Crypto-Prijzen.nl

Crypotveteraan zegt dat het huidige marktsentiment “verward” is

Crypotveteraan zegt dat het huidige marktsentiment “verward” is

De prijs van Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD) en andere cryptocurrencies schommelt de laatste tijd in meerdere richtingen. Een van de populaire cryptohandelaren met uitgebreide ervaring heeft een ongebruikelijk grafiekpatroon gedeeld dat de marktomstandigheden weerspiegelt.

Een ongebruikelijke grafiek in cryptoprijzen

Peter Brandt deelde een analyse die aantoont dat de prijs van Ethereum momenteel een symmetrisch driehoekspatroon creëert. Dit patroon laat zien dat het marktsentiment verward is. Het geeft ook aan dat de staat van verwarring zal voortduren, waardoor het moeilijk wordt voor de prijs van Ether om uit te breken in een bearish of bullish trend.

Een doorbraak in de prijs van Ether zal plaatsvinden als een vijfde aanrakingspunt wordt gevormd binnen de symmetrische formatie. Er zal ook een omgekeerde trend plaatsvinden, gevolgd door een toename van de handelsvolumes. Zo’n trend zal gepaard gaan met koopkracht.

Brandt deelde ook een analyse van de prijs van Bitcoin. De handelaar wees erop dat een vergelijkbare formatie ook voor Bitcoin zou worden gemaakt, maar zei dat dit de “minst betrouwbare” was. Hij verklaarde dat een dergelijke formatie het onmogelijk maakte om de toekomstige prijsbeweging van activa vlak voor een uitbraak te voorspellen.

Hij merkte echter op dat als er een uitbraak is, het symmetrische patroon ook zou kunnen worden gebruikt, en het zou werken zoals bedoeld. Het symmetrische patroon wordt echter als voltooid beschouwd nadat de prijs van een token naar de bovenrand van een patroon is verplaatst. Dit kan worden gevolgd door een piek en een consolidatiebereik vormen voorbij de bereikgrens.

Prestaties van Bitcoin en Ethereum

Gegevens van TradingView laten zien dat de prijs van digitale activa zich in een symmetrisch patroon beweegt. Dit is hetzelfde patroon dat door Brandt werd genoemd. De prijsbeweging van Bitcoin bevindt zich momenteel aan de onderkant van de driehoek en moet nog vanaf deze niveaus stuiteren.

De trend van Ethereum heeft deze grens ook bereikt, maar is eronder gedaald. Op het moment van schrijven handelde Ethereum op $ 2.533, met de laagste handelsvolumes van de afgelopen maand. De prijs van Bitcoin stond ook op $ 38.245, maar de volatiliteit was relatief laag.

Het bericht Crypotveteraan zegt dat het huidige marktsentiment “verward” is verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*