Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com/NFT ondersteunt nu on-chain opnames voor NFT’s die zijn geslagen op Crypto.org

Crypto.com/NFT ondersteunt nu on-chain opnames voor NFT’s die zijn geslagen op Crypto.org

Crypto.com/NFT ondersteunt nu on-chain opnames naar alle Crypto.org chain portemonnees en marktplaatsen, vernam Invezz uit een persbericht van de beurs. Het is mogelijk om alle NFT’s die u bezit over te zetten naar een crypto.org portemonnee of marktplaats. Twee opties voor wallets zijn de Crypto.org Chain Desktop Wallet en Crypto.com DeFi Wallet. Crypto.com heeft sinds de lancering in het voorjaar van dit jaar eersteklas inhoud geslagen, onder meer door bekende makers als Boy George, KCamp, Snoop Dogg en Lega Serie A.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, becommentarieerde de aankondiging:

“Het openen van geldopnames in de keten is belangrijk voor verzamelaars, we zijn blij dat deze functie live is. We kijken ernaar uit om in de toekomst multichain ondersteuning vrij te geven, waardoor verzamelaars meer zelfbewaring en weergave-opties kunnen bieden.”

Het eerste NFT platform

Crypto.com/NFT is onlangs gelanceerd, maar het is het topplatform geworden voor het verzamelen en verhandelen van NFT’s uit de wereld van design, kunst, sport en entertainment. Met de Crypto.com DeFi portemonnee, de niet-bewarende portemonnee van het platform, kunnen gebruikers DeFi-tokens en NFT’s parallel bekijken, beheren, delen en verzenden. De portemonnee ondersteunt ERC721 en ERC1155 NFT’s op het Ethereum (ETH/USD) netwerk.

Crypto.com mijlpalen en feiten

De app van Crypto.com is de snelst groeiende app ter wereld en bedient meer dan 10 miljoen klanten. De Visa Card van de beurs is het grootste cryptokaartprogramma ter wereld. De beurs is ontwikkeld op basis van compliance, privacy en beveiliging. Het is de eerste cryptocurrency beurs wereldwijd die gecertificeerd is volgens ISO/IEC 27701:2019, CCSS Level 3 en ISO27001:2013. Het heeft meer dan 1.500 medewerkers in kantoren op vier continenten.

The post Crypto.com/NFT ondersteunt nu on-chain opnames voor NFT’s die zijn geslagen op Crypto.org appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*