Crypto-Prijzen.nl

Crypto-nieuws

Crypto belasting: IIJA Act krijgt een update – Interview

Op 24 februari heeft het Amerikaanse Office of Information and Regulatory Affairs de status bijgewerkt van de hangende crypto-regulering, IIJA Act, die crypto-brokers zal verplichten om klanttransacties in te dienen bij de IRS.

Deze update zal implicaties hebben en investeerders zijn misschien geïnteresseerd om te weten hoe dit hun cryptobelastingen beïnvloedt.

Belastingen zijn echter moeilijk te begrijpen, dus spraken we met Miles Fuller, de directeur van overheidsoplossingen bij TaxBit, het crypto-belastingbedrijf, om meer te weten te komen.

Invezz (IZ): Kunt u ingaan op de wijzigingen die deze nieuwe update (6045a) met zich meebrengt rond rapportagevereisten van makelaars?

Miles Fuller (MF): De rapportageregels voor makelaars onder IRC 6045 en 6045A die in november 2021 zijn aangenomen, zullen een aantal verschillende gevolgen hebben.

Ten eerste vereist het dat makelaars in digitale activa klanten en de IRS 1099-formulieren verstrekken die de opbrengst tonen en, in de meeste gevallen, de kostenbasis voor digitale activa die in de loop van het jaar door een klant zijn verkocht.

Ten tweede, om de mogelijkheid voor makelaars te vergemakkelijken om de kostenbasis van verkochte activa te rapporteren, legt het een overdrachtsverklaring op die vergelijkbaar is met wat er is voor traditionele effecten. Deze vereiste houdt in dat als een klant een activum verplaatst van makelaar A naar makelaar B, makelaar A makelaar B zal vertellen wat de kostenbasis was in het overgedragen activum.

De huidige onzekerheid met deze nieuwe regels is hoe het ministerie van Financiën digitale vermogensmakelaars definieert. Dit is een slepende vraag geweest. Voorgestelde regelgeving die implementeert hoe deze regels zullen worden geïmplementeerd en wie een makelaar is, wordt in de zeer nabije toekomst verwacht.

IZ: Welk effect zal dit hebben op crypto-investeerders of de industrie als geheel?

MF: De nieuwe rapportageregels zullen een enorm voordeel zijn voor crypto-investeerders en een indirect voordeel voor de sector als geheel.

Op beleggersniveau zullen de nieuwe regels de belastingaangifte aanzienlijk vereenvoudigen. Historisch gezien was het erg moeilijk om belastingspecifieke informatie over digitale activa te verkrijgen. Veel beurzen leverden transactiegegevens op, maar die gegevens waren niet altijd volledig of fiscaal moeilijk te interpreteren.

Door het opleggen van de nieuwe rapportageregels krijgen individuele beleggers fiscaal specifieke informatie over hun transacties. Deze informatie zal de belastingaangifte veel gemakkelijker maken.

Op brancheniveau zullen de nieuwe regels een last opleggen aan entiteiten die onder de definitie van makelaar in digitale activa vallen. Deze makelaars moeten nu informatie verstrekken die ze voorheen niet hoefden te verstrekken.

Hoewel de regels makelaars een last opleggen, zullen de nieuwe regels op de lange termijn waarschijnlijk ten goede komen aan makelaars. Naarmate digitale activa meer mainstream worden, zal toezicht door regelgevende instanties (buiten belastingen) blijven groeien.

De nieuwe regels voor belastingaangifte brengen de sector in de richting van meer gestandaardiseerde en gemakkelijk te interpreteren gegevens. Deze stap zal het gemakkelijker maken om aan andere wettelijke vereisten te voldoen, wat de industrie op de lange termijn ten goede zal komen.

IZ: Denkt u dat de Amerikaanse belastingwetgeving zich tot nu toe voldoende heeft ontwikkeld op het gebied van de digitale-activa-economie, of denkt u dat er nog steeds veel onduidelijkheid is? Zou u graag bepaalde dingen anders zien?

MF: Belastingwetgeving is niet echt ontwikkeld op het gebied van digitale activa, behalve de goedkeuring van regels die informatierapportage door makelaars in digitale activa vereisen. Die regels zijn nog niet geïmplementeerd omdat de industrie wacht op voorstellen van het ministerie van Financiën.

Dat gezegd hebbende, worden digitale activa behandeld als eigendom onder de belastingwetgeving, wat veel inzicht geeft in de fiscale behandeling van digitale activa, maar er zijn zeker nog hiaten.

Gedistribueerde grootboektechnologie leidt tot nieuwe en unieke economische regelingen die niet helemaal in de belastingwetgeving passen, wat betekent dat beleidsmakers nog steeds moeten ingrijpen en beslissen wat de juiste fiscale behandeling zou moeten zijn.

Het ministerie van Financiën heeft onlangs zijn uitleg vrijgegeven van de inkomstenvoorstellen in het begrotingsplan van de Biden-administratie voor het volgende fiscale jaar. Die voorstellen hadden betrekking op enkele digitale activa-items die erop gericht zijn een aantal van deze lacunes op te vullen en de behandeling van digitale activabelasting duidelijker in overeenstemming te brengen met andere financiële instrumenten.

Het bevatte ook voorstellen die het voor de VS gemakkelijker zouden maken om met verdragspartners samen te werken aan het delen van informatie over digitale activa, wat waarschijnlijk een voordeel is gezien de internationale activiteiten van het ecosysteem.

IZ: Hoe verhouden de cryptobelastingwetten van de VS zich tot andere landen? Zou u de regelgeving als fiscaal vriendelijk omschrijven?

MF: Het hangt er echt van af. In de VS worden digitale activa op dezelfde manier belast als elk ander eigendom, dus de overheid doet niet echt een poging om ze gunstiger of minder gunstig te behandelen dan andere soorten eigendom.

Andere landen volgen een vergelijkbare aanpak. Maar er zijn enkele landen die gerichte inspanningen leveren om digitale activa gunstiger of minder gunstig te behandelen voor belastingdoeleinden.

Uiteindelijk bevindt de VS zich waarschijnlijk in het midden, met een aanpak die gericht is op het afstemmen van de fiscale behandeling van digitale activa zodat deze consistent is met andere vergelijkbare soorten eigendom.

IZ: Hebt u enig idee welk percentage van de Amerikaanse crypto-gebruikers geen belasting betaalt?

MF: Het is onze ervaring dat het er minder om gaat dat mensen belasting proberen te ontwijken en dat een van de elementen die de belastingmisbruik in de digitale vermogensruimte veroorzaakt, eenvoudigweg de administratieve moeilijkheid is die gepaard gaat met het correct indienen van belastingen.

Momenteel zijn de gegevens waarover particulieren beschikken om hun belastingaangifte te doen vaak moeilijk te interpreteren en soms niet volledig. Dit maakt het erg moeilijk om de belastingaangifte daadwerkelijk correct in te dienen.

Dat is waar we bij TaxBit aan werken om dit op te lossen – in eerste instantie door middel van software gericht op individuele belastingbetalers, maar nu met software gericht op beurzen en platforms zodat zij hun klanten betere en gemakkelijker te begrijpen informatie kunnen geven.

IZ: Denkt u dat er in de toekomst meer veranderingen zullen komen in cryptovaluta, vooral in het licht van de recente regelgeving die we hebben gezien (zoals BUSD-sluiting en verschillende SEC-boetes voor grote bedrijven)?

MF: We geloven dat er een evolutie zal blijven in de fiscale behandeling van digitale activa. Naarmate het Congres een beter begrip krijgt van het ecosysteem en waar de moeilijkheden liggen, zal het waarschijnlijk stappen ondernemen om de fiscale behandeling op de een of andere manier te verfijnen.

The post Crypto belasting: IIJA Act krijgt een update – Interview appeared first on Invezz.

Axie Infinity en ApeCoin zien een bescheiden prijsstijging terwijl Metacade een nieuw record bereikt

Het GameFi-ecosysteem is een van de belangrijkste in de cryptocurrency-ruimte geworden. Naast DeFi en de Metaverse zijn GameFi-projecten in populariteit gegroeid.

Axie Infinity en ApeCoin zijn enkele van de meest populaire tokens in de GameFi-ruimte. Met duizenden gamers zijn deze projecten toonaangevend in het GameFi-ecosysteem, en elk heeft een marktkapitalisatie van miljoenen dollars.

Metacade zou het volgende project in dit ecosysteem kunnen zijn om nieuwe records te vestigen. Het project ziet er zeer veelbelovend uit en kan investeerders de komende jaren uitstekende rendementen opleveren.

Laten we eens kijken naar de drie projecten en kijken hoe hun tokens op korte en middellange termijn zouden kunnen presteren.

Metacade prijsvoorspelling 2025

Metacade is een opwindend gamingproject dat zich nog in de presale fase bevindt. Het project heeft tot nu toe meer dan $14 miljoen kunnen ophalen in de presale, met een doel van $16 miljoen.

Door meer dan 90% van de toegewezen tokens te verkopen tijdens de presale, laat Metacade zien dat het grip heeft en na de lancering meer investeerders zou kunnen aantrekken. MCADE, het native token van het Metacade-ecosysteem, wordt in de voorverkoop verhandeld tegen $0,02.

De bullmarkt zal naar verwachting terugkeren in 2023 of 2024 , en de fundamentele omstandigheden van de bredere markt zouden de prijs van MCADE op middellange termijn kunnen opdrijven. Als dat gebeurt, zou MCADE tegen 2025 het niveau van $1 kunnen bereiken.

Als een gemeenschapsgericht project rolt Metacade een aantal baanbrekende functies uit. Deze functies kunnen de prijs van MCADE op korte en middellange termijn helpen verhogen.

Op de lange termijn zou MCADE tegen 2030 een waarde van $2 of meer kunnen bereiken. Volgens recent onderzoek van Grandview is de wereldwijde gamingsector momenteel ongeveer $195 miljard waard en zal deze naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,9% tussen 2023 en 2030.

Door de verwachte groei zou de GameFi-sector een groot deel van het web3-ecosysteem kunnen worden, en projecten zoals Metacade, Axie Infinity en ApeCoin zouden hierin het voortouw kunnen nemen.

Wanneer kan Metacade een waarde van $0,50 bereiken?

MCADE zou in 2024 de grens van $0,50 kunnen bereiken, maar dit is afhankelijk van een aantal factoren. De eerste belangrijke factor die de kansen van MCADE om $0,50 te bereiken zou kunnen vergroten, is als het ontwikkelteam doorgaat met het succesvol uitrollen van de functies die door gebruikers worden omarmd.

Een andere factor die MCADE zou kunnen helpen deze mijlpaal te bereiken, is de algemene toestand van de markt. De afgelopen twee jaar is er een bearmarkt geweest, maar marktdeelnemers verwachten binnenkort een bullrun. Als dat gebeurt, kan MCADE op middellange termijn $0,5 bereiken.

Is Metacade het waard om te kopen?

Voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het GameFi-ecosysteem, zou Metacade een uitstekende investering kunnen blijken te zijn. De talrijke functies en activiteiten die door het Metacade-team zijn opgesteld, kunnen een positieve invloed hebben op het ecosysteem.

Momenteel in de presale fase wordt MCADE verkocht voor $0,02. Dit zou kunnen stijgen zodra het token in de komende maanden gecentraliseerde en gedecentraliseerde beurzen bereikt. De voorgestelde lancering van Play2Earn-, Create2Earn- en Work2Earn-functies en een DAO-governance in 2024 zouden de acceptatiegraad van het project in de komende maanden en jaren kunnen stimuleren.

Axie Infinity prijsvoorspelling 2025

Axie Infinity is een van de toonaangevende GameFi-projecten ter wereld en heeft duizenden spelers. AXS, het oorspronkelijke token van het Axie Infinity-ecosysteem, wordt momenteel verhandeld tegen $8,46, een daling van 94% ten opzichte van het hoogste punt ooit van $165 dat het bereikte in november 2021.

AXS zal naar verwachting in 2025 de grens van $ 26 bereiken, wat neerkomt op een stijging van meer dan 200% in de komende twee jaar.

De bulls hebben de markt onder controle, met een prijsstijging van AXS met ongeveer 40% sinds het begin van het jaar. Op korte termijn zou de prijs van AXS hoger kunnen stijgen. De prestaties zijn echter afhankelijk van de fundamentele aard van de bredere cryptocurrency-markt.

Nu Bitcoin de afgelopen weken goed presteerde, zijn ook altcoins aan een opmars bezig.

Axie Infinity zou een goede investering kunnen zijn voor GameFi-investeerders. Beleggers zouden echter geduld moeten hebben met Axie Infinity, aangezien prognoses aantonen dat AXS niet snel naar zijn hoogste punt ooit zal stijgen.

Hoe dan ook, Axie Infinity is een goed GameFi-project en heeft wereldwijd duizenden spelers.

ApeCoin prijsvoorspelling 2025

Net als Axie Infinity is ApeCoin getroffen door de aanhoudende bearmarkt. De prijs van ApeCoin is met 89% gedaald ten opzichte van het hoogste punt ooit van $39,40 in maart 2022.

ApeCoin wordt momenteel verhandeld tegen $4,10 per munt en zal naar verwachting tegen het einde van 2025 een waarde van $17,50 bereiken, wat neerkomt op een stijging van meer dan 300% in de komende twee jaar. Het zou echter nog steeds 50% lager zijn dan het hoogste punt ooit van $39 dat het vorig jaar bereikte.

De prijs van ApeCoin is sinds het begin van het jaar redelijk gelijk gebleven, ondanks de recente rally van Bitcoin en Ethereum. ApeCoin begon het jaar met $3,64 en handelt nu op $4,10.

Echter, met de bulls die momenteel de bredere markt beheersen, zou ApeCoin op korte termijn hoger kunnen stijgen.

ApeCoin zou een behoorlijke investering kunnen zijn voor GameFi-investeerders. De projectie van 300% over de komende twee jaar is aanlokkelijk, maar het token zou 50% onder zijn hoogste punt ooit blijven.

Het GameFi-ecosysteem zal naar verwachting de komende jaren groeien en ApeCoin zou een van de winnaars kunnen zijn als dat gebeurt.

Waarom Metacade de beste munt van de drie is

Van de drie munten die in dit bericht zijn geanalyseerd, zou Metacade investeerders op korte en middellange termijn meer rendement op hun investeringen kunnen geven. MCADE wordt nog steeds verkocht tegen een kortingsprijs van $0,02, en het token zou volgend jaar de grens van $0,50 kunnen bereiken, wat een enorme ROI voor investeerders vertegenwoordigt.

ApeCoin en Axie Infinity zullen naar verwachting ook hoger stijgen in de komende twee jaar, maar leveren mogelijk niet hetzelfde ROI-niveau op als Metacade.

Daarnaast zou Metacade een aantal uitstekende functies en een allesomvattend pakket voor plezier en beloningen uitrollen, waardoor het een aantrekkelijk project voor gamers zou kunnen worden.

The post Axie Infinity en ApeCoin zien een bescheiden prijsstijging terwijl Metacade een nieuw record bereikt appeared first on Invezz.

CFTC klaagt Binance en CEO aan: wat betekent dit voor AltSignals?

De Amerikaanse Commodity Futures Trading Commission (CFTC) heeft maandag Binance, haar CEO Changpeng Zhao en CCO Samuel Lim aangeklaagd, zoals gerapporteerd door Invezz. De commissie beschuldigde de populaire cryptocurrency-broker ervan willens en wetens niet-geregistreerde crypto-derivatenproducten aan te bieden in de Verenigde Staten, wat in strijd is met de federale wetgeving.

Door deze laatste ontwikkeling zijn de prijzen van Bitcoin en andere cryptocurrencies na de aankondiging recordverliezen geworden. Bitcoin zakte onder de $27.000, terwijl BNB dinsdag meer dan 5% van zijn waarde verloor. Hoewel de markt zich lijkt te hebben hersteld, zijn investeerders gespannen door het laatste nieuws.

Ondanks het huidige onzekere sentiment in de markt, gaat de token presale van AltSignals door en heeft het project meer dan 45% van de toewijzing verkocht. Omdat veel aandacht gaat naar de grote bedrijven en munten in de ruimte, worden investeerders aangemoedigd om te kijken naar kleinere projecten, zoals AltSignals, die gebruikers echt nut en waarde bieden.

De CFTC klaagt Binance en Changpeng Zhao aan

De CFTC beschouwt activa, waaronder Bitcoin, Ethereum, Tether en mede-stablecoin Binance USD (BUSD) als grondstoffen en heeft Binance ervan beschuldigd deze activa als derivaten aan zijn gebruikers in de Verenigde Staten aan te bieden zonder zich te registreren als handelaar in futures-commissies, aangewezen contractmarkt of swap-uitvoeringsfaciliteit.

CFTC beschuldigde de cryptocurrency-uitwisseling van slecht toezicht op haar bedrijf, het niet implementeren van know-your-customer (KYC) of anti-witwasprocessen (AML) en het gebruik van een slecht anti-ontduikingsprogramma.

De rechtszaak van Binance heeft experts verdeeld

Marktexperts zijn van mening dat de rechtszaak van Binance de bredere cryptomarkt zou kunnen beïnvloeden en Bitcoin zou kunnen terugbrengen tot $25.000. Bitcoin handelde de afgelopen dagen boven het niveau van $28.000, maar zakte dinsdag na het Binance nieuws onder $27.000.

BTC is echter hersteld van de inzinking en handelt nu weer boven $28k.

Noelle Acheson, de auteur van de populaire Crypto is Macro Now-nieuwsbrief, zei dat de grootste zorg is wat de rechtszaak op korte termijn zal doen voor de marktliquiditeit. Hij wees erop dat als marktmakers nu stoppen met handelen op Binance en als de in de VS gevestigde handelsdesks van Binance hun activiteiten moeten stopzetten, de bredere markt een afname van de liquiditeit zal ervaren.

Marktexperts verwachten dat Bitcoin tijdelijk zal dalen tot het niveau van $25.000 vanwege de rol van Binance in de cryptocurrency-ruimte. Maar andere experts zijn het daar niet mee eens en zijn optimistisch over de vooruitzichten voor cryptocurrency. Zo meldde Invezz dinsdag dat Bitfinex-analisten menen dat we in de beginfase van een bullmarkt zitten.

Wat betekent dit voor AltSignals?

Hoewel de rechtszaak een tijdelijke tegenvaller is voor de sector, lijkt het beleggerssentiment niet te zijn verslechterd. De cryptomarkt is hersteld na de ineenstorting van de FTX-beurs in november 2022.

Gelukkig wordt AltSignals mogelijk niet beïnvloed door de lopende Binance-sage. De presale fase van AltSignals blijft volgens verwachting verlopen, aangezien het team tot nu toe 46% van de toegewezen tokens heeft verkocht. Het project heeft al meer dan $220.000 opgehaald en is van plan nog eens $260.000 op te halen voordat de presale afloopt.

AltSignals kan een goede kans zijn voor investeerders

AltSignals is een platform dat signalen aanbiedt voor cryptocurrencies, Binance futures en forex. Het platform biedt ook CFD en traditionele beurssignalen.

Na de problemen van Binance zouden handelaren voorzichtiger willen handelen bij het verhandelen van cryptocurrencies en forex. Dit zou de vraag naar de diensten van AltSignals kunnen stimuleren.

Een toename van de vraag en het daaropvolgende gebruik van de diensten van AltSignals zou een uitstekende kans kunnen zijn voor investeerders, aangezien dit verband zou kunnen houden met een stijging van de prijs van het ASI-token na de presale fase.

AltSignals bestaat al sinds 2017 en blijft cryptocurrency- en forextraders bedienen. Het team implementeert momenteel een AI-stack die is ontworpen om te profiteren van machine learning, voorspellende modellering en natuurlijke taalverwerking (NLP) om het volume en de nauwkeurigheid van de geleverde signalen te verbeteren.

Met ActualizeAI van AltSignals zouden handelaren toegang krijgen tot een volledig geautomatiseerde en 24/7 handelsmogelijkheid om hen te helpen de nauwkeurigheid, handelsinvoeringen, meer gedefinieerd risicobeheer en duidelijkere samenvloeiingen te verbeteren.

AltSignals heeft tot nu toe meer dan 46% van de presale tokens verkocht en is van plan nog eens $260.000 op te halen. Beleggers hebben nog steeds de mogelijkheid om dit token tegen een lage prijs te kopen en kunnen profiteren van de toegenomen acceptatie van het project en zijn ASI-token in de komende maanden en jaren.

Als je meer wilt weten over de presale van AltSignals, kun je de website bezoeken.

The post CFTC klaagt Binance en CEO aan: wat betekent dit voor AltSignals? appeared first on Invezz.

Dit is waarom Metacade een geweldige investeringsmogelijkheid voor web3 zou kunnen zijn

In het verleden kenden we het alleen als de cryptocurrency-ruimte. Het ecosysteem heeft de afgelopen jaren echter een enorme groei doorgemaakt en staat nu bekend als het web3-ecosysteem.

Web3 is een uitgebreide term die verschillende segmenten omvat, waaronder gamefi, DeFi, metaverse, meme-munten en verschillende andere.

Metacade valt op als een veelbelovend web3-projecten. Vanwege de duizenden web3-projecten die momenteel beschikbaar zijn, is het echter moeilijk voor investeerders om van allemaal op de hoogte te blijven.

Dit artikel gaat in op Metacade en waarom het een opwindend project is geworden voor web3-investeerders. Het web3-ecosysteem heeft de afgelopen jaren een aantal spannende projecten gezien, waaronder Decentraland, Axie Infinity en The Sandbox. Metacade zou een pleidooi kunnen houden om een van deze projecten te worden. Lees verder om erachter te komen wat Metacade investeerders te bieden heeft.

Biedt Metacade een geweldige investeringsmogelijkheid?

Volgens recent onderzoek van Grandview is de gamingsector momenteel ongeveer 195 miljard dollar waard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,9% tussen 2023 en 2030.

Dit betekent dat het gaming-ecosysteem naar verwachting de komende zeven jaar meer dan $500 miljard waard zal zijn.

GameFi is hard op weg een belangrijk aspect van het web3-ecosysteem te worden, waarbij enkele van de toonaangevende game-ontwikkelaars gebruikmaken van blockchain-technologie en cryptocurrencies om meer mensen te bereiken.

Decentraland, ApeCoin en Axie Infinity zijn enkele van de gamingprojecten die tijdens de laatste bull-cyclus een enorme groei hebben doorgemaakt. Marktexperts zijn optimistisch dat er binnenkort een nieuwe bull-cyclus aanbreekt en dat de prijzen van crypto-activa in 2023 en 2024 nieuwe recordhoogtes kunnen bereiken.

Als een van de meest innovatieve game-om-te-verdienen-gamingprojecten, zou Metacade een project kunnen zijn om in de gaten te houden tijdens de komende bull-cyclus. Als een community gericht project rolt Metacade uit met een aantal baanbrekende functies en een allesomvattend pakket voor plezier en beloningen, een stap die het nog voordeliger zou kunnen maken voor gebruikers. Dus uiteindelijk bijdragen aan de waardestijging van MCADE op middellange en lange termijn.

Zal Metacade een waarde van $0,5 bereiken in 2024?

MCADE, het native token van het Metacade-ecosysteem, bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase. Het token wordt verkocht voor $0,02, waarbij meer dan 89% van de tokens al is verkocht.

Een blik op de tokenverkoop laat zien dat er een enorme vraag is naar MCADE, aangezien Metacade tot nu toe meer dan $16 miljoen heeft opgehaald.

Vergelijkbaar met tal van projecten in het web3-ecosysteem zoals Solana (presale prijs van $0,22) en Axie Infinity (presale prijs van $0,1), zou MCADE een enorme prijsstijging kunnen zien zodra de presale voorbij is en het token is beschikbaar op een of meer grote cryptocurrency-uitwisselingen.

De toegenomen vraag, in combinatie met de voorspelde bull-cyclus, zou Metacade het komende jaar naar het psychologische niveau van $0,50 kunnen brengen. De rally van MCADE zou afhangen van de initiatieven van het project in de komende maanden en de algemene fundamentele omstandigheden van de bredere cryptocurrency-markt.

Wat is Metacade?

Metacade is een door de community aangestuurd gamingplatform dat wordt aangedreven door de Ethereum-blockchain. Het project is bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in het play-to-earn-ecosysteem, zodat gebruikers kunnen genieten van nieuwe web3-ervaringen.

In de whitepaper beschrijft het team Metacade als het ultieme web3-platform dat is ontworpen om gebruikers in staat te stellen naadloos te spelen, verbinding te maken, te bouwen en te verdienen. Het team is van plan om Metacade tegen 2024 om te zetten in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO), waarbij MCADE-houders en gebruikers beheercontrole over het ecosysteem krijgen. Tokenhouders en gebruikers zouden een cruciale rol spelen in de groei van het ecosysteem via stemmen over bestuur.

Hoe werkt Metacade?

Wat Metacade tot een interessant project maakt, is dat Metacade, in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten, niet alleen een spel is om te verdienen. Metacade is een gamingplatform met een breed scala aan arcade-achtige games en gamers. De aanwezigheid van P2E-toernooien en competities maakt Metacade tot een interessant platform, aangezien gebruikers via deze evenementen de mogelijkheid hebben om MCADE-tokens te verdienen.

Naast het verdienen van inkomsten door games op Metacade te spelen, heeft het team andere manieren voor spelers geïntegreerd om geld te verdienen. Spelers en tokenhouders kunnen hun MCADE-tokens inzetten, waardoor ze meer geld kunnen verdienen door deel te nemen aan het bestuur van het ecosysteem.

Terwijl sommige P2E-projecten zich alleen richten op het gamingaspect, werkt Metacade aan een platform dat ervoor zorgt dat gebruikers kunnen genieten van een complete web3-ervaring.

Is cryptocurrency een goede investering voor de lange termijn?

Om te bepalen of cryptocurrencies goede langetermijninvesteringen zijn, is het belangrijk om te kijken naar de prestaties van de sector in het afgelopen decennium. Bitcoin steeg van een eerdere all-time high van $19.000 in 2017 naar een nieuwe hoogte van $69.000 in 2021.

De markt ondergaat bull- en bearcycli. Tijdens de bear-cycli dalen de prijzen van crypto-activa met 50% of meer. Ze herstellen echter tijdens de bull-cycli om nieuwe recordhoogtes te bereiken.

In het afgelopen decennium waren de prestaties van cryptocurrencies over het algemeen positief. De sector steeg van een marktkapitalisatie van minder dan $1 miljard tot momenteel meer dan $1 biljoen.

Zijn game-fi tokens een goede investering voor de lange termijn?

GameFi is een integraal onderdeel geworden van het web3-ecosysteem, waarbij het P2E-model meer gamers verleidt om de industrie te betreden. AXS, het native token van het Axie Infinity-ecosysteem, is een van de meest gebruikte GameFi-tokens.

De utility ervan is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft beleggers een investeringsrendement (ROI) van 8000% opgeleverd. Dit voorbeeld toont het groeiniveau dat GameFi-tokens kunnen bereiken

Is Metacade het waard om te kopen?

Metacade zou een uitstekende investering voor beleggers kunnen blijken te zijn dankzij de overvloed aan functies en activiteiten die door het team worden opgesteld. In zijn whitepaper zei het team dat het een uitgebreid GameFi-platform bouwt en een unieke tokenomics-aanpak zou implementeren.

De presale van MCADE bevindt zich momenteel in de zesde fase en is snel uitverkocht, wat aangeeft dat er vraag is naar het token. De prestaties van MCADE op middellange en lange termijn zouden afhangen van de innovaties die door Metacade worden uitgerold na de pre-salefase en de fundamentele omstandigheden van de bredere cryptocurrency-markt.

Over het algemeen zou MCADE een waardige investering kunnen blijken te zijn dankzij de voorgestelde lancering van Play2Earn-, Create2Earn- en Work2Earn-functies en een DAO-governance tegen volgend jaar.

The post Dit is waarom Metacade een geweldige investeringsmogelijkheid voor web3 zou kunnen zijn appeared first on Invezz.

De 12 beste metaverse crypto tokens om nu te kopen en je geld in 2023 met 10x te vermenigvuldigen

Met Bloomberg dat voorspelt dat de metaverse tegen 2024 een markt van 800 miljard dollar zal zijn, is het nu een ideaal moment om te beginnen zoeken naar de beste metaverse cryptomunten om te kopen. Maar met constant nieuwe metaverse tokens die opduiken, hoe vind je de kansen die het waard zijn om in te investeren?

Dit artikel is een solide startpunt. Vandaag ontdek je twaalf van de beste metaverse crypto tokens die aanzienlijke opbrengsten kunnen bieden in 2023. Van community ecosystemen tot projecten die belangrijke metaverse-infrastructuur bieden, je zult zeker je volgende metaverse-investering hier vinden.

De lijst is als volgt:

 1. Metacade (MCADE)
 2. AltSignals (ASI)
 3. The Sandbox (SAND)
 4. Ethereum (ETH)
 5. Apecoin (APE)
 6. Star Atlas (ATLAS)
 7. Axie Infinity (AXS)
 8. Gala Games (GALA)
 9. Enjin Coin (ENJ)
 10. Decentraland (MANA)
 11. Render Token (RNDR)
 12. Highstreet (HIGH)

1. Metacade (MCADE) – Centraal metaverse platform en web3 community hub

Wat is Metacade (MCADE)?

Metacade is een nieuw project dat zichzelf positioneert als de voornaamste hub voor play-to-earn en metaverse-gaming, met als doel de ultieme one-stop-oplossing te worden voor beide snel uitbreidende sectoren. Het zal alles bieden wat gebruikers van een community hub zouden willen: real-time interactie met gelijkgestemde metaverse-enthousiastelingen, leaderboards om de moeite waard games te ontdekken, en sub communities voor het bespreken van de nieuwste tips en trucs.

Metacade gaat nog een stap verder en gebruikt blockchain-technologie om iets magisch te creëren. Het beloont spelers bijvoorbeeld met het eigen token, MCADE, voor het bijdragen van waardevolle inhoud, het delen van recensies en het aanbieden van toonaangevende inzichten in de nieuwste metaverse-games.

Het introduceert zelfs een gedecentraliseerd financieringsprogramma om de volgende golf van play-to-earn (P2E) en metaverse-titels op gang te brengen. Dit programma staat bekend als Metagrants, en investeerders wachten vol spanning op de eerste Metagrant-competitie later dit jaar. Metagrants bieden ontwikkelaars die de beste titels bouwen financiering om hun visie van de grond te krijgen.

Om te winnen, hoeven ontwikkelaars alleen de meeste stemmen te verdienen van MCADE-houders, de concurrentie af te weren en de harten en geesten van Metacade-gebruikers te winnen. De winnaar krijgt financiering toegewezen uit de Metacade-schatkist, met de mogelijkheid om hun voltooide titel te hosten in de virtuele arcade van Metacade, zodat iedereen deze kan spelen.

Het heeft ook plannen voor een vacature- en gig bord in 2024. Hier kunnen communityleden deelnemen aan informele testopdrachten, waarbij ze gebruik maken van Metacade’s eigen testomgeving om feedback te geven over de nieuwste play-to-earn en metaverse games in ruil voor wat extra geld. Vooraanstaande bedrijven in de web3- en gaming-industrie zullen ook vacatures op het platform plaatsen, zodat Metacade-gebruikers een kans krijgen om binnen te komen bij hun favoriete bedrijven.

Tot slot heeft Metacade plannen om te transformeren in een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) en de touwtjes over te dragen aan de community, zodat MCADE-houders kunnen stemmen over belangrijke beslissingen, partnerschappen en platformfuncties. Deze aspecten hebben geleid tot een stroom van investeerders die Metacade de beste metaverse-cryptomunt noemen die ze in lange tijd hebben gezien, waardoor de investering in de presale van het platform is gestegen naar $14.1m, nu in de laatste fase voordat het wordt genoteerd op exchanges.

Waarom zou je investeren in Metacade (MCADE)?

Metacade is ontworpen om het centrale knooppunt te zijn voor zowel play-to-earn als de metaverse – twee sectoren die naar verwachting snel zullen groeien in de komende jaren. In plaats van te wedden op een enkel play-to-earn-game of metaverse dat beter zal presteren, is investeren in Metacade als het investeren in de sector als geheel. Naarmate meer spelers zich bij deze twee ruimtes aansluiten en beginnen met spelen, zal het aantal Metacade-gebruikers waarschijnlijk evenredig toenemen, wat zorgt voor aanzienlijke vraag naar het MCADE-token.

Bovendien profiteert Metacade enorm van het netwerkeffect – hetzelfde effect dat ervoor heeft gezorgd dat gameplatformen zoals Twitch en Discord schijnbaar van de ene op de andere dag populair werden. Met zijn focus op het opbouwen van een sterke, betrokken community, in combinatie met verschillende unieke functies die immense waarde bieden aan gebruikers, lijkt Metacade voorbestemd om zich snel uit te breiden naast de play-to-earn en metaverse sectoren.

>>> Je kunt hier deelnemen Metacade Final Stage van de presale <<<

2. AltSignals (ASI) – Helpt investeerders de beste metaverse kansen te ontdekken

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals is een uniek project op deze lijst. AltSignals is een gerespecteerde provider van signalen voor de crypto-, Forex- en aandelenmarkten, opgericht in 2017. Het maakt gebruik van een combinatie van een eigen algoritme genaamd AltAlgo™ en een team van professionele handelaren om zeer nauwkeurige handelssignalen te genereren. Sinds de oprichting heeft AltSignals meer dan 1500 signalen uitgegeven aan meer dan 50.000 gratis abonnees en 1400 VIP-leden, met een gemiddeld winstpercentage van 64%.

AltAlgo™ maakt gebruik van meer dan 34 verschillende indicatoren en strategieën om uitzonderlijke signalen te produceren, waardoor het team zich kan concentreren op het maken van eersteklas fundamentele analyse ter ondersteuning van de oproepen van het algoritme. Dit heeft geleid tot buitengewone resultaten; de Binance Futures-signalen hadden bijvoorbeeld een winstpercentage van 90% in februari, wat resulteerde in een verbluffende 2.163% rendement.

De geloofwaardigheid van AltSignals wordt ondersteund door zijn uitstekende Trustpilot-beoordelingen. Het heeft een beoordeling van 4,9/5 op basis van bijna 500 positieve beoordelingen. Nu breidt het platform de diensten uit met het ASI-token. ASI is ontworpen om de volgende fase van de groei van AltSignals te ondersteunen: het ActualizeAI algoritme. Dit geavanceerde algoritme zal de bestaande AltAlgo™-indicator verbeteren en een krachtige AI-stack introduceren om marktrendementen te maximaliseren.

Waarom wordt AltSignals genoemd op deze lijst van metaverse crypto’s? Omdat dit nieuwe algoritme het potentieel heeft om enkele van de beste metaverse munten te identificeren om op elk moment te verhandelen. Een belangrijk aspect van Actualize AI zal bijvoorbeeld sentimentanalyse zijn, die social media zal scannen om metaverse crypto-munten te vinden die op het punt staan ​​om te exploderen.

Bovendien stelt het bezitten van de ASI-token investeerders in staat om exclusieve presale evenementen te ontdekken voor enkele van de beste metaverse crypto-munten. Dit zou ASI-houders in staat kunnen stellen om een ​​vroege plaats in enkele van de beste metaverse crypto-projecten te beveiligen voordat het grote publiek erover hoort.

De voordelen van het bezitten van ASI houden echter niet op. Als ASI-investeerder heeft men ook exclusieve toegang tot de AI Members Club, waar gebruikers extra ASI kunnen verdienen door feedback te geven over nieuwe updates, deel te nemen aan backtesting en nieuwe ideeën voor te stellen. Deze extra ASI kan worden gebruikt om het niveau van het lidmaatschap van de gebruiker te upgraden, waardoor ze toegang krijgen tot meer geavanceerde functies van het AI-ecosysteem van het platform.

Waarom investeren in AltSignals (ASI)?

Na de implementatie van het ActualizeAI algoritme, wordt verwacht dat AltSignals aanzienlijke erkenning zal krijgen in de wereld van de handel. Door gebruik te maken van geavanceerde inzichten met behulp van de meest geavanceerde AI-technologie, hebben crypto-investeerders die ASI-tokens vasthouden niet alleen de kans om hun winst met metaverse-crypto’s te vergroten, maar ook om de winsten te delen die ASI zelf zal zien zodra het woord erover uitkomt.

Bovendien zal de AI Members Club AltSignals in staat stellen zijn al sterke community verder te ontwikkelen. Net als Metacade zou het platform aanzienlijk kunnen profiteren van het netwerkeffect als gebruikers ontdekken dat ze zowel marktleidende handelssignalen kunnen ontvangen als inkomsten kunnen genereren door producten te testen en feedback te geven. Dit zou ook kunnen leiden tot verdere ontwikkeling van de AI-technologie, waardoor meer kansen ontstaan ​​voor gebruikers om winst te maken.

Tot slot geeft het bewezen trackrecord van AltSignals het een sterke kans om te slagen in zijn missie. Het team heeft al de capaciteit om uitzonderlijke handelssignalen te produceren, en de integratie van AI lijkt een natuurlijke stap voor het platform. Het lijkt erop dat investeerders het hier ook mee eens zijn; AltSignals heeft al meer dan $112k opgehaald binnen 1 dag na de lancering van de presale, waarbij veel meer investeringen worden verwacht in de nabije toekomst.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de presale van AltSignals <<<

3. De Sandbox (SAND) – Toonaangevend metaverse project met grote partnerschappen

Wat is The Sandbox (SAND)?

The Sandbox is een metaverse crypto-project gebouwd op de Ethereum blockchain, waarmee gebruikers hun game-ervaringen binnen een virtuele wereld kunnen creëren, delen en hier geld mee kunnen verdienen. Het biedt spelers krachtige tools zoals VoxEdit en Game Maker, waarmee ze avatars, unieke objecten, virtuele games en meeslepende ervaringen kunnen creëren.

Het hart van The Sandbox is LAND, het non-fungible token (NFT) dat de metaverse game aandrijft. LAND vertegenwoordigt een stuk virtueel onroerend goed waarmee gebruikers kunnen bouwen wat ze maar willen. Gebruikers kunnen anderen een kleine vergoeding in SAND-tokens in rekening brengen voor het deelnemen aan hun ervaringen, virtueel LAND kopen en verhuren, of zelfs SAND verdienen door virtuele activa te creëren en verkopen, vertegenwoordigd als ASSET NFT’s, op de marktplaats van The Sandbox.

Waarom zou je investeren in The Sandbox (SAND)?

The Sandbox biedt een mate van creatieve vrijheid die ongeëvenaard is door andere metaverse-projecten. De gebruiksvriendelijke tools stellen makers in staat om ingewikkelde ervaringen te ontwerpen en hun creaties te monetariseren, waardoor meer gebruikers worden aangetrokken en de algehele waarde van het platform wordt verhoogd.

De populaire metaverse crypto heeft ook een indrukwekkende lijst van partnerschappen met grote merken en franchises, zoals Gucci, The Walking Dead en Atari. Deze partnerschappen spreken niet alleen voor de geloofwaardigheid van The Sandbox, maar creëren ook zichtbaarheid die spelers naar het project drijft.

4. Ethereum (ETH) – Essentiële infrastructuur voor veel metaverse games

Wat is Ethereum (ETH)?

Ethereum is een marktleidend blockchain-netwerk dat bekend staat om zijn geavanceerde smart contracts. Het heeft aanzienlijke populariteit verwoven in de ruimtes voor gedecentraliseerde financiën (DeFi) en NFT’s, maar het gebruik ervan in de metaverse is het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen. In feite zul je merken dat de meerderheid van de tokens op deze lijst zijn gebouwd met behulp van Ethereum’s blockchain-technologie!

Hoewel gebruikers in het verleden hebben geklaagd over langzame transactie snelheden en hoge gasprijzen, lijkt Ethereum zijn dominantie in de metaverse-token ruimte voort te zetten dankzij zijn recente en aankomende upgrades. Later dit jaar zal het sharding implementeren, wat naar verwachting de snelheid van Ethereum zal verhogen tot meer dan 100.000 transacties per seconde (TPS).

Waarom zou je investeren in Ethereum (ETH)?

Ethereum zal waarschijnlijk nog meer metaverse-spelontwikkelaars aantrekken na deze upgrade. Aangezien de transacties in Ethereum-gebaseerde metaverse-spellen vaak ETH vereisen voor gasprijzen, zullen meer metaverse-projecten die op het netwerk worden ontwikkeld, resulteren in een toenemende vraag en kunnen ze een sterke drijfveer zijn voor de groei in prijs van Ethereum.

Bovendien is het gebruik van Ethereum niet beperkt tot metaverse crypto-projecten. Het ondersteunt ook duizenden gedecentraliseerde applicaties (dApps) die afhankelijk zijn van de infrastructuur van Ethereum om te functioneren. Door te investeren in Ethereum, ondersteun je niet alleen een enorm ecosysteem van innovatieve projecten, maar speel je ook in op de toenemende populariteit en adoptie van de metaverse, waardoor ETH een van de beste metaverse cryptos is om te kopen.

5. Apecoin (APE) – Een van de meest ambitieuze metaverse projecten tot nu toe  

Wat is Apecoin (APE)?

Apecoin is het inheemse token van het Ape-ecosysteem, gelanceerd door Yuga Labs, de makers van het zeer succesvolle Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT-project. APE fungeert als het primaire hulpprogramma-token binnen het ecosysteem, dat een reeks projecten omvat, waaronder games, evenementen, diensten en het langverwachte metaverse-spel, Otherside.

APE-tokenhouders wachten in spanning op de aanstaande release van Otherside, nadat ze glimpen hebben opgevangen van het metaverse-project tijdens de “First Trip” demo. Deze demo stelde APE-tokenhouders in staat om samen te werken en een baas, Koda, een van de buitenaardse soorten die Otherside bewonen, aan te pakken. De virtuele eigendom, Otherdeed NFT’s, werd bij de lancering begroet met enorme vraag, waardoor in de eerste 24 uur meer dan een half miljard dollar werd gegenereerd.

Waarom investeren in Apecoin (APE)?

Hoewel er andere waardevolle functies zijn van het Ape-ecosysteem, zoals de Ape DAO, een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die APE-tokenhouders stemrechten biedt, is Otherside wat velen beschouwen als de belangrijkste katalysator voor de groei van APE. Het metaverse-project wordt gebouwd in samenwerking met gerenommeerde bedrijven Animoca Brands en Improbable, wat de kansen op succes verder vergroot.

Als de facto in-game valuta van Otherside, wordt verwacht dat APE meer vraag en waardering zal zien zodra het metaverse-platform live gaat. Gezien het succes van Yuga Labs met de BAYC en de sterke partnerschappen die Otherside ondersteunen, beschouwen veel investeerders APE als een van de beste metaverse crypto munten op de markt.

6. Star Atlas (POLIS) – Visueel verbluffend AAA metaverse crypto project

Wat is Star Atlas (POLIS)?

Star Atlas is een baanbrekend metaverse-project dat een meeslepende, visueel verbluffende ervaring van ruimteverkenning combineert met een grootse strategiegame. Gebouwd op de razendsnelle Solana-blockchain, streeft Star Atlas ernaar om console-kwaliteit gaming naar de crypto space te brengen, terwijl het NFT’s gebruikt voor in-game assets.

Star Atlas laat spelers samenwerken om de uitgestrekte ruimte te verkennen in hun eigen ruimteschepen, facties te vormen en onderweg rivaliserende groepen aan te pakken. De native token van het platform, ATLAS, kan worden gebruikt om in-game assets, zoals schepen en structuren, te upgraden, terwijl gewonnen middelen kunnen worden verhandeld voor ATLAS en in fiatgeld kunnen worden uitbetaald. POLIS, de governance token van Star Atlas, stelt spelers in staat om te stemmen in regionale DAO’s en invloed uit te oefenen op de richting van het spel.

Waarom zou je investeren in Star Atlas (POLIS)?

Investeren in Star Atlas plaatst beleggers aan de voorhoede van een ambitieus project met het potentieel om het metaverse opnieuw vorm te geven. Met zijn geavanceerde graphics, aangedreven door Unreal Engine 5, en gameplay vergelijkbaar met populaire MMORPG’s zoals EVE Online, positioneert Star Atlas zich om een enorme spelersgroep aan te trekken en een bloeiend universum te creëren. Er is zelfs de mogelijkheid voor spelers om het universum in virtual reality (VR) te verkennen, waardoor de gameplay verder wordt verbeterd.

Star Atlas heeft al meer dan 100.000 spelers aangetrokken, met respectievelijk meer dan 13.000 en bijna 7.000 spelers die wekelijks en dagelijks inloggen (Star Stat). Hoewel deze aantallen verbleken in vergelijking met meer populaire metaverse-platforms buiten de crypto space, zoals Fortnite of Roblox, zullen ze waarschijnlijk aanzienlijk groeien naarmate meer spelers zich bij de metaverse-cryptowereld voegen. Dit zal waarschijnlijk de vraag naar POLIS verhogen en potentieel aanzienlijke rendementen opleveren voor de investeerders van vandaag.

7. Axie Infinity (AXS) – Een zeer gewaardeerde metaverse game die de NFT-verkoop leidt

Wat is Axie Infinity (AXS)?

Axie Infinity is een van de meest bekende metaverse en play-to-earn games. Geïnspireerd door spellen zoals Pokémon, bouwen spelers een team van schattige wezens genaamd Axies, die worden vertegenwoordigd als NFT’s op de blockchain, en gaan ze de strijd aan tegen andere spelers om Smooth Love Potion (SLP) te verdienen, die vervolgens kunnen worden verkocht voor cash met behulp van SLP fiat handelsparen. Spelers kunnen ook SLP verdienen door deel te nemen aan quests, AI-vijanden aan te pakken en land te bewerken.

SLP is echter niet het enige token in het Axie Infinity-ecosysteem. Er is ook Axie Infinity Shards (AXS), de native governance-token van de metaverse-game. Om de immense populariteit van Axie Infinity aan te tonen, hoeft men alleen maar naar de cijfers te kijken: volgens Crypto Slam is er meer dan $4,2 miljard aan verkoop bereikt in Axie Infinity met 1,8 miljoen kopers – meer dan welke andere NFT-collectie dan ook.

Waarom zou je investeren in Axie Infinity (AXS)?

Investeren in Axie Infinity biedt een unieke kans om te profiteren van de bloeiende play-to-earn gaming markt. Axie Infinity wordt door gamers over de hele wereld beschouwd als een van de beste metaverse-projecten, bekend om het vermogen om traditionele inkomstenbronnen voor spelers in Indonesië en de Filipijnen tijdens de corona pandemie te vervangen.

Met play-to-earn en metaverse-munten weer terug op het menu dit jaar, is het waarschijnlijk dat de native token van het project, AXS, een van de eerste zal zijn die stijgt. Naarmate Axie Infinity blijft innoveren en zijn aanbod uitbreidt, zullen steeds meer investeerders AXS beschouwen als een van de beste metaverse-tokens om te kopen in 2023.

8. Gala Games (GALA) – Een ecosysteem van metaverse- en play-to-earn-spellen

Wat is Gala Games (GALA)?

Gala Games is een innovatief gaming-ecosysteem dat spelers ongekende controle geeft over hun game-ervaring. Via het platform kunnen spelers NFT’s bezitten, verhandelen en cadeau doen, die verschillende functies hebben in zijn metaverse-spellen. Het GALA-token, de digitale valuta van het ecosysteem, wordt gebruikt als ruilmiddel bij de handel in in-game activa en stelt spelers in staat beloningen te verdienen door games te spelen, in toernooien te rangschikken en deel te nemen aan andere activiteiten.

Gala Games biedt al enkele fantastische spellen, zoals Town Star, een simulator voor boerderijen en veeteelt, en Spider Tanks, een PvP-vaardigheid spel waarin spelers kunnen concurreren in strijd arena’s om de GALA metaverse munt te verdienen. Elk spel in het ecosysteem is gratis te spelen en stelt spelers in staat hun in-game activa echt in bezit te hebben. Het eigendom van Gala Games is volledig gedecentraliseerd, waarbij GALA fungeert als een governance-token waarmee gebruikers kunnen stemmen over community-voorstellen.

Waarom zou je investeren in Gala Games (GALA)?

Gala Games heeft al samengewerkt met prominente gaming bedrijven zoals Epic Games om nieuwe en spannende titels te lanceren en een relatie te smeden met acteurs Dwayne “The Rock” Johnson en Mark Wahlberg. Beide partnerschappen zijn met wereldberoemde bedrijven en beroemdheden, waardoor Gala Games mogelijk miljoenen potentiële spelers kan bereiken.

Bovendien is het metaverse-platform nog in zijn kinderschoenen, maar heeft het een duidelijke visie en routekaart, met maar liefst 12 play-to-earn-games in de pijplijn. Deze voortdurende uitbreiding zal waarschijnlijk de vraag naar de GALA-token stimuleren, waardoor het een aantrekkelijke investering is voor mensen die vroeg willen instappen in de groei van blockchain-gaming en metaverse-cryptomunten.

9. Enjin Coin (ENJ) – Metaverse ontwikkeling vereenvoudigen

Wat is Enjin Coin (ENJ)?

Enjin is een op blockchain gebaseerd platform dat game-ontwikkelaars voorziet van gebruiksvriendelijke tools en software development kits (SDK’s) om blockchain-technologie naadloos te integreren in hun metaverse-projecten. Via het Enjin-platform kunnen ontwikkelaars non-fungible tokens (NFT’s) slaan die overeenkomen met hun in-game items, waarde toekennen met behulp van het native ENJ-token. Dit proces vereenvoudigt aanzienlijk de creatie en het beheer van in-game assets.

Het maakt ook de handel en het eigendom van digitale assets tussen metaverse-spelers mogelijk. Bijvoorbeeld, de Enjin Wallet fungeert als een hub voor gebruikers om hun NFT’s te bekijken, te beheren en te verhandelen. In plaats van zelf een metaverse te creëren, maakt Enjin het mogelijk om digitale werelden eenvoudiger te maken. In plaats van een op maat gemaakte oplossing te creëren, kunnen ontwikkelaars eenvoudig de plug-and-play-tools van Enjin gebruiken om hun virtuele werelden te verbeteren.

Waarom investeren in Enjin Coin (ENJ)?

Naarmate metaverse- en play-to-earn games blijven groeien, zullen ontwikkelaars waarschijnlijk oplossingen zoals Enjin gebruiken om het integreren van het eigendom van digitale assets in hun projecten veel gemakkelijker te maken. Deze vraag naar de diensten van Enjin kan de waarde van de ENJ-token de komende jaren verhogen.

Investeren in Enjin lijkt op investeren in Metacade en Ethereum; het is een gok dat de sector als geheel zal groeien in plaats van te wedden op native tokens van een metaverse om beter te presteren. Met veel voorspellingen dat Enjin in de toekomst de belangrijkste infrastructuur voor blockchain gaming zal blijven bieden, wordt het beschouwd als een van de beste metaverse crypto-projecten om nu te kopen.

10. Decentraland (MANA) – Een van de meest waardevolle metaverse cryptomunten

Wat is Decentraland (MANA)?

Decentraland is een metaverse-platform dat gebruikers in staat stelt om te creëren, verkennen en interactie te hebben in een gedecentraliseerde virtuele wereld via smartphones, pc’s en virtual reality-headsets. Net als The Sandbox stelt Decentraland spelers in staat om virtuele grond te kopen en te ontwikkelen, ook vertegenwoordigd als LAND NFT’s, en verschillende meeslepende ervaringen te bouwen, van games en kunstgalerijen tot nachtclubs en entertainment locaties.

Het inheemse token van het platform, MANA, fungeert als medium van uitwisseling, of gebruikers nu hun avatars upgraden of deelnemen aan verkoop van virtuele grond. Het is ook een governance-token, waardoor gebruikers kunnen stemmen over en verschillende aspecten van Decentraland kunnen veranderen, zoals benamingen en community-run servers. Opmerkelijk is dat de Decentraland DAO wordt beheerd door zijn Security Advisory Board, die verantwoordelijk is voor het beheer van de multi-sig wallet van de DAO en de smart contracts van het platform.

Waarom zou je investeren in Decentraland (MANA)?

In vergelijking met andere metaverse-tokens valt Decentraland op als een van de meest gerespecteerde platforms. Het heeft al verschillende evenementen georganiseerd, waaronder conferenties, kunstgalerijen en educatieve initiatieven, waardoor makers hun werk kunnen monetariseren met behulp van de MANA-token. Deze veelzijdigheid kan leiden tot een grotere adoptie door individuen en bedrijven, waardoor de prijs van MANA uiteindelijk hoger wordt.

Met sommigen die Decentraland crypto’s antwoord op Meta’s Horizon Worlds noemen, is het gemakkelijk te zien waarom MANA zou kunnen stijgen naarmate de metaverse evolueert. Ondanks enige kritiek op het aantal gebruikers en isolatie binnen de digitale wereld, valt MANA nog steeds op als een van de beste metaverse-munten. De hoge marktkapitalisatie, alleen verslagen door The Sandbox, spreekt voor de populariteit van het project.

11. Render Token (RNDR) – Een effectieve manier om afbeeldingen in de metaverse weer te geven

Wat is Render Token (RNDR)?

Render is een innovatief crypto-project dat gedecentraliseerde GPU-gebaseerde rendering oplossingen biedt voor de metaverse en daarbuiten, waarmee het digitale creatieproces voor 2D- en 3D-modellen, afbeeldingen en scènes wordt getransformeerd. Het primaire doel van Render is om het rendering proces te decentraliseren, waardoor degenen met ongebruikte GPU-capaciteit hun kracht kunnen verhuren aan degenen die op zoek zijn naar het renderen van hoogwaardige graphics in realtime.

Naarmate de adoptie van virtual reality en metaverse-games toeneemt, zal de vraag naar snelle, flexibele render oplossingen dramatisch toenemen. Render is een veelbelovende oplossing; het beloont degenen met ongebruikte GPU’s met RNDR-tokens voor het overnemen van een deel van het werk, terwijl het een goedkope, schaalbare en veilige alternatief biedt aan degenen die het het meest nodig hebben.

Waarom zou je investeren in Render Tokens (RNDR)?

Render heeft samengewerkt met OTOY om maximale waarde aan het netwerk te bieden. OTOY is een gespecialiseerd grafisch en rendering bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, waardoor Render een solide basis heeft om op voort te bouwen. Het gedecentraliseerde netwerk van duizenden GPU’s maakt het ongelooflijk schaalbaar en in staat om te voldoen aan de eisen van een wereld waarin metaverse-games en technologie door miljoenen mensen worden gebruikt.

Ongetwijfeld zal Render profiteren van een toenemende metaverse-adoptie. Gezien de kosten van het renderen van hoogwaardige graphics in realtime zou het niet verbazingwekkend zijn als Render’s technologie de komende jaren wordt opgepikt door bedrijven over de hele wereld die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing. Daarom is het gemakkelijk te zien waarom veel investeerders Render Token beschouwen als een van de beste metaverse crypto-projecten voor 2023.

12. Highstreet (HIGH) – De kloof tussen handel en de metaverse overbruggen

Wat is Highstreet (HIGH)?

Highstreet is een interessant metaverse-project dat digitale handel, gaming, NFT’s en sociale interacties combineert tot een geïntegreerde ervaring. Het platform stelt merken in staat om digitale etalages te creëren waar gebruikers items kunnen bekijken en kopen met HIGH-tokens. Elk item heeft zijn eigen NFT, die kan worden gedragen in de Highstreet-metaverse of kan worden ingewisseld voor het echte product via integratie met Shopify.

Highstreet stelt spelers ook in staat om unieke omgevingen te verkennen, quests te voltooien en aanpasbare Highstreet Homes te kopen. HIGH-tokens dienen als de in-game valuta van de metaverse, waardoor gebruikers in het spel kunnen vorderen door virtueel onroerend goed en speciale items voor hun avatars te kopen.

Waarom zou je investeren in Highstreet (HIGH)?

De oplossing van Highstreet biedt een overtuigende waardepropositie voor zowel gebruikers als merken. Virtueel winkelen wordt vaak genoemd als een van de belangrijkste toepassingen van de metaverse, en Highstreet lijkt klaar om de digitale winkelervaring opnieuw te definiëren. Je hoeft niet langer naar een winkel te gaan om te winkelen; log in op Highstreet en bekijk de vele etalages, koop vervolgens je item en wissel de NFT in om het in het echte leven te laten bezorgen!

Highstreet heeft ook samengewerkt met grote bedrijven, zoals Binance, Ava Labs en Animoca Brands, wat de waarde achter de visie van het metaverse-project aantoont. Bovendien voegt het verkennen van het open landschap en het deelnemen aan quests, gevechten en sociale interacties een extra laag entertainment en onderdompeling toe voor gebruikers. Over het algemeen is Highstreet een van de meest innovatieve metaverse-cryptoprojecten en zeker een optie om te overwegen.

Wat is de beste metaverse crypto om nu te kopen?

Met de verwachting dat de metaverse in 2023 flink aan populariteit zal winnen, is het lastig te zeggen welke uit deze lijst de beste metaverse crypto is. Ethereum heeft bijvoorbeeld veel veelzijdigheid buiten de metaverse; Star Atlas heeft de standaard gezet voor AAA-stijl metaverse crypto-projecten, terwijl Render een oplossing kan zijn voor zowel metaverse games als cloud gaming in het algemeen. Maar als je het hele plaatje bekijkt, lijken Metacade en AltSignals winnaars te zijn.

Zoals besproken zou Metacade gemakkelijk kunnen opklimmen tot de toonaangevende metaverse-platforms van crypto, dankzij de uitstekende waardepropositie. Metagrants zou Metacade ook naar mainstream roem kunnen sturen (en MCADE naar de maan) als het een succesvol play-to-earn- of metaverse-spel produceert. De epische presale-prestaties laten zien hoeveel vertrouwen investeerders hebben in het project.

Op dezelfde manier heeft AltSignals een sterk potentieel om het handelsspel definitief te veranderen. Haar bestaande diensten waren een hit bij abonnees, zoals blijkt uit haar Trustpilot-pagina, en de AI-stack die in haar whitepaper wordt beschreven is niets minder dan buitengewoon. Hoewel AltSignals misschien geen traditioneel metaverse-project is dat is gebaseerd in een virtuele wereld, zou het gemakkelijk kunnen helpen om investeerders te helpen de volgende gouden kans te identificeren, zowel in hun dagelijkse handel als met under-the-radar presale-edelstenen die het ontdekt.

Over het algemeen is het waarschijnlijk dat elk van de tokens uitstekend zal presteren naarmate de metaverse-adoptie blijft stijgen. Maar als je je investeringsmogelijkheid wilt maximaliseren, kijk dan eerst naar Metacade en AltSignals.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto (FAQ’s)

Hoe verhoudt de metaverse zich tot het investeren in cryptocurrency?

Hoewel er veel niet-crypto-gebaseerde metaverse-projecten zijn, biedt crypto een geweldige manier om in-game bezit van assets in de metaverse te verbeteren. Als gevolg hiervan zijn er de afgelopen jaren veel kansen ontstaan om te investeren in de metaverse via crypto.

Kan investeren in metaverse cryptocurrencies een goede investering voor de lange termijn zijn?

Investeren in metaverse cryptocurrencies kan aanzienlijke rendementen opleveren, aangezien de metaverse een opkomende sector is met veel groeipotentieel. Het is echter ook een meer speculatieve investering omdat de sector redelijk nieuw is.

Wat zijn de risico’s verbonden aan het investeren in metaverse cryptocurrencies?

Metaverse cryptocurrencies kunnen vooral volatiel zijn. Elk project staat tegenover toenemende concurrentie van andere metaverse coins, waardoor het moeilijker wordt om op te vallen in een drukke markt en een kritiek adoptie niveau te bereiken.

Wat is de beste metaverse cryptocurrency?

Het antwoord op deze vraag is zeer subjectief, hoewel de projecten op deze lijst allemaal solide keuzes zijn. Dit geldt vooral voor Metacade en AltSignals, gezien hun investeringspotentieel en presale-prestaties.

Waar kan ik metaverse munten kopen?

Je kunt metaverse crypto-projecten kopen op zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde beurzen, evenals via crypto-presales.

Wat zijn de meest populaire metaverse crypto’s?

Qua marktkapitalisatie zijn de meest populaire metaverse cryptos The Sandbox, Decentraland en Axie Infinity, hoewel dit waarschijnlijk in de komende jaren zal veranderen.

Heeft Meta een cryptocurrency?

Meta, voorheen Facebook, is een techbedrijf dat een grote gok heeft genomen op de metaverse. Het heeft echter geen native token of cryptocurrency. Het probeerde een paar jaar geleden de Libra-cryptocurrency te introduceren, maar werd tegengehouden door regelgevers.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van AltSignals.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van Metacade Final Stage.

The post De 12 beste metaverse crypto tokens om nu te kopen en je geld in 2023 met 10x te vermenigvuldigen appeared first on Invezz.

De beste utility tokens om in te investeren in 2023

De meeste investeerders weten dat tokens die utility bieden aan het ecosysteem waarin ze functioneren over het algemeen veel betere investeringen zijn dan munten die geen nut bieden, zoals meme coins. Utility tokens profiteren namelijk van een consistente koopdruk, veroorzaakt door het vereiste gebruik van het token. Dit gebruik kan zijn voor transactiekosten, om gebruikers te belonen of een andere specifieke service, maar al deze projecten hebben een bodemprijs die wordt bepaald door de vraag naar het token.

Welke utility-cryptocurrencies zijn de beste investeringen?

Hoewel utility tokens vaak betere investeringen zijn dan andere typen tokens, zijn niet alle utility tokens gelijk. Er is in feite een enorme variatie in de kwaliteit van utility tokens, dus het is belangrijk om onderzoek te doen voordat je de beste utility tokens kiest om in te investeren.

Het is cruciaal om te begrijpen hoe utility tokens werken en wat ecosystem-gebruikers motiveert om de utility tokens in de loop van de tijd te blijven kopen. Met zoveel utility munten op de markt, hier zijn de beste utility tokens waarvan de meeste crypto experts geloven dat ze het potentieel hebben om grote winsten voor houders te behalen:

 1. AltSignals (ASI)
 2. Metacade (MCADE)
 3. Basic Attention Token (BAT) 
 4. Ripple (XRP)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Ethereum (ETH)
 7. Decentraland (MANA)
 8. Enjin Coin (ENJ)
 9. Chainlink (LINK)
 10. 1Inch (1INCH)

AltSignals – Beste utility token voor uitstekende handelssignalen

Wat is AltSignals?

AltSignals is een project dat een enorme impact heeft gemaakt in ervaren investeringskringen. Het project staat momenteel bekend om zijn toonaangevende AltAlgo™ technologie, die voortdurend de markt scant om AltSignals-gebruikers te voorzien van handelssignalen van ongelooflijke kwaliteit. De resultaten zijn zo sterk dat ze deel uitmaken van de 1.500 signalen die door AltSignals worden verzonden met een verbluffend succespercentage van 64%. Dit heeft geleid tot een ongekende Trustpilot-beoordeling van 4,9/5.

AltSignals veroorzaakt opschudding als gevolg van hun laatste aankondiging, die een uitgebreid en ambitieus whitepaper onthulde over de ontwikkeling van ActualizeAI, een product dat, eenmaal voltooid, AltSignals-gebruikers zal voorzien van geavanceerde handelssignalen die worden aangedreven door de nieuwste machine learning-technieken, zoals reinforcement learning en sentiment-analyse.

Houders van de nieuwe ASI-token krijgen vroegtijdige toegang tot het ActualizeAI-product en kunnen zich ook aansluiten bij de exclusieve AI Members Club. De AI Members Club zal bredere verdienmogelijkheden bieden voor ASI-houders in ruil voor hun betrokkenheid, en houders hebben de mogelijkheid om het product rechtstreeks te beïnvloeden met hun feedback.

Waarom zou je investeren in AltSignals?

AltSignals is de zeldzaamste van investeringsmogelijkheden, waardoor investeerders hun ASI-tokens kunnen verkrijgen tegen een absoluut ongelooflijke prijs tijdens de presale in vergelijking met de waarde die velen verwachten te zien zodra het token op de bredere markt wordt gelanceerd. Met de perfecte mix van een overtuigend voorstel en een massale gebruikersbasis lijkt AltSignals de keuze van de meeste experts voor de top van de lijst van beste utility tokens die vandaag beschikbaar zijn.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de presale van AltSignals <<<

Metacade – Beste gaming utility token

Wat is Metacade?

Metacade is een innovatief nieuw project dat tot doel heeft de manier te veranderen waarop gamers van hun favoriete hobby genieten, en de constructie van de grootste play-to-earn (P2E) arcade ter wereld is een belangrijk onderdeel van het Metacade-plan.

De recent uitgebrachte whitepaper toonde een uitgebreid beloningssysteem voor het ecosysteem, waardoor gamers van alle soorten beloningen kunnen verdienen voor het spelen van hun favoriete titels, terwijl gebruikers zelfs beloningen kunnen verdienen voor niet-gaming activiteiten die het ecosysteem ten goede komen – zoals het schrijven van game beoordelingen, het delen van alpha of betrokkenheid bij de community.

Het project omvat ook een overtuigende functie genaamd Metagrants, die oproept tot game-ontwikkelingsteams van alle niveaus om hun gaming-ideeën aan de community te presenteren. MCADE-houders kunnen vervolgens stemmen op waar zij vinden dat financiering moet worden toegewezen, en dit geeft de community een directe stem in de toekomstige richting van het project.

Waarom zou je investeren in Metacade?

MCADE wordt gebruikt als de inheemse valuta van het Metacade-ecosysteem, en dit hoge niveau van bruikbaarheid betekent dat het wordt beschouwd als een van de sterkste crypto-activa in de vroege fase. Net als veel van de beste utility-tokens heeft MCADE een beperkt aanbod en zal het waarschijnlijk een sterke koopdruk zien naarmate het platform later dit jaar live gaat. Het bevindt zich in de laatste fase van de presale voordat het binnenkort wordt vermeld op beurzen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade Final stage presale <<<

Basic Attention Token – Beste van de utility tokens gericht op content

Wat is Basic Attention Token?

Basic Attention Token is een project dat ernaar streeft om contentmakers te belonen voor hun werk via het gebruik van utility token BAT. BAT is een van de meest populaire utility tokens onder puristen als gevolg van het enorme probleem dat het helpt op te lossen.

Content creators zijn vaak ondergefinancierd, en door gebruikers te stimuleren om opt-in te gaan voor advertenties om tokens te verdienen en deze vervolgens te doneren aan content creators die ze leuk vinden, helpt BAT een meer organisch en robuust internet-ecosysteem vorm te geven.

Net als veel utility tokens heeft BAT een vast aanbod en wordt het vermeld op veel crypto-beurzen, mede vanwege de overtuigende use case die het probeert op te lossen. Het project wordt zelfs geleverd met een speciale browser – de Brave browser – waarmee gebruikers kunnen communiceren met het Basic Attention Token-ecosysteem.

Waarom zou je Basic Attention Token kopen?

BAT staat consistent op de lijst van meest populaire utility tokens, wat een reflectie is van de steun die het heeft binnen de industrie. Houders hebben toegang tot de mogelijkheid om content creators te belonen voor goed werk, en we zouden grote momentum kunnen zien opbouwen als meer gebruikers zich in de loop van de tijd in de aanpak verdiepen.

Het zal moeilijk zijn voor de Brave-browser om marktaandeel van de tech-giganten te veroveren, maar als het lukt, is de sky the limit.

Ripple – Beste van de bankutility-tokens

Wat is Ripple?

Ripple’s XRP is misschien wel een van de oudste utility-tokens, omdat het al bijna een decennium bestaat. Het Ripple-project is een wereldwijd betalingsnetwerk dat snelle en veilige transacties mogelijk maakt met behulp van blockchain-technologie, met hoge liquiditeit en kleine transactiekosten. Het native token XRP voedt het Ripple-netwerk en het project biedt een unieke en innovatieve manier om geld over grenzen heen over te dragen.

De bruikbaarheid die XRP biedt, maakt dat velen het beschouwen als een van de beste utility-tokens die beschikbaar zijn, omdat traditionele banksystemen dagen of zelfs weken kunnen duren om grensoverschrijdende betalingen te verwerken, terwijl Ripple transacties in seconden kan voltooien. Dit is te danken aan het gebruik van blockchain en de XRP-utility-token, die zorgt voor onmiddellijke verificatie en overdracht van geld.

Ripple en XRP bieden een snelle, veilige en betaalbare manier om geld over grenzen heen over te dragen. Naarmate meer bedrijven en individuen zich tot cryptocurrency wenden voor hun financiële behoeften, is het duidelijk dat Ripple en XRP een belangrijke rol zullen blijven spelen in het mondiale betalingslandschap, en het project is zeker veel geavanceerder dan veel andere utility-tokens.

Waarom zou je Ripple kopen?

Er wordt gefluisterd dat Ripple’s epische rechtszaak met de Securities and Exchange Commission binnenkort tot een einde komt, en we zouden een enorme prijsstijging van XRP kunnen zien als Ripple wint. Het risico voor houders is echter dat zelfs de lage transactiekosten mogelijk niet voldoende zijn voor financiële instellingen om XRP boven andere crypto assets te kiezen – maar het winnen van zelfs een klein deel van die markt kan enorm zijn voor XRP-houders.

Binance Coin – De beste exchange utility tokens

Wat is BNB?

De Binance Coin BNB is de uitwisselings-token van de Binance-uitwisseling en dient ook als de layer-1-token voor de Binance Smart Chain, Binance’s eigen layer-1. Hoewel er kritiek is geuit op de sterk gecentraliseerde aard van de Binance Smart Chain, is het project zeer succesvol gebleken en heeft het zelfs een behoorlijk deel van het totale transactievolume van layer-1 van Ethereum en andere blockchains veilig gesteld.

Projecten die op de Binance Smart Chain draaien, kunnen de launchpad gebruiken om fondsen te werven, en de kosten en snelheid van de BSC worden beschouwd als zeer concurrerend ten opzichte van andere blockchain-netwerken. Dit heeft geleid tot een enorm aantal projecten die op het netwerk draaien, van die welke beweren digitale valuta’s te zijn tot beveiligingstokens en een gedecentraliseerd opslagnetwerk, veel verschillende utility-tokens zijn gemaakt op het Binance-netwerk.

Waarom zou je BNB kopen?

Binance gebruikt de BNB-token om gasvergoedingen te betalen, en omdat deze kosten zeer laag zijn, maakt dit het goed met de grote volumes transacties die hierdoor worden aangetrokken. De monetaire waarde van de BNB-token heeft zich robuust getoond, waarbij de prestaties van de crypto winter minder negatief zijn dan bij andere utility-tokens.

Tokenhouders kunnen hun tokens inzetten en ze gebruiken om handelskosten op Binance te betalen en deel te nemen aan een Initial Coin Offering voor het nieuwste project via de launchpad. het token biedt op vele manieren nut, wat de vooruitzichten voor BNB als investering verder ondersteunt, ondanks een hoge marktkapitalisatie.

Ethereum – De schepper van smart contracts

Wat is Ethereum?

Ethereum is het dominante layer-1 protocol, en de native token, ETH, is misschien wel de bekendste van de crypto-utility tokens. Het Ethereum-netwerk heeft zich ongelooflijk stabiel bewezen en is de thuisbasis van de meerderheid van de digitale activa die worden geïmplementeerd via de smart contracts van het netwerk.

Het netwerk heeft duizenden verschillende projecten die erop draaien, waaronder veel security tokens, meme coins en andere digitale activa. Als gevolg hiervan heeft Ethereum waarschijnlijk vele honderden andere crypto-utility tokens voortgebracht.

Ethereum heeft een bloeiende community en enkele van de meest getalenteerde crypto-ontwikkelaars die er zijn. Het project heeft zeker een mooie toekomst als een van de leiders van de crypto wereld.

Waarom zou je Ethereum kopen?

Ethereum heeft een enorme marktkapitalisatie en is beschikbaar op alle gerenommeerde crypto-beurzen, maar het zou nog steeds aanzienlijke voordelen kunnen bieden. Als er een toename is in de mate van adoptie van crypto door het grote publiek en meer bedrijven Ethereum gaan gebruiken, kan dit de prijs van ETH aanzienlijk opdrijven – waardoor ETH een regelmatige favoriet is onder de crypto-utility tokens.

Decentraland – Beste van de metaverse utility tokens

Wat is Decentraland?

Decentraland is een virtuele wereld gebouwd op blockchain-technologie waarmee gebruikers virtueel onroerend goed kunnen kopen, verkopen en creëren, evenals kunnen interageren met andere gebruikers via hun avatars. Het project is, zoals de naam al aangeeft, een volledig gedecentraliseerd, open-source platform dat gebruikers in staat stelt om hun eigen virtuele ervaringen, games en applicaties te creëren met behulp van tools die door het platform worden geleverd.

Een van de belangrijkste attracties van Decentraland is het gebruik van blockchain-technologie om het ware eigendom van virtueel land mogelijk te maken, waardoor gebruikers virtueel onroerend goed kunnen kopen, verkopen en verhandelen, net als fysiek onroerend goed. Dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende utility tokens, en de utility tokens die over het hele platform worden gebruikt, zijn cruciaal voor het succes van het project.

Het eigendoms model creëert een gevoel van schaarste en exclusiviteit, omdat gebruikers strijden om de meest wenselijke percelen land binnen de virtuele wereld te verwerven, en het project biedt ook de mogelijkheid voor gebruikers om hun eigen virtuele ervaringen binnen het platform te creëren en te monetiseren. Dit zorgt voor een breed scala aan door gebruikers gegenereerde content, van virtuele kunstgalerijen en muzieklocaties tot interactieve games en ervaringen. Dit op zich biedt al veel nut en meer dan de meeste utility tokens.

Waarom zou je Decentraland kopen?

Decentraland is een innovatief platform en met de ontwikkeling van de crypto ruimte zou het meer momentum kunnen krijgen. Als het project zijn gebruikersbasis kan laten groeien, zullen de utility tokens waar het op vertrouwt waarschijnlijk in prijs stijgen naarmate gebruikers de tokens verwerven om deel te nemen aan het spel.

Enjin Coin – De beste voor NFT utility tokens

Wat is Enjin Coin?

Enjin is een project waarmee ontwikkelaars digitale activa kunnen maken, beheren en integreren in games en applicaties. Het richt zich op het mogelijk maken van de creatie van activa die interoperabel zijn over meerdere platforms, waardoor ontwikkelaars gemakkelijk Web3-technologie in hun projecten kunnen integreren zonder de noodzaak van uitgebreide programmeerkennis.

Het platform van Enjin is gebouwd op de Ethereum blockchain en biedt de mogelijkheid om unieke en schaarse non-fungible tokens (NFT’s) te creëren, wat een gevoel van exclusiviteit creëert voor gebruikers. NFT’s kunnen van alles vertegenwoordigen, van in-game items tot virtueel onroerend goed, en kunnen worden verhandeld en verkocht, net als fysieke activa, wat betekent dat Enjin een enorme hoeveelheid flexibiliteit biedt voor gebruikers om te integreren in hun producten.

Het ENJ utility token biedt liquiditeit aan het hele ecosysteem, waardoor het een utility token is die zich in het hart van de projectervaring bevindt.

Waarom zou je Enjin Coin kopen?

Enjin bevat ook een marktplaats waar gebruikers digitale activa die op het platform zijn gemaakt, kunnen kopen, verkopen en verhandelen, wat een secundaire markt creëert voor ontwikkelaars om hun creaties te monetariseren en tegelijkertijd gebruikers de mogelijkheid biedt om unieke en waardevolle activa te verwerven.

Als het project de creatie en het beheer van digitale activa die veilig, interoperabel en waardevol zijn, kan blijven faciliteren naarmate de populariteit van blockchain-technologie blijft groeien, heeft Enjin het potentieel om een ​​belangrijke speler te worden in de game- en applicatie-ontwikkelingsindustrie – wat natuurlijk de prijs van de ENJ-utilitytoken zou stimuleren.

Chainlink – Beste utility token voor het oracle probleem

Wat is Chainlink?

Chainlink is een gedecentraliseerd oracle netwerk dat veilige en betrouwbare inputs en outputs biedt voor smart contracts op blockchain platformen door middel van het gebruik van utility token LINK. Hoewel smart contracts zelfuitvoerende contracten zijn waarbij de voorwaarden van de overeenkomst tussen partijen direct in regels code zijn geschreven, kunnen ze soms externe data inputs nodig hebben, bekend als oracles, om de uitvoering van het contract te triggeren of gegevens te verstrekken. Het gedecentraliseerde oracle netwerk van Chainlink biedt een veilige en gedecentraliseerde oplossing voor dit probleem.

Als een van de meest gevestigde en gerespecteerde projecten in de blockchain ruimte, is Chainlink en zijn LINK-token het overwegen waard voor zowel ontwikkelaars als investeerders die geïnteresseerd zijn in het potentieel van gedecentraliseerde oracle netwerken. Het LINK-token is een fantastisch voorbeeld van hoe ver utility tokens kunnen gaan in het dienen van een belangrijke rol in een project.

Waarom zou je Chainlink kopen?

Het Chainlink-netwerk gebruikt het LINK-token als zijn utility token, en deze utility tokens worden gebruikt om node operators te betalen voor het verstrekken van gegevens aan het netwerk en het uitvoeren van andere taken. Naarmate het Chainlink-netwerk blijft groeien en adoptie krijgt, is de vraag naar LINK-tokens waarschijnlijk toeneemt.

Dit betekent dat, hoewel de marktkapitalisatie van het project in vergelijking met veel utility tokens erg hoog is, de vele gebruiksmogelijkheden van het LINK utility token nog steeds grote rendementen kunnen opleveren.

1Inch – De beste utility token van een gedecentraliseerde exchange

Wat is 1Inch?

1Inch is een gedecentraliseerde exchange aggregator die gebruikers helpt de beste beschikbare prijzen te vinden over meerdere gedecentraliseerde exchanges. De unieke algoritme van 1Inch splitst orders over meerdere gedecentraliseerde exchanges om de beste prijzen voor gebruikers te vinden en biedt ook liquiditeit voor die gedecentraliseerde exchanges.

Het 1INCH utility token wordt gebruikt op het 1Inch platform voor governance, waardoor token houders kunnen stemmen over belangrijke beslissingen met betrekking tot de ontwikkeling en richting van het platform. De belangrijkste functie van het token is dat 1INCH-houders beloningen kunnen krijgen door liquiditeit te verschaffen aan het 1Inch liquiditeitspool.

1Inch en zijn 1INCH utility token zijn de moeite waard om te overwegen voor gebruikers die op zoek zijn naar een efficiëntere manier om hun crypto te verhandelen, evenals investeerders die geïnteresseerd zijn in de potentie van DeFi-projecten. Dit maakt de 1INCH utility token een populaire optie voor investeerders die op zoek zijn naar een hoog potentieel.

Waarom zou je 1Inch kopen?

1Inch heeft snel aan populariteit gewonnen bij gebruikers die op zoek zijn naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om crypto te verhandelen, en de utility van de 1INCH token binnen het platform en het potentieel voor governance-beloningen maken het een aantrekkelijke optie voor investeerders die geïnteresseerd zijn in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte.

Utility tokens vs security tokens vs governance tokens vs payment tokens

Utility tokens

Crypto utility tokens spelen een sleutelrol in de werking van het project waartoe ze behoren. Veel crypto-projecten gebruiken utility tokens als een manier om bepaalde gedragingen te stimuleren, zoals het delen van gedecentraliseerde opslagruimte of als beloning voor het bekijken van digitale advertenties. Utility tokens hebben over het algemeen een specifiek doel in het ecosysteem van een project, en voorbeelden van utility tokens kunnen tokens zijn zoals LINK en THETA.

Security tokens

Een security token vertegenwoordigt een vorm van eigendomsrechten en wordt gecreëerd als onderdeel van een proces genaamd tokenisatie dat gedeeltelijk eigendom van een groter actief, zoals een huis, mogelijk maakt. Een security token moet worden goedgekeurd door de Securities and Exchange Commission in de VS, en dit betekent dat ze aan bepaalde andere regelgeving moeten voldoen. Wanneer men een security token bezit, weerspiegelt dit meestal eigendom van iets in de echte wereld, zoals eigendom van een specifieke obligatie die ook een echte wereld vertegenwoordiging kan hebben, zoals bij een obligatie-certificaat.

Security tokens zijn een gebied van crypto waarvan kan worden verwacht dat het een enorme groei zal zien, omdat elk actief dat in de komende jaren tokenized wordt, een nieuwe security token zal creëren. Dit betekent dat security tokens binnenkort veel meer voorkomend zullen zijn in veel van de TradFi-ruimte.

Governance tokens

Een governance token is een crypto-munt die houders een vorm van stemrecht geeft op het project waartoe het token behoort. Het meest prominente voorbeeld van governance tokens zijn die in projecten die worden beheerd via een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) die stemrechten toekent aan governance-token houders om de toekomstige richting van het crypto-project te bepalen.

Met elke governance-token die typisch één stem waard is, is machtsconcentratie een punt van zorg, en aangezien deze vorm van governance nog steeds een relatief nieuw fenomeen is, pioniert het crypto-ecosysteem als geheel met deze experimenten.

Payment tokens

Een betalings-token is een digitale activa waarvan het primaire doel is om de rol van fiat valuta’s te vervullen. Projecten zoals Dogecoin en Bitcoin bieden een alternatief voor dollars, euro’s en ponden voor degenen die snel en gemakkelijk betalingen willen doen.

Zijn utility tokens een goede investering?

Utility tokens worden over het algemeen gezien als een fantastische investeringskeuze, omdat er altijd een niveau van niet-speculatieve koopdruk zal zijn van degenen die het tokens willen gebruiken in het gebruik van het project waartoe ze behoren. Utility tokens vertegenwoordigen een fantastische manier om het risico op crypto-investeringen te verminderen, omdat terwijl meme coins geen prijs vloer hebben, een utility token altijd wordt ondersteund door het gebruik van het project.

Er zijn echter veel andere factoren die helpen bepalen of een specifieke utility token een goede investering is. Dit betekent dat investeerders die utility tokens willen kopen, nog steeds de kwaliteit van de smart contracts van een project moeten beoordelen, of er een beperkt aanbod van het tokens is, recente prijsgegevens en nog veel meer om een ​​beeld te krijgen van de kwaliteit van een investering.

Conclusie – Wat is het beste utility token om nu te kopen?

Het kiezen van het allerbeste utility token is erg moeilijk, maar omdat de beste crypto-utility tokens zowel een enorm potentieel als sterk verdisconteerde prijzen nodig hebben, is AltSignals een ongelooflijk voorbeeld van een project met een utility token dat een belangrijke functie vervult. Dit zou kunnen betekenen dat, van alle beoordeelde crypto-projecten, ASI misschien het beste utility token is om in te investeren tijdens 2023.

Crypto gerelateerde veelgestelde vragen

Wat maakt een token een utility token?

De meeste utility tokens spelen een sleutelrol in de manier waarop het project functioneert, maar dit kan op verschillende manieren worden gedaan. Utility tokens zoals LINK of FIL stimuleren bepaald gedrag, terwijl utility tokens zoals ETH worden gebruikt om transactiekosten te betalen. Exchange utility tokens zullen zaken als handelskosten dekken.

Alle utility tokens moeten invloed hebben op de manier waarop gebruikers met het project omgaan, dus als je utility tokens wilt identificeren in vergelijking met andere soorten, is dit de belangrijkste indicator. Let op kwaliteiten zoals de mogelijkheid om transactiekosten met het token te betalen om zeker te zijn.

Welke crypto heeft echte functionaliteit?

Veel utility tokens bieden echte functionaliteit in de Web3-ruimte. Met verschillende utility tokens die verschillende doelen dienen, kun je utility tokens vinden die in praktisch elke sector een echt verschil maken. ASI is een geweldig voorbeeld van toegangs gestuurde utility, omdat het utility biedt via de mogelijkheid om het product te openen en in welke mate dit wordt bepaald door het vasthouden van het token.

Welke altcoins hebben de meeste functionaliteit?

De utility tokens met de hoogste functionaliteit in het altcoins-ecosysteem zijn een moeilijke zaak om helemaal zeker van te zijn. Utility tokens zoals ASI en MCADE staan zeker hoog op de lijst, evenals een utility token zoals LINK waarop het ecosysteem volledig afhankelijk is. Omdat het moeilijk is om de projecten te voorspellen waarvan de utility tokens een enorme vraag zullen zien, kan het verstandig zijn om dienovereenkomstig te investeren in een reeks verschillende utility tokens.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van AltSignals.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade Final stage presale.

The post De beste utility tokens om in te investeren in 2023 appeared first on Invezz.

De top 12 beste crypto’s om in 2023 te staken voor solide winsten

Het staken van cryptocurrency kan een zeer winstgevende investeringsstrategie op de lange termijn zijn. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar die gebruikers helpen om hun rendement te maximaliseren en passief inkomen te verdienen, inclusief alle proof-of-stake blockchains en een verscheidenheid aan gedecentraliseerde applicaties (dApps).

Dit zijn enkele van de beste staking-crypto’s in 2023 om passieve beloningen te verdienen:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • Ethereum (ETH)
 • Cardano (ADA)
 • Solana (SOL)
 • Algorand (ALGO)
 • Polkadot (DOT)
 • Quint (QUINT)
 • Avalanche (AVAX)
 • Tezos (XTZ)
 • Polygon (MATIC)
 • Cosmos (ATOM)

1. Metacade (MCADE)

Wat is Metacade?

Metacade is een uitgebreid GameFi-platform dat zijn gebruikers een uitgebreide selectie games in arcade stijl biedt. Alle games op het platform hebben geïntegreerde financiële beloningen, aangezien Metacade een eindeloze play-to-earn ervaring is die leuke gameplay combineert met financiële beloningen.

De metaverse arcade biedt veel verschillende methoden om een crypto inkomen te verdienen. Work-to-earn verbindt gebruikers met vacatures in de crypto-ruimte, compete-to-earn beloont gamers met crypto voor deelname aan eGaming-toernooien in de metaverse arcade, en create-to-earn beloont gebruikers voor hun bijdragen aan de community.

Games in de metaverse arcade kunnen zowel terloops als competitief worden gespeeld, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om MCADE-token staking beloningen te verdienen. Gebruikers kunnen MCADE rechtstreeks op de site staken, wat een automatisch rendement genereert en helpt om het beloningspotentieel te maximaliseren.

Waarom zou je MCADE staken?

MCADE is een veelbelovend nieuw GameFi-platform dat onlangs een succesvol presale evenement heeft gelanceerd. De presale bevindt zich nu in de laatste fase, waardoor vroege deelnemers een unieke kans krijgen om tijdens de eerste ontwikkelingsfase betrokken te raken bij een potentieel crypto project.

Het staken van crypto levert passief rendement op naast een investeringsrendement, waardoor het staken van MCADE een van de meest lucratieve kansen in Web3 zou kunnen worden dankzij het enorme rendementspotentieel van het huidige prijsniveau.

De prijs van MCADE is $0,02 tijdens de laatste fase van de presale. Er zijn op dit moment nog beperkt tokens beschikbaar voordat MCADE wordt vrijgegeven op digitale activa exchanges, waardoor de presale de perfecte gelegenheid is om te kopen met het oog op het behalen van aanzienlijke investeringsrendementen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de laatste fase van de Metacade presale <<<

2. AltSignals (ASI)

Wat is AltSignals?

AltSignals is een zeer succesvol online handelsplatform dat 50.000 gebruikers heeft ondersteund sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2017. De eigen indicator van het project, AltAlgo™, heeft consequent trading signals geproduceerd met een nauwkeurigheid van meer dan 70% sinds het voor het eerst werd gelanceerd. Zo heeft AltSignals alle handelaren van alle ervaringsniveaus geholpen om door de crypto markten te navigeren.

Het platform breidt nu zijn trading toolkit uit met kunstmatige intelligentie voor nog grotere nauwkeurigheid. De nieuwe reeks tools, genaamd ActualizeAI, zal crypto investeerders een uniek voordeel geven tijdens het handelen op de markt, omdat het toekomstige prijsacties kan voorspellen door enorme hoeveelheden marktgegevens te analyseren.

ASI-tokenhouders krijgen toegang tot ActualizeAI en kunnen lid worden van de AI Members Club, die toegang biedt tot exclusieve trading toernooien en investeringsmogelijkheden in een vroeg stadium. ASI kan ook rechtstreeks op het platform worden gestaket om een passief rendement te behalen, waardoor een mogelijk investeringsrendement in de loop van de tijd wordt gemaximaliseerd.

Waarom zou je ASI staken

ASI is een opwindend nieuw crypto-token dat een revolutie teweeg zou kunnen brengen in de manier waarop mensen handelen op de crypto-markten. De combinatie van kunstmatige intelligentie en blockchain heeft een groot potentieel voor de toekomst, wat betekent dat AltSignals goed gepositioneerd is voor toekomstig succes.

Het ASI-token beschikt over deflatoire tokenomics en een enorme utility op het platform. Het staken van het token helpt om een passief inkomen te genereren naast het verlenen van toegang tot een AI-aangedreven trading tool, die in de loop van de tijd een aanzienlijke vraag zou kunnen genereren.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de ASI-token presale <<<

3. Ethereum (ETH)

Wat is Ethereum?

Ethereum (ETH) is een gedecentraliseerde, open-source blockchain die is ontworpen om de creatie van gedecentraliseerde applicaties (dApps) mogelijk te maken. Ethereum was de eerste volledige Turing-blockchain, omdat ontwikkelaars op maat gemaakte smart contracts kunnen programmeren om automatisch transacties uit te voeren.

Ethereum gebruikt Ethereum Virtual Machine (EVM) om smart contracts te bouwen en te implementeren, die de programmeertaal Solidity gebruiken. Hierdoor kunnen ontwikkelaars aangepaste applicaties en digitale activa maken, inclusief zowel fungible als non-fungible tokens (NFT’s).

In de kern is Ethereum een netwerk van gedistribueerde computers. Het netwerk is onlangs overgestapt op een proof-of-stake consensusmechanisme waarin iedereen een validation node kan worden door 32 ETH te staken. Dit helpt de netwerkinfrastructuur te ondersteunen, aangezien deze afhankelijk is van onafhankelijke leveranciers van rekenkracht om transacties te verwerken.

Gebruikers met minder dan 32 ETH kunnen hun tokens delegeren aan een selectie van validators. Dit levert alle stakers passieve beloningen op van het netwerk. De beste staking beloningen worden gegenereerd tijdens het validatieproces, waarbij gasvergoedingen worden toegekend aan de validator die het volgende transactieblock voorstelt.

Waarom zou je ETH staken?

Ethereum is een van de beste crypto om in 2023 te staken, omdat de recente migratie naar proof-of-stake het netwerk efficiënter heeft gemaakt. Ethereum, al de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, is nu toekomstbestendig en kan enorme hoeveelheden verkeer ondersteunen zonder concessies te doen aan prestaties of beveiliging.

Beloningen verdiend door crypto staking variëren tussen 7 procent en 14 procent. Het stakingproces is eenvoudig: iedereen kan coins of ETH-tokens staken door een cryptowallet te verbinden met populaire pools zoals Lido. Alle delegators verdienen staking beloningen in verhouding tot hun aandeel in de staking pools, en er is geen minimumbedrag nodig om te delegeren.

4. Cardano (ADA)

Wat is Cardano?

Cardano is een proof-of-stake blockchain die vertrouwt op het eigen token, ADA, om het netwerk te beveiligen. Het is een open-source project waar iedereen aan mee kan doen; er zijn echter aanzienlijke toetredingsdrempels om een volledige validator te worden. Voor een goedkoper alternatief kunnen gebruikers elke hoeveelheid ADA delegeren om een delegatienode te worden en ADA-beloningen te verdienen.

Cardano is ontworpen als een snel, goedkoop alternatief voor andere blockchains. Het is een van de eerste netwerken die proof-of-stake-consensusmechanismen populair heeft gemaakt, aangezien de meeste eerdere blockchains variaties op het proof-of-work (PoW)-protocol van Bitcoin gebruikten. Enkele voorbeelden zijn Dogecoin, Litecoin en Ethereum vóór ‘The Merge‘, die een verminderde doorvoer hebben in vergelijking met proof-of-stake alternatieven.

Het proof-of-stake consensusmechanisme zorgt voor verbeterde schaalbaarheid en snellere block validations. Omdat het niet afhankelijk is van dure hardware of aanzienlijke energiekosten tijdens het crypto mining proces, zijn PoS-protocollen goedkoper om te gebruiken zonder de beveiliging in gevaar te brengen. Het protocol wordt veilig gehouden door middel van een ingebouwde financiële ontmoediging waarbij kwaadwillende of defecte nodes hun ingezette tokens verliezen.

Het crypto staking proces met Cardano is eenvoudig en stelt iedereen in staat passief inkomen te genereren. Alle tokenhouders komen in aanmerking voor het staken van coins, wat kan worden gedaan door ADA te delegeren. Het jaarlijkse rendementspercentage voor crypto staking ADA is ongeveer 4,5%, waardoor het een van de beste crypto staking projecten in Web3 is.

Waarom zou je ADA staken?

Cardano heeft ambitieuze plannen om een leider te worden in de smart contract-industrie. Het lanceert een layer-2 schaalbaarheidsupgrade genaamd Hydra, die de doorvoer van de blockchain zal verhogen tot 1 miljoen transacties per seconde (TPS). Hoewel de werkelijke doorvoer lager zal zijn, zal de grotere capaciteit van de blockchain het een van de best presterende netwerken in Web3 maken.

Cardano is een van de beste originele crypto staking coins en de mogelijkheid om dApps te ondersteunen, maakt het een aantrekkelijke optie voor zowel programmeurs als gebruikers. Alle ingezette activa verdienen rente dankzij het Cardano proof-of-stake-protocol, waardoor het een geweldige optie is om passief inkomen te verdienen.

5. Solana (SOL)

Wat is Solana?

Solana (SOL) is een krachtig blockchain platform dat is ontworpen voor schaalbaarheid. De blockchain maakt gebruik van een uniek consensusprotocol dat proof-of-stake combineert met proof-of-history. Hierdoor kan de blockchain een groot aantal transacties verwerken met een blockfinaliteit van minder dan een seconde.

dApps op Solana zijn gebouwd met Rust, wat complexere toepassingen mogelijk maakt in vergelijking met Solidity. Het netwerk is daarom een zeer veilige infrastructuur die aangepaste toepassingen kan ondersteunen op een vergelijkbare schaal als gecentraliseerde netwerken. dApps zijn snel en goedkoop in gebruik, aangezien het belangrijkste doel van Solana is om de distributie van DeFi-applicaties en digitale middelen op wereldschaal mogelijk te maken.

Het is bewezen dat de technologie van Solana tot 50.000 transacties per seconde op het mainnet kan verwerken, waardoor het een van de snelste blockchains is die momenteel beschikbaar zijn. Coinhouders kunnen eenvoudig beginnen met het staken van coins en het valideren van transacties via wallets die compatibel zijn met Solana, zoals Phantom. Deze specifieke crypto wallet is populair, maar andere wallets die staking van SOL ondersteunen zijn Sollet en Solflare.

Waarom zou je SOL staken

Solana ondersteunt de creatie van andere digitale activa dankzij de smart contract functionaliteit. Dit heeft geleid tot een steeds groter aantal tokens, dApps en gebruikers voor de blockchain die elk profiteren van directe transacties. Alle transactiekosten op het crypto netwerk worden betaald in SOL, die vervolgens worden gebruikt voor het genereren van passief inkomen voor validators en delegators.

Solana is op dit moment een van de beste staking platforms omdat het netwerk naar verwachting de komende jaren aanzienlijk zal groeien. Dit zou meer beloningen moeten opleveren voor stakers omdat ze transacties valideren vanwege meer verkeer op het platform. Solana is zonder twijfel een van de beste crypto’s om in 2023 te staken.

6. Algorand (ALGO)

Wat is Algorand?

Algorand is een gedecentraliseerd grootboek dat wordt aangedreven door blockchain technologie. Het is ontworpen om het eigendom van digitale activa naar de massa te brengen door het blockchain trilemma op te lossen, dat stelt dat een gedistribueerd computernetwerk doorgaans veiligheid, schaalbaarheid of decentralisatie moet opofferen om te kunnen functioneren.

Het Pure Proof-of-Stake (PPoS)-protocol van Algorand stelt de blockchain in staat om aan alle drie de vereisten in het blockchain trilemma te voldoen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Het is een zeer schaalbaar netwerk dat staking ondersteunt en beschikt tijdens het validatieproces over emissies onder nul.

Algorand native cryptocurrency is ALGO, die wordt gebruikt om transactiekosten op het netwerk te betalen. ALGO-houders kunnen hun crypto activa gebruiken om deel te nemen aan netwerkbeslissingen, aangezien Algorand wordt bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO).

Waarom zou je ALGO staken?

Iedereen kan staking beloningen verdienen door minimaal 1 ALGO te delegeren om validators te blokkeren. Algorand heeft lage toetredingsdrempels, aangezien 1 ALGO momenteel slechts $0,21 waard is. Omdat het een permissionless blockchain is kunnen gebruikers snel, gemakkelijk en goedkoop bijdragen aan het staken van pools.

Bijdragen aan staking pools is niet het enige voordeel. ALGO is een van de beste crypto staking coins die momenteel beschikbaar is, omdat het een enorm opwaarts potentieel heeft. Het is een van de meest geavanceerde blockchain protocollen, omdat het veilig, schaalbaar, gedecentraliseerd, energiezuinig is en ook de ontwikkeling van gedecentraliseerde apps kan ondersteunen.

7. Polkadot (DOT)

Wat is Polkadot?

Polkadot, of DOT, is een platform met meerdere chains, gebouwd om interoperabiliteit en schaalbaarheid tussen andere blockchains mogelijk te maken. Het verbindt geïsoleerde blockchain-netwerken met elkaar, zodat transacties er vrij en naadloos doorheen kunnen bewegen, waardoor een groter “internet van blockchains” ontstaat.

Als een layer-0 blockchain-protocol fungeert Polkadot als een cross-chain-oplossing die kan worden geïntegreerd met EVM-compatibele layer-1’s, zoals Ethereum, Avalanche, Binance Smart Chain en meer. Het protocol is gebaseerd op staking, waardoor DOT-houders passief inkomen kunnen verdienen door het netwerk te beveiligen.

Iedereen kan crypto staking beloningen verdienen via Polkadot door minimaal 1 DOT aan nomination pools te verstrekken. Als alternatief hebben de gebruikers minimaal 292.96 DOT nodig om een volledige nominatornode te worden. Het staken van tokens met Polkadot is een eenvoudig proces dat kan helpen om het passief inkomen van gebruikers in de loop van de tijd te maximaliseren.

Waarom zou je DOT staken?

Polkadot is een top 20 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie en een van de beste crypto valuta’s. Crypto leningen met Polkadot helpen niet alleen om het netwerk te beveiligen en transacties te verifiëren, maar DOT is ook een van de coins met de hoogste crypto staking beloningen.

Het staken van DOT kan een aanzienlijke investeringsmogelijkheid blijken te zijn, aangezien nominators en nominator-pools elk jaar 14 procent rendement op hun initiële investering kunnen verdienen. Het verdienen van beloningen met Polkadot is dus een eenvoudig proces en beleggers kunnen hun langetermijnrendement maximaliseren door tokens gedurende een bepaalde periode in escrow te vergrendelen.

8. Quint (KWINT)

Wat is Quint?

Quint is een gedecentraliseerde applicatie die tot doel heeft om de kloof tussen blockchain en de echte wereld te overbruggen. De oprichters zijn seriële ondernemers die een centraal platform hebben gecreëerd waar gebruikers QUINT-tokens kunnen staken om een passief inkomen te verdienen, waaronder NFT’s en real-world ervaringen.

Gebruikers kunnen lid worden van Luxury Raffle Pools om een breed scala aan prijzen te verdienen, waaronder Bored Ape Yacht Club NFT’s en diamanten horloges. Het project tilt het concept van passief inkomen naar een hoger niveau, waardoor alle QUINT-stakers ongekende beloningen krijgen als ze het platform beveiligen met ingezette coins.

APY op Quint kan ook automatisch worden samengesteld, wat gebruikers helpt hun tokenopbrengsten te maximaliseren. Dit proces werkt door tokenbeloningen in te trekken en ze opnieuw op het platform te staken, wat helpt om in de loop van de tijd een hogere procentuele opbrengst te genereren.

Waarom zou je QUINT staken?

QUINT is een populair platform voor het staken van cryptocurrency dat een unieke reeks beloningen biedt aan zijn gebruikers. Het project werd gelanceerd in 2022 en blijft een veelbelovende optie voor iedereen die op zoek is naar de beste crypto’s om te staken voor DeFi-token beloningen.

9. Avalanche (AVAX)

Wat is Avalanche (AVAX)

Avalanche is een geavanceerd blockchain-netwerk dat financiële transacties met hoge snelheid kan verwerken. Het nieuwe protocol dat door Avalanche wordt ingezet, is een van de veiligste cryptografische oplossingen in Web3, terwijl het ook dApp-compatibiliteit en goedkope netwerkkosten biedt.

Avalanche ondersteunt EVM, wat betekent dat elke dApp die in het Ethereum ecosysteem is gemaakt, kan worden ingezet op Avalanche met minimale wijzigingen in de broncode. Avalanche is een innovatieve technologie en een van de meest gebruikte blockchains ter wereld.

Gebruikers kunnen crypto op Avalanche staken voor het transactievalidatieproces. Dit kan gebruikers helpen om het rendement op hun crypto-portfolio te maximaliseren, aangezien de native token van het netwerk, AVAX, een aanzienlijk rendement oplevert voor crypto staking.

Om een validatienode op Avalanche te worden, moeten gebruikers 2000 AVAX-tokens staken, wat ongeveer $33.000 aan fiat-geld of USD-coins zoals Tether is. Voor gebruikers die niet over het vereiste geld beschikken, ondersteunt Avalanche gedelegeerde crypto staking met een minimum van 25 AVAX.

Avalanche is tevens de thuisbasis van een volledige reeks DeFi-applicaties dankzij de mogelijkheid om smart contracts te ondersteunen. Platforms zoals Trader Joe en Yield Yak zijn populaire methoden om andere digitale middelen uit het Avalanche ecosysteem te staken, waardoor gebruikers passief inkomen kunnen oogsten en hun rendement kunnen maximaliseren.

Waarom zou je AVAX staken?

Avalanche is een toonaangevend blockchain-protocol dat aanzienlijke investeringsrendementen op de lange termijn kan genereren. Door investeringsrendementen in fiat-waarde te combineren met een passief rendement in AVAX, kunnen gebruikers inkomsten genereren uit hetzelfde aantal crypto-holdings.

Door crypto gebruikers in staat te stellen crypto op een groot aantal verschillende manieren te staken, is Avalanche zeker een van de meest uitgebreide platforms om cryptocurrency te staken. AVAX kan worden gekocht op de beste crypto exchanges en gebruikers kunnen het token inwisselen voor een breed scala aan andere staking activa met behulp van gedecentraliseerde crypto exchanges zoals Pangolin.

10. Tezos (XTZ)

Wat is Tezos?

Tezos (XTZ) is een gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat is ontworpen om smart contracts en dApps te ondersteunen. Het onderscheidt zich van andere blockchains vanwege de eigenschap “self-amendment”, waardoor het zich kan aanpassen aan veranderingen in het protocol zonder te “forken” zoals de meeste andere blockchains. Enkele opmerkelijke blockchain forks zijn Bitcoin Cash, Ethereum Classic en Ethereum PoW.

Het staken van coins op Tezos helpt transacties te verifiëren vanwege het proof-of-stake-protocol. Het native token, XTZ, wordt gebruikt voor een verscheidenheid aan activiteiten op de blockchain en alle transactiekosten worden betaald aan gebruikers voor hun crypto staking werk.

XTZ-tokens kunnen ook worden gebruikt om te stemmen over Tezos-protocolupgrades en om vergoedingen te betalen voor dApp-integraties. Tezos is een innovatief blockchain protocol dat bekend is in de crypto ruimte, omdat het veel van dezelfde functies biedt als alternatieve netwerken en tegelijkertijd snelle en goedkope transacties levert.

Het staken van coins op Tezos staat bekend als ‘Baking’. Gebruikers kunnen kiezen voor ‘Self-bake’ of delegeren. Self-bake vereist 8000 XTZ-tokens tegen de huidige prijs van $1,10, waardoor het goedkoper is dan vergelijkbare netwerken zoals Ethereum en Avalanche. Gebruikers kunnen XTZ ook delegeren aan bakers met elk bedrag, waardoor het een laagdrempelige methode is om passief inkomen te verdienen.

Waarom zou je XTZ staken?

XTZ staat qua marktkapitalisatie in de top 100 van cryptocurrency en zal de komende jaren waarschijnlijk in waarde groeien. Het biedt een eenvoudig te gebruiken delegatieproces om toetredingsdrempels te minimaliseren en netwerkdecentralisatie te maximaliseren, waardoor het een van de beste crypto’s is om in 2023 te staken.

11. Polygon (MATIC)

Wat is Polygon?

Polygon (MATIC) is een layer 2-netwerk dat het eenvoudig maakt om schaalbare gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen voor het Ethereum-ecosysteem. Het project biedt infrastructuur voor het bouwen van krachtige applicaties die een indrukwekkende mate van schaalbaarheid bieden, terwijl ze ook profiteren van hetzelfde beveiligingsniveau als Ethereum’s layer-1.

Het netwerk is momenteel de grootste layer-2-schaaloplossing voor Ethereum en het heeft verschillende nieuwere layer-2’s geïnspireerd, zoals Arbitrum en Optimism. Het staken van coins op Polygon is uiterst eenvoudig, aangezien gebruikers de primaire Polygon-website kunnen bezoeken en automatisch passief inkomen kunnen verdienen door hun crypto wallet te verbinden.

Gebruikers kunnen bijdragen aan validatorpools met slechts 1 MATIC, die momenteel ongeveer $1,20 kost. Staking coins bieden automatische toegang tot MATIC-token beloningen die worden uitbetaald wanneer nieuwe transactieblocks worden bevestigd. Door het crypto staking proces goedkoop te maken, zorgt MATIC voor totale decentralisatie en minimale toegangsdrempels voor tokenhouders.

Waarom zou je MATIC staken?

Polygon is een toonaangevende blockchain-oplossing die Ethereum, het grootste ecosysteem van dApps in Web3, meer schaalbaarheid kan bieden. De Polygon SDK stelt ontwikkelaars in staat om bestaande EVM-compatibele dApps snel en efficiënt over te dragen, waardoor het een uiterst nuttige technologie is die meerdere blockchains kan ondersteunen.

Het staken van MATIC is goedkoop en eenvoudig en kan een jaarlijkse opbrengst van meer dan 10 procent opleveren. Dit maakt het een van de beste staking coins in Web3 voor een passief inkomen, aangezien gebruikers kunnen beginnen met verdienen met slechts 1 MATIC-coin.

12. Cosmos (ATOM)

Wat is Cosmos?

Cosmos (ATOM) is ontworpen om de kloof tussen verschillende blockchains te overbruggen, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijker en efficiënter wordt om projecten op het netwerk te bouwen. Cosmos kan worden gebruikt door meer dan 100 onafhankelijke blockchains, waardoor het een van de meest waardevolle technische oplossingen is voor blockchain interoperabiliteit.

Cosmos biedt ook hulpmiddelen om ontwikkelaars te helpen multichain-applicaties te bouwen, omdat het protocol verschillende netwerken in staat stelt naadloos met elkaar te communiceren. Tokens kunnen worden verzonden over de verschillende chains die door Cosmos worden ondersteund, zolang het netwerk is gekoppeld aan de dApp die wordt gebruikt.

ATOM fungeert als een stimulans voor het handhaven van de prestaties en betrouwbaarheid in het netwerk van Cosmos, aangezien gebruikers passief inkomen kunnen verdienen door hun tokens aan de chain te koppelen. ATOM kan worden ingezet via zowel hot wallets zoals Metamask als cold wallets zoals Ledger om tot 10 procent jaarlijkse procentuele opbrengst (APY) te verdienen.

Waarom zou je ATOM staken?

ATOM is een van de beste staking coins in Web3 dankzij de hoge APY. De blockchain is ook een integrale oplossing voor blockchain interoperabiliteit, waarvan wordt aangenomen dat het een belangrijke belemmering vormt voor wereldwijde acceptatie. Aangezien Cosmos tokens over ongelijksoortige netwerken kan verzenden zonder de veiligheid in gevaar te brengen, zou het ATOM-token een zeer lucratieve investering kunnen blijken te zijn.

Door ATOM te staken, kunnen gebruikers hun investeringsrendement op de lange termijn maximaliseren. Dit maakt het een van de beste staking beloningen voor cryptocurrencies die er zijn, aangezien een passief inkomen van 10 procent kan helpen om de winst te vermenigvuldigen als de fiat-waarde van het token in de loop van de tijd stijgt.

Wat zijn de voordelen van het staken van crypto activa?

Een van de belangrijkste voordelen van het staken van crypto activa zijn automatische financiële beloningen. Deze staking beloningen kunnen worden verdiend naast een investeringsrendement, waardoor het een zeer winstgevende keuze is voor de lange termijn.

Stakers krijgen vaak stemrecht voor projecten die worden bestuurd door een DAO. Het staken van coins vertegenwoordigt een ‘skin-in-the-game’-situatie, waarbij de financiën van tokenhouders rechtstreeks worden gebruikt om het platform waarin ze hebben geïnvesteerd te ondersteunen. Dit maakt het proces van het staken van crypto een cruciaal aspect van het bereiken van decentralisatie.

Wat zijn de risico’s van het staken van crypto?

Een van de grootste risico’s bij het staken van tokens voor een proof-of-stake blockchain is het slashing proces. Proof-of-stake protocollen worden veilig gehouden door hun aangeboren ontmoediging voor wanpraktijken, zodat elke kwaadwillende of defecte node permanent de toegang tot hun inzet kan verliezen.

Voor het staken van tokens op op maat gemaakte applicaties zijn de belangrijkste risico’s solvabiliteit en veiligheid. Als een platform wordt gehackt, kunnen ingezette tokens verloren gaan. Als het project insolvent wordt, of als het token het grootste deel van zijn waarde verliest, kunnen de ingezette tokens van gebruikers het grootste deel van hun waarde verliezen.

Waar kan ik crypto staken?

Er zijn verschillende stakingmethoden die worden ondersteund door verschillende soorten blockchain platforms. Enkele voorbeelden zijn:

 • Gecentraliseerde exchanges zoals Binance of Crypto.com
 • Het opzetten van een validatienode met gespecialiseerde apparatuur
 • Deelnemen aan gedecentraliseerde staking-pools zoals Lido voor Ethereum

Wat is de beste crypto om nu in te investeren?

Een van de beste staking-tokens die je nu kunt kopen, is Metacade. Het project is net in een stroomversnelling geraakt voorafgaand aan de lancering van het openbare token, wat naar verwachting een aanzienlijke prijsactie voor het nieuwe MCADE-token zal veroorzaken.

Metacade verschilt van andere GameFi-platforms, omdat het een uitgebreide selectie van verschillende ervaringen op één locatie biedt. Het biedt ook enorme crypto verdienmogelijkheden, passief inkomen voor stakers en stemrecht voor MCADE-tokenhouders.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Welke crypto is het beste voor staking?

Er zijn veel verschillende vormen van crypto staking, waaronder validatie, delegatie en yield farming. Tokens kunnen ook rechtstreeks worden gestaket op platforms zoals AltSignals en Metacade, beide geweldige methoden om een passief inkomen te genereren.

Kun je crypto verliezen door coins te staken?

Ja, er zijn enkele risico’s verbonden aan het stakingproces. De meeste gebruikers lopen een beperkt risico bij validatie en delegatie, zolang de validatienode stabiel blijft en de leverancier eerlijk blijft.

Er zijn meer risico’s verbonden aan custodial staking, omdat het proces afhankelijk is van een gecentraliseerde derde partij in plaats van smart contracts. Enkele spraakmakende mislukkingen waren FTX, Celsius Network en BlockFi in de afgelopen maanden, omdat de insolventie van het management ertoe heeft geleid dat gebruikers de toegang tot hun geld verloren.

Is het staken van crypto winstgevend?

Het staken van crypto kan zeer winstgevend zijn, omdat het een investeringsrendement combineert met een passief rendement. Dit kan het rendement op de investering op de lange termijn verveelvoudigen.

Kun je elke crypto staken?

Veel cryptocoins die voldoen aan de ERC-20-tokenstandaard kunnen worden gestaket, terwijl oudere cryptocurrencies zoals Litecoin, Bitcoin en Dogecoin niet in hun standaardformaat kunnen worden ingezet.

Je kunt de in dit artikel genoemde coins hier bij eToro kopen.

Je kunt hier deelnemen aan de final stage van de Metacade presale.

Je kunt hier deelnemen aan de presale van ASI-tokens.

The post De top 12 beste crypto’s om in 2023 te staken voor solide winsten appeared first on Invezz.

De beste goedkope crypto’s om in te investeren in het eerste kwartaal van 2023 – Experts delen hun favorieten

De beste goedkope crypto’s kunnen in korte tijd in waarde exploderen. Degenen die erin slagen om de volgende verborgen parel te ontdekken met het potentieel om 100x in waarde te stijgen, kunnen een waanzinnig rendement op hun vroege investering zien, maar het is niet altijd zo eenvoudig. “Small cap” crypto’s zijn vaak investeringen met een hoog risico en een hoog rendement, dus het is altijd belangrijk om een gediversifieerde portefeuille aan te houden bij het investeren in zulke kansen.

Om erachter te komen welke tokens coins het waard zijn om in te investeren en de komende jaren het hoogste rendement op de crypto markten kunnen opleveren, zijn dit enkele van de beste goedkope crypto’s om in te investeren in 2023:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Filecoin (FILE)
 • Chainlink (LINK)
 • UniSwap (UNI)
 • Luna Classic (LUNC)
 • Stellar (XLM)
 • Cardano (ADA)
 • The Sandbox (SAND)
 • Ripple (XRP)
 • Apecoin (APE)

1. AltSignals (ASI)

Wat is AltSignals?

AltSignals ontwikkelt een nieuwe AI-aangedreven trading toolkit met de naam ActualizeAI, ontworpen om de crypto markten automatisch af te scannen en nauwkeurige koop- of verkoopsignalen voor investeerders te geven.

Het project werd voor het eerst gelanceerd in 2017 en heeft in die tijd een indrukwekkend succespercentage gehad. De handelsindicator, AltAlgo™, heeft handelaren geholpen om in 19 afzonderlijke maanden de transacties in hun portefeuille te matchen voor een waardestijging van 10x. AltAlgo™ is de geavanceerde algoritmische toolkit van het platform, die nu wordt aangepast met mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie.

ActualizeAI maakt gebruik van voorspellende modellering en natuurlijke taalverwerking (NLP) om het volume en de nauwkeurigheid van trading calls te verbeteren. Het analyseert enorme hoeveelheden marktgegevens, waaronder prijsactie-indicatoren en marktsentiment.

Het nieuwe ASI-token geeft toegang tot ActualizeAI. Andere use-cases voor het token zijn toegang tot AI Members Club, een toegewijde community waar houders nieuwe trading tools kunnen testen voordat ze officieel worden vrijgegeven en kunnen deelnemen aan online handelstoernooien om kans te maken op crypto prijzen.

Waarom zou je investeren in ASI?

Het ASI-token heeft zojuist zijn native crypto presale gelanceerd en ziet er momenteel ondergewaardeerd uit. De prijs van het native token zal tijdens de presale stijgen van $0,012 naar $0,02274, en experts voorspellen een explosieve prijsactie tegen het einde van het jaar.

Aangezien AltSignals iedereen helpt winst te maken bij het handelen op de volatiele crypto markten, kan de unieke, op AI gebaseerde oplossing in de loop van de tijd veel crypto gebruikers van dienst zijn. De lage initiële prijs van ASI zal naar verwachting aanzienlijk stijgen, waardoor het in 2023 een van de beste goedkope crypto is om te kopen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale <<<

2. Metacade (MCADE)

Wat is Metacade?

Metacade is een uitgebreid GameFi-project dat een uitgebreide selectie van verschillende play-to-earn games op één locatie biedt. Het heeft tot doel de grootste on-chain arcade te worden en blockchain-gebruikers eindeloze arcade-achtige titels te bieden die elk geïntegreerde financiële beloningen hebben.

Het platform biedt verschillende innovatieve verdienmogelijkheden, waaronder create-to-earn – waar gebruikers MCADE-tokens kunnen verdienen voor hun bijdrage aan de community. Metacade is een hub voor Web3-gebruikers, waar iedereen toegang heeft tot de nieuwste blockchain gaming alfa en cryptocurrency beloningen kan verdienen voor hun bijdragen.

Metacade zal ook vacatures adverteren bij enkele van de populairste start-ups van Web3 via de work-to-earn sectie van het platform. Gebruikers kunnen parttime of fulltime posities veiligstellen en MCADE-tokens verdienen door nieuwe arcade games uit te proberen voordat ze in de metaverse worden gelanceerd.

Naast het aanbieden van een uitgebreide selectie van verschillende P2E-games, zal Metacade ook de ontwikkeling van nieuwe P2E-titels ondersteunen via haar Metagrants programma. Gebruikers kunnen stemmen om te beslissen welke nieuwe P2E-games ze het liefst willen spelen voordat Metacade directe financiering verstrekt en de game op het platform uitbrengt.

Waarom zou je investeren in MCADE?

Metacade biedt zowel informele als competitieve gameplay in veel verschillende game ervaringen. Gebruikers kunnen solo spelen terwijl ze crypto beloningen verdienen of deelnemen aan betaalde toegangstoernooien om kans te maken op grote prijzen die in MCADE worden betaald.

Het MCADE-token is onlangs gelanceerd tijdens een presale en heeft al meer dan $14.1m aan investeringen opgeleverd. Het project lijkt zijn snelle ontwikkeling voort te zetten, aangezien er een bewezen vraag is naar een project dat een unieke blockchain-game-ervaring biedt.

MCADE stijgt van $0,008 naar $0,02 in de loop van de presale, waardoor investeerders slechts een beperkte tijd hebben om mee te doen voordat het wordt gelanceerd op zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde crypto-exchanges. De metaverse arcade lijkt een mooie toekomst te hebben in de wereld van blockchain-gaming, waardoor MCADE een van de beste goedkope crypto-tokens is om nu te kopen.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade-presale <<<

3. Dogecoin (DOGE)

Marktkapitalisatie: $9,4 miljard

Wat is Dogecoin?

Dogecoin (DOGE) is een peer-to-peer cryptocurrency, voor het eerst geïntroduceerd in 2013 door een groep software-engineers. Het token wordt over de hele wereld op grote schaal gebruikt en wordt steeds populairder. Hoewel het in eerste instantie als een grap is gemaakt, is de blockchain in staat tot lage transactiekosten en snelle verwerkingstijden.

Dogecoin heeft een enthousiaste gebruikersgroep die de afgelopen jaren een sterke aanwezigheid op sociale media heeft opgebouwd. Afgezien van het praktische gebruik, is Dogecoin populair geworden vanwege zijn speelse energie. Het token is geïnspireerd op een beroemde internetmeme en heeft zich verspreid dankzij de inclusieve online cultuur.

De Dogecoin community is nu de beste meme-coin op basis van marktkapitalisatie en is een van de meest herkenbare merken in Web3. De snelle groei en leuke houding, gecombineerd met spraakmakende geldschieters, waaronder Elon Musk, hebben geleid tot massale aandacht en investeringen voor het token.

Waarom zou je investeren in DOGE?

Als een van de meest bekende cryptocurrencies ter wereld profiteert Dogecoin van constante aandacht. Dit kan in de loop van de tijd een toenemende hoeveelheid investeringen in het token genereren, wat vroege tokenhouders zal helpen.

Met de huidige prijs van $0,07 is DOGE een van de beste penny crypto activa die er zijn. Als goedkope meme crypto en alternatief voor andere crypto activa, rust DOGE momenteel op een meerjarig niveau van prijsondersteuning. DOGE zou een top 10-token op de crypto markt kunnen blijven dankzij de langdurige steun van speculatieve investeerders.

Aangezien Dogecoin transacties efficiënter kan valideren dan de meeste andere proof-of-work blockchains, is het een geldige methode voor het verwerken van wereldwijde transacties. De prijs van de native token heeft veel opwaarts potentieel, waardoor DOGE een van de beste goedkope crypto’s is om nu in te investeren.

4. Filecoin (FIL)

Marktkapitalisatie: $2,4 miljard

Wat is Filecoin?

Filecoin (FIL) is een crypto die innovatieve oplossingen biedt voor online gegevensopslag. Het netwerk maakt gebruik van blockchain technologie om een gedecentraliseerd alternatief te bieden voor bestaande opslagoplossingen, waarmee beveiligingsproblemen kunnen worden voorkomen die worden veroorzaakt door te veel vertrouwen op gecentraliseerde databases.

Het native token, FIL, kan worden gebruikt om online opslagruimte te kopen en verkopen via het Filecoin netwerk. Tokens vergemakkelijken ook het ophalen van gegevens, omdat het token een stimulans vormt voor onafhankelijke partijen die de blockchain ondersteunen met hun pc’s.

Filecoin stelt zijn gebruikers in staat geld te verdienen door versleutelde gegevens veilig op hun apparaat op te slaan, waardoor het een volledig gedecentraliseerd netwerk wordt. Gebruikers fungeren als nodes in het netwerk, helpen bij het opslaan van bestanden en maken een robuuste en betrouwbare service voor bestandsopslag mogelijk.

Het netwerk voldoet aan alle toepasselijke wetten inzake gegevensprivacy en biedt tegelijkertijd een economische benadering van gegevensopslag. Het open netwerk biedt ook veiligheids- en betrouwbaarheidsgaranties, wat het voor zowel particulieren als bedrijven aantrekkelijk maakt.

Waarom zou je investeren in FIL?

Filecoin heeft zichzelf gevestigd als een van de meest veelbelovende crypto projecten in de crypto wereld. De prijs van het token steeg aanzienlijk tijdens de bullmarkt van 2021 en bereikte bijna $200 per FIL.

Filecoin is een blockchain platform dat is gebouwd om nuttige oplossingen te bieden voor natuurlijke nadelen met gecentraliseerde servers. Aangezien gecentraliseerde servers op één locatie worden bewaard, kan elke stroomstoring of onvoorziene schade online gegevens in gevaar brengen. De introductie van de blockchain als een belangrijke oplossing voor dit probleem is een belangrijke reden waarom FIL een van de beste goedkope crypto’s is om in te investeren.

Het FIL-token heeft een aangeboren utility binnen het Filecoin ecosysteem en bevindt zich momenteel op een of andere manier buiten zijn hoogste punt ooit. Experts voorspellen dat FIL zijn eerdere prijsniveau zal terugwinnen, aangezien er weinig concurrerende blockchains zijn die gedecentraliseerde opslagoplossingen inzetten. Met de huidige prijs van $6,10 is het een van de beste goedkope cryptocurrencies om in 2023 in te investeren.

5. ChainLink (LINK)

Marktkapitalisatie: $3,4 miljard

Wat is ChainLink?

ChainLink, ook wel LINK genoemd, is een op blockchain gebaseerd oracle netwerk. ChainLink is gemaakt om de kloof tussen on- en off-chain systemen te overbruggen. Het doet dit door off-chain data op zijn netwerk op te nemen, waardoor ontwikkelaars externe databronnen en API’s kunnen verbinden met op maat gemaakte gedecentraliseerde apps (dApps).

Het gedecentraliseerde oracle netwerk van ChainLink is een haalbare oplossing voor bedrijven die willen overstappen van gecentraliseerde architecturen. Alle gegevens die op het ChainLink-netwerk zijn vastgelegd, kunnen worden gebruikt in smart contracts, waardoor complexere applicaties kunnen worden gebouwd en er een grotere verscheidenheid aan use-cases voor blockchain technologie is.

ChainLink bewijst zichzelf als een van de meest veelzijdige blockchain-enabled protocollen die momenteel in gebruik zijn. Omdat het compatibel is met Ethereum Virtual Machine (EVM) dat gegevens van reguliere bronnen kan opnemen is het, sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2017, geïntegreerd met een groot aantal verschillende applicaties.

Waarom zou je investeren in LINK?

ChainLink helpt wereldwijde peer-to-peer applicatienetwerken om geavanceerder te worden, waardoor het een van de meest waardevolle crypto projecten in Web3 is. Oracles werken samen met de bestaande blockchain infrastructuur en bieden een unieke oplossing die het algehele innovatieniveau in de crypto markt heeft vergroot.

De huidige prijs van $6,70 zal in de loop van de tijd waarschijnlijk aanzienlijk stijgen, aangezien ChainLink een blockchain-netwerk biedt dat verder gaat dan de standaard wereldwijde betalingsinfrastructuur. Het helpt direct om de crypto beweging te laten groeien, dus het LINK-utility-token vertegenwoordigt een sterke investering voor de toekomst van de crypto industrie en een van de beste goedkope crypto om in 2023 in te investeren.

6. UniSwap (UNI)

Marktkapitalisatie: $4,6 miljard

Wat is UniSwap?

UniSwap (UNI) is een gedecentraliseerde exchange gebouwd op de Ethereum blockchain waarmee gebruikers digitale activa kunnen verhandelen, inclusief zowel fungible als non-fungible tokens. UniSwap maakt gebruik van een open-sourceprotocol waarmee iedereen toegang heeft tot de functies en services door simpelweg zijn crypto wallet aan te sluiten.

Het is het grootste platform in de gedecentraliseerde exchange ruimte volgens het totale verhandelde volume. De gedecentraliseerde app is beveiligd door middel van smart contracts, die automatisch blockchain transacties uitvoeren. Dit geeft gebruikers te allen tijde totale controle over hun geld en eventuele kwaadwillige of ongewenste transacties kunnen binnen enkele seconden worden opgenomen.

Het UNI-token van UniSwap biedt gebruikers stemrecht bij bepaalde beslissingen, aangezien het project wordt bestuurd door een gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO). Het is een van de meest gebruikte gedecentraliseerde applicaties in Web3 en biedt ondersteuning voor Ethereum layer-1 en verschillende layer-2 blockchains, waaronder Polygon, Arbitrum en Optimism.

Waarom zou je investeren in UNI?

Het UNI-token heeft een ingesloten utility en ondersteunt de werking van UniSwap rechtstreeks. Als toonaangevende crypto exchange biedt UniSwap een selectie van diensten, waaronder liquiditeitsvoorziening, waaraan iedereen kan bijdragen terwijl hij een passief rendement verdient, en vereenvoudigde peer-to-peer cryptocurrency-overdrachten en directe betalingen.

UNI is een van de meest populaire tokens voor digitale valuta sinds het voor het eerst werd gelanceerd in 2020. Het token wordt momenteel gewaardeerd op slechts $6,05 en zal de komende jaren waarschijnlijk in waarde blijven groeien. Dit maakt het een van de beste goedkope crypto’s om te kopen, met een aanzienlijk opwaarts potentieel.

7. VeChain (VET)

Marktkapitalisatie: $1,6 miljard

Wat is VeChain?

VeChain is een toonaangevend blockchain platform voor real-world producten, omdat het een gedecentraliseerde oplossing biedt voor het vastleggen van alle supply chain management gegevens. Door gebruik te maken van blockchain technologie streeft VeChain ernaar een vertrouwensvrij en gedistribueerd zakelijk ecosysteem op te bouwen zonder de beveiliging in gevaar te brengen.

Het VeChain-ecosysteem is zelfcirculerend en duurzaam. Het project ontwikkelde de VeChainThor-blockchain, een EVM-compatibel netwerk waarmee onafhankelijke partijen hun eigen decentrale applicaties kunnen lanceren.

VeChain helpt bedrijven om producten volledig te traceren in de supply chain zonder het risico te lopen op gewijzigde of gemanipuleerde gegevens. Dit helpt ervoor te zorgen dat consumentenproducten van de hoogste kwaliteit zijn en helpt bedrijven ook om efficiënter te worden.

Waarom zou je investeren in VET?

VeChain gebruikt een systeem met twee tokens om marktspeculatie tegen te gaan. Speculatie zorgt voor volatiliteit op de crypto markten, maar VET is een stabiel utility token voor de VeChain blockchain, dankzij de verbinding met het VTHO-token.

VeChain heeft partnerschappen gesloten met verschillende internationale bedrijven, waaronder BMW. Het project is een enterprise-grade technologie die helpt om het hoogste niveau van efficiëntie van de supply chain voor premium producten te waarborgen.

VET is dus een veelbelovende investering in een uniek blockchain-netwerk en een van de beste goedkope cryptotokens op de markt. Het token is momenteel slechts $0,02 waard, wat het een goedkope crypto maakt om in 2023 te kopen.

8. Stellar (XLM)

Marktkapitalisatie: $2,1 miljard

Wat is Stellar?

Stellar (XLM) is een open-source, gedecentraliseerd protocol dat speciaal is ontworpen om veilige wereldwijde betalingen mogelijk te maken. Met behulp van XLM kunnen financiële instellingen geld snel, betrouwbaar en tegen lagere kosten verplaatsen dan traditionele systemen mogelijk maken.

Grensoverschrijdende transacties zijn doorgaans traag en duur, omdat het verouderde grootboeksysteem verschillende gecentraliseerde organisaties moet passeren en bureaucratische validatie moet krijgen. Alle transacties op de Stellar blockchain daarentegen vinden binnen enkele seconden plaats, aangezien het gedecentraliseerde netwerk van nodes transacties vrijwel onmiddellijk kan valideren.

XLM-tokens worden gebruikt als tussenvaluta op het Stellar-netwerk, waardoor alle gebruikers transacties kunnen uitvoeren zonder afhankelijk te zijn van gecentraliseerde financiële netwerken. De tokens zorgen voor liquiditeit aan beide uiteinden van de transactie die gemakkelijk kan worden omgewisseld in alternatieve valuta, waaronder fiat, wat de administratiekosten voor het wereldwijde financiële systeem minimaliseert.

Waarom zou je investeren in XLM?

De snelle verwerking, goedkope tarieven en veilige infrastructuur van XLM maken het ideaal voor gebruik door banken, bedrijven en particulieren. De prijs van de native token is momenteel $0,08, waardoor het een van de beste goedkope cryptocurrencies is voor investeren in 2023.

Stellar is een betalingsnetwerk van de volgende generatie dat zou kunnen bijdragen aan een revolutie in de manier waarop mensen in hun dagelijks leven transacties uitvoeren. Het project heeft al partnerschappen gevormd met grote financiële instellingen, waaronder JP Morgan, wat de ingebedde utility van het token en de doelstellingen van het project voor de lange termijn weerspiegelt.

9. Cardano (ADA)

Marktkapitalisatie: $11,8 miljard

Wat is Cardano?

Cardano (ADA) is een gedecentraliseerd publiek blockchain- en crypto project en een van de vroegste populaire blockchains die een proof-of-stake consensusprotocol gebruikt. Cardano wordt aangedreven door collegiaal getoetst onderzoek uitgevoerd door de Cardano Foundation, en het is nu een van de meest waardevolle blockchain innovaties in Web3.

Het netwerk is een open-source gedistribueerd grootboek dat consensus bereikt via het proof-of-stake-systeem. Deze methode is energiezuiniger dan oudere alternatieven, zonder rekenkracht te gebruiken of de beveiliging in gevaar te brengen. Dankzij het innovatieve protocol kan Cardano ook sneller en goedkoper aangepaste toepassingen ondersteunen dan concurrerende netwerken.

Cardano’s eigen cryptocurrency, ADA, biedt houders toegang tot verschillende op Cardano gebaseerde producten, diensten en dApps. De blockchain is de thuisbasis van een volledige reeks DeFi-services, NFT’s en blockchain-games, en houders kunnen ook een passief rendement verdienen door tokens te staken en computerruimte te bieden voor de blockchain-infrastructuur.

Waarom zou je investeren in ADA?

Cardano heeft een enorme groei doorgemaakt sinds de lancering in 2017. Het is een top 10 cryptovaluta qua marktkapitalisatie en ongetwijfeld een van de beste goedkope crypto om op dit moment in te investeren. Cardano lanceert een layer-2-schaalbaarheidsoplossing voor de blockchain genaamd Hydra, die naar verwachting het aantal transacties dat door het netwerk kan worden verwerkt, zal verhogen tot 1 miljoen per seconde (TPS).

ADA is een solide aanvulling op ieder cryptoportfolio, omdat het een extreem goed presterend gedecentraliseerd netwerk vertegenwoordigt. ADA-tokens worden gebruikt om transactiekosten te betalen en om nodes te stimuleren, die crypto-beloningen verdienen in ruil voor het beveiligen van het netwerk. Gebruikers kunnen digitale activa verzamelen in de vorm van NFT’s en profiteren van een verscheidenheid aan onafhankelijke dApps, waardoor Cardano een van de beste goedkope crypto is die momenteel beschikbaar zijn.

10. The Sandbox (SAND)

Marktkapitalisatie: $886 miljoen

Wat is The Sandbox?

The Sandbox (SAND) is een gedecentraliseerd spelplatform gebouwd op de Ethereum blockchain. Hiermee kan iedereen aangepaste game ervaringen creëren met behulp van een geïntegreerde toolkit, inclusief 3D-items en volledige virtuele werelden met aanpasbare regelsets.

Met alle creaties in The Sandbox kunnen inkomsten worden gegenereerd, omdat ze kunnen worden gemint als NFT’s en rechtstreeks op de marktplaats van het platform kunnen worden verhandeld en zelfs kunnen worden teruggeruild voor fiat valuta’s. Dit stimuleert makers om op maat gemaakte spelervaringen te bouwen die vrijelijk kunnen worden gebruikt door iedereen in het gedecentraliseerde netwerk en heeft geleid tot een breed scala aan activiteiten waarvan kan worden genoten in een enkel virtual reality-landschap.

De door gebruikers gegenereerde inhoud (UGC)-stijl van gameplay is de laatste tijd populair geworden, en The Sandbox brengt het genre naar de blockchain zodat gebruikers hun gameplay kunnen bezitten, beheren, verhandelen en zelfs een passief inkomen kunnen genereren. The Sandbox zou de speerpunt kunnen zijn van de play-to-earn-revolutie dankzij zijn unieke metaverse wereld.

Waarom zou je investeren in SAND?

Het SAND-token is het ruilmiddel in het eigen betalingsnetwerk van The Sandbox, waardoor het een enorme utility heeft en een gestage stroom van vraag van gebruikers. Het heeft ook deflatoire tokenomics, wat betekent dat elke toename van de vraag de prijs waarschijnlijk zal opdrijven.

Houders van SAND coins kunnen een aanzienlijk rendement op hun investering verwachten, aangezien de prijs van het token momenteel minder dan $0,60 is. Experts voorspellen dat SAND zijn vorige recordhoogte van $7,20 zal terugwinnen, waardoor het een van de beste cryptocurrencies is om in 2023 in te investeren.

11. Ripple (XRP)

Marktkapitalisatie: $18,6 miljard

Wat is Ripple (XRP)?

XRP, ook wel bekend als Ripple, is een cryptocurrency die is ontworpen om de efficiëntie van traditionele financiële systemen te verbeteren. Het token kan traditionele grensoverschrijdende betaalmethoden vervangen, omdat het snelle wereldwijde transacties mogelijk maakt tegen een fractie van de kosten van oudere methoden.

De oorspronkelijke valuta, XRP, die voor het eerst werd gelanceerd in 2013, is in de loop van de tijd enorm populair geworden. Verschillende grote financiële instellingen zijn partnerschappen aangegaan met Ripple, het bedrijf dat de XRP-cryptocurrency heeft gemaakt. Deze partnerschappen omvatten onder andere Santander, The Bank of England en JP Morgan.

Het potentieel van XRP is enorm omdat het een zeer veilig, gedecentraliseerd, wereldwijd monetair systeem is. Het XRP-token biedt onmiddellijke liquiditeit voor financiële instellingen, waardoor valutatransacties zowel sneller als goedkoper kunnen plaatsvinden dan in het verleden. Dit geeft het een natuurlijke aantrekkingskracht voor banken en andere internationale betalingsverwerkers.

Waarom zou je investeren in XRP?

Ondanks de lopende rechtszaak van Ripple tegen de Securities and Exchange Commission (SEC), blijft XRP een top 10 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie. Er wordt algemeen aangenomen dat Ripple uit het onderzoek zal komen zonder vervolgd te worden, wat zou kunnen zorgen voor duidelijkheid over de regelgeving en het vertrouwen van investeerders in XRP zou kunnen vergroten.

Ripple heeft een innovatieve gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) ontwikkeld die het traditionele financiële systeem kan dienen in plaats van het te vervangen. Dit geeft het een groot potentieel voor de toekomst, aangezien de huidige lage prijs van $0,36 mogelijk niet de werkelijke waarde van het project weerspiegelt.

XRP zou een aanzienlijk opwaarts potentieel kunnen hebben als het de lopende rechtszaak met de SEC wint. Dit maakt het een van de beste goedkope crypto tokens om op dit moment in te investeren, aangezien elke positieve uitkomst de XRP-prijs omhoog zou kunnen schieten.

12. Apecoin (APE)

Marktkapitalisatie: $1,6 miljard

Wat is ApeCoin?

ApeCoin (APE) is een crypto-token gebouwd op het Ethereum netwerk. APE is in de eerste plaats het governance-token voor de APE Foundation – een DAO die tot doel heeft de uitbreiding van gedecentraliseerde online communities te ondersteunen. Het project is geïnspireerd door Bored Ape Yacht Club (BAYC), een van de meest waardevolle NFT-collecties in Web3.

De APE Foundation biedt financiële steun aan virtual reality metaverse projecten die zijn gebouwd met behulp van blockchain technologie. Door dit te doen, hoopt het project een gedecentraliseerde toekomst voor internet in te luiden, waar inclusieve communities vrij van externe controle kunnen opereren.

Het APE-ecosysteem herbergt verschillende grote projecten, waaronder Otherside. Otherside weerspiegelt de kernwaarden van het ApeCoin project, aangezien het een enorme play-to-earn metaverse is waar gameplay draait om het vrij verkennen van een meeslepende multiplayer-wereld.

Waarom zou je investeren in APE?

Het APE-token explodeerde in populariteit nadat het voor het eerst werd gelanceerd in 2022. Het is nog steeds relatief nieuw, wat het een groot opwaarts potentieel biedt vanaf de huidige prijs van $4,37. De visie van ApeCoin is uniek, omdat het het belang van cryptocurrency als culturele beweging benadrukt.

APE zal naar verwachting in de loop van de tijd een toenemend aantal gebruikers aantrekken. Het project wordt al ondersteund door een aanzienlijk aantal Web3-investeerders, waardoor de DAO nieuwe projecten in Web3 kan ondersteunen. Het is een van de goedkoopste crypto-tokens in zijn soort en zou daardoor een groot opwaarts potentieel kunnen hebben.

Wat is de beste goedkope crypto om nu te kopen?

Metacade biedt gamers de grootste verzameling play-to-earn (P2E) arcadegames die op de blockchain te vinden zijn. Dit geeft het een enorm potentieel voor toekomstig gebruik, vooral als we kijken naar de extra functies zoals work-to-earn en create-to-earn.

Het genereuze verdienpotentieel van Metacade wordt mogelijk gemaakt door de blockchain-integratie. Met het platform kan iedereen een crypto inkomen verdienen terwijl hij plezier heeft, anderen ontmoet en gedecentraliseerde financiële diensten gebruikt. Voor langetermijnbeleggers in Web3 vinkt Metacade alle vakjes aan en het kan daardoor waanzinnige rendementen opleveren.

Gerelateerde veelgestelde vragen over crypto

Moet ik penny crypto kopen om een diverse portefeuille op te bouwen?

Penny crypto kunnen een geweldige manier zijn om te beginnen met beleggen en om een crypto portfolio te diversifiëren, omdat ze vaak het hoogste rendement opleveren en goedkoop zijn. Veel ervaren beleggers besteden vaak een kleiner deel van hun vermogenssaldo aan dit soort investeringen, die bekend staan als kansen met een hoog risico en een hoog rendement.

Wat zijn Web 3.0 cryptocoins?

Web 3.0-cryptocoins zijn digitale valuta’s die doorgaans werken op gedecentraliseerde, peer-to-peer-netwerken. Cryptocurrencies zijn zelden onderworpen aan een gecentraliseerde entiteit, wat betekent dat iedereen vrijelijk lid kan worden van netwerken en met weinig beperkingen financiële waarde over de hele wereld kan verzenden.

Welke crypto zal booming zijn in 2023?

Er wordt voorspeld dat er in 2023 een trendomslag op de lange termijn zal plaatsvinden in de crypto markten, wat betekent dat veel verschillende tokens een aanzienlijk rendement kunnen opleveren. Enkele van de meest veelbelovende projecten op dit moment zijn AltSignals en Metacade, die zojuist hun token hebben gelanceerd tijdens een presale evenement.

Welke goedkope crypto kun je nu het beste kopen?

AltSignals lijkt de perfecte aanvulling op elke beleggingsportefeuille, omdat het goed gepositioneerd is voor toekomstige groei. Het project combineert AI-technologieën met de blockchain om een bruikbare trading oplossing te leveren, die het een enorm potentieel voor de toekomst biedt.

Wat is de goedkoopste meme crypto?

Een van de goedkoopste meme crypto’s die momenteel beschikbaar is, is Dogechain (DC), die smart contactcompatibiliteit toevoegt aan de Dogecoin blockchain. Er wordt algemeen aangenomen dat het een enorm potentieel heeft voor toekomstig rendement, waardoor het een van de beste goedkope cryptovaluta’s is om nu in te investeren.

Je kunt hier deelnemen aan de AltSignals presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

The post De beste goedkope crypto’s om in te investeren in het eerste kwartaal van 2023 – Experts delen hun favorieten appeared first on Invezz.

VIDEO: Wat vinden ontwikkelaars van AI en blockchain? Stack Overflow in de podcast

Opkomende technologie is altijd een leuk onderwerp. Tegenwoordig voelt het alsof iedereen het over kunstmatige intelligentie heeft. Zal ChatGPT ons, gewone mensen, nutteloos maken? Voorheen voelde het alsof blockchain het hot topic was, aangezien Bitcoin tijdens de pandemie de cryptomarkten naar duizelingwekkende hoogten leidde.

Maar wat vinden ontwikkelaars van deze opkomende technologieën, naast andere sectoren als cloud computing, no-code/low-code en machine learning?

Joy Liuzzo is Vice President Product Marketing bij Stack Overflow, waar ontwikkelaars rondhangen om elkaars vragen te stellen en te beantwoorden. Deze maand bracht het een onderzoek uit over opkomende technologie, dus sloot Joy zich aan bij de podcast om de inzichten te bespreken.

https://podcast.invezz.com/2000526/12522632-what-do-developers-think-about-blockchain-and-ai-interview-w-stack-overflow

De ster van de show was open-sourcetechnologie, waarvan het community-aspect enorm aantrekkelijk was voor programmeurs. Joy praat uitgebreid over waarom dit zo is en hoe dit projecten in verschillende sectoren helpt. Maar het gaat dieper in op aspecten zowel onder deze motorkap als daarbuiten.

AI stond, niet verrassend, centraal bij ontwikkelaars. Interessant is dat hun gedachten vergelijkbaar waren met die van het publiek, in die zin dat ze er zeker van zijn dat de technologie een integraal onderdeel van ons leven zal worden, maar niet zeker weten welke rol het zal spelen.

Crypto-investeerders zullen ook geïntrigeerd zijn door de bevindingen van het onderzoek over blockchain-technologie, zo niet teleurgesteld. De sector presteerde opmerkelijk slecht, met blockchain onderaan op vragen als “wat denk je dat de volgende zal zijn die iedereen zal gebruiken?” evenals vragen over de positieve of negatieve impact van technologieën op de wereld.

Er kwamen ook cloud computing, low-code/no code en een verscheidenheid aan andere technologieën aan bod. Al met al was het voor mij een intrigerende kijk op wat mensen “achter het gordijn” van deze technologieën vinden, in een tijd waarin ze zo breed worden besproken door het publiek en mensen (zoals ikzelf) die niet over het technische brein beschikken. om de mechanica onder de motorkap goed te begrijpen.

Praat verder op Twitter met @InvezzPortal, @DanniiAshmore en @StackOverflow. Of bezoek www.stackoverflow.co voor meer informatie, of hier voor meer informatie over de enquête.

Bedankt voor het luisteren, volg ons & schrijf je hier in:

The post VIDEO: Wat vinden ontwikkelaars van AI en blockchain? Stack Overflow in de podcast appeared first on Invezz.

Welke crypto moet je vandaag kopen? Experts delen de top 12 beste crypto om nu te kopen

Tijdens de bearmarkt van 2022 vochten de crypto activa markten terug tegen een vloedgolf van instortingen van grote namen en wereldwijde economische omstandigheden. De eerste tekenen van versoepeling van deze barre omstandigheden zijn vanaf begin 2023 te zien. Deze versoepeling zal leiden tot verschillende crypto die enig rendement kunnen opleveren op de verliezen die crypto-activa de afgelopen 12 maanden hebben geleden.

Met potentieel marktherstel voor de deur, zijn dit de 12 beste crypto’s om nu te kopen:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Chainlink (LINK)
 • Ripple (XRP)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • Cardano (ADA)
 • Solana (SOL)

Metacade (MCADE) – Een revolutie in de GameFi-sector

Marktkapitalisatie: $14.1m in presale

Wat is Metacade?

Metacade is een gloednieuwe online virtuele arcade die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop gameliefhebbers toegang krijgen tot content, terwijl ze samen worden gebracht met crypto-enthousiastelingen onder één hub. Metacade is van plan om de grootste play-to-earn (P2E) arcade ter wereld te bouwen, waarmee de wereld van passief inkomen wordt geopend voor gamers die kunnen verdienen terwijl ze spelen.

Het opwindende whitepaper, dat de visie van Metacade tot in detail uiteenzet, schetst het uitgebreide beloningssysteem dat openstaat voor gebruikers en dat verder gaat dan de gebruikelijke P2E-mechanica van andere GameFi-titels. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld beloningen voor het plaatsen van sociale content op de community via het create-to-earn programma. Tegelijkertijd kunnen houders van MCADE coins hun bezit staken als onderdeel van het compete-to-earn initiatief in ruil voor deelname aan online toernooien en prijstrekkingen.

De echte aantrekkingskracht van Metacade is dat het platform geschikt is voor alle soorten gamers, van solo-gamers die het tegen iedereen willen opnemen en zich een weg omhoog willen banen in het klassement, tot casual gamers die er genoegen in scheppen hun vrienden te verslaan in 1v1 beat-’em-up duels.

Waarom je zou moeten overwegen om in MCADE te investeren

MCADE is het native utility-token dat alle activiteiten op het platform aandrijft. De coin wordt geleverd met uitgebreide ingebouwde utility en uitstekende tokenomics die de waarde van MCADE de komende maanden en jaren naar boven lijken te duwen naarmate het aantal gebruikers zal blijven groeien.

Misschien wel de beste reden om in MCADE te investeren, is dat het platform klaar lijkt om de ontwikkeling in de bredere Web3.0-ruimte vooruit te helpen door middel van zijn baanbrekende Metagrants-regeling. Dit initiatief beloont ontwikkelaars met crypto financiering om de creatie van nieuwe verslavende en exclusieve games te ondersteunen. Ook het work-to-earn programma dat carrièremogelijkheden opent voor de MCADE community in de bredere crypto ontwikkelingswereld.

Het enorme potentieel van Metacade heeft tijdens de presale al massaal investeerders aangetrokken, die in slechts 18 weken $14.1m genereerden. De huidige prijs van $0.02 lijkt ernstig ondergewaardeerd, wat vroege investeerders uitstekende kansen biedt om in 2023 grote winsten te maken.

Risico’s van beleggen in MCADE

Er is een vast aanbod van MCADE-tokens beschikbaar, en zodra de rijke reeks functies van Metacade een breder publiek bereikt, zal de vraag naar de resterende MCADE coins enorm toenemen. Dit isoleert Metacade van de meeste risico’s die gepaard gaan met investeren in crypto. MCADE zal echter niet immuun zijn voor algemene schommelingen in crypto markten.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale <<<

AltSignals (ASI) – AI-aangedreven leider in handelssignalen

Wat is AltSignals?

AltSignals werd gelanceerd in 2017 en was al snel marktleider in het leveren van handelssignalen over cryptocurrency-prijzen en dagelijkse crypto-transacties. Het platform zal een eigen ASI-coin vrijgeven terwijl het baanbrekende AI-gestuurde signalen op de markt brengt.

De nieuwe ActualizeAI zal verschillende AI-ondersteunde technologieën combineren om de 52.000 man sterke community toegang te geven tot de meest up-to-date handelsinformatie. Door gebruik te maken van de enorme kracht van machine learning, voorspellende modellering en natuurlijke taalverwerking (NLP), zal ActualizeAI continu markten 24/7 doorzoeken om de AltSignals-community real-time marktgegevens te bieden om handelsbeslissingen te onderbouwen.

Alle ASI-coinhouders krijgen toegang tot de AI Members Club, die leden vroegtijdig toegang geeft tot lucratieve presale- en handelsmogelijkheden op cryptomarkten.

Waarom je zou moeten overwegen om in ASI te investeren

De ASI-token presale wordt in maart gelanceerd voor $0,012, wat een van de ICO’s met de beste waarde van 2023 vertegenwoordigt. AltSignals, die al de steun geniet van meer dan 50.000 communityleden en een beoordeling van 4,9/5 kreeg op Trustpilot, is het een gerenommeerd platform dat een enorm groeipotentieel biedt aan degenen die vroeg beginnen met investeren in ASI.

De prijs van ASI zal tijdens de presale stijgen tot $0,02274, waarna de AI-functies het bewustzijn van het bredere crypto-koperspubliek zullen doordringen. AI speelt een grote rol in de toekomst van crypto-platforms, en platforms die de belofte in een vroeg stadium benutten, zullen enorm profiteren. Dit maakt AltSignals een van de beste crypto’s om vandaag te kopen.

Risico’s van beleggen in ASI

Investeren in elk project, voornamelijk nieuwere, brengt altijd een bepaald risico met zich mee. Bij ASI worden die risico’s echter geminimaliseerd door de lage waarde van de coin in de presale, wat het risico op substantiële waardedalingen verkleint als de bodem weer uit crypto markten valt, en de huidige bearish marktomstandigheden niet het deflatoire effect hebben op meer gevestigde coins.

>>> Je kunt hier deelnemen aan de Altsignals presale <<<

Binance Coin (BNB) – Gecentraliseerde, door de beurs ondersteunde smart chain provider

Marktkapitalisatie: $48,1 miljard

Wat is Binance Coin?

Binance Coin (BNB) is een van de bekendste cryptocurrencies buiten Bitcoin. Binance is de grootste gecentraliseerde crypto exchange, gastheer voor de meeste wereldwijde handelstransacties. Recentelijk heeft Binance veel tijd en geld besteed aan het diversifiëren van het aanbod, het produceren van zijn eigen blockchain, de Binance Smart Chain, gevoed door het native token, BNB.

De Smart Chain van Binance heeft dankzij de steun van Binance in snel tempo een lange weg afgelegd en biedt een meer gecentraliseerde blockchain-service dan de meeste concurrenten zoals Ethereum, Cardano en Solana. Het voordeel van dit aanbod is te vinden in de snelle resolution tijden voor blocks die Binance Smart Chain behaalt en de transactiekosten van slechts $0,02 per transactie.

Waarom je zou moeten overwegen om in BNB te investeren

De BNB coin drijft het ecosysteem van Binance aan, inclusief de Binance Smart Chain. Houders van coins kunnen hun BNB inzetten om hun geld voor hen te laten werken en transacties op het platform te ondersteunen. Met een veilige, goedkope en energie-efficiënte route naar de markt die openstaat voor ontwikkelaars, zou de eigen valuta van de BNB kunnen blijven groeien en in de toekomst uitstekende rendementen voor investeerders kunnen bieden.

Binance Smart Chain helpt inderdaad om de groei in verschillende Web3-industrieën te stimuleren, met name met een toenemend aantal nieuwe projecten die hun blockchain kiezen dankzij lage transactie- en gaskosten die smart contracts ondersteunen.

Risico’s van beleggen in BNB

Binance heeft al een hoge marktkapitalisatie. Hoewel het recente uitstapje naar de blockchain-wereld het een aantrekkelijk vooruitzicht maakt voor investeerders, verhoogt het ook de concurrentie die het krijgt. Dit verhoogt het risico van devaluatie van BNB als concurrenten hen te slim af zijn op de beurs- of blockchain-markten of als een bredere marktvolatiliteit miljarden van de waarde van de coin wegvaagt.

Bitcoin (BTC) – Beste digitale valuta

Marktkapitalisatie: $449,5 miljard

Wat is Bitcoin?

Bitcoin, gelanceerd in 2009, is de oorspronkelijke cryptocurrency en blijft de crypto industrie ook vandaag de dag definiëren. De oranje munt blijft groeien in populariteit en waarde, als de windwijzer waarmee de gezondheid van de cryptomarkt wordt gemeten.

Bitcoin gebruikt blockchain om transacties vast te leggen en te verifiëren. Het is een ‘peer-to-peer’ betalingssysteem dat handelt zonder tussenkomst van een centrale financiële autoriteit, zoals een bank, waarbij alle transacties worden geverifieerd door een netwerk van computers die nodes worden genoemd.

Er is een beperkt aanbod van 21 miljoen Bitcoin-tokens, en deze schaarste heeft de prijsactie van BTC door de jaren heen gestimuleerd. Naast een digitale valuta wordt Bitcoin vaak vergeleken met digitaal goud, dankzij het potentieel om te waken tegen inflatie.

Waarom je zou moeten overwegen om in BTC te investeren

Bitcoin is met afstand de meest waardevolle coin op crypto markten en het lijkt erop dat dit op de lange termijn zo zal blijven. Voor andere markten voor crypto-activa die nog relatief in de kinderschoenen staan, is niet bekend hoeveel ze de komende jaren zullen groeien.

Met de verzekerde positie van Bitcoin als de grootste valuta, blijft het een van de beste crypto-opties voor investeerders die op zoek zijn naar rendement, aangezien elke verbetering van de marktomstandigheden zal worden geleid door een stijging van de prijs van Bitcoin.

Risico’s van beleggen in BTC

Het belangrijkste risico van beleggen in Bitcoin is dat de valuta een verhandelbaar activum is dat niet gebonden is aan een stable coin of belangrijke fiat valuta zoals USD. Op dit moment is Bitcoin niet gereguleerd en is er geen centrale instantie die ervoor waakt om de waarde te behouden. Als de markt besluit dat er geen waarde meer is in BTC, kan de coin van de ene op de andere dag waardeloos worden.

Ethereum – Grootste blockchain-aanbieder

Marktkapitalisatie: $198,5 miljard

Wat is Ethereum?

Ethereum, de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, is ‘s werelds grootste leverancier van blockchain-ruimte voor andere crypto projecten en de gastheer voor een breed scala aan dApps (gedecentraliseerde applicaties), waaronder DeFi-projecten, NFT’s, uitwisselingen en GameFi-platforms. Het maakt gebruik van blockchain-technologie en smart contracts om te voldoen aan het enorme scala aan hierboven beschreven use-cases.

Na aanvankelijk te hebben gewerkt aan het kostbare, trage en inefficiënte proof-of-work-consensusmechanisme, reageerde Ethereum op concurrentievooruitgang in de ruimte door over te stappen op een proof-of-stake-model, waarbij het ETH-token werd gebruikt om transacties te valideren. Hoewel dit de blockchain-service van Ethereum aanzienlijk heeft verbeterd, zijn er in 2023 verdere releases gepland om andere bedreigingen van concurrerende blockchains af te weren die een grotere schaalbaarheid en lagere transactiekosten bieden dan Ethereum kan bieden.

Waarom je zou moeten overwegen om in ETH te investeren

De plaats van Ethereum als marktleider op het gebied van blockchain voorziening lijkt op de middellange tot lange termijn te worden gecementeerd, vooral nu steeds meer wereldwijde reuzen het netwerk gebruiken als basis voor hun stappen in de crypto wereld.

Zolang Ethereum de beloften blijft waarmaken door zijn blockchain te upgraden, lagere transactiekosten, grotere capaciteit en snellere transacties aan te bieden, kan er aanzienlijke bewegingsruimte zijn voor die enorme marktkapitalisatie om veel verder te stijgen.

Risico’s van beleggen in ETH

Een van de sterkste punten van Ethereum, de grote marktkapitalisatie, is ook een van de grootste risico’s. Projecten met hoge marktkapitalisaties kennen regelmatig lagere groeiniveaus dan nieuwere, minder gewaardeerde projecten. Beleggers zouden daarom een beperkter rendement op investeringen in ETH kunnen zien dan ze mogelijk ontvangen van een andere blockchain-aanbieder.

Filecoin (FIL) – Beste cryptocurrency voor het delen van bestanden

Marktkapitalisatie: $2,6 miljard

Wat is Filecoin?

Filecoin is een gedecentraliseerd opslagnetwerk dat wil concurreren met de wereldwijde techreuzen Amazon, Google en Microsoft en hun bijna-monopolie op gecentraliseerde oplossingen voor bestandsopslag.

Met de gedecentraliseerde oplossing van Filecoin kunnen bestanden veilig online worden opgeslagen zonder dat een gecentraliseerde provider nodig is, en is het eenvoudig om bestanden te delen tussen goedgekeurde gebruikers. De voordelen voor gebruikers zijn aanzienlijk, met schaalbare opslagoplossingen die beschikbaar zijn tegen een fractie van de kosten van het gebruik van een gecentraliseerde provider.

Het project biedt economische prikkels voor gebruikers die de regels volgen en bijna 500 petabytes aan gegevens voor klanten verwerken, waardoor het de meest toonaangevende Web3.0-cryptocurrency voor bestandsopslag is die momenteel op de markt is.

Waarom je zou moeten overwegen om te investeren in FIL

Het native FIL-token is een uitstekend voorbeeld van een cryptocurrency die voorziet in een bepaalde behoefte van de cryptomarkt. Het is een briljant voorbeeld van het gedecentraliseerde internet en de use case voor Filecoin is zeer overtuigend. Deze niche en de relatief bescheiden marktkapitalisatie bieden voldoende ruimte voor groei in de komende jaren, waardoor FIL een van de beste crypto investeringsopties van het moment is.

Beleggers krijgen enorm veel utility wanneer ze FIL-coins kopen, waardoor het een meer aantrekkelijke investeringsoptie is dan verschillende valuta’s met hogere marktkapitalisaties. Dit maakt het een van de beste Web3-coins die momenteel beschikbaar zijn.

Risico’s van beleggen in FIL

Filecoin is nog steeds een relatief nieuwe coin, en daarmee komt een niveau van volatiliteit waar meer gevestigde projecten immuun voor zijn. Veel investeerders zullen wachten met investeren in FIL totdat de technologie volledig verzekerd is en een groter aantal gebruikers profiteert van de opslagopties van Filecoin. Zolang dat niet gebeurt, bestaat het risico dat het vertrouwen in Filecoin wegzakt, wat leidt tot een aanzienlijk waardeverlies.

Chainlink (LINK) – Beste crypto voor on-chain data

Marktkapitalisatie: $3,7 miljard

Wat is Chainlink?

Chainlink is een crypto project dat zijn native LINK-token gebruikt om zijn nodes te stimuleren om transparantie te bieden en smart contracts toegang te geven tot gegevens van de buitenwereld. Deze functionaliteit wordt steeds belangrijker voor de crypto community, met name voor gedecentraliseerde apps, en stond centraal in het feit dat Chainlink in grote aantallen nieuwe samenwerkingsverbanden aanging in vergelijking met elk ander project.

Het token bevat enkele van de beste crypto-fundamentals op de markt en wordt gehost op de Ethereum blockchain. Toch kan het gemakkelijk communiceren met verschillende andere chains, waardoor ontwikkelaars de overdracht van gegevens naadloos kunnen laten verlopen.

Waarom je zou moeten overwegen om in LINK te investeren

Het toenemende aantal projecten dat op zoek is naar samenwerking met Chainlink om toegang te krijgen tot grotere niveaus van blockchain gegevens en de transparante overdracht van smart contracts te vergroten, maakt de technologie van Chainlink tot een must-have. De toenemende use-case voor de technologie laat zien dat er ruimte lijkt te zijn voor groei in de marktkapitalisatie van het project.

Daarnaast biedt Chainlink de mogelijkheid tot staking voor houders van het LINK-token, waardoor ze crypto beloningen kunnen verdienen terwijl ze transacties op het netwerk valideren en beveiligen. Dit is weer een serieuze pluim op de hoed van Chainlink en voegt waarde toe aan zijn investeringsvoorstel.

Risico’s van beleggen in LINK

Hoewel Chainlink momenteel een gevestigd crypto project is met een uitstekende use-case, met name in de samenwerking met SWIFT, loopt Chainlink het risico te worden overtroffen door concurrenten naarmate het gevecht voor TradFi-partnerschappen groeit. Marktverzadiging is een ander potentieel risico voor de waarde van LINK in de komende jaren, wat betekent dat Chainlink voorop moet blijven lopen om zijn plaats als een van de beste crypto’s om in te investeren veilig te stellen.

Ripple (XRP) – Beste bankcryptocoin

Marktkapitalisatie: $19,2 miljard

Wat is Ripple?

Ripple is een gevestigde cryptocurrency in de financiële sector, gelanceerd in 2012. Het gebruikt het RippleNet-platform met gedecentraliseerde protocollen en maakt internationale betalingen mogelijk. Het heeft tot doel zichzelf op de lange termijn te vestigen als rivaal van het standaard internationale SWIFT-transactiesysteem dat momenteel wereldwijd wordt gebruikt.

Ripple heeft de steun van verschillende spraakmakende internationale financiële instellingen, waaronder de Bank of England, Bank of Canada en Santander, die onder de indruk zijn van de snelheid en lage transactiekosten die Ripple mogelijk maakt. Met het native XRP-token dat een enorm volume aan wereldwijde transacties tegen lage kosten mogelijk maakt, is Ripple een project met een hoog potentieel dat snel wereldwijd zou kunnen gaan.

Waarom je zou moeten overwegen om in XRP te investeren

Ripple is momenteel het middelpunt van een rechtszaak die is aangespannen door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) die zich richt op de geldigheid van XRP als een gedecentraliseerd financieringsproject. Hoewel deze lopende rechtszaak de prijzen lager heeft gehouden dan sommige andere DeFi-projecten, is de voortdurende steun van de grote wereldwijde financiering een groot voordeel voor Ripple.

Dit maakt XRP tot een potentieel rijke investeringsmogelijkheid, mocht de uitspraak hen gunstig gezind zijn. De uitkomst van de rechtszaak wordt later in 2023 verwacht, waardoor dit het perfecte moment is voor investeerders om XRP-coins in handen te krijgen om tegen een lage prijs toe te voegen aan hun crypto-portfolio, voordat het mogelijk explodeert in de komende maanden.

Risico’s van beleggen in XRP

Aan de andere kant loopt XRP natuurlijk een aanzienlijk risico op instorting – of op zijn minst een aanzienlijke devaluatie als de juridische uitdaging van de SEC succesvol is en Ripple de focus wordt van strikte regelgeving. Beleggers hebben een grote beslissing om de voor- en nadelen af te wegen voordat ze beslissen of XRP het risico waard is.

Dogecoin (DOGE) – Beste meme coin om in te investeren

Marktkapitalisatie: $10,8 miljard

Dogecoin is de originele meme coin en werd aanvankelijk gelanceerd als komische reactie op de serieuze wereld van Bitcoin. De grap is de afgelopen jaren ook serieus geworden, aangezien Dogecoin op basis van marktkapitalisatie in de top tien van cryptocurrencies is geklommen en een aantal grote namen heeft gekregen in de vorm van Twitter en Tesla supremo Elon Musk.

Velen, waaronder Musk, geloven dat Dogecoin binnenkort een alternatief betaalmiddel zou kunnen worden en smart contract validatiediensten zou kunnen bieden. Een van de grote pluspunten van Dogecoin is de enorme, vriendelijke en gastvrije online community die het een plezierige en veilige online ruimte maakt om de rijke wereld van crypto te verkennen.

Waarom je zou moeten overwegen om in DOGE te investeren

DOGE heeft spectaculair goed gepresteerd voor een project met zo weinig ingebouwde utility. Toegegeven, de steun van een van ‘s werelds rijkste en meest invloedrijke ondernemers heeft de reputatie van Dogecoin weinig schade berokkend. De grootste reden om in DOGE te investeren, is echter dat met een paar technische vorderingen een reeks nieuwe use-cases voor de coin wordt geopend.

Met de steun van grote namen en een geweldige ondersteunende en gepassioneerde community, zou er geen limiet kunnen zijn voor DOGE als het ervoor kiest om verder te gaan dan het aanbod van meme coins.

Risico’s van beleggen in DOGE

Meme coins hebben een geschiedenis van volatiliteit bij verschuivingen in de markt, en DOGE is daarop geen uitzondering. Met weinig concreet bewijs van de ontwikkeling van het Dogecoin ecosysteem, een grenzeloze voorraad tokens die een deflatoir effect hebben op de waarde van DOGE en een zeer laag token utility, is het gebrek aan vooruitgang van DOGE de grootste bedreiging.

Shiba Inu (SHIB) – Ethereum meme coin crypto

Marktkapitalisatie: $6,8 miljard

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu is een meme coin die is geïnspireerd op Dogecoin en een toegewijde community van supporters heeft gecreëerd. In tegenstelling tot DOGE vertoont Shiba Inu concrete tekenen van het vergroten van de utility van zijn native SHIB-token door het te verplaatsen naar een governance-token en een infrastructuur te bouwen waarmee gebruikers coins kunnen inzetten in zijn DeFi-app.

Dit heeft verschillende doorgewinterde investeerders, meestal op hun hoede voor meme coins, ertoe aangezet om de waarde van SHIB te heroverwegen, vooral gezien de prestaties tijdens de crypto winter van 2022. Na zich staande te hebben gehouden tijdens de recente bearmarkt, is SHIB stevig gevestigd als een top 20 crypto project op basis van marktkapitalisatie.

Waarom je zou moeten overwegen om in SHIB te investeren

Leden van de SHIB-community beweren dat de waarde van de SHIB-coin aanzienlijk wordt ondergewaardeerd, vooral gezien het feit dat het niet langer een meme coin is, maar serieuze utility in de waarde ervan bouwt. Ze stellen inderdaad dat de waarde van SHIB laag blijft, zelfs als de marktkapitalisatie toeneemt.

Shiba Inu profiteert van de beveiliging die wordt geboden door te zijn gebouwd op de proof-of-stake blockchain van Ethereum, wat betekent dat het vertrouwen in zijn DeFi-oplossing kan groeien, wat kan leiden tot mogelijk aanzienlijke waardestijgingen.

Risico’s van beleggen in SHIB

In tegenstelling tot het vertrouwen dat fans van Shiba Inu tonen, wijzen sceptici op het feit dat het meme coinlabel notoir lastig is om van zich af te schudden. Hoewel Shiba Inu hoopt dat hun overgang naar de DeFi-markt hen zal helpen om van dit label af te komen, valt nog te bezien of investeerders en crypto markten het eens zijn.

Cardano (ADA) – Schaalbaar blockchain-netwerk

Marktkapitalisatie: $12,6 miljard

Wat is Cardano?

Cardano is een blockchain gebouwd door mede-oprichter van Ethereum Charles Hoskinson, als reactie op enkele van de waargenomen tekortkomingen van Ethereum, zoals hoge transactiekosten, lage capaciteit en gebrek aan schaalbaarheid. Het resultaat is een zeer onderzochte en wetenschappelijk getoetste blockchain die een lange weg heeft afgelegd om deze problemen op te lossen.

Cardano’s architectuur met twee niveaus stelt de Cardano Settlement Layer (CSL) in staat om dApps te hosten en de Cardano Computation Layer (CCL) om zich te concentreren op het verwerken van transacties. Bijgevolg zijn de transactiesnelheden veel sneller, zijn de kosten aanzienlijk lager en kan Cardano veel meer transacties per seconde verwerken dan Ethereum.

Waarom je zou moeten overwegen om in ADA te investeren

Schaalbaarheid van blockchain voorziening is een groeiende vereiste voor crypto projecten, oud en nieuw, en Cardano heeft sinds de lancering snel een loyale achterban opgebouwd. Het is een van de meest actieve layer-1 blockchains voor dApps en host projecten van meme coins tot DeFi-oplossingen.

Ondanks de recente upgrades van Ethereum blijft Cardano een van de beste opties voor schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en snelheid op de markt, waardoor het rijp is voor uitbreiding in de blockchain sector.

Risico’s van beleggen in ADA

Er zijn enkele bedreigingen voor de prijs van ADA aan de horizon, met name de voortdurende ontwikkeling en aanstaande release van nieuwe functies op Ethereum dit jaar, die de status van Cardano als een van de meest flexibele blockchain platforms op de proef kunnen stellen.

Solana (SOL) – Bloeiend Layer-1 blockchain-protocol

Marktkapitalisatie: $8,5 miljard

Wat is Solana?

Solana is een layer-1 blockchain-provider die is opgericht als een uitdager van de dominantie van Ethereum in de sector. In tegenstelling tot Cardano ligt het belangrijkste verschil van Solana met Ethereum in het baanbrekende gebruik van proof-of-history-consensus naast proof-of-stake.

Dit biedt extra transparantie voor transactievalidaties en is sneller, goedkoper, energiezuiniger en met een veel grotere transactiecapaciteit gebleken dan andere blockchain aanbieders.

Waarom je zou moeten overwegen om in SOL te investeren

De native SOL-coin drijft het Solana platform aan en heeft Solana geholpen het go-to-platform te worden voor de ontluikende digitale vastgoed- en metaverse sectoren. Hoewel Ethereum nog steeds het grootste marktaandeel heeft, is Solana een aantrekkelijk alternatief voor nieuwere projecten die op zoek zijn naar meer kosteneffectieve plaatsen om hun projecten van de grond te krijgen.

Naarmate deze nieuwe projecten volwassen worden, kunnen beleggers verwachten dat de prijs van SOL zal stijgen, terwijl de marktkapitalisatie waarschijnlijk boven de $10 miljard en verder zal stijgen.

Risico’s van beleggen in SOL

Een van de grootste problemen die Solana ervan heeft weerhouden Cardano te overwinnen als de meest prominente rivaal van Ethereum als layer-1-provider, zijn de slechte niveaus van netwerkconnectiviteit. Er zijn meerdere systeemstoringen gemeld, terwijl het systeem regelmatig stilgelegd moet worden om onderhoud mogelijk te maken. Hoe langer deze problemen aanhouden, hoe groter de impact op het vermogen van SOL om nieuwe hoogten te bereiken.

Conclusie: Wat is nu de beste crypto om te kopen?

Hoewel 2023 nog maar net begonnen is, zou dit het jaar kunnen zijn waarin enkele van de meest gevestigde projecten hun investeerders weer een goed winstniveau opleveren. Een nieuwkomer, Metacade, lijkt echter beter te presteren dan meer gevestigde rivalen, met het rijke potentieel van het project en de goedkope presale die al duizenden investeerders aantrekt.

Met een enorme ingebouwd utility in de MCADE-coin, een rijk en divers aanbod aan investeerders en het potentieel om de GameFi-sector de komende jaren te leiden, is het gemakkelijk in te zien waarom analisten MCADE aanwijzen als de beste coin in 2023.

Veelgestelde vragen over crypto

Wat zijn cryptocurrencies?

Cryptocurrencies zijn digitale coins die worden geverifieerd door middel van encryptie. Hierdoor kunnen veilige valutatransacties plaatsvinden op blockchains met de validatie van een netwerk van computers. Cryptocurrencies kunnen via beide exchanges online worden verhandeld en zijn meestal gedecentraliseerd, wat betekent dat ze niet worden gecontroleerd door een centrale instantie zoals een bank of overheid.

Wat is een crypto presale?

Een crypto presale, ook bekend als een Initial Coin Offering (ICO), stelt nieuwe projecten in staat geld in te zamelen door hun coin tegen een gereduceerde, vaste prijs aan een selecte groep investeerders te verkopen. De ingezamelde fondsen ondersteunen de ontwikkeling van het project en belonen investeerders met potentiële winsten wanneer de coin wordt genoteerd op openbare crypto-gedecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges.

Welke crypto explodeert in 2023?

Nieuwere crypto projecten hebben meer ruimte om te exploderen in 2023, aangezien ze veel lagere marktkapitalisaties hebben dan meer gevestigde projecten. Metacade en AltSignals zijn uitstekende voorbeelden van nieuwe cryptocurrency projecten die investeerders eind 2023 en ver daarna zouden kunnen belonen.

Welke crypto moet ik vandaag kopen voor de korte termijn?

Metacade is een project dat uitstekende kortetermijnresultaten kan opleveren dankzij de vaste tokenvoorraad en de lage presale prijs. ASI lijkt ook een zeer goede optie voor beleggers die op zoek zijn naar rendement op korte termijn, dankzij het gebruik van AI-technologie.

Welke crypto heeft het beste lange termijn potentieel?

Cryptomarkten evolueren snel en er komen regelmatig nieuwe projecten bij. Beleggers die naar de langere termijn kijken, zouden echter rijk kunnen worden met de uitstekende plannen van Metacade om het de komende jaren naar de voorgrond van de groeiende GameFi-sector te stuwen.

Wat is de beste cryptocurrency om in 2023 in te investeren?

Het beste cryptocurrency project om dit jaar in te investeren biedt toegang tegen de laagste prijs en toch het meeste groeipotentieel. Nieuwe projecten zoals Metacade en AltSignals zijn ideale voorbeelden van uitstekende crypto investeringen in 2023.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

Je kunt hier deelnemen aan de Altsignals presale.

The post Welke crypto moet je vandaag kopen? Experts delen de top 12 beste crypto om nu te kopen appeared first on Invezz.