Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com werkt samen met CyLab Institute

Crypto.com werkt samen met CyLab Institute

Crypto.com, een groeiend cryptoplatform, is een driejarige samenwerking aangegaan met het CyLab Institute van Carnegie Mellon University (CMU) om het Secure Blockchain Initiative te ondersteunen.

Volgens het partnerschap zal Crypto.com de stichtende sponsor zijn van het initiatief van het instituut dat de veiligheid in de keten voor de wereldwijde gemeenschap wil bevorderen.

Waarom de academische samenwerking?

De twee partners zullen baanbrekend onderzoek ondersteunen om een beter begrip van de blockchain- en cryptocurrency industrie te stimuleren.

Crypto.com heeft het bouwen van Web3, de toekomst van internet, tot de kern van zijn missie gemaakt. Daarom dragen dergelijke samenwerkingen bij aan de uitvinding van veiligere en veiligere blockchain technologie.

Van CyLab experts wordt verwacht dat ze een grote rol spelen bij het verbeteren van de blockchain beveiliging.

Carnegie Mellon University (CMU) en CyLab

CMU behoort tot de topuniversiteiten in de VS op het gebied van informatica. In 2022 stond CMU op de eerste plaats in computertechniek, informatie- en technologiebeheer, kunstmatige intelligentie en cyberbeveiliging, die allemaal een integraal onderdeel zijn van de blockchain industrie.

Het College of Engineering, Tepper School of Business, School of Computer Science en Heinz College of Information Systems and Public Policy zijn de scholen en hogescholen binnen CMU die naar verwachting zullen deelnemen aan het blockchain initiatief.

Gedurende de drie jaar dat Crypto.com zich heeft verbonden om samen te werken met CyLab, zal Crypto.com het Secure Blockchain Initiative ondersteunen en ook CyLab zelf ondersteunen.

Het Secure Blockchain Initiative trok de aandacht van Crypto.com omdat het in overeenstemming is met beveiliging en privacy, de kerncomponenten van de missie van Crypto.com. Verwacht wordt dat Crypto.com in de toekomst aanvullende academische samenwerkingen en partnerschappen zal nastreven terwijl het begint te werken aan het bouwen van een veilige Web3.

Het bericht Crypto.com werkt samen met CyLab Institute verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*