Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com Coin stijgt na deal om Staples Center te hernoemen

Crypto.com Coin stijgt na deal om Staples Center te hernoemen

De marketingstrategie van Crypto.com werpt zijn vruchten af nadat de CRO munt stijgt na een deal om het Staples Center te hernoemen naar Crypto.com Arena.

De CRO munt is gek geworden en de torenhoge stijging heeft de aandacht getrokken van veel crypto investeerders, vooral nu de meeste cryptocurrencies, waaronder Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), aan het dalen zijn.

Om investeerders en handelaren te helpen die de CRO munt willen kopen en houden, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om het te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om CRO munten te kopen

Pepperstone

Pepperstone werd opgericht in 2010 in Melbourne, Australië door een team van ervaren handelaren met een gedeelde toewijding aan de wereld van online handel te verbeteren. Gefrustreerd door vertraagde executies, dure prijzen en slechte customer support, zij uiteengezet om handelaren over de hele wereld te voorzien van superieure technologie, low-cost spreads en een oprechte betrokkenheid bij hen te helpen bij het vak onder de knie.

Koop vandaag nog CRO met Pepperstone

CAPEX

CAPEX.com is een bekroond FinTech merk wereldwijd erkend voor een sterke aanwezigheid in het vormgeven van de toekomst van de handel. Het bedrijf richt zich op het maken van de markten toegankelijker en het transformeren van de manier waarop mensen online handel.

Koop vandaag nog CRO met CAPEX

Wat is Crypto.com Coin?

Crypto.com Coin, waarnaar wordt verwezen met de initialen CRO, is de oorspronkelijke cryptocurrency van de Crypto.com keten.

Voor degenen die nieuw zijn bij Crypto.com Chain, het is een gedecentraliseerde, open-source blockchain die is ontwikkeld door Crypto.com, een betalings-, handels- en financiële dienstverlener.

De blockchain van Crypto.com dient vooral als middel om de mobiele betaalapp ‘Crypto.com Pay’ te promoten. Hiermee kunnen gebruikers kopen, verkopen en betalen met crypto.

Moet ik vandaag de CRO munt kopen?

Als u op zoek bent naar een cryptocurrency die zich op een monsterlijke bull run bevindt, dan is de CRO munt een goede keuze.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de cryptocurrency markt extreem volatiel is.

CRO prijsvoorspelling

CRO is in opkomst, vooral nadat Crypto.com een deal sloot om Staples Center te hernoemen naar Crypto.com. Experts geloven dat de waarde van de CRO munt voor het einde van het jaar $ 1,0 zal bereiken.

$CRO verslaggeving op social media

The post Crypto.com Coin stijgt na deal om Staples Center te hernoemen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*