Crypto-Prijzen.nl

Crypto-nieuws

Rapport: India is van plan crypto te reguleren in plaats van te verbieden

De Indiase regering bereidt zich voor om crypto als activa te reguleren in plaats van een regelrecht verbod op de industrie op te leggen. Een rapport onthulde dit nieuws eerder vandaag, daarbij verwijzend naar een kabinetsnota. Door crypto’s als activa te reguleren, heeft India geweigerd munten zoals Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD) als valuta te erkennen.

Volgens het rapport zal de Securities and Exchange Board of India (SEBI) toezicht houden op de crypto regulering. De publicatie voegde eraan toe dat de regelgever een afsluitdatum zou voorschrijven die crypto HODLers verplicht om hun bezit aan te geven en ze naar Indiase cryptobeurzen te verplaatsen. Naar verluidt staat de nieuwe regelgeving Indiërs niet toe om crypto op buitenlandse beurzen te houden.

Bij overtreding van deze bepalingen zullen crypto adopteerders in het land straffen krijgen, zoals gevangenisstraffen tot 18 maanden. Bovendien kan SEBI geldboetes opleggen die variëren van $ 443.852,64 (£ 334.231,42) tot $ 1.775.410,56 (£ 1.336.925,70).

Bovendien probeert de Indiase regering passende wijzigingen aan te brengen in de Prevention of Money Laundering Acts (PMLA) om de crypto ruimte te dekken. Hiermee wil de regering crypto gerelateerde illegale activiteiten zoals terrorismefinanciering aan banden leggen.

Deze plannen komen overeen met de verklaring van minister van Financiën Nirmala Sitharaman eerder deze week, toen ze opmerkte dat de regering het risico in de gaten houdt dat cryptocurrencies in verkeerde handen vallen. Eerder had premier Narendra Modi dezelfde kwestie aan de orde en zei dat democratische naties moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat crypto niet in verkeerde handen terechtkomt.

RBI drukt op pauze op zijn CBDC plannen

Naar verluidt is de regering van plan haar plannen om een digitale valuta van de centrale bank (CBDC) te lanceren in de wacht te zetten, aangezien deze zich richt op de crypto ruimte. De voorgestelde CBDC door de Reserve Bank of India (RBI) valt niet onder de regelgeving van SEBI omdat het de digitale versie van de roepie zal zijn. De RBI zal echter toezicht houden op crypto gerelateerde zaken.

De Indiase cryptogemeenschap heeft dit nieuws goed ontvangen. Een voorbeeld is een Redditor die bekend stond als ultron290196 en die een zucht van verlichting slaakte en zei dat het een gedoe was om je zorgen te maken over de bearmarkt in de cryptomarkt en de mogelijkheid van een volledig verbod.

Ondertussen blijft de crypto ruimte proberen te herstellen van de verliezen van de afgelopen week. Op het moment van schrijven is BTC in de loop van de dag 0,65% gestegen om van eigenaar te wisselen voor $ 57.082,28 (£42.983.24). De altcoin markt is ook groen, met de meeste munten in de top 10 van toonaangevende cryptovaluta’s die tussen 0,19% en 6,78% winnen.

The post Rapport: India is van plan crypto te reguleren in plaats van te verbieden appeared first on Invezz.

De op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX lanceert een openbare verkoop op Kick.io

Do.Exchange (DOEX), een op Cardano gebaseerde DEX met een AMM protocol, koos de launchpad KICK.IO voor de openbare verkoop. De DEX zal efficiënte en betrouwbare transacties tussen marktdeelnemers mogelijk maken door gebruik te maken van zichzelf afdwingende slimme contracten, waardoor de broodnodige liquiditeit binnen het Cardano (ADA/USD) ecosysteem wordt geboden.

Cardano: de blockchain van de toekomst?

Het lijdt geen twijfel voor DOEX dat Cardano de blockchain van de toekomst is volgens hun persbericht, gerapporteerd door CoinFi. Ongeacht dit feit vinden ze het nodig om infrastructuur rond deze blockchain te creëren om deze toekomst te realiseren. Volgens de DEX zijn Cardano-exclusieve DEX’s om deze reden cruciaal voor de toekomst van gedecentraliseerde financiën.

Het DOEX team becommentarieerde het project als volgt:

Onze visie is om de eerste op Cardano gebaseerde DEX te worden, die interoperabiliteit tussen ketens garandeert en de naadloze uitwisseling van tokens mogelijk maakt, zowel op de Cardano blockchain als op andere zoals Ethereum via een onfeilbare brug of converter. Dit maakt deel uit van onze uitgebreide visie om een solide achtergrond te leggen voor uitgebreide zakelijke en uitbreidingsmogelijkheden. Onze langetermijndoelstelling is om de one-stop-shop te zijn voor DeFi services op de Cardano blockchain, inclusief, maar niet beperkt tot, staking en activabeheer.

DOEX om een gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd protocol te creëren

DOEX verschilt van de meeste DEXen doordat het tot doel heeft een echt gedecentraliseerd, door de gemeenschap aangestuurd protocol te creëren, dat alle tokenhouders stemrecht geeft en gebruikers in staat stelt ten volle te profiteren van de capaciteit van het DOEX token. Bovendien kunnen gebruikers de platformwijzigingen begeleiden.

Gebruik van het veelzijdige DOEX token

Het DOEX token geeft gebruikers de mogelijkheid om te stemmen en deel te nemen aan platformbeheer en stimuleert hen om swapvergoedingen, slippage vergoedingen en andere vergoedingen te betalen. Ze zullen ook deelnemen aan een liquiditeitspool en beloningen betalen aan liquiditeitsverschaffers.

DOEX onderging een enorm succesvolle financieringsronde

Na een enorm succesvolle initiële financieringsronde plant het in Cardano gevestigde DEX in de nabije toekomst een grote uitbreiding. Het streeft naar strategische partnerschappen met toonaangevende institutionele belanghebbenden en zoekt langetermijn investeerders. Het is ook geïnteresseerd in gevestigde blockchain projecten om massale acceptatie te vergemakkelijken.

Over KICK.IO

KICK.IO is een op Cardano gebaseerd fondsenwervingsplatform en projectversneller, ontworpen om transparante, efficiënte en volledig gedecentraliseerde crowdfundingdiensten te bieden. KICK.IO zal uitgroeien tot een hoeksteen van het nieuwe door Cardano gedomineerde DeFi landschap, en de plek worden waar de uitgebreide community van Cardano kan samenkomen om projecten te financieren die worden gekenmerkt door het enorme potentieel voor toekomstig succes.

The post De op Cardano gebaseerde DEX en AMM DOEX lanceert een openbare verkoop op Kick.io appeared first on Invezz.

IOTA lanceert multi-chain smart contract platform Assembly

Volgens de recente blogpost van IOTA staat het project op het punt een nieuw slim contractplatform te onthullen dat bekend staat als Assembly. Het platform zal zeer concurrerende tarieven bieden, het zal zeer samenstelbare ketens bevatten en het doel is om de adoptie van Web 3.0 te helpen versnellen. Niet alleen dat, gebruikers kunnen het platform ook gebruiken om IOTA (MIOTA/USD) uit te zetten en daarvoor beloningen te verdienen, dit keer in ASMB tokens.

Waar is Assembly?

Zoals uitgelegd in de blogpost, die werd gepost op de eigen site van Assembly en vervolgens werd geretweet door IOTA, wordt het Assembly platform een schaalbaar netwerk met meerdere ketens voor sharded, configureerbare slimme contracten. Zoals sommigen misschien al weten, is sharding een populaire methode voor het bereiken van schaling, omdat het de validatietijd verkort door kleinere groepen knooppunten te maken die bedoeld zijn om transacties te valideren, in plaats van dat het hele netwerk dit doet.

Het project stelt iedereen die het protocol gebruikt in staat om zijn eigen sharded smart contract chain te maken, en laat ze deze zelfs definiëren met behulp van hun eigen parameters. Bovendien voegt het eraan toe dat alle slimme contractketens die op het netwerk zijn gebouwd volledig gedeelde netwerken zijn, alleen beperkt door hun eigen doorvoer.

Assembly benadrukt echter ook dat het het open netwerk wordt voor het bouwen en verbinden van open werelden. Dit is iets dat Ethereum (ETH/USD) al heel lang probeert te bereiken, maar het was te beperkt door zijn eigen technologie om het te doen. Dit is de reden waarom Vitalk Buterin, de mede-oprichter van het project, Ethereum sharding voorstelde, naast verschillende andere oplossingen die de transactiekosten zouden kunnen verlagen.

Assembly is er nu in geslaagd om het alleen te doen, en het zal tot 70% van zijn oorspronkelijke ASMB crypto aan de gemeenschap distribueren.

Een ding om op te merken is dat de aankondiging velen heeft teleurgesteld, ondanks de lange lijst met functies die het platform zal bieden. De reden hiervoor is het feit dat IOTA nog maar een maand geleden slimme contracten op zijn hoofdnet lanceerde, waardoor veel mensen nu het gevoel hebben dat een geheel nieuw netwerk niet nodig is.

The post IOTA lanceert multi-chain smart contract platform Assembly appeared first on Invezz.

Paxos CEO zegt dat de aanstaande hoorzitting over cryptoregulering een kans is

Leden van de crypto industrie zitten op het puntje van hun stoel terwijl de hoorzitting over cryptoregulering voor de House Financial Services Committee nadert. De mede-oprichter en CEO van Paxos, Chad Cascarilla, sprak over de kwestie in een recent interview en gaf zijn verwachtingen over wat er zou kunnen gebeuren en wat de toekomst zou kunnen zijn.

Hij merkte op dat het Huis een aantal invalshoeken moet hebben om rekening te houden met de crypto industrie en regelgeving, en belangrijke vragen te stellen zoals: “Hoe gaat dit de toekomst beïnvloeden?” of “Hoe gaat deze technologie levens veranderen?”

Hij merkte echter op dat dit ook grotendeels gericht zal zijn op de dollar en hoe de dollar verandert. Het type product dat de dollar vertegenwoordigt, wordt anders. Mensen gebruiken het op verschillende manieren en als gevolg daarvan verandert ook hun dagelijks leven. Het huis zal ook over deze dingen moeten nadenken voordat het een beslissing neemt. Natuurlijk moet de VS haar financiële primaat behouden, maar zich ook aanpassen aan de nieuwe veranderingen die in de wereld plaatsvinden, en dat betekent op een bepaald moment cryptocurrency in een of andere vorm moeten adopteren.

De cryptosector heeft wat regels nodig

Een ding waar Cascarilla heel duidelijk over was, is dat de crypto industrie duidelijkheid, consistentie en zekerheid nodig heeft, en daarom wil iedereen erin graag een soort regulering krijgen om mee te werken.

Dit zijn allemaal grote onderwerpen, zoals hij opmerkte, en er is veel om over te praten, dus voorlopig blijft het allemaal onderdeel van een doorlopend gesprek. Hij zei echter wel dat hij dit meer als een kans dan als een kans voor de ‘hamer om naar beneden te komen’ ziet, vooral in het geval van Paxos, dat altijd regulering omarmde.

Toen hem werd gevraagd naar wat hij persoonlijk denkt dat als eerste moet worden aangepakt, zei hij dat er verschillende componenten zijn die zo snel mogelijk moeten worden opgeruimd, waaronder het begrijpen van activa, het sorteren van activa in de grijze gebieden van crypto en het onderwerp veilige tokenisatie van dollars.

The post Paxos CEO zegt dat de aanstaande hoorzitting over cryptoregulering een kans is appeared first on Invezz.

Is het veilig om Bitcoin Cash te kopen na de recente crash?

De prijs van Bitcoin Cash (BCH/USD) heeft de afgelopen maanden enorm onder druk gestaan. De munt wordt verhandeld op $ 556, wat ongeveer 25% onder het hoogste niveau in november is. Dientengevolge is de totale marktkapitalisatie gedaald tot meer dan $ 10 miljard en is de positie gedaald tot 22.

BCH en BTC correlatie

Bitcoin Cash is een cryptocurrency die in 2017 voortkwam uit een Bitcoin hard fork. Vanwege deze nauwe relatie hebben de BTC en BCH munten altijd een sterke correlatie gehad. Recent is hier echter verandering in gekomen. Terwijl Bitcoin een paar onder zijn hoogste punt ooit is, staat BCH ongeveer 86% van het hoogste niveau in 2017.

De correlatie tussen BTC en BCH werd toegeschreven aan het feit dat de laatste altijd goedkoper is geweest dan Bitcoin. Vandaag handelt BCH bijvoorbeeld op ongeveer $ 556, terwijl de BTC op meer dan $ 57.000 handelt.

Omdat veel cryptocurrency investeerders individuen zijn, beschouwden ze BCH daarom als een betere investering dan Bitcoin. Dezelfde correlatie deed zich voor tussen Bitcoin en Litecoin.

Het is nog steeds onduidelijk waarom de correlatie tussen de twee is vervaagd. Het is waarschijnlijk vanwege de stijgende vraag naar Bitcoin van institutionele beleggers. Deze week kondigde MicroStrategy bijvoorbeeld aan dat het meer Bitcoins kocht met een waarde van meer dan $ 420 miljoen. Als zodanig heeft de onbalans waarschijnlijk geleid tot meer vraag naar BTC.

Een andere reden waarom de Bitcoin Cash prijs is achtergebleven, is waarschijnlijk vanwege het gebrek aan nieuws. In tegenstelling tot de meeste cryptocurrencies zoals Avalanche en Algorand, haalt BCH nooit de krantenkoppen. Dit is een vergelijkbare situatie die zich voordoet in Monero en Litecoin. Zonder nieuws hebben beleggers niet de katalysator om te investeren.

Bitcoin Cash prijsvoorspelling

Bitcoin Cash price

De 1-dag grafiek laat zien dat de BCH prijs de afgelopen maanden sterk onder druk heeft gestaan. De munt bevindt zich iets onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het handelt tussen de ondersteunings- en weerstandsniveaus op $ 470 en $ 730, terwijl de MACD iets onder het neutrale niveau is bewogen.

Daarom zal de Bitcoin Cash prijs waarschijnlijk lager uitkomen, aangezien bears zich richten op de belangrijkste ondersteuning op $ 470, het laagste niveau sinds 29 september.

The post Is het veilig om Bitcoin Cash te kopen na de recente crash? appeared first on Invezz.

Moet ik ANKR kopen in december 2021?

ANKR/USD is sinds 27 november verzwakt van $ 0,21 onder $ 0,14 en de huidige prijs staat op $ 0,14.

De markt voor cryptocurrency vordert deze donderdag, Bitcoin heeft zich gestabiliseerd boven $ 55.000, maar volgens de regels van technische analyse blijft ANKR in een bearmarkt.

Een krachtig hulpmiddel voor ontwikkelaars

Ankr is het platform dat node-infrastructuur, staking en gedecentraliseerde financiën (DeFi) combineert om ontwikkelen en verdienen gemakkelijk te maken.

Ankr is een ongelooflijk krachtige tool voor ontwikkelaars en stelt hen in staat om direct Web3 producten te bouwen, terwijl de DeFi beweging het financiële systeem voor Web3 creëert.

De Web3 beweging gaat over gedecentraliseerde applicaties, protocollen en slimme contracten, en door tussenpersonen uit te schakelen, krijgen bouwers de controle over hun applicaties en gegevens terug.

Op deze manier verlaagt Ankr de kosten voor iedereen om deel te nemen aan Web3 en biedt het gemakkelijke toegang tot een reeks blockchains.

Ankr is ook een geweldige oplossing voor beleggers in cryptocurrency die op zoek zijn naar aantrekkelijke beloningsmechanismen en onmiddellijke liquiditeit.

Met Ankr kunnen beleggers een hoger rendement behalen dan traditioneel inzetten, slechts 0,5 ETH inzetten en poolen met andere stakers terwijl ze dezelfde ROI genieten.

De Eth2 staking oplossing van Ankr biedt de beste gebruikerservaring, u kunt alle ETH in slechts één transactie verzenden en het protocol wijst uw geld automatisch toe aan de beste pools.

Veel belangrijke projecten werken al samen met Ankr, en de meest populaire zijn de Graph, Celo en Compound. Calvin Liu, Strategy Lead bij Compound, zei:

De samengestelde API van Ankr is een winnaar. Het is intuïtief, veilig en kosteneffectief, waardoor alle portemonnee aanbieders en beurzen gemakkelijk toegang hebben tot het renteprotocol.

ANKR is een token van Ankr Network dat fungeert als betaalmethode op het platform en een belangrijke rol zal spelen in het gedecentraliseerde stakingsprotocol van Ankr. ANKR is beschikbaar op veel beurzen, terwijl je een volledige lijst kunt vinden op de officiële website van Ankr.

Bears in controle van ANKR

ANKR heeft afgelopen handelsweek een indrukwekkende winst behaald en heeft op 27 november hoogtepunten van meer dan $ 0,20 bereikt. ANKR is momenteel meer dan 30% gedaald ten opzichte van de recente hoogtepunten, en het risico van verdere daling houdt nog steeds aan.

Bron: tradingview.com

ANKR blijft in een bearmarkt en als de prijs weer onder $ 0,14 ondersteuning daalt, zou het volgende prijsdoel rond $ 0,13 of zelfs lager kunnen zijn.

Het eerste weerstandsniveau staat op $ 0,18, en als de prijs boven dit niveau springt, zou het een koopsignaal zijn en hebben we de open weg naar de $ 0,20.

Samenvatting

Ankr is een wereldwijd, gedistribueerd netwerk van knooppunten in meer dan 50 proof-of-stake ketens dat twee bewegingen samenbrengt: Web3 en gedecentraliseerde financiën (DeFI). Dit project heeft tot doel Web3 voor iedereen gebruiksvriendelijk te maken, en er zijn al veel belangrijke projecten die samenwerken met Ankr.

The post Moet ik ANKR kopen in december 2021? appeared first on Invezz.

Ex-Europese kanselier pleit voor crypto voor financieel concurrentievermogen

Philip Hammond, een Britse politicus en voormalig minister van Financiën tussen 2016 en 2019, heeft aangekondigd dat digitale activa kunnen worden gebruikt om de effecten van post-Brexit te verminderen.

Het VK maakt momenteel een moeilijke post-Brexit periode door en volgens Hammond moet het VK cryptocurrencies adopteren om ervoor te zorgen dat het niet wordt overtroffen door zijn Europese rivalen.

Het VK moet zich concentreren op crypto

Tijdens een interview met City AM verklaarde Hammond dat het VK zich na de effecten van Brexit moet richten op digitale valuta. Hij verklaarde dat als het VK dit zou doen, het een sterke financiële status zou kunnen bereiken, aangezien cryptocurrencies een hoge mate van acceptatie krijgen op macro-economisch niveau.

“Persoonlijk denk ik dat het momentum nu niet meer te stoppen is. We moeten snel en effectief handelen om de positie van Londen veilig te stellen.”

Hammond verklaarde ook dat het geen verstandige beslissing was om cryptocurrencies als activaklasse te negeren, en verklaarde dat sommige concurrerende economieën overwogen cryptocurrencies te gebruiken om het VK te overtreffen als een wereldwijde hub voor financiële diensten.

Een van de kleine Europese landen die grote vooruitgang boekt in de adoptie van cryptovaluta is Gibraltar. Gibraltar heeft een duidelijk crypto regelgevingskader dat veel spelers in de sector heeft aangetrokken. Huobi, een van de toonaangevende beursplatforms, verplaatst zijn spothandelsactiviteiten naar Gibraltar.

Hammond uitte ook zijn bezorgdheid over het feit dat de Britse toezichthouders niet enthousiast waren over de cryptosector. Hij merkte op dat blockchain technologie een grote rol zou kunnen spelen in de toekomst van financiële systemen.

Hij verklaarde daarom dat regelgevers snel moeten handelen om blockchain technologie te herkennen en ervoor te zorgen dat deze technologie zal worden onderschreven door wetgevers en regelgevers in het VK.

Bank of England ondersteunt geen crypto

Het VK kan niet worden geclassificeerd als een van de vriendelijke crypto omgevingen in het VK. De gouverneur van de Bank of England, Andrew Bailey, is een van de sterkste critici van cryptocurrencies in het VK.

Vorige maand verklaarde Bailey dat het zeer riskant was voor El Salvador om Bitcoin als wettig betaalmiddel te gebruiken. Hij verklaarde dat het gebruik van Bitcoin in El Salvador een grote zorg was. Jon Cunliffe, de plaatsvervangend gouverneur van de Bank of England, heeft ook betoogd dat de volatiliteit van cryptocurrencies de traditionele financiële markten kan beïnvloeden.

The post Ex-Europese kanselier pleit voor crypto voor financieel concurrentievermogen appeared first on Invezz.

Top 3 Proof-of-Stake tokens om te kopen op 2 december

Solana SOL/USD gebruikt een combinatie van Proof of History (PoH) en Proof of Stake (PoS) voor het snel verwerken van transacties, waardoor het een milieuvriendelijk blockchain-netwerk is.

Cardano ADA/USD maakt ook gebruik van PoS, dat gebruikmaakt van de hoeveelheid aandelen die in het systeem worden gehouden om consensus te bereiken. De variant van PoS staat bekend als Ouroboros, het eerste blockchain consensusprotocol dat is ontwikkeld door middel van peer-reviewed onderzoek.

Algorand ALGO/USD is een open-source, gedecentraliseerd netwerk dat een tweeledige structuur gebruikt, evenals een unieke variatie van het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme om transactiesnelheden te verhogen en finaliteit te bereiken.

Moet u Solana (SOL) kopen?

Op 2 december had Solana (SOL) een waarde van $ 222.

Om een beter begrip te krijgen van wat voor soort waardepunt dit precies is voor het token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bekijken.

Het SOL token had zijn hoogste waarde ooit op 6 november, toen de waarde steeg naar $ 259,96. Op het ATH waardepunt was SOL $ 37,96 hoger in waarde of met 17%.

Het laagste punt van waarde in november was op 28 november, toen de token daalde tot een waarde van $ 185,93.

Dit betekent dat de token van 6 november tot 28 november in waarde is gedaald met $ 74,03 of met 28%.

Van 28 november tot 2 december steeg het token echter met $ 36,07 of 19%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat SOL eind december een waarde van $ 230 bereikt, wat het een solide aankoop maakt.

Moet u Cardano (ADA) kopen?

Op 2 december had Cardano (ADA) een waarde van $ 1,69.

Om beter te begrijpen wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we in november de hoogste waarde aller tijden en de prestaties ervan bespreken.

De hoogste waarde aller tijden van ADA vond plaats op 2 september, toen het $ 3,09 bereikte. Op het ATH waardepunt was de token $ 1,4 hoger in waarde, of 82% in vergelijking met zijn waarde op 2 december.

In termen van de prestaties van november, had de token op 9 november zijn hoogste waarde op $ 2,33.

Het laagste punt was echter op 28 november, toen het daalde tot $ 1,46. Hier kunnen we zien dat ADA in waarde is gedaald met $ 0,87 of met 37%.

Van 28 november tot 2 december steeg de waarde van ADA echter met $ 0,23. Met dat in gedachten kunnen we verwachten dat ADA eind december een waarde van $ 2 bereikt, wat het een solide koop maakt.

Moet u Algorand (ALGO) kopen?

Op 2 december had Algorand (ALGO) een waarde van $ 1,86.

Met het doel om aan te geven wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand bespreken.

Het hoogste waardepunt van Algorand (ALGO) vond plaats op 20 juni 2019, toen het token de waarde van $ 3,56 bereikte. Hier kunnen we zien dat op het ATH waardepunt het ALGO token $ 1,7 hoger in waarde was of met 91% in vergelijking met zijn waarde op 2 december.

De prestaties van ALGO in november zijn interessant, aangezien de token op 12 november zijn waarde verhoogde naar $ 2,26.

De token daalde echter op 27 november tot $ 1,59. Dit is een daling van $ 0,67 of 29%.

Van 27 november tot 2 december steeg ALGO echter met $ 0,27 of met 17%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat ALGO eind december een waarde van $ 2,4 zal bereiken, wat het een solide koop maakt.

The post Top 3 Proof-of-Stake tokens om te kopen op 2 december appeared first on Invezz.

Terra (LUNA) overtreft Shiba Inu na nieuwe ATH

LUNA, de native voor de Terra blockchain, heeft deze week een grote opwaartse trend doorgemaakt, aangezien de wekelijkse winst ongeveer 67% bedraagt. Op 2 december bereikte LUNA volgens CoinGecko een recordhoogte van $ 65,50.

De huidige gegevens laten ook zien dat het token de afgelopen 24 uur ongeveer 9,5% is gestegen en dat de opwaartse trend nog steeds sterk is.

Marktkapitalisatie van LUNA maakt grote stijging

Naar aanleiding van de winst van de LUNA token tijdens de afgelopen week, is het token nu rangschikking als de 12e grootste in termen van marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie voor dit token bedraagt momenteel meer dan $ 25 miljoen.

Momenteel staat de marktkapitalisatie van LUNA hoger dan die van Shiba Inu, die meer dan $ 23 miljard bedraagt. Shiba Inu staat momenteel als 13e grootste cryptomunt op de ranglijst, volgens gegevens van CoinGecko.

Terra is een blockchain die wordt ondersteund door Mike Novogratz. Terra is een blockchainnetwerk dat ondersteuning biedt voor een breed scala aan algoritmische stablecoins waarvan de waarden zijn gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar.

LUNA is het native token voor de Terra blockchain. Het token is verantwoordelijk voor het vasthouden van de prijzen van deze stablecoins. Het heeft een flexibel aanbod dat verandert naargelang de vraag om prijsstabiliteit te brengen en het protocol te helpen met zijn mint/burn functie.

De prijs van LUNA geniet momenteel een opmerkelijke groei vanwege de groei van de TerraUSD (UST) stablecoin.

Terra’s blockchain groeit ook

Naast de winst van het LUNA token, groeit ook de Terra blockchain. Validators op de Terra blockchain kunnen LUNA tokens inzetten om transacties op de blockchain te verifiëren, wat de hele blockchain ten goede is gekomen.

Het LUNA token brengt stabiliteit in het Terra UST stablecoin netwerk en wordt ook gebruikt om te stemmen bij verschillende bestuursbeslissingen over het project.

Gegevens van DeFi Llama laten ook zien dat de Terra blockchain ook groeit door het aantal slimme contracten dat beschikbaar is op het netwerk. Momenteel is de Terra blockchain goed voor 4,69% van het totale aandeel slimme contracten. De totale waarde vergrendeld (TVL) op de blockchain bedraagt ongeveer $ 12,84 miljard. In september lanceerde de Terra blockchain Columbus 5, een langverwachte upgrade waarmee de blockchain interoperabiliteit met andere blockchains kon bereiken.

The post Terra (LUNA) overtreft Shiba Inu na nieuwe ATH appeared first on Invezz.

Waar u Polygon (MATIC) kunt kopen terwijl het naar zijn hoogste punt ooit stijgt

Na een pullback ontketende Polygon (MATIC) op 18 november een monster comeback, en het is de afgelopen weken in de opwaartse trend geweest.

Om investeerders en handelaren te helpen die Polygon (MATIC) willen kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Polygon te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog MATIC met eToro

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog MATIC met Pepperstone

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon (MATIC) is het native token van het Polygon blockchainnetwerk.

Polygon blockchain netwerk was voorheen bekend als MATIC netwerk. Het is een schaalplatform voor Ethereum.

De belangrijkste componenten van Polygon zijn de Polygon SDK, een flexibel raamwerk dat de creatie van verschillende applicaties ondersteunt, en een modulair framework.

Moet ik vandaag Polygon kopen?

Wilt u investeren in een cryptocurrency die in opkomst is, dan is Polygon (MATIC) een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

MATIC prijsvoorspelling

Polygon (MATIC) zat de afgelopen dagen in een bullish trend en steeg naar zijn hoogste punt ooit van $ 2,68. Als het de huidige bullish trend voortzet, denken experts dat de munt het jaar boven $ 3,0 zal eindigen.

$MATIC berichtgeving op social media

The post Waar u Polygon (MATIC) kunt kopen terwijl het naar zijn hoogste punt ooit stijgt appeared first on Invezz.