Crypto-Prijzen.nl

Crypto aggregator Atani werkt samen met OKX om crypto adoptie te bevorderen

Crypto aggregator Atani werkt samen met OKX om crypto adoptie te bevorderen

Atani, een alles-in-één cryptoplatform, en toonaangevende crypto-aggregator is een samenwerking aangegaan met crypto-exchange OKX. De partnerschap is gericht op het populariseren van cryptocurrencies door gebruikers over de hele wereld toegang te geven tot de cryptomarkt.

Na het partnerschap krijgt elke OKX trader die Atani zal gebruiken om te handelen een korting van 30% op alle fees. Ook krijgen Atani traders die rekeningen openen bij OKX een beloning van $ 10. Daarnaast krijgen OKX gebruikers die rekeningen openen bij Atani gratis toegangtot alle producten die Atani aanbiedt, inclusief hoogwaardige technische analysetools en belastingrapporten, welke beschikbaar zijn met één enkele klik die beschikbaar voor meer dan 30 landen.

Na de aankondiging van de samenwerking zei de mede-oprichter en CEO van Atani, Paul Barroso het volgende:

“Deze samenwerking met OKX zal Atani helpen om haar missie voort te zetten, namelijk om traders en investeerders te helpen toegang te krijgen tot en te profiteren van de cryptomarkt. We zijn verheugd om betrokken te zijn bij deze samenwerking met een grote wereldwijde exchange zoals OKX, en kijken ernaar uit om waarde toe te voegen voor zowel Atani als OKX gebruikers.”

Om van de exclusieve voordelen te genieten, kan je de officiële website van Atani bezoeken, de app downloaden en je OKX account aan Atani koppelen.

Wat is Atani?

Atani is een exchange aggregator die realtime handelsuitvoering, belastingrapportages, portfolio-tracking, grafieken en marktanalyse mogelijk maakt voor 3K+ cryptocurrencies op meer dan 20 grote wereldwijde crypto-exchanges, waaronder KuCoin, Binance, Huobi, OKX, Kraken, Coinbase Pro en Gateio. Dit alles door middel van een enkele intuïtieve en veilige non-custodial applicatie.

Het bericht Crypto aggregator Atani werkt samen met OKX om crypto adoptie te bevorderen verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*