Crypto-Prijzen.nl

Crypto Finance Group, InCore Bank en Inacta kiezen Tezos

Crypto Finance Group, InCore Bank en Inacta kiezen Tezos

Crypto Finance Group, InCore Bank en Inacta hebben Tezos (XTZ/USD) geselecteerd als partner voor nieuwe, compliant on-chain digitale producten, vernam Invezz uit een persbericht. Inacta, Crypto Finance en InCore Bank gebruikten de Tezos FA2 standaard om een nieuwe standaard voor activatokenisatie te ontwikkelen. Bovendien lanceert InCore Bank institutionele handels-, staking- en opslagdiensten voor de cryptocurrency.

Slimme contracten inschakelen om financiële markten te ondersteunen

Als een open source Proof of Stake blockchain netwerk garandeert Tezos snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid voor de nieuwste financiële dienstverleningsproducten. De op blockchain gebaseerde DAR-1 tokenstandaard maakt het voor slimme contracten mogelijk om financiële markten te ondersteunen door alle benodigde functies te bieden, variërend van het beheer van activa tot antiwitwasregelgeving. De lancering van de DAR-1 tokenstandaard werd mogelijk gemaakt door InCore Bank en Crypto Finance, terwijl de standaard zelf werd ontwikkeld door Inacta.

Stijn van der Straeten, CEO van Storage Infrastructure bij de Crypto Finance Group, merkte op:

“Dit werk van Crypto Finance, InCore Bank en Inacta is een tastbaar voorbeeld van hoe FA2 op Tezos het potentieel voor tokenisatie aanzienlijk verbreedt. De lancering van deze Tezos use cases voor de financiële sector maken innovatieve, compliant on-chain financiële producten vandaag de dag realiteit.”

De on-chain governance van Tezos maakt upgrades mogelijk zonder het netwerk te splitsen of te verstoren, wat nog een reden is waarom het werd gekozen om de nieuwe standaard voor activa tokenisatie aan te sturen. Aanbieders van financiële diensten vinden dit uitermate aantrekkelijk omdat zij direct stakingen kunnen implementeren en aanbieden aan klanten, evenals eventuele andere toekomstige innovaties.

Institutionele klanten aantrekken met geïntegreerde inzet

InCore Bank zal nieuwe producten voor het verdienen van rendement voor institutionele klanten ontsluiten als de eerste Zwitserse B2B bank die stakingsdiensten voor het Tezos netwerk lanceert. Staking maakt het voor klanten mogelijk om deel te nemen aan netwerkbeheer en door het netwerk gegenereerde beloningen te verdienen, in tegenstelling tot Bitcoin mining. Klanten krijgen regelmatig updates over de inzetbeloningen in de vorm van bankafschriften.

Toekomstplannen

Inacta en InCore Bank zullen samen met andere deelnemers aan het ecosysteem een aantal uitgiften op Tezos lanceren. De bank en Crypto Finance bespreken de optie om technologische diensten te leveren voor conforme en veilige opslag van digitale activa en om de handel en staking van Tezos te ondersteunen.

The post Crypto Finance Group, InCore Bank en Inacta kiezen Tezos appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*