Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com en Silvergate lanceren stortingen en opnames in USD

Crypto.com en Silvergate lanceren stortingen en opnames in USD

Crypto.com, de meest dynamisch ontwikkelende beurs ter wereld, en de toonaangevende leverancier van financiële infrastructuuroplossingen Silvergate introduceren USD stortingen en -opnames aan institutionele klanten, vernam Invezz uit een persbericht.

Extra op-/afritoplossing

Het partnerschap manifesteert zich in een verdere op- en afrittenoplossing op de Crypto.com Exchange. Institutionele klanten kunnen Silvergate gebruiken om naadloos USD over te schrijven van hun bankrekeningen naar de beurs en vice versa, zonder kosten.

Ze krijgen toegang tot het Exchange Network van de provider, een betalingsplatform dat betalingen in bijna realtime verwerkt, waarmee gebruikers 24/7/365 USD kunnen verzenden. Deze optie zal beschikbaar zijn voor institutionele klanten op alle valutamarkten.

Kris Marszalek, medeoprichter en CEO van Crypto.com, merkte op:

We zijn verheugd om met Silvergate samen te werken om onze institutionele klanten een extra fiat on/off ramp oplossing te bieden. De oplossing is zeer gewild, wat een nog betere handelservaring in de Crypto.com Exchange mogelijk zal maken. De producten en diensten van Silvergate overbruggen de kloof van de traditionele financiële wereld naar de cryptowereld, wat onze missie ondersteunt om ‘de transitie van de wereld naar cryptocurrency te versnellen’. We kijken ernaar uit om de service uit te breiden naar meer klanten.

Alan Lane, CEO van Silvergate, voegde toe:

We zijn verheugd Crypto.com te verwelkomen als Silvergate klant en SEN deelnemer. Hun diverse en toegewijde wereldwijde gebruikersbestand en toewijding aan het succes van de industrie helpt om verdere crypto acceptatie over de hele wereld te verzekeren.

Over Crypto.com

Crypto.com, opgericht in 2016, bedient vandaag meer dan 10 miljoen klanten met ’s werelds snelst groeiende crypto app, samen met de Crypto.com Visa Card – ’s werelds grootste cryptokaartprogramma – de Crypto.com Exchange en Crypto.com DeFi Wallet. Crypto.com NFT is het belangrijkste platform voor het verzamelen en verhandelen van NFT’s, zorgvuldig samengesteld uit de wereld van kunst, design, entertainment en sport.

Crypto.com is gebouwd op een fundament van beveiliging, privacy en compliance en is het eerste cryptocurrency bedrijf ter wereld met ISO/IEC 27701:2019, CCSS Level 3, ISO27001:2013 en PCI:DSS 3.2.1, Level 1 compliance , en onafhankelijk beoordeeld op Tier 4, het hoogste niveau voor zowel NIST Cybersecurity en Privacy Frameworks, als Service Organization Control (SOC) 2 compliance.

The post Crypto.com en Silvergate lanceren stortingen en opnames in USD appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*