Crypto-Prijzen.nl

Crypto executives vertellen Washington dat de sector hier is om te blijven

Crypto executives vertellen Washington dat de sector hier is om te blijven

Vandaag zijn zes leidinggevenden van verschillende cryptobedrijven naar Washington gegaan om te getuigen voor de House Committee on Financial Services. Deze omvatten Circle CEO Jeremy Allaire, FTX CEO Sam Bankman-Fried, Bitfury CEO Brian Brooks, Paxos CEO Chad Cascarilla, Stellar Development Foundation CEO Denelle Dixon en Alesia Haas, de CFO van Coinbase Global Inc.

Naar verluidt bevatten de getuigenissen van alle zes functionarissen vergelijkbare basisnotities. Ze beweerden bijvoorbeeld dat de crypto industrie booming is en hier in een of andere vorm zal blijven. Allaire zei dat stablecoins en internet-native kapitaalmarkten niet te groot zijn om te falen. Hij is echter van mening dat de industrieën op hun huidige niveau te groot zijn om te negeren.

De executives voerden ook aan dat de cryptosector ver voorbij een wild, wild west-stadium is, aangezien de meeste spelers al uitgebreid gereguleerd zijn.

Bankman-Fried verdiepte zich op dit punt en zei:

Er zijn onverantwoordelijke actoren in de digitale activa industrie, en die actoren trekken de krantenkoppen, maar FTX is daar niet een van.

Haas van Coinbase ging meteen ter zake en zei dat de huidige regelgevende regimes de crypto en blockchain industrie vaak niet accommoderen.

Aantrekkelijk voor het competitieve karakter van de VS

De executives zeiden ook dat de VS concurrerend moet blijven. Ze benadrukten de economische belangen van de VS en de risico’s van het niet bijhouden van innovatie. Volgens de leidinggevenden heeft een trage en strikte benadering van het omarmen van crypto technisch talent gedwongen te migreren naar andere rechtsgebieden met duidelijke regels.

Over deze kwestie gesproken, zei de CEO van Bitfury dat een verrassend aantal getalenteerde oprichters is vertrokken naar Portugal, Dubai, Abu Dhabi, Singapore en andere gereguleerde jurisdicties die een optimistische kijk hebben op crypto gerelateerde innovatie en groei.

De leidinggevenden wezen er ook op dat de cryptosector veel meer is dan Bitcoin (BTC/USD). Volgens hen maakt BTC deel uit van Web3, de volgende generatie van internet. Ze benadrukten dat Web3 meerdere applicaties omvat die op de blockchain draaien.

Hoewel de leidinggevenden dwingende punten naar voren brengen, zullen ze ook de risico’s van de cryptomarkten moeten aanpakken om een kans te krijgen om wetgevers te sussen. Met twee spraakmakende hacks in de crypto ruimte in de afgelopen week, kan het een moeilijke taak zijn om wetgevers de voordelen van de crypto ruimte te laten zien.

The post Crypto executives vertellen Washington dat de sector hier is om te blijven appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*