Crypto-Prijzen.nl

Cronos prijsvoorspelling: CRO extreem oversold

Cronos prijsvoorspelling: CRO extreem oversold

De prijs van Cronos ( CRO/USD ) crashte naar het laagste niveau sinds november 2021. De CRO-token wordt verhandeld op $ 0.2680, wat ongeveer 80% onder het hoogste niveau van december vorig jaar is. De totale marktkapitalisatie daalde tot een dieptepunt van $ 6,9 miljard, wat aanzienlijk lager is dan het hoogste punt ooit.

Crypto.com verlaagt kaartbeloningen

Cronos, voorheen bekend als Crypto.org Chain, is een toonaangevend blockchain-project waarvan het mainnet in november vorig jaar live ging. Sindsdien is het netwerk zo succesvol geworden omdat het topontwikkelaars heeft aangetrokken, die onder meer applicaties hebben ontwikkeld zoals VVS Finance, Tectonic en MM Finance.

Volgens DeFi Llama staat de totale waarde van het netwerk (TVL) momenteel op ongeveer $ 2,8 miljard. Net als veel andere ketens, bevindt deze TVL zich in een neerwaartse trend sinds het in maart een piek bereikte van ongeveer $ 4 miljard. Toch heeft het meer activiteit dan andere grotere ketens zoals Cardano en Polygon.

De prijs van Cronos daalde scherp nadat Crypto.com besloot zijn inzet en card rewards aan te passen. Het bedrijf zei dat het de beloningen voor het gebruik van kaarten zal verlagen, waarbij de lagere niveaus 0% krijgen. De premium-kaarten krijgen slechts 2%, terwijl de maandelijkse beloningen op lagere niveaus worden beperkt van $ 25 tot $ 50.

Verder kondigde het bedrijf aan dat het de CRO-inzetbeloningen voor kaarten geleidelijk zou afschaffen. In de verklaring stond:

“CRO-inzetbeloningen worden vanaf de ingangsdatum niet langer aangeboden voor houders van Jade Green-, Royal Indigo-, Frosted Rose Gold-, Icy White- en Obsidian-kaarthouders.”

Daarom daalt de Cronos-prijs omdat de meeste houders hun bezit dumpen, vanwege de vermindering van beloningen en het feit dat de groei van het ecosysteem is afgenomen. De daling is ook grotendeels te wijten aan de stijgende obligatierendementen in de aanloop naar het aanstaande rentebesluit van de Federal Reserve.

Cronos prijsvoorspelling

Cronos price

De dagelijkse grafiek laat zien dat de CRO-prijs de afgelopen vijf opeenvolgende dagen is gedaald en momenteel op het laagste niveau sinds november staat. De munt is onder alle voortschrijdende gemiddelden gedaald, terwijl de Relative Strength Index (RSI) onder het oversold-niveau is bewogen. Andere oscillatoren zijn ook naar het oververkochte niveau gegaan.

De situatie ziet er somber uit. Het is echter waarschijnlijk dat het later deze week weer zal opveren als beleggers de dip kopen. Als dit gebeurt, is het volgende belangrijke weerstandsniveau om naar te kijken $ 0,35.

Het bericht Cronos prijsvoorspelling: CRO extreem oversold verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*