Crypto-Prijzen.nl

Category Archive : Crypto-nieuws

Is het de moeite waard om Shiba Memu (SHMU) te kopen nadat Robert Kiyosaki zijn bullish visie op Bitcoin deelde?

buy shiba memu after robert kiyosaki view on bitcoin

Bitcoin staat vandaag weer onder de $27.000, nadat de Amerikaanse Federal Reserve een renteverhoging had overgeslagen, maar de hogere rente herhaalde voor de lange termijn.

Robert Kiyosaki is optimistisch over Bitcoin

Interessant is echter dat Robert K iyosaki – de bekende auteur van Rich Dad Poor Dad – de recente zwakte ziet als een kans om blootstelling te verwerven aan de grootste cryptocurrency ter wereld.

Goud, zilver en bitcoin zijn vandaag koopjes… maar morgen niet meer. Amerika is failliet. Koop vandaag nog GSBC vóór aandelen, obligaties en onroerend goed.

Kiyosaki zou eerder cryptocurrency de toekomst van geld en fiatvaluta ‘nepgeld’ hebben genoemd.

Eerder deze week herhaalde een pseudonieme crypto-analist, PlanB of 100biljoenUSD, ook zijn voorspelling dat de Bitcoin in 2025 $100.000 waard zal zijn. Uiteindelijk ziet hij zelfs dat de prijs $1,0 miljoen zal bereiken, zoals ook de oprichter en CEO van Ark Invest verwacht – Cathie Wood.

Dergelijke voorspellingen, hoe pompeus ook, zijn significant omdat BTC een graadmeter is. De richting die het inslaat is meestal de richting die de hele cryptoruimte volgt. Dus als de koers de komende maanden en jaren inderdaad zo sterk stijgt, zal de cryptomarkt als geheel daar waarschijnlijk ook van profiteren.

En dat geldt niet alleen voor de oudere of meer gevestigde coins; nieuwe coins zoals Shiba Memu zouden ook aan die rally kunnen deelnemen.

Maak kennis met Shiba Memu – een marketingkrachtpatser

Shiba Memu zal het werk kunnen uitvoeren van honderd marketingbureaus bij elkaar.

Waarom? Omdat het gebruikmaakt van de wonderen van kunstmatige intelligentie om inhoud op internet te creëren en vervolgens te promoten. En dat is niet alleen beperkt tot zelfpromotie, maar ook aanpasbaar voor een heleboel andere toepassingen.

Dat is pas maximale productiviteit en efficiëntie gesproken, toch?

Shiba Memu is des te aantrekkelijker omdat het niet alleen om nut gaat, maar ook om investeringen. Het native meme-token “SHMU” is momenteel in de presale beschikbaar. Bij vasthouden is er uiteindelijk een groot rendement te behalen.

Bedenk dat meme-coins een markt zijn die aan het begin van de pandemie niets waard was, maar in 2022 ongeveer 20 miljard dollar waard waren. Dat is in wezen het soort groei waarvan beleggers zouden kunnen profiteren door te investeren in het Shiba Memu-token.

Welke rugwind op de korte termijn zou het SHMU-token kunnen helpen?

Shiba Memu heeft de weg naar een prominente cryptobeurs nog niet gevonden. Het is de moeite waard om het hier te vermelden, omdat een aanbieding doorgaans de vraag stimuleert en uiteindelijk de prijs verhoogt.

Dat is dus een katalysator die zich op de korte termijn zou kunnen vertalen in prijsstijgingen.

Dat wil echter niet zeggen dat het vraagbeeld enigszins een vraagteken is bij het schrijven. SHMU heeft al maar liefst $3,1 miljoen opgehaald in de presale, wat duidt op een solide interesse in de door kunstmatige intelligentie ondersteunde meme-coin.

Het is de bedoeling dat Shiba Memu eind 2023 een AI-dashboard introduceert, dat naar verwachting ook op de korte termijn rugwind zal hebben.

Tot die tijd is het spannend dat de prijs van een SHMU elke 24 uur stijgt. Het is momenteel bijvoorbeeld $0,0286 waard, waarbij de volgende prijsstijging over minder dan twee uur wordt verwacht.

Shiba Memu (SHMU) kan profiteren van de snelle groei van AI

Ten slotte is Shiba Memu een spel met kunstmatige intelligentie – een innovatie die naar verwachting de financiële markten de komende maanden en jaren zal sturen.

Deze week nog verhoogde een analist van de Bank of America, Savita Subramanian, haar koersdoel voor het einde van het jaar voor de S&P 500-index, waarbij ze aanvoerde dat AI de winstgroei zal stimuleren.

Al met al vertegenwoordigt kunstmatige intelligentie momenteel een markt van ongeveer 200 miljard dollar en zal naar verwachting tegen het einde van dit decennium omhoogschieten naar bijna 2,0 biljoen dollar. Nogmaals, dat is het soort groei waar je waarschijnlijk kans op maakt als je wordt blootgesteld aan SHMU.

Zoals duidelijk is, zijn er tal van factoren die samen kunnen bijdragen aan het ontgrendelen van een aanzienlijk voordeel in de prijs van een inheemse Shiba Memu-coin. En wat is een beter moment om te investeren in een crypto die naar verwachting een groot rendement zal opleveren dan wanneer deze in de presale is?

Klik hier voor meer informatie over Shiba Memu en het SHMU-token.

The post Is het de moeite waard om Shiba Memu (SHMU) te kopen nadat Robert Kiyosaki zijn bullish visie op Bitcoin deelde? appeared first on Invezz.

Bitcoin kan zich ooit loskoppelen van aandelen, maar dat is nog niet gebeurd

“Kan Bitcoin ooit een niet-gecorreleerd hedge-actief worden, zoals een soort digitale versie van goud?”

Er is misschien geen vraag die ik vaker zie bij zowel klanten als investeerders. En persoonlijk zou ik zeggen dat het een van de meest fascinerende cryptovaluta’s is.

Het is een raadsel waar ik veel aan heb gewerkt. Ik heb tientallen modellen gebouwd, allerlei simulaties gemaakt en, eerlijk gezegd, veel te veel tijd besteed aan het werken aan een vraag die simpelweg nog niet met zekerheid kan worden beantwoord (lockdowns waren een mooi excuus, maar het wordt nu steeds moeilijker om rechtvaardigen dat je 22 uur per dag binnen op een laptop zit).

We kunnen theoretiseren zoveel we willen – en ik heb daar mijn mening over – maar Bitcoin is een bezit dat pas veertien jaar bestaat, en daarom is onze datagrootte minuscuul. Eigenlijk tasten we gewoon in het duister.

In feite werd Bitcoin in januari 2009 gelanceerd, slechts twee maanden voordat de aandelenmarkt in maart van datzelfde jaar zijn dieptepunt bereikte (na een of andere crash waar je misschien over hebt gelezen in studieboeken, of misschien heeft Google er ook wat informatie over). In het decennium dat volgde, zagen we een van de langste en meest explosieve bullmarkten ooit, een opwaartse groei, aangewakkerd door historisch lage rentetarieven en een gloeiend hete geldprinter.

En toch waren mensen bereid om Bitcoin te bestempelen als een niet-gecorreleerd activum, een manier om een klassieke aandelen-/obligatieportefeuille te diversifiëren. Maar tot vorig jaar had het in de bredere economie zelfs nog nooit een bearmarkt gezien! Zelfs het concept van een positieve rente was tot 2022 vrijwel vreemd aan Bitcoin. Als je het tot nu toe tot een diversifiërend goed zou verklaren, zou dat vergelijkbaar zijn met iemand die nog nooit alcohol heeft geproefd en die bespreekt of Guinness of Coca-Cola beter smaakt. Hoe moet je weten hoe je in die situatie zult reageren?

Niets hiervan is bijzonder inzichtelijk. In feite is het overduidelijk, net als het antwoord op de vorige Guinness versus Coca-Cola-vraag. En zoals ik al zei, de vraag of Bitcoin zich in de toekomst zal loskoppelen van risicovolle activa blijft de grote vraag, een fascinerend raadsel dat de sleutel is tot de hele beleggingsthesis.

Maar één ding is zeker, en het kan objectief bewezen worden: Bitcoin wordt momenteel verhandeld als een activa met een hoog risico. En dat is niet vanwege haat – het is gewoon waar!

En toch, elke keer dat we zelfs maar de kleinste (en op zeer korte termijn) dip in de correlatie tussen aandelen en Bitcoin zien, circuleren er krantenkoppen als “Bitcoin is eindelijk ontkoppeld”, “Bitcoin-divergentie is hier”, of “Bitcoin is essentieel om uw portefeuille af te dekken”.

Ik weet niet of dit inherente vooroordelen zijn van belanghebbenden binnen de ruimte, engagementlandbouw of wat dan ook, maar het is bijna onmogelijk om een sterk argument te geven dat dit ondersteunt. Vaak worden in dergelijke verklaringen correlatiecoëfficiënten aangehaald, zoiets als een zeer volatiele Pearson-metriek over een tijdsbestek van 30 dagen, met een (tijdelijke) dip van 0,9 naar 0,5. Maar wat blijkt daaruit?

Of soms worden essentiële, op de loer liggende variabelen over het hoofd gezien. Een goed voorbeeld hiervan was de regionale bankencrisis in maart, toen de ineenstorting van Silicon Valley Bank een stijging van 20% in de Bitcoin-prijs veroorzaakte. Hier was het ultieme bewijs dat Bitcoin zich buiten het domein van de risicovolle activa bevindt, waarbij de weergaloze (fiat) hedge-kwaliteiten volledig tot uiting komen, toch?

Nou, niet echt. Omdat binnen een krakend bankensysteem de verwachtingen rond het vermogen van de Federal Reserve om de rente in de toekomst te verhogen, zijn gedaald – zoals we konden zien aan de hand van het terugschroeven van de kansen op de Fed-futuresmarkt, zowel voor als na het SVB-nieuws. En wat is meer bullish voor risicovolle beleggingen dan een milde wending in de renteverwachtingen?

Voor de vraag of Bitcoin handelt als een risicomiddel is het eigenlijk overbodig om naar mooie Pearson-coëfficiënten te kijken; het is niet nodig om complexe modellen te bouwen; het is verre van essentieel om je dagen binnen op een laptop door te brengen en met wat voor cijfers dan ook te spelen.

Je hoeft alleen maar de prijs van Bitcoin uit te zetten tegen de technologiezware Nasdaq om dit te zien. Soms is de eenvoudige oplossing de meest elegante. Sinds de inflatie is toegenomen en de economie is overgegaan naar dit nieuwe paradigma van strak monetair beleid (laten we zeggen het eerste kwartaal van 2022), heeft Bitcoin gehandeld als een hefboom op de Nasdaq.

Luister, ik hou van Bitcoin. Ik denk dat het absoluut fascinerend is om de plaats ervan binnen een beleggingsportefeuille te beoordelen en te speculeren over het toekomstige pad van het actief – en hoe het in de macro-economische sfeer past. Ik heb een volledig boek geschreven over het proberen het rendement ervan in de toekomst te modelleren, en over het beantwoorden van de vraag waar het precies in een portefeuille zou moeten zitten. Ik ben er echt dol op!

Maar vanaf nu handelt Bitcoin als een risicoactief. Op een dag kan het ontkoppelen (en dat is een vraag voor een andere keer), maar die dag is nog niet aangebroken. Het is moeilijk om iets anders te beweren, ondanks wat we vaak horen van degenen in de ruimte.

The post Bitcoin kan zich ooit loskoppelen van aandelen, maar dat is nog niet gebeurd appeared first on Invezz.

Prijs Jasmy Coin stijgt nu open interest en long/short-ratio stijgen

Jasmy

De koers van Jasmy Coin trotseerde donderdag de zwaartekracht, toen de zorgen over de agressieve Federal Reserve aanhielden. Het small-cap token steeg naar een hoogtepunt van $0,0038, het hoogste niveau sinds 9 september. Het steeg zelfs toen de prijs van Bitcoin zich terugtrok onder de $27.000 en Amerikaanse en Europese aandelen zich terugtrokken.

Het is onduidelijk waarom het Jasmy-token vrijdag terugveerde, ondanks de zorgen over de agressieve Fed. In haar besluit van woensdag besloot de bank de rente ongewijzigd te laten tussen 5,25% en 5,50%. De agressieve pauze werd echter gevolgd door een puntgrafiek die later dit jaar een nieuwe renteverhoging voorspelde.

Een blik op de termijnmarkten liet zien dat Jasmy’s open rente steeg naar ruim $9,25 miljoen, het hoogste niveau sinds 14 augustus. De rente steeg de afgelopen 24 uur met bijna 80%. Het grootste deel van deze interesse kwam van Binance, gevolgd door Bybit, Bitget en Kraken.

Jasmy open interest

De open rente op futures is een belangrijke maatstaf op de financiële markt, omdat deze het aantal futurescontracten weerspiegelt dat door handelaren wordt aangehouden. Deze contracten zijn niet gesloten, verlopen of uitgeoefend. Een hogere rente op futures is bullish voor cryptocurrencies en andere activa.

Om te beginnen zijn futurescontracten financiële derivaten waarbij mensen ermee instemmen een actief op een bepaalde toekomstige datum voor een vaste prijs te kopen of verkopen. Het verschil tussen futures en opties is dat handelaren bij opties niet verplicht zijn om door te gaan met de handel.

Een ander positief punt voor Jasmy is dat de long/short-ratio is gestegen. De ratio daalde dinsdag naar 0,583 en is nu gestegen naar 0,9186. Dit betekent dat meer beleggers long gaan op de munt.

Jasmy lang/kort ratio

The post Prijs Jasmy Coin stijgt nu open interest en long/short-ratio stijgen appeared first on Invezz.

Memeinator wil met ambitieuze presale tot 132% ROI meest winstgevende meme worden

Memeinator Meme Coin Terminator

Meme-cryptocurrencies zijn een kracht om rekening mee te houden. Zelfs met een langdurige bearmarkt bereikte de marktomvang in 2023 het hoogste punt in twee jaar. Op 23 augustus piekte de cumulatieve meme-handel op een ongelooflijke $36 miljard. Raad eens? Dit is een enorme stijging ten opzichte van een markt die in 2020 bijna €0 waard was. En als jouw inschatting net zo goed is als de mijne, zal de markt voor meme-tokens nog beter worden. Met deze marktovertuiging betreedt Memeinator (MMTR) deze markt. Maar in tegenstelling tot zijn voorgangers is Memeinator futuristisch, terugreizend uit 2077. Als zodanig begrijpt het wat memes nodig hebben om te overleven wanneer de markt het kaf van het bonen scheidt. We hebben deze details zeven dagen voordat de presale begint besproken en ontcijferd waarom de wachtlijst groeit.

Wat is Memeinator?

Op 27 september zou de wereld een idealistisch en baanbrekend cryptoproject onder leiding van AI verwelkomen. Het Memeinator-token (MMTR) zal op de markt debuteren en het opnemen tegen rivalen die veel te lang hebben geslapen.

Memeinator is een token dat probeert te profiteren van de meme en AI-manie en een vervelend stuk te worden voor zwakke rivalen. Zoals we in het verleden hebben gezien, zijn sommige memes eendagsvliegen en slagen ze er niet in succesvol te blijven. Memeinator gebruikt AI om het op te nemen tegen rivalen die de hype niet waarmaken of een futuristisch perspectief bieden.

Onder de slogan: ‘Het voortbestaan van je meme is niet aan jou. Het is aan mij.” De tijd van Memeinator is aangebroken. Het project zal zwaar investeren in branding, waardoor dit het middelpunt van online chatter kan worden. Dit is een serieuze stap om de meme-belofte waar te maken en viraal en krachtig te worden.

Wat is de waardepropositie van Memeinator?

Met meer dan 1.000 aanmeldingen in de eerste 20 minuten nadat de site live ging, heeft Memeinator de harten van velen veroverd. Dat is slechts een momentopname van wat we kunnen verwachten tijdens de presale in 29 fasen en na de tokenlancering. Kijkend naar de whitepaper van het project, valt er veel te verwachten van het AI-project.

Memeinator is niet alleen maar onvriendelijk, zoals dit schrijven kan suggereren. De AI-laag kan nieuwe meme-tokens van hoge kwaliteit aan het spel toevoegen. Op deze manier heeft het project een echt nut om de wereld te laten zien wat kwaliteitsmemes betekenen.

Memeinator zal ook gebruik maken van bestaande en geavanceerde technologie ten behoeve van zijn gemeenschap. Het zal Twitter API en OpenAI gebruiken om zijn doelen te bereiken en bruikbaarheid rond bestaande producten te creëren.

Bovendien biedt een Memeinator-game na de presale wat een werkelijk vernietigend meme-project zou kunnen zijn. De epische game bevat chaotische gevechten waarbij spelers vijandige memes bestrijden in een reeks gevechten. De game vergroot niet alleen de bruikbaarheid van het project, maar kan ook de gebruikersbasis vergroten en de MMTR-waarde ontgrendelen.

Hoe aantrekkelijk is investeren in Memeinator?

Als je aan meme-coins denkt, duiken er altijd een aantal krachtige namen op. Je kunt denken aan Dogecoin, dat begon als een grap, maar nu tot de top 10 van cryptocurrencies behoort. Of romantiseer de ruim 10.000 winsten van $PEPE, die voor veel opschudding in de memesector zorgden.

Wat Dogecoin en PEPE hiermee bereiken, is dat de meme-ruimte grote kansen biedt. In navolging van zijn voorgangers en met een boost aan AI, zou Memeinator een kans kunnen zijn die je nooit mag missen. Een vermelding van zo’n krachtig token zou van de ene op de andere dag miljardairs kunnen maken en er een bekende meme-naam van kunnen maken. In feite streeft het team van Memeinator naar een marktkapitalisatie van $1 miljard en een notering op de belangrijkste beurzen.

Voor vroege vogels is een initiële $0,01 een koopje, aangezien een token aan het einde van de voorverkoop een waarde heeft van $0,0485. Dat betekent dat de investering met maar liefst 132% zal zijn gestegen, zelfs voordat deze op de beurzen debuteert.

The post Memeinator wil met ambitieuze presale tot 132% ROI meest winstgevende meme worden appeared first on Invezz.

Immutable (IMX) prijzen schieten omhoog bij toegenomen accumulatie door Upbit-wallets

De cryptomarkt bruist van opwinding terwijl de prijs van Immutable (IMX) de snelle stijging voortzet. IMX bereikte onlangs een dagelijks hoogtepunt van $0,7614, waardoor beleggers en handelaars gretig naar de grafieken keken in afwachting van verdere winsten. Deze indrukwekkende stijging van de waarde van IMX kan grotendeels worden toegeschreven aan de accumulatie van IMX-tokens in Upbit-wallets, een trend die de aandacht van de cryptogemeenschap trekt.

Upbit, een van de prominente cryptocurrency-uitwisselingen, is een centraal punt geworden voor de accumulatie van IMX-tokens. Met name zowel individuele beleggers als institutionele spelers storten actief IMX in hun Upbit-wallets, waardoor de rally van de cryptocurrency verder wordt aangewakkerd.

Verhoogde activiteit van Immutable (IMX) tokens

Een recente tweet van LookOnChain benadrukt de belangrijke rol die Upbit-wallets spelen in het IMX-accumulatiefenomeen. Deze toename van de belangstelling wordt weerspiegeld in de gegevens in de tweet, die het groeiende aantal IMX-tokens laten zien dat in Upbit-wallets wordt gestort. Als gevolg hiervan is de waarde van IMX enorm gestegen, wat zowel handelaren als investeerders aantrekt.

De stijging van de prijs van IMX is echter niet alleen het gevolg van de organische vraag en interesse. WuBlockchain, een gerenommeerde bron op het gebied van cryptocurrency, heeft licht geworpen op een ander cruciaal aspect van deze stijging: prijsmanipulatie door Koreaanse handelaren. Volgens gegevens van etherscan is waargenomen dat Koreaanse handelaren actief deelnemen aan het manipuleren van de prijs van IMX. Dit heeft bijgedragen aan de scherpe stijging.

Tegenwoordig stroomden maar liefst 10,95 miljoen IMX-tokens, wat overeenkomt met $8,1 miljoen, naar Upbit via verschillende andere cryptocurrency-uitwisselingen, waaronder Binance, OKX, Bybit, Cryptocom, Gate en meer. Deze toestroom van tokens van verschillende beurzen illustreert de gezamenlijke inspanning van handelaren om te profiteren van de prijsverschillen tussen platforms en deze in hun voordeel te benutten.

Terwijl het IMX-token de bullish run voortzet en de aandacht trekt van handelaren en investeerders, zal de cryptogemeenschap de situatie nauwlettend in de gaten houden. De wisselwerking tussen de accumulatie van Upbit-portemonnees, prijsmanipulatie door handelaren en het algemene marktsentiment zal waarschijnlijk het prijstraject van IMX de komende dagen en weken blijven bepalen.

The post Immutable (IMX) prijzen schieten omhoog bij toegenomen accumulatie door Upbit-wallets appeared first on Invezz.

None Trading, een cryptobot van Discord, wordt afgesloten na kritieke exploit

None Trading, een handelsinstrument voor cryptocurrency en non-fungible token (NFT) dat opereerde binnen het platform van Discord, is gedwongen de activiteiten te beëindigen vanwege een ernstige “kritieke exploit” binnen de onderliggende infrastructuur.

In een officiële aankondiging op 20 september onthulde het ontwikkelingsteam achter None Trading dat ze aanzienlijke financiële verliezen hadden geleden, waaronder het verlies van essentiële ‘teamtokens’ die cruciaal waren voor het functioneren van het platform. Bovendien leidde het ongelukkige incident tot het vertrek van drie belangrijke teamleden die van cruciaal belang waren voor de goede werking van het project.

None Trading besluit om activiteiten stop te zetten

De gecombineerde financiële en infrastructurele uitdagingen als gevolg van dit incident hebben het onmogelijk gemaakt om het bedrijf effectief te ondersteunen. Daarom werd besloten om alle activiteiten als bedrijf stop te zetten.

Op het moment van de aankondiging had None Trading zijn Discord-server, Telegram-kanalen en officiële websites verwijderd.

Tokenhouders hebben een periode van 30 dagen gekregen om eventuele resterende beloningen te claimen voordat het platform offline gaat. De waarde van het None Trading token (NONE) kelderde na het nieuws met bijna 80% en bereikte een prijs van $0,074 per token.

Bij de lancering een maand geleden had NONE een marktkapitalisatie van $16,5 miljoen gerapporteerd. Het project werd in mei voor het eerst aan het publiek voorgesteld.

Vóór de sluiting positioneerde None Trading zichzelf als een ‘alles-in-één handelsoplossing rechtstreeks binnen Discord’. Gebruikers hadden de mogelijkheid om gratis toegang te krijgen tot de handelsbot of te kiezen voor een premium handelservaring door een vergoeding van 300 NONE te betalen. De Geen Trading-bot legde een commissie op van 0,3% tot 0,6% voor elke transactie. Het project werd geleid door een anonieme CEO die de naam Carve droeg en beweerde een 19-jarige te zijn met een achtergrond in de NFT- en token-ruimte sinds 2021, en kan bogen op de ontwikkeling van verschillende eerdere projecten.

The post None Trading, een cryptobot van Discord, wordt afgesloten na kritieke exploit appeared first on Invezz.

Tron (TRX) prijsanalyse, JustLend TVL stijgt naar $4,8 miljard

De prijs van Tron (TRX) heeft de afgelopen maanden redelijk goed stand gehouden, waardoor het een van de best presterende coins in de sector is. Het steeg woensdag naar een hoogtepunt van $0,085, het hoogste niveau sinds 29 juli. Het is met ruim 86% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in december.

De instroom van JustLend gaat door

De prijs van Tron heeft het goed gedaan, geholpen door de stijgende instroom in het DeFi-ecosysteem. Uit gegevens verzameld door DeFi Llama blijkt dat de totale waarde vergrendeld (TVL) de afgelopen 30 dagen met meer dan 34% is gestegen. Daarentegen hebben andere platforms zoals Ethereum, Arbitrum en Avalanche hun TVL in deze periode zien dalen.

Opvallend is dat Tron’s TVL een sprong heeft gemaakt in TRX-termen. Ze stegen naar 79,8 miljard TRX-tokens, het hoogste punt sinds juni. De tokens piekten een paar maanden geleden op ruim 108 miljoen. Een nadere blik op het ecosysteem laat zien dat JustLend aan kop gaat.

JustLend, het grootste leenplatform in het ecosysteem, heeft zijn DeFi TVL de afgelopen 30 dagen met meer dan 34% zien stijgen. De TVL is gestegen naar ruim $4,8 miljard. Het is een AAVE-concurrent die het voor mensen mogelijk maakt om te lenen en te lenen.

De zorg voor kredietplatforms is dat de rentetarieven de afgelopen maanden zijn gestegen. Als gevolg hiervan bevindt de rente op de Amerikaanse dollar zich in een sterke opwaartse trend. Het geldmarktfonds (MMF) van de Amerikaanse dollar is gestegen naar ruim 5,5%.

Daarom kiezen beleggers voor de veiligheid van de Amerikaanse dollar, die ook een sterke rente kent. In het geval van JustLend bedraagt de TRX-aanbod-APY 2,56%, terwijl USDD, USDT en BTC respectievelijk 5,21%, 0,51% en 0,02% bedragen.

Prijsvoorspelling Tron

Tron price

TRX-grafiek van TradingView

De dagelijkse grafiek laat zien dat de prijs van TRX de afgelopen maanden een sterke bullish trend heeft doorgemaakt. Het heeft een stijgend kanaal gevormd, weergegeven in rood, en nadert nu de bovenzijde.

Tron wordt ondersteund door de 50-daagse en 25-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA). De prijs ligt ook boven de Ichimoku-wolk, terwijl de Relative Strength Index (RSI) naar het overboughtniveau is gestegen.

De prijs van Tron zal waarschijnlijk zal blijven stijgen, aangezien kopers zich richten op de bovenkant van het kanaal op $0,09. De stop-loss van deze transactie bedraagt $0,078.

The post Tron (TRX) prijsanalyse, JustLend TVL stijgt naar $4,8 miljard appeared first on Invezz.

Filecoin FVM DeFi TVL stijgt naar recordhoogte, FIL prijs deinst terug

Filecoin Group

Het ecosysteem van Filecoin doet het goed, zelfs nu de cryptowinter voortduurt. Uit de meest recente gegevens blijkt dat de instroom van Filecoin Virtual Machine (FVM) de afgelopen maanden naar een recordhoogte is gestegen.

Uit gegevens van DeFi Llama blijkt dat de totale waarde (TVL) in het ecosysteem is gestegen tot meer dan $82 miljoen. In FIL-termen blijkt uit gegevens dat de TVL de afgelopen maanden is gestegen naar meer dan 24 miljoen FIL.

De grootste speler in FVM is GLIF Pools Infinity, wiens TVL is gestegen naar meer dan $27,5 miljoen. Andere grote spelers in het ecosysteem zijn STFIL, THemis Pro, MineFi, SFT Protocol en Filet Finance. Acht van de FVM-platforms hebben een TVL van meer dan $1 miljoen.

In cijfers uitgedrukt hebben meer dan 2.600 tokenhouders gestort in GLIF en meer dan 2 miljoen in stFil. Al deze groei heeft ertoe bijgedragen dat Filecoin Virtual Machine de 32e grootste speler in de DeFi-industrie is geworden. Het is groter dan platforms als Near, Waves, EOS, Tezos, Hedera Hashgraph en Aptos.

Om te beginnen is Filecoin een van de grootste disruptors in de blockchain-industrie. Het netwerk gebruikt een gedecentraliseerde strategie om de bestandsopslagindustrie te ontwrichten. Iedereen met een computer kan voor opslagruimte zorgen en geld verdienen.

Filecoin heeft de afgelopen maanden zijn mogelijkheden uitgebreid. Filecoin Virtual Machine is bijvoorbeeld een platform dat het voor ontwikkelaars mogelijk maakt om hoogwaardige gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen die gebruik maken van de opslagfuncties.

Verder lanceerden de ontwikkelaars ook Filecoin Web Services (FWS), een reeks producten waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen. Sommige van deze producten zijn containers en Kubernetes. Het doel is om Filecoin in staat te stellen een haalbaar alternatief te worden voor AWS en Microsoft Azure.

Toch blijft de prijs van Filecoin ondanks deze prestaties onder druk staan. FIL handelde dit jaar op $3,37, een stijging van meer dan 64% ten opzichte van het hoogste niveau.

The post Filecoin FVM DeFi TVL stijgt naar recordhoogte, FIL prijs deinst terug appeared first on Invezz.

Waarom Toncoin (TON), InQubeta (QUBE) en THORChain (RUNE) tot de topkeuzes voor 2023 behoren

Sommige crypto-analisten noemen 2023 het jaar van ontwaken voor wereldwijde crypto-investeerders. Dit is voornamelijk vanwege de snelle expansie van de gedecentraliseerde financiële markt (DeFi), tijdens een verder neerwaartse trend voor de markt als geheel. Enkele van de winstgevende crypto’s die de aandacht trekken van investeerders in cryptocurrency zijn onder meer Toncoin ($TON), InQubeta ($QUBE) en THORChain ($RUNE).

Het aanzienlijke groeipotentieel van deze drie tokens heeft ze gepositioneerd als topkeuze voor winstzoekende investeerders in 2023. Laten we ze allemaal in meer detail verkennen.

Wat is InQubeta?

InQubeta is een snelgroeiend cryptoplatform dat de gecombineerde voordelen van kunstmatige intelligentie (AI) en blockchain-technologie benut om gebruikers in staat te stellen “gemakkelijk en veilig te investeren in AI-startups en de volgende generatie technologische innovatie te helpen vormgeven.”

De succesvolle live presale, waarbij het oorspronkelijke token, $QUBE, en het ‘innovatieve fractionele investeringssysteem’ werden verkocht, helpt om het te vestigen als een van de beste crypto’s op de DeFi-markt van dit moment. Naast Toncoin en THORChain zou InQubeta klaar kunnen zijn om zijn unieke kenmerken en winstgevende voorverkoop te gebruiken om de cryptomarkt te domineren.

Laten we ontdekken waarom Toncoin, InQubeta en THORChain topkeuzes zijn voor beginnende crypto-investeerders in 2023.

InQubeta ($QUBE) trekt crypto-investeerders aan met een indrukwekkend groeitraject

Volgens de website is InQubeta een baanbrekend crypto-crowdfunding-initiatief dat decentralisatie combineert met AI-technologie om een revolutie teweeg te brengen in het mondiale landschap voor crypto-investeerders. Het is een van de beste crypto’s geworden om te kopen op de DeFi-markt, voornamelijk dankzij een succesvolle presale fase, waarbij op het moment van schrijven tot nu toe meer dan $3.000.000 is opgehaald.

Deze reputatie komt voort uit het unieke vermogen om crypto-investeerders in staat te stellen te investeren in AI-bedrijven door fractionele investeringen in veelbelovende AI-startups mogelijk te maken, mogelijk gemaakt door het $QUBE-token. $QUBE is een ERC-20-standaardtoken dat de activiteiten van het ecosysteem van InQubeta aanstuurt.

Met de huidige marktwaarde van $0,0133 per token heeft $QUBE met succes meer dan $3 miljoen aan financiering gegenereerd tijdens de live voorverkoop. Dit token maakt met name een snelle groei door binnen de crypto-AI-sector, waarbij meer dan 73% van het totale aanbod al is gekocht tijdens de vierde fase van de presale.

InQubeta bevat een uniek deflatiemechanisme dat strategisch is ontworpen om de waarde van $QUBE op de lange termijn te vergroten. Voor elke koop- en verkooptransactie wordt een vergoeding van 2% in rekening gebracht, waarbij de opbrengst naar een speciale InQubeta-burn-wallet wordt gesluisd. Deze aanpak bevordert een gecontroleerde vermindering van het symbolische aanbod, waardoor een omgeving van schaarste en het potentieel voor waardestijging wordt gevoed.

Bovendien omvat het ecosysteem van InQubeta een Non-Fungible token (NFT)-marktplaats. De marktplaats ondersteunt AI-startups door het creëren van wat sommigen zeggen “enkele van de beste DeFi NFT’s” te zijn, die kunnen worden gekocht met $QUBE-tokens. Vaak bieden de NFT’s verleidelijke beloningen en eigendomsrechten aan de investeerders. Dit systeem creëert een wederzijds voordelige omgeving waarin investeerders winst kunnen maken en tegelijkertijd actief kunnen bijdragen aan de groei en evolutie van AI-startups.

Bezoek de officiële presale pagina van InQubeta voor meer informatie of om te beleggen.

Zorgt de schaalbaarheid van Toncoin ($TON) voor een revolutie in de crypto-industrie?

Toncoin is een volledig gedecentraliseerd laag-1 blockchain-netwerk geïntroduceerd door het Telegram-berichtenplatform. Toncoins officiële utility-token, $TON, stimuleert de activiteiten en activiteiten binnen het netwerk.

Het token, gecombineerd met een exclusief proof-of-stake (PoS) consensusmechanisme, zorgt voor de schaalbaarheid van het Toncoin-ecosysteem. Het wordt ook gebruikt voor het dekken van transactiekosten en het verifiëren van transacties binnen het netwerk. Het $TON-token is een van de potentieel meest winstgevende crypto’s om in 2023 te kopen en is onlangs doorgebroken in de top 10 van cryptocurrencies, met een marktkapitalisatie van ongeveer $8,6 miljard USD op het moment van schrijven.

THORChain ($RUNE) vergemakkelijkt interoperabiliteit tussen de ketens

THORChain is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat gebruikers een interoperabel middel biedt om verschillende crypto-activa uit te wisselen over meerdere blockchains, terwijl ze de controle over hun activa behouden. Via THORChain kunnen crypto-gebruikers moeiteloos het ene digitale activum voor het andere ruilen binnen een omgeving zonder toestemming, waardoor de afhankelijkheid van orderboeken om de liquiditeit veilig te stellen wordt geëlimineerd.

$RUNE is het native utility-token dat transacties vergemakkelijkt en het bestuur van het ecosysteem van THORChain ondersteunt. $RUNE is een populair token, dat gebruik maakt van de tokenstandaard voor bekende blockchains, waaronder Binance en Ethereum.

Tot slot

$TON, $QUBE en $RUNE zijn topcrypto’s die een cruciale rol hebben gespeeld bij het wekken van de interesse van winstgerichte investeerders in 2023. De groei, winstgevende voorverkoop en op AI gebaseerde kenmerken van InQubeta hebben het gepositioneerd als een van de beste DeFi-crypto’s om te gebruiken. vandaag op de DeFi-markt kopen.

Crypto-enthousiastelingen die geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van de crypto-AI-industrie kunnen tijdens de presale vanaf $50 aan $QUBE-tokens investeren.

Bezoek de InQubeta Presale website om te investeren, of sluit je aan bij de InQubeta-gemeenschap om meer te leren van actieve gebruikers.

The post Waarom Toncoin (TON), InQubeta (QUBE) en THORChain (RUNE) tot de topkeuzes voor 2023 behoren appeared first on Invezz.

India komt naar voren als de op één na grootste cryptomarkt ter wereld, ondanks hoge belastingen

Happy India Child Holding Country's Flag

Uit een rapport van Chainalysis blijkt dat Centraal- en Zuid-Azië en Oceanië (CSAO) tot de belangrijkste cryptocurrency-hubs ter wereld behoren. Ondertussen is India qua transactievolume de op één na grootste markt voor digitale activa geworden.

Bron – Chainalysis

India heeft tussen juli 2022 en juli 2023 cryptotransacties afgehandeld ter waarde van ongeveer $268,9 miljard. Het land is ondanks de hoge belastingtarieven leidend op de CSAO-cryptomarkt.

Toenemende adoptie van cryptovaluta in India ondanks hoge belastingen

India is getuige van een toenemende adoptie van cryptocurrency ondanks hoge belastingen, in tegenstelling tot wereldwijde trends. De regering heeft een belasting op cryptowinsten van 30% ingevoerd en een belasting van 1% op alle transacties met digitale activa.

Ook staat India bovenaan op het gebied van NFT-protocollen, leenprotocollen, gecentraliseerde uitwisselingen en gedecentraliseerd uitwisselingsgebruik. Het marktenthousiasme blijft groot, ook al kampen lokale bedrijven met belastingproblemen.

Een ongelijke belastingimplementatie kan een uitdaging vormen voor de lokale Indiase uitwisselingen wat de concurrentie betreft. Terwijl toezichthouders willen dat alle entiteiten die in India actief zijn, belasting innen, slagen de meeste internationale bedrijven er niet in om aan dit front te voldoen.

Dat heeft ertoe geleid dat veel Indiase spelers zich hebben geconcentreerd op intercontinentale investeringsplatforms. Het Indiase webverkeer naar mondiale beurzen steeg onmiddellijk nadat de regering in juli 2022 de belastingaftrek aan de bron (TDS) had ingevoerd.

Bron – Chainalysis

De metingen onderstreepten de voordelen van het handhaven van regels op alle platforms die in welk land dan ook actief zijn. Anders kan dit leiden tot een omgeving die lokale cryptobedrijven schaadt. Niettemin hebben deze problemen de vraag naar crypto in India niet verslechterd.

CSAO-regelgevingskader

Wetgevers binnen CSAO zijn op zoek naar manieren om inclusieve regelgeving te garanderen om investeerders te beschermen en tegelijkertijd de opkomende crypto-industrie te koesteren. De Hong Kong Monetary Authority waarschuwde bijvoorbeeld tegen crypto-entiteiten die de term ‘banken’ misbruiken bij het beschrijven van hun aanbod.

De bloeiende markt voor digitale activa in India onderstreept hoe cryptocurrencies dynamisch kunnen zijn en zich kunnen aanpassen aan lokale omstandigheden en behoeften, waardoor hun positie in de toekomst van de financiële wereld wordt versterkt.

The post India komt naar voren als de op één na grootste cryptomarkt ter wereld, ondanks hoge belastingen appeared first on Invezz.