Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com lanceert VIP portaal, CRO op recordhoogte

Crypto.com lanceert VIP portaal, CRO op recordhoogte

Crypto.com, een van de meest dynamisch ontwikkelende beurzen ter wereld, heeft een geavanceerde OTC oplossing gelanceerd voor VIP en institutionele klanten, zo vernam Invezz uit een persbericht. De OTC portal biedt directe en aangepaste offertes voor massale OTC bloktransacties, iets dat eerder handmatig werd gedaan.

Ruilen tegen vooraf goedgekeurde prijzen

De nieuwe oplossing maakt het voor grote handelaren mogelijk om handelsparen te kopen of verkopen met behulp van een backend-quoting engine tegen een vooraf goedgekeurde prijs. De engine is in staat om binnen enkele seconden een offerte te maken. VIP- en institutionele klanten kunnen nu gebruikmaken van marktvoorwaarden en snel massatransacties uitvoeren dankzij het nieuwe, zeer intuïtieve portaal.

Kris Marszalek, mede-oprichter en CEO van Crypto.com, becommentarieerde de lancering:

We zijn verheugd om onze OTC oplossing voor institutionele en VIP klanten te lanceren, waardoor ze gemakkelijk bloktransacties kunnen uitvoeren en marktkansen efficiënter kunnen benutten.

Op dit moment is het portaal alleen toegankelijk voor geselecteerde institutionele en particuliere VIP klanten van de beurs. Alle institutionele gebruikers en VIP niveaus zullen in de nabije toekomst toegang hebben.

Crypto.com munt op recordhoogte

De native token van de beurs, CRO (CRO/USD), won de afgelopen 7 dagen meer dan 42% en bereikte recordhoogtes in de afgelopen week. Tegenwoordig bedient de beurs meer dan 10 miljoen klanten wereldwijd. Het beschikt over de snelstgroeiende crypto app ter wereld, het grootste cryptokaart programma en de Crypto.com DeFi portemonnee. Het is ook een eersteklas platform voor het verzamelen en uitwisselen van NFT’s, zorgvuldig samengesteld uit de wereld van kunst, design, entertainment en sport.

Indrukwekkende prestaties en mijlpalen

Crypto.com heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en bijna 3.000 medewerkers in kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De uitwisseling is gebouwd op een solide basis van beveiliging, privacy en compliance. Het is het eerste cryptocurrency bedrijf ter wereld dat voldoet aan CCSS Level 3, ISO/IEC 27701:2019, PCI:DSS 3.2.1, Level 1 en ISO27001:2013. Het heeft ook het hoogste niveau voor zowel NIST Cybersecurity als Privacy Frameworks.

The post Crypto.com lanceert VIP portaal, CRO op recordhoogte appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*