Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com lanceert gratis belastingaangifteservice in Australië

Crypto.com lanceert gratis belastingaangifteservice in Australië

De Crypto.com Coin CRO/USD is het native cryptocurrency token. Crypto.com is een betalings-, handels- en financiële dienstverlener.

De volgende voor de hand liggende stap in de groeifase van Crypto.com is om belastingen een stuk eenvoudiger te maken voor hun gebruikers. Laten we eens kijken of het recente initiatief zich vertaalt in een koopkans voor de CRO munt.

De gratis belastingaangifteservice als stimulans voor groei

Op 12 augustus lanceerde Crypto.com een gratis belastingaangifteservice voor gebruikers in Australië.

Bovendien betekent dit dat alle houders van cryptocurrency in de Verenigde Staten, Canada en nu Australië belastingrapporten kunnen genereren met behulp van de beurs.

Ze meldden dat ze de bestaande belastingdiensten hebben aangepast voor gebruikers van cryptocurrency in de Verenigde Staten en Canada, zodat Australiërs cryptocurrencies nauwkeurig kunnen rapporteren over hun belastingen. De service ondersteunt 21 wallets en beurzen.

De beurs werkte zelfs samen met professionele belastingadviseurs om ervoor te zorgen dat de service in overeenstemming was met alle wetten die betrokken zijn bij het indienen van belastingen in het land zelf.

Als zodanig zullen Australische houders van cryptocurrency die hun belastingen gemakkelijk willen aangeven, dit als een stimulans zien om Crypto.com te gebruiken. Dit zou het gebruik van de blockchain moeten vergroten en op zijn beurt de circulerende vraag en aanbod van de Crypto.com Coin (CRO).

Dus, is het nu het juiste moment om Crypto.com Coin (CRO) te kopen?

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen?

Op 13 augustus was de Crypto.com Coin (CRO) $ 0,149 waard.

Om een beter perspectief op deze waarde te krijgen, en om te zien hoe we deze daadwerkelijk kunnen vergelijken en de groei ervan kunnen analyseren, zullen we kijken naar het hoogste punt ooit.

CRO bereikte zijn hoogste punt ooit op 22 februari met een waarde van $ 0,277. Hieruit blijkt dat de prijs op 13 augustus met 46% is gedaald.

Als we echter naar de recentere prestaties in juli kijken, kunnen we zien dat het hoogste punt op 12 juli was met een waarde van $ 0,131, met zijn laagste punt op 20 juli met een waarde van $ 0,100.

Dit is een waardedaling van 23% die in juli plaatsvond. Dat gezegd hebbende, van de hoogste prijs in juli tot 13 augustus is de token met 13% in waarde gestegen.

Dit geeft ons een duidelijker perspectief op de potentiële groei van het token.

Wanneer we naar gegevens van IntoTheBlock kijken, kunnen we een groter perspectief krijgen op de activiteit van het netwerk.

In de afgelopen 7 dagen zag Crypto.com Coin zelfs $ 30,52 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Het zag ook $ 6,87 miljoen aan totale instroom van valuta en $ 8,96 miljoen aan totale uitstroom van valuta.

Met dit alles in gedachten, kunnen we verwachten dat de waarde van het CRO token eind augustus zal stijgen tot $ 0,193.

The post Crypto.com lanceert gratis belastingaangifteservice in Australië appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*