Crypto-Prijzen.nl

CRV beloningsverhogend platform Convex passeert TVL van $20 miljard

CRV beloningsverhogend platform Convex passeert TVL van $20 miljard

Convex Finance, een opbrengstverhogende app, passeerde op 2 januari $ 20 miljard aan totale waarde vergrendeld (TVL), een paar dagen nadat het het op een na grootste DeFi protocol van TVL was geworden, meldde CoinDesk. Convex is een platform dat beloningen voor CRV stakers en liquiditeitsverschaffers verhoogt in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface.

Convex helpt gebruikers CRV te verdienen met een betere boost

Op Convex storten gebruikers Curve LP tokens om Curve handelskosten en verhoogde CRV en CVX tokens te verdienen. Boost wordt gepoold van CRV stakers, dus het risico dat u uzelf op slot zet is uitgesloten. U kunt inzetten en extra CRV verdienen bovenop CVX tokens en Curve handelskosten. U kunt uw CVX beloningen weer op het platform inzetten en platformvergoedingen verdienen.

Platform vergrendeld slechts $68 miljoen na lancering minder dan een jaar geleden

DeFi projecten vertrouwen op slimme contracten in plaats van tussenpersonen voor financiële diensten zoals uitlenen, verhandelen en lenen. Volgens DeFi Llama heeft Convex slechts $ 68 miljoen geblokkeerd na de lancering in mei vorig jaar.

Uiteindelijk overtrof het oudere projecten. Het kostte het platform slechts een maand om $ 1 miljard aan te trekken en vijf maanden om $ 10 miljard te bereiken. In de afgelopen twee maanden leidde de groeiende vraag tot een extra liquiditeit van $ 10 miljard.

Gebruikers hebben toegang tot liquiditeit en verdienen vergoedingen

Het platform maakt het voor gebruikers mogelijk om vergoedingen te verdienen en toegang te krijgen tot liquiditeit van Curve Finance, een stablecoin beurs op basis van Ethereum. Curve Finance is het grootste DeFi protocol met $ 23 miljard aan TVL.

CRV met 7% gestegen in de afgelopen 24 uur

CRV handelde op het moment van schrijven op $ 6,57, een stijging van 7% in de afgelopen 24 uur. De tokens van Curve DAO worden uitgegeven als yield farming beloningen aan liquiditeitsverschaffers op Curve Finance. Aanbieders kunnen deze omzetten in vote-escrowed CRV (veCRV). Door deze vast te houden, kunnen gebruikers airdrops krijgen, hogere vergoedingen en beloningen verdienen en deelnemen aan platformbeheer.

Convex verzamelt gebruikersactiva om CRV te kopen

CRV tokens zijn in de tijd vergrendeld, wat betekent dat gebruikers worden aangemoedigd om hun CRV voor een lange tijd te vergrendelen om meer beloningen en meer veCRV te krijgen. Een nadeel van dit mechanisme is dat het kosten maakt door liquiditeit vast te zetten. Om dit probleem op te lossen, bundelt Convex alle gebruikersactiva om CRV tokens te kopen, deze om te zetten in veCRV en liquiditeitsverschaffers een maximaal aantal beloningen aan te bieden.

The post CRV beloningsverhogend platform Convex passeert TVL van $20 miljard appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*