Crypto-Prijzen.nl

COTI Mainnet 2.0 wordt over 5 dagen gelanceerd

COTI Mainnet 2.0 wordt over 5 dagen gelanceerd

COTI’s Mainnet 2.0 gaat live op 2 november 2021 om 14.00 uur UTC, verneemt Invezz uit een persbericht. De Trustchain is de basisinfrastructuur voor zijn producten en systemen. Trustchain is gebaseerd op een multi-DAG (directed acyclic graph) datastructuur, die meer dan 100.000 TPS kan verwerken.

De basisinfrastructuur is in juni 2019 live gegaan op het Mainnet. Sindsdien heeft het wereldwijd miljoenen transacties verwerkt.

Nieuwe en verbeterde mogelijkheden voor schaalbaarheid en snelheid

COTI werkt al meer dan een jaar aan Mainnet 2.0 om de platforms van COTI te optimaliseren om de enorme groei te ondersteunen en nieuwe schaalbaarheids- en snelheidsmogelijkheden mogelijk te maken. Het maakt verbetering van de databaseprestaties, snellere transactiebevestigingen en meer mogelijk.

Mainnet 2.0 bevat storage engine, node wachtrijbeheer en meer

RocksDB, de node opslagengine, is verbeterd met nieuwe functies in de komende release, zoals snellere laadtijd en back-up mogelijkheden. Vervolgens komen de wachtrijen, het knooppuntwachtrijbeheer voor de software, verbeterd met betere vergrendelingen. Gebeurtenissen vloeien naadloos in elkaar over en maken snellere transacties mogelijk.

Explorer.coti.io verbetert de stabiliteit door de transactierespons te regelen. COTI verbeterde de externe communicatie die wordt gebruikt door STOMP en zero-mq vanuit de binnenkant van de knooppunt verbeterde wachtrijbewerkingen. Dit zorgt voor een consistente verzendsnelheid van berichten.

Ondersteuning voor kant-en-klare schrapers om de betrouwbaarheid te verbeteren

De aankomende release ondersteunt ook kant-en-klare standaard metrische scrapers, waardoor knooppunteigenaren de KPI en de gezondheid van de applicatie kunnen bewaken. Om een betrouwbare en naadloze overgang te garanderen, zijn COTI knooppuntoperators al overgestapt op de nieuwe versie op Testnet.

Een solide inzet voor verdere netwerkgroei

Al met al zal Mainnet 2.0 verdere groei van COTI’s netwerk mogelijk maken, waarbij een breed scala aan financiële technologieën en gebruiksscenario’s voor COTI gebruikers, ondernemingen en handelaren worden ondersteund. Deze omvatten merchant en enterprise services, de stablecoin fabriek, de COTI Treasury, Treasury services, ecosystemen en partnerschappen en Trustchain.

Gebruikers en handelaren van het COTI ecosysteem zullen kunnen profiteren van een sneller, beter, kwalitatief beter en betrouwbaarder digitaal platform voor alle diensten in het financiële ecosysteem van COTI zonder te upgraden of iets van hun kant te doen.

The post COTI Mainnet 2.0 wordt over 5 dagen gelanceerd appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*