Crypto-Prijzen.nl

CRO prijsanalyse: is Crypto.com Coin het waard om te kopen?

CRO prijsanalyse: is Crypto.com Coin het waard om te kopen?

Crypto.com CRO/USD is een populair online platform waarmee beleggers populaire cryptocurrencies en altcoins kunnen kopen en verkopen.

De Crypto.com Coin (CRO) is het native utility-token van de Crypto.com Chain en wordt gebruikt voor intermediaire valuta afwikkeling over een groot aantal verschillende activa.

Het Twitch Rivals partnerschap als katalysator voor groei

Op 3 november begon de Crypto.com beurs de kloof tussen crypto en eSports verder te overbruggen door een meerjarige samenwerking met Twitch Rivals.

Twitch heeft in december 2019 ook een fooifunctie toegevoegd, waarmee gebruikers streamers een fooi konden geven met een aan US dollar gekoppelde stablecoin die bekend staat als MenaCash.

Twitch Rivals is een eSports toernooihost met zowel Twitch streamers als pro-gamers en heeft een meerjarige samenwerking aangegaan met Crypto.com als officiële partner in de regio Azië-Pacific.

Het doel hier is om de lokale crypto adoptie binnen het eSports landschap te vergroten.

De deal biedt Crypto.com ook categorie exclusiviteit en in-stream merksegmenten, mediaplaatsingen en andere voordelen.

Bovendien zal Twitch Rivals advertenties van het merk Crypto.com vertonen op meer dan 250 uitzendingen op wereldwijde schaal.

Verder heeft Ubisoft ook interesse getoond in het bouwen van blockchain gecentreerde games. Het bedrijf werkt ook samen met blockchain bedrijven om de impact van de technologie op de game industrie te begrijpen.

Met al deze ontwikkelingen en Crypto.com voorop, zou het CRO token een grote waardestijging kunnen zien.

Moet u Crypto.com Coin (CRO) kopen?

Op 4 november had Crypto.com Coin (CRO) een waarde van $ 0.27076.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties in oktober.

CRO bereikte zijn hoogste waarde ooit op 22 februari, toen de waarde $ 0,277020 bedroeg. Dit betekent dat de CRO op 4 november slechts $ 0,00626 minder of 2% minder waard is dan zijn hoogste punt ooit en het potentieel heeft om over zijn huidige ATH punt te gaan.

Wat de prestaties in oktober betreft, had CRO zijn laagste waarde op 1 oktober, toen het $ 0,158 waard was.

Het hoogste punt van die maand was op 29 oktober, toen het $ 0,2291 bereikte.

Hier kunnen we zien dat het token gedurende de maand met $ 0,0711 of 45% is gestegen.

Volgens gegevens van IntoTheBlock had Crypto.Com Token (CRO) de afgelopen zeven dagen $ 245,06 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het token de afgelopen zeven dagen $ 70,35 miljoen aan totale uitwisselingen.

Met dit alles in gedachten heeft de Crypto.com Coin (CRO) het potentieel om tegen het einde van november $ 0,3 te bereiken, of met andere woorden, een nieuwe hoogste waarde ooit te bereiken, waardoor het een solide aankoop is.

The post CRO prijsanalyse: is Crypto.com Coin het waard om te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*