Crypto-Prijzen.nl

COTI wordt genoteerd op Huobi Global en Coinbase Pro

COTI wordt genoteerd op Huobi Global en Coinbase Pro

COTI COTI/USD is een fintech platform op ondernemingsniveau dat bedoeld is om organisaties te helpen bij het bouwen van hun oplossingen als het gaat om betalingen en het digitaliseren van elke valuta om tijd en geld te besparen.

De COTI Group is in maart 2017 gelanceerd, terwijl het Staking Platform op 1 januari 2020 is gelanceerd.

De dubbele vermelding als katalysator voor groei

COTI werd genoteerd op Coinbase Pro, dat zijn stortingen voor het token op 25 augustus opende, terwijl de handel op 26 augustus werd geopend.

Dit was de eerste notering, die veel investeerders enthousiast maakten over het token. Hier bleef het echter niet bij.

Huobi Global volgde dit voorbeeld en kondigde aan dat het ook de token zou aanbieden. Het opende zijn deposito’s op 26 augustus, waar de handel beschikbaar zou komen wanneer het depositovolume voldoet aan de vraag van de markthandel.

Dit evenement markeerde een enorm succes voor het COTI token, dat in waarde steeg.

Bovendien wil COTI naar voren komen als een protocol dat volledig is geoptimaliseerd voor gedecentraliseerde betalingen met verkopers, dApps en uitgevers van stablecoins als de natuurlijke beoogde gebruikers.

Gezien het feit dat de trend van de cryptocurrency markt is geëvolueerd naar gedecentraliseerde financiën (DeFi), is het passend dat het token wordt vermeld op grote beurzen.

Moet u beleggen in COTI (COTI)?

Op 27 augustus was COTI (COTI) $ 0,361 waard.

Om een duidelijker beeld te krijgen van de waarde ervan, zullen we in juli kijken naar de historische prestaties en de hoogste waarde ooit.

COTI beleefde zijn hoogste waarde ooit op 23 maart, waar het een waarde van $ 0,572 bereikte. Dit maakte de token 37% hoger in waarde.

Het hoogste punt in waarde dat COTI in juli bereikte, was op 7 juli, toen het een waarde van $ 0,145 bereikte.

Het laagste punt dat COTI in juli bereikte, was op 20 juli, met een waarde van $ 0,089, een daling van 38% vanaf 7 juli.

Het klom echter langzaam weer omhoog en op 24 juli was het terug op $ 0,126, een stijging van 41% vanaf 20 juli, en bereikte uiteindelijk het hoogste punt van $ 0,143, een waardestijging van 60% vanaf 20 juli.

Op 26 augustus zou het naar het hoogste punt van $ 0,485 klimmen voordat het op 27 augustus terugviel naar $ 0,361. Dit maakte het token 34% hoger in waarde op 26 augustus na de dubbele notering, voordat het op 27 augustus viel.

Het token werd echter genoteerd op twee afzonderlijke beurzen in een vergelijkbaar tijdsbestek, waardoor de waarde hoog opliep.

Dat gezegd hebbende, heeft het de potentie om veel hoger te klimmen, gezien de twee nieuwe beursnoteringen en hun gebruikersbases die nu in het token kunnen springen.

Met dit in gedachten heeft COTI het potentieel om tegen eind september te stijgen naar $ 0,487.

The post COTI wordt genoteerd op Huobi Global en Coinbase Pro appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*