Crypto-Prijzen.nl

Crypto.com begint zijn beurs in de VS uit te rollen

Crypto.com begint zijn beurs in de VS uit te rollen

Crypto.com launches its exchange, celebrates by rewarding the community

Crypto.com, een wereldwijde cryptocurrency beurs die momenteel tot de snelstgroeiende op de markt behoort, heeft een “gefaseerde” uitrol van zijn platform voor Amerikaanse klanten aangekondigd.

Een aankondiging die de beurs dinsdag publiceerde, verklaarde dat het platform al toegankelijk was voor gebruikers op de wachtlijst. De lancering op de Amerikaanse markt zal dan geleidelijk worden uitgerold en naar verwachting meer gebruikers bereiken in de komende maanden.

Crypto.com nodigde ook Amerikaanse institutionele beleggers uit die de uitwisseling wilden gebruiken om zich te registreren voor de wachtlijst.

Initiële lanceringsfase voor institutionele beleggers

De CEO van het bedrijf, Kris Marszalek, sprak zijn opwinding uit over de uitrol, vooral het extra voordeel dat hij professionele handelaren kan bereiken. Opmerkend dat het lanceren van diensten aan Amerikaanse klanten deel uitmaakt van de uitbreiding van de beurs, zei Marszalek:

Crypto.com Exchange zal Amerikaanse institutionele beleggers ondersteunen tijdens deze eerste lanceringsfase. We kijken ernaar uit om het zo snel mogelijk voor iedereen uit te rollen.”

VIP klanten krijgen toegang tot verschillende belangrijke functies, waaronder exclusieve evenementen en beloningen.

Afgezien hiervan hebben gebruikers toegang tot exclusieve forums met wereldwijde opinieleiders. Hier kunnen klanten profiteren van de nieuwste inzichten en markttrends.

De uitbreiding van de VS komt een dag nadat Crypto.com de aanwerving van zes hoge functionarissen voor zijn kantoren in Londen aankondigde. De benoemingen maken deel uit van de plannen van het bedrijf om een cryptohub in het VK op te zetten.

Dit jaar was Crypto.com een van de belangrijkste cryptocurrency bedrijven en bedrijven die aanwezig waren op de Super Bowl. Het heeft zich ook beziggehouden met uitgebreide marketing, met sportsponsoring als een van de grootste advertentietools.

Het bericht Crypto.com begint zijn beurs in de VS uit te rollen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*