Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com lanceert zijn Early Direct Deposit service

Crypto.com lanceert zijn Early Direct Deposit service

Dynamisch ontwikkelende cryptobeurs Crypto.com (CRO/USD) heeft aangekondigd dat zijn fiat-portemonnee in USD nu Early Direct Deposit ondersteunt voor overheidsbetalingen en salarisstrookjes. Amerikaanse gebruikers hebben momenteel toegang tot deze service.

Gebruikers kunnen eerder geld ontvangen

Gebruikers kunnen hun geld één tot drie dagen eerder ontvangen door directe stortingen voor hun loonlijst in te stellen. Ze kunnen tot vijf dagen eerder overheidsbetalingen ontvangen. De beurs zal het geld op de rekening van de gebruiker storten zodra de betalingsinstructies van de afzender zijn ontvangen. De instructies en de afzender zijn van invloed op de beschikbaarheid en timing.

Tijdelijke aanbieding: $25 in CRO

Gebruikers die voor de eerste keer directe storting instellen en een of meer directe stortingen doen ter waarde van minimaal $ 400, ontvangen voor een beperkte tijd $ 25 aan CRO. Zij moeten de stortingen uiterlijk 16 maart 2022 afronden.

Gebruikers die in aanmerking komen voor deze aanbieding, ontvangen de CRO binnen drie weken in hun CRO portemonnee. Het geld wordt automatisch overgemaakt.

Details en vereisten

Deze tijdelijke aanbieding is alleen beschikbaar voor gebruikers van Crypto.com apps in de VS. De beurs behoudt zich het recht voor om op elk moment de regels te wijzigen of de aanbieding naar eigen goeddunken te annuleren.

Alleen gebruikers die voor de eerste keer directe storting hebben ingesteld, de KYC verificatie en alle andere onboarding procedures in de Crypto.com app met succes hebben voltooid en uiterlijk op 16 maart 2022 ten minste $ 400 via Early Direct Deposit hebben gestort, komen in aanmerking om de CRO van $ 25 te ontvangen .

In het ideale geval kunnen deelnemers hun overheidsbetalingen en salaris naar Crypto.com sturen en profiteren van vroege toegang tot het geld.

Over Crypto.com

Crypto.com is opgericht met de missie om “cryptocurrency in elke portemonnee te stoppen”. De beurs werd in juni 2016 opgericht als “Monaco Technologies GmbH” door Kris Marszalek, Rafael Melo, Gary Or en Bobby Bao.

Kris Marszalek, afgestudeerd aan de Poolse Adam Mickiewicz University, had drie bedrijven opgericht en geleid voordat hij Crypto.com oprichtte.

La notizia Crypto.com lanceert zijn Early Direct Deposit service era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*