Crypto-Prijzen.nl

CRO prijsprognose: hoe zullen de Crypto.com ontwikkelingen de waarde beïnvloeden?

CRO prijsprognose: hoe zullen de Crypto.com ontwikkelingen de waarde beïnvloeden?

Crypto.com Coin CRO/USD is de native cryptocurrency token die bedoeld is om de Crypto.com Chain van stroom te voorzien.

De Crypto.com Chain is gemaakt om een netwerk van cryptocurrency projecten op te bouwen en om handelaren in staat te stellen crypto als betaalmiddel te accepteren.

De samenwerking met de LeBron James Foundation als katalysator voor groei

Op 28 januari hebben we de aankondiging van LeBron James besproken dat de LeBron Foundation zou gaan samenwerken met Crypto.com om Akron kinderen te helpen meer te leren over technologische carrières.

Hoewel de exacte voorwaarden van de deal niet volledig zijn bekendgemaakt, zou het partnerschap meerdere jaren lopen.

Op 1 februari kondigde Crypto.com de benoeming aan van Giuseppe Giuliani als algemeen directeur van de Crypto.com Exchange.

Op 4 februari 2022 introduceerde Crypto.com een extra beveiligingslaag die bekend staat als SMS One-Time Password (OTP). Dit geeft de gebruikers extra gemoedsrust bij het gebruik van het platform.

Bovendien zal de Super Bowl nu de “Crypto Bowl” worden genoemd, aangezien startende financieringsfirma’s miljoenen op tv-advertenties sturen, waaronder Crypto.com.

Al deze ontwikkelingen zijn significant en zullen de interesse binnen de Crypto.com beurs, de Crypto.com Chain en de Crypto.com Coin (CRO), die nu het potentieel heeft om echt in waarde te stijgen, vergroten.

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen?

Op 4 februari 2022 had Crypto.com Coin (CRO) een waarde van $ 0,4145.

De hoogste waarde ooit van Crypto.com Coin (CRO) was op 24 november 2021, toen het token een waarde van $ 0,965407 bereikte. Dit betekent dat het token op zijn ATH $ 0,550907 hoger in waarde was of met 132%.

Als we de prestaties van Crypto.com Coin (CRO) in de afgelopen maand doornemen, zien we het hoogste punt op 3 januari op $ 0,5877, terwijl het laagste punt op 22 januari was met een waarde van $ 0,3314.

Dit geeft ons een indicatie dat vanaf de periode van 3 januari 2022 tot 22 januari 2022 de CRO in waarde is gedaald met $ 0,2563 of met 43%.

Van 22 januari tot 4 februari steeg CRO echter in waarde met $ 0,0831 of met 25%.

Met dit in gedachten kan CRO eind maart 2022 $ 0,7 bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

La notizia CRO prijsprognose: hoe zullen de Crypto.com ontwikkelingen de waarde beïnvloeden? era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*