Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com verwerft Nadex en Small Exchange

Crypto.com verwerft Nadex en Small Exchange

Crypto.com launches its exchange, celebrates by rewarding the community

Crypto.com (CRO/USD), ’s werelds meest dynamisch ontwikkelende platform voor cryptocurrency beurs en financiële diensten, heeft een overeenkomst gesloten voor de overname van de North American Derivatives Exchange® (Nadex®), een toonaangevend retailgericht, gereguleerd online handels- en clearinghuis gevestigd in de VS en de Small Exchange.

Zodra het Nadex en de Small Exchange verwerft, kan Crypto.com zijn in de VS gevestigde klanten de mogelijkheid bieden om bepaalde futures producten en derivaten te verhandelen.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, merkte op:

Ons doel als platform is om onze klanten een vertrouwd, veilig en gereguleerd platform te bieden met tools van wereldklasse om financiële onafhankelijkheid te bereiken. Deze voorgestelde overname bouwt voort op die belofte en zal onze klanten toegang geven tot een geheel nieuwe reeks financiële instrumenten als aanvulling op ons huidige aanbod.

Nadex is onderdeel van IG Group

Nadex maakt deel uit van de Noord-Amerikaanse eenheid van IG Group, een wereldwijd bedrijf in de FTSE 250 met een marktkapitalisatie van $ 4,3 miljard. De in Chicago gevestigde beurs is een leider op het gebied van call spreads, binaire opties en Touch Bracket™ (“knock-out”) contracten op de Amerikaanse markt, en biedt nieuwe en veilige manieren om marktpositie te verwerven.

Vergemakkelijkt de handel voor een breed scala aan marktdeelnemers

Nadex faciliteert op de beurs gecreëerde handel in eigen producten voor een breed scala aan marktdeelnemers, waaronder handelsbedrijven voor eigen rekening, Introducing Brokers (IB’s), hedgefondsen, Futures Commission Merchants (FCM’s) en marketmakers/liquiditeitsverschaffers.

De ‘Small Exchange’: een innovatieve termijnbeurs

De Small Exchange is een innovatieve futures beurs met kleinere, eenvoudigere producten die gericht zijn op retailklanten. De futures producten die beschikbaar zijn op de Small Exchange zijn kapitaalefficiënter en gemakkelijker te begrijpen.

De rollen als CEO’s van Nadex en de Small Exchange zullen worden overgenomen door Travis McGhee en Donald Roberts (respectievelijk) na de overname door Crypto.com.

June Felix, Global CEO van IG Group, zei:

Dit is een fantastische deal waar alle partijen profijt van hebben. Nadex en de Small Exchange zijn sterke innovatieve bedrijven en we zijn verheugd dat Crypto.com hun potentieel heeft erkend. Dit wordt een spannende tijd voor klanten en alle betrokkenen bij het bedrijf.

In afwachting van herziening door de regelgevende instanties verwacht Crypto.com de overname van Nadex en de Small Exchange in de eerste helft van volgend jaar af te ronden.

The post Crypto.com verwerft Nadex en Small Exchange appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*