Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com rolt Crypto.com Pay uit voor alle Shopify verkopers

Crypto.com rolt Crypto.com Pay uit voor alle Shopify verkopers

Crypto.com launches its exchange, celebrates by rewarding the community

Crypto exchange platform Crypto.com heeft aangekondigd dat ze hun betaalproduct Crypto.com Pay nu beschikbaar is voor alle Shopify verkopers.

Hiermee kunnen Shopify handelaars van over de hele wereld nu de betalingsoplossing integreren en profiteren van het bereiken van meer klanten met uitgebreide toegang tot cryptobetalingen, volgens de aankondiging van Crypto.com die dinsdag werd gepubliceerd.

Crypto.com mede-oprichter en CEO Kris Marszalek zei:

We zijn ongelooflijk enthousiast om te integreren in Shopify en om deze mogelijkheid naar nog meer klanten en verkopers over de hele wereld te brengen.

John S. Lee, de leider van Blockchain Ecosystem bij Shopify, prees de samenwerking ook als een geweldige stap die bedoeld is om zowel handelaren als klanten ten goede te komen.

We verwelkomen Crypto.com graag om Shopify verkopers te helpen om klanten een extra snelle en gemakkelijke manier te bieden om hun online bestellingen te betalen.

Shopify verkopers genieten van 0% afwikkelingskosten

Crypto.com Pay biedt off-chain, realtime toegang tot betalingen die via de Crypto.com app zijn gedaan en verkopers kunnen crypto betalingen direct ontvangen.

De dienst is beschikbaar zonder transactiekosten, waarbij de afwikkelingskosten van 0,5% die na de promotie in rekening worden gebracht 80% lager zijn in vergelijking met wat door typische betalingsverwerkers in rekening wordt gebracht.

Shopify verkopers die van de aanbieding willen profiteren, moeten zich aanmelden vóór 30 juni 2022.

Met de integratie betalen Crypto.com Pay klanten voor online aankopen met meer dan 20 tokens. Deze omvatten: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Crypto.com Coin (CRO), Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) en ApeCoin (APE).

Het bericht Crypto.com rolt Crypto.com Pay uit voor alle Shopify verkopers verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*