Crypto-Prijzen.nl

CREAM Finance wordt het eerste DeFi protocol dat AXS en YGG ondersteunt

CREAM Finance wordt het eerste DeFi protocol dat AXS en YGG ondersteunt

In de eerste fase van de implementatie van een uitgebreide ontwikkelingsstrategie brengt het gedecentraliseerde leenprotocol CREAM Finance NFT’s en Metaverse naar DeFi om de kloof tussen de verschillende ecosystemen te overbruggen. Ze zijn het eerste DeFi-protocol voor lenen/uitlenen dat de AXS en YGG tokens van respectievelijk Axie Infinity (AXS/USD) en Yield Guild Games ondersteunt, in samenwerking met Chainlink (LINK/USD).

Leo Cheng, mede-oprichter en projectleider bij CREAM Finance, zei:

“NFT’s zijn een belangrijke opstap om reguliere gebruikers naar het bredere cryptocurrency ecosysteem en uiteindelijk naar DeFi te brengen. We pakken deze specifieke behoefte aan nieuwe groei aan, waardoor een nieuw segment van crypto-houders kan profiteren van hun digitale activa. We zijn verheugd om de eerste fase in onze NFT strategie te delen terwijl we doorgaan met het bouwen van de nodige bruggen tussen de ecosystemen.”

CREAM Finance ondersteunt zes toonaangevende tokens

Momenteel ondersteunt het protocol zes belangrijke NFT en Metaverse tokens, waaronder Decentraland (MANA/USD). Hiermee kunnen gebruikers lenen en lenen tegen deze activa om de kapitaalefficiëntie te vergroten en waarde te bieden aan gebruikers en tokenhouders binnen NFT ecosystemen.

Jeffrey Jiho Zirlin, mede-oprichter van Axie Infinity, merkte op:

“We zijn trots op de impact die Axie heeft gemaakt in opkomende economieën. 50% van onze gebruikers heeft nog nooit crypto gebruikt, terwijl 25% van onze gebruikers geen bankrekening heeft. We zijn verheugd om dit nieuwe AXS prijsorakel van Chainlink en CREAM Finance te zien en we kijken uit naar de krachtige producten die het mogelijk zal maken.”

Op dit moment is de ondersteuning voor het NFT ecosysteem binnen de DeFi-industrie inconsistent, waardoor groeiproblemen ontstaan als gevolg van onderbenutting van activa. Houders van NFT tokens zijn niet in staat om activawaarde te benutten en groei te creëren. Volgens YGG mede-oprichter Gabby Dizon:

“Onze gildeleden genereren een aanzienlijke opbrengst door middel van play-to-earn games, en nu helpt CREAM hen om meer bruikbaarheid voor hun activa in de metaverse te ontgrendelen. Dit is de democratisering van financiën in actie, het doorbreken van barrières om zinvolle deelname mogelijk te maken voor een gloednieuw segment van crypto gebruikers.

De eerste fase van de strategie richt zich op de groei van NFT activa

Dit is de eerste fase van een grootschalige strategie om nieuwe tools te bieden voor Metaverse en NFT tokenhouders, waardoor NFT houders en projectontwikkelaars hun activa kunnen benutten om verdere groei te realiseren.

The post CREAM Finance wordt het eerste DeFi protocol dat AXS en YGG ondersteunt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*