Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com werkt samen met LeBron in initiatief voor kindereducatie

Crypto.com werkt samen met LeBron in initiatief voor kindereducatie

NBA ster LeBron James en Crypto.com (CRO/USD) zijn een samenwerking aangegaan om 1.600 kinderen in Akron te helpen leren hoe cryptocurrency werkt, de technologie erachter en hoe dit hun persoonlijke en professionele leven in de toekomst kan beïnvloeden, meldde Beacon Journal.

James merkte via een woordvoerder op:

Het was verbazingwekkend om te zien hoeveel deuren we hebben kunnen openen voor mijn I Promise studenten en hun families door het werk dat we doen met onze partners en wat we bouwen met House Three Thirty. Het is belangrijk voor mij dat we die deuren blijven openen, vooral als het gaat om Web3 en onze digitale toekomst. Ik leer nog steeds terwijl alles blijft evolueren, en nu met Crypto.com wil ik ervoor zorgen dat mijn kinderen en gezinnen daar ook deel van uitmaken.

Crypto.com experts zullen crypto technologie leren

Experts van Crypto.com zullen studenten in het I Promise programma leren over de technologie en gerelateerde carrièregebieden in virtuele en persoonlijke instellingen. Het programma heeft tot doel academisch risicovolle studenten in de klas te houden.

Als onderdeel van de holistische benadering van de LeBron Foundation krijgen de kinderen en hun families samenwerkings- en opleidingsmogelijkheden aangeboden. De stichting richt zich op het ondersteunen van gezinnen in Akron, waar James opgroeide.

James voegde toe:

Crypto.com en ik zijn het eens over de noodzaak om mijn gemeenschap te onderwijzen en te ondersteunen met de informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben voor opname. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken om deze kansen naar mijn gemeenschap te brengen.

Crypto.com, opgericht in 2016, kwam snel in een stroomversnelling. Op dit moment heeft de exchange 10 miljoen actieve gebruikers. Ongeveer een maand geleden namen ze de naamgeving van de arena in Los Angeles, waar James nu speelt voor de Lakers.

Crypto.com CEO en mede-oprichter Kris Marszalek vertelde de Beacon Journal via een woordvoerder:

We zijn erg trots om samen te werken met LeBron James en zijn stichting bij het transformatiewerk dat ze doen in Akron. We delen hun passie voor innovatie en het heroverwegen van oude modellen. We zijn verheugd om met hen samen te werken om nieuwe leermiddelen en opleidingsmogelijkheden te ontwikkelen, die vervolgens in andere gemeenschappen kunnen worden gerepliceerd, waardoor nog meer mensen financiële onafhankelijkheid en zelfbeschikking kunnen bereiken.

La notizia Crypto.com werkt samen met LeBron in initiatief voor kindereducatie era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*