Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com is de officiële marketingpartner van Twitch Rivals

Crypto.com is de officiële marketingpartner van Twitch Rivals

Crypto.com, ’s werelds meest dynamisch groeiende cryptoplatform, en Twitch Rivals kondigden een uniek marketingpartnerschap aan, vernam Invezz uit een persbericht.

Twitch Rivals is de topbestemming voor live competitief entertainment op interactieve livestreamingservice Twitch, een wereldwijde gemeenschap die elke dag samenkomt om unieke en onvoorspelbare ervaringen te creëren uit de interacties van miljoenen.

Eerste officiële marketingpartner

Crypto.com wordt de eerste officiële wereldwijde marketingpartner van de live entertainment hotspot en hun eerste partner in Azië-Pacific in de geschiedenis. De cryptobeurs zal ook de kloof tussen crypto en esports overbruggen door deze meerjarige samenwerking.

Kris Marszalek, medeoprichter en CEO van Crypto.com, zei:

We zijn enorm verheugd om Twitch Rivals, de thuisbasis van esports, toe te voegen aan ons groeiende portfolio van ’s werelds beste merken in sport. Met meer dan 1 miljard gamers wereldwijd, zijn fans van gaming en esports digital natives, voor wie cryptocurrency onvermijdelijk is.

De beurs zal mediaplaatsing, in-stream merksegmenten, categorie exclusiviteit, activeringen bij Twitch evenementen en meer hebben als een Twitch Rivals Official Marketing Partner.

Partnership lanceert live vanuit Vegas op 4 november

De unieke samenwerking gaat morgen, 4 november, van start tijdens Twitch Rivals: Ultimate Challenge, live vanuit Las Vegas. Tijdens het tweedaagse evenement zullen een LAN competitie en IRL uitdagingen plaatsvinden.

Crypto.com zal merkbekendheid krijgen via meer dan 250 Twitch Rivals uitzendingen per jaar over de hele wereld: van Noord-Amerika en Latijns-Amerika via Europa, het Midden-Oosten en Afrika tot Azië-Pacific.

Lou Garate, Head of Global Sponsorship Sales bij Twitch zei:

Twitch Rivals heeft een loyale en wereldwijde community van next-gen fans opgebouwd. Door onze samenwerking met Crypto.com kijken we ernaar uit om door te gaan met het creëren van nieuwe en opwindende momenten om de betrokkenheid van onze gepassioneerde en technisch onderlegde kijkers te stimuleren.

Crypto.com bedient meer dan 10 miljoen klanten

’s Werelds snelst groeiende cryptobeurs en app kan meer dan 10 miljoen mensen over de hele wereld bedienen. Het bevat ook Crypto.com Visa Card, ’s werelds grootste cryptokaartprogramma, een DeFi portemonnee en Crypto.com NFT, het belangrijkste platform voor het verzamelen en verhandelen van zorgvuldig geselecteerde NFT’s uit de wereld van sport, design, kunst en entertainment.

The post Crypto.com is de officiële marketingpartner van Twitch Rivals appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*