantal grote prijsstijgingen registreert tijdens deze bearish omstandigheden, is Metacade.

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade bouwt een enorme metaverse arcade in de wereld van Web3. Hoewel veel van zijn altcoin-tegenhangers de afgelopen tijd slecht presteerden, geniet Metacade van een heel ander niveau van succes. De belangrijkste reden hiervoor is dat het project net zijn presale heeft gelanceerd en dat investeerders sterk overtuigd zijn van de toekomstige waarde ervan.

Om hier meer over te weten te komen, gaat dit artikel diep in op de functies die worden aangeboden door Metacade. Het is duidelijk waarom mensen die in crypto willen investeren zo optimistisch zijn over dit nieuwe op blockchain gebaseerde spel.

Play-to-earn mogelijkheden

Aangezien Metacade een enorme arcade bouwt in de metaverse, zal het platform een ​​breed scala aan spannende play-to-earn-spellen bieden waar spelers van kunnen genieten. Play-to-earn gaming is een nieuwe technologische ontwikkeling voor blockchain. De wereldwijde game-industrie heeft meer dan 3 miljard actieve gebruikers en blockchain kan dezelfde kerngameplay bieden als legacy-studio’s, terwijl het ook geïntegreerde financiële beloningen voor alle spelers oplevert.

Metacade zal de thuisbasis zijn van een lange lijst met daarop verschillende play-to-earn-games en lijkt een hub te worden voor GameFi-spelers. Het project zal ook toernooien op het platform aanbieden, waaraan competitieve spelers kunnen deelnemen en kunnen strijden voor de kans om grote MCADE-prijzen te winnen. Naast play-to-earn zijn er dus talloze andere mogelijkheden om via het platform te verdienen.

Gericht op de community

Hoewel legacy gaming-platforms centraal worden beheerd en beheerd, werken blockchain-games iets anders. Metacade zal in de loop van de tijd werken om een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) te worden, die haar gebruikers volledige controle zal geven over de toekomst van het platform zelf.

Aangezien crypto-enthousiastelingen natuurlijke voorstanders zijn van zelfbewaring, is dit zeer aantrekkelijk gebleken voor investeerders. Na verloop van tijd zullen MCADE-houders MCADE-tokens kunnen gebruiken om te stemmen over bestuursvoorstellen en rechtstreeks invloed uit te oefenen op de toekomst van een top Web3-gaming platform.

Hoeveel zou Metacade kunnen profiteren van een haperende Amerikaanse economie?

Tijdens deze bearish omstandigheden hebben investeerders het vertrouwen in veel van hun eerdere aankopen verloren, wat heeft geleid tot rode cijfers in verschillende belangrijke markten, waaronder technologie en cryptocurrency.

Sommige delen van Web3 blijven echter populair. NFT’s hebben bijvoorbeeld hun waarde behouden in vergelijking met de meeste aandelen en blockchain-gaming platforms blijven een groot aantal gebruikers van over de hele wereld aantrekken.

Metacade trekt veel aandacht binnen de Web3-community, omdat het een groot project zou kunnen zijn voor de toekomst van de industrie. Het project heeft plannen om zowel investeerders als gebruikers grote waarde te bieden en het heeft nog maar net zijn eerste investeringsronde gelanceerd.

Tijdens de MCADE-tokenpresale begint de tokenprijs bij $0,008. Dit zal naar verwachting stijgen tot $0,02 per MCADE-token voordat het later wordt vrijgegeven aan het grote publiek. Beleggers hebben gespeculeerd dat Metacade meer dan 100% in waarde zou kunnen stijgen tijdens suboptimale marktomstandigheden. Velen geloven nu dat dit het volgende grote ding in crypto zou kunnen zijn.
Neem hier deel aan de MCADE-presale.

Het bericht Zal de cryptomarkt volatieler worden nu de Amerikaanse inflatie 8,2% bereikt? Metaverse projecten als Metacade zouden kunnen stijgen verscheen eerst op Invezz.