Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com en UFC kondigen nieuwe Fight Night bonussen aan

Crypto.com en UFC kondigen nieuwe Fight Night bonussen aan

Crypto.com, ’s werelds snelstgroeiende cryptocurrency handelsplatform en UFC, de belangrijkste mixed martial arts organisatie wereldwijd, hebben nieuwe Fight Night bonussen gecreëerd voor UFC atleten die worden betaald in Bitcoin (BTC/USD), vernam Invezz uit een persbericht.

Bonussen toegekend aan top drie vechters

De drie beste vechters die op elke UFC Pay-Per-View verschijnen, ontvangen Bitcoin bonussen op basis van stemmen van fans over de hele wereld. De uitbetalingen, berekend op basis van de effectieve wisselkoers op dat moment, zijn $ 30.000 voor de eerste plaats, $ 20.000 voor de tweede plaats en $ 10.000 voor de derde plaats.

De nieuwe Fan Bonus of the Night wordt geïntroduceerd tijdens UFC 273: VOLKANOVSKI vs. THE KOREAN ZOMBIE, gepland op zaterdag 9 april in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida.

UFC president Dana White merkte op:

Crypto.com is minder dan een jaar een officiële UFC partner en ik zeg je dat ze al een van de beste partners zijn die we ooit hebben gehad. Ze komen constant met nieuwe ideeën over hoe we kunnen samenwerken om contact te maken met de fans. Deze nieuwe Fan Bonus van de Nacht is een geweldige manier om fans meer betrokken te krijgen bij onze evenementen en tegelijkertijd de vechters te belonen voor slechte optredens.

Steven Kalifowitz, Chief Marketing Officer van Crypto.com voegde toe:

Centraal in onze samenwerking met UFC staat het creëren van de meest unieke en boeiende manieren voor fans om in contact te komen met de sport en hun favoriete atleten. We zijn enthousiast over deze volgende stap in onze samenwerking met UFC en zijn verheugd om nog meer innovatieve en boeiende ervaringen op te bouwen naarmate onze samenwerking voortduurt.

Stemmen begint met Pay-Per-View prelims

Elke fan kan drie keer per Pay-Per-View stemmen. Binnen elk gevecht kunnen ze op twee vechters stemmen. Het stemmen begint bij het begin van de Pay-Per-View voorrondes en sluit een uur nadat het evenement is afgelopen.

Een reeks succesvolle samenwerkingen

Een belangrijke mijlpaal vond plaats in juli 2021, toen UFC Crypto.com tot de allereerste wereldwijde Official Fight Kit partner noemde. Een andere volgde afgelopen november toen UFC en Crypto.com de samenwerking uitbreidden met een meerjarige licentieovereenkomst voor een exclusieve reeks UFC NFT’s.

Het bericht Crypto.com en UFC kondigen nieuwe Fight Night bonussen aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*