Crypto-Prijzen.nl

Crypto analist Ben Armstrong voorziet een mooie toekomst voor op Cardano gebaseerde NFT’s

Crypto analist Ben Armstrong voorziet een mooie toekomst voor op Cardano gebaseerde NFT’s

Cardano (ADA/USD) haalt de laatste tijd al meer dan een maand de krantenkoppen, allemaal dankzij de lancering van slimme contracten op zijn mainnet. Hoewel slimme contracten pas op 12 september live gingen, heeft de verwachting ervoor gezorgd dat de prijs in de weken voorafgaand aan het evenement omhooggeschoten is. Na de lancering zag de crypto industrie echter een nieuwe bearish golf, die samenviel met de prijscorrectie van Cardano.

Maar ondanks de daling gelooft crypto analist en influencer Ben Armstrong dat de NFT sector van Cardano veelbelovend is.

In zijn recente tweet zei Armstrong dat de NFT sector van Cardano een mooie toekomst lijkt te hebben, ondanks zijn extreem jonge leeftijd. Armstrong is goed thuis in de crypto industrie en is de gastheer van een populair YouTube kanaal, BitBoy Crypto. Hij sprak ook over enkele van de NFT projecten die volgens hem het meeste potentieel hebben van alle projecten die momenteel op zijn netwerk worden gelanceerd.

Welke NFT projecten vond Armstrong het leukst?

De eerste die hij aan de orde stelde, is Zombits, een NFT project met 10.000 unieke verzamelobjecten. Het project bestaat uit verschillende NFT sets, die elk een unieke set eigenschappen bieden, terwijl elke eigenschap een specifieke zeldzaamheid heeft. Dit zorgt ervoor dat sommige Zombits zeldzamer zijn dan andere.

Het project heeft een aantal evenementen gepland, waaronder de lancering van 10.000 Humanbits in oktober, de ontwikkeling van de Humanbits vs Zombits game in oktober en november, de lancering van de game in november en de lancering van een Zombits stakingspool in december.

Vervolgens sprak Armstrong ook over een project genaamd SpaceBudz, dat ook 10.000 eenheden bevat, die elk een unieke astronaut vertegenwoordigen die eigendom is van slechts één verzamelaar tegelijk.

En tot slot is er Clay Nation met een verzameling van slechts 10 karakters. Elk van hen heeft echter ongeveer 100 handgemaakte kleikenmerken in 8 verschillende categorieën. Elk personage verdubbelt als ze Clay Nation betreden, dat wordt voorgesteld als een exclusieve ledenzone met een zeer feestelijke sfeer.

The post Crypto analist Ben Armstrong voorziet een mooie toekomst voor op Cardano gebaseerde NFT’s appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*