Crypto-Prijzen.nl

CowSwap integreert de Balancer kluisarchitectuur

CowSwap integreert de Balancer kluisarchitectuur

CowSwap upgradet vandaag naar zijn eerste stabiele en gecontroleerde versie na een nauwe integratie met de nieuwe kluisarchitectuur van Balancer. De upgrade markeert de overgang van Alpha naar de definitieve versie, schreef Gnosis op Medium. CowSwap is dit voorjaar gelanceerd in samenwerking met Balancer V2.

“We zijn van mening dat we door samenwerking de concurrentie te slim af kunnen zijn. Door beide protocollen te integreren, krijgen gebruikers een win-winsituatie, aangezien Balancer-gebruikers kunnen genieten van voordelen zoals MEV bescherming, geen gaskosten voor mislukte transacties en meer, terwijl CowSwap gebruikers ook zullen profiteren van betere prijzen dankzij de geoptimaliseerde pool nederzettingen en het gebruik van de Balancer v2 enkele kluisarchitectuur”, schreef Gnosis.

Stadia van het Balancer-Gnosis partnerschap

In de eerste fase werd CowSwap gelanceerd als een proof-of-concept dApp om functies zoals gasloze bestellingen, batchhandel en MEV bescherming te testen. De interface had binnen drie maanden na de lancering ongeveer 30K transacties behaald van 8K unieke handelaren, $ 230 miljoen aan handelsvolume en andere indrukwekkende resultaten.

Aanzienlijk handelsvolume en liquiditeit verplaatsten zich van v1 nadat Balancer v2 dit voorjaar werd gelanceerd. Nu gaat CowSwap over op gecontroleerde contracten en integratie met Balancer v2, wat een verbeterde gebruikerservaring en geoptimaliseerde gasefficiëntie mogelijk maakt. De volgende stap is een integratie tussen Balancer v2- en GPv2-contracten als vertrouwde contracten. Gebruikers kunnen dan GPv2 inruilen via hun gebruikersinterface. Daarna krijgen handelaren op Balancer de best mogelijke prijzen, wat leidt tot betere prijzen voor alle handelaren van CowSwap omdat de handelsfrequentie recht evenredig is met de kansen voor Cows.

Voordelen van nieuwe slimme contracten: gaszuinig en veilig

Met deze slimme contracten kunnen Balancer liquiditeitspools relatief gasefficiënt zijn. Ze hebben interne en externe audits ondergaan, waardoor de versie veiliger en professioneler is geworden in vergelijking met de vorige.

Basis en complexe integratie

Gebruikers zullen op twee manieren kunnen communiceren nadat de nieuwe architectuur een feit is geworden: een basisintegratie met beide protocollen die het toelatingsmechanisme delen en een nieuwe en meer betrokken waarbij gebruikers van beide gebruik mogen maken van de Balancer kluis. Dit laatste zal het voor gebruikers ook mogelijk maken om gebruik te maken van hun bestaande ERC-20 kluisgoedkeuringen en op een gasefficiënte manier directe swaps tegen Balancer pools te maken.

CowSwap heeft momenteel een aanbieding van 80% korting op gaskosten voor alle transacties, aangezien de nieuwe integratie vereist dat alle eerdere gebruikers tokens opnieuw goedkeuren voor handel.

The post CowSwap integreert de Balancer kluisarchitectuur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*