Crypto-Prijzen.nl

COTI kondigt ecosysteemfonds COTI Ventures aan

COTI kondigt ecosysteemfonds COTI Ventures aan

COTI Network, een op blockchain gebaseerd betalingsnetwerk dat het crypto ecosysteem wil helpen de uitdagingen van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde financiën aan te pakken, heeft een ecosysteemfonds gelanceerd met de naam COTI Ventures.

Onder leiding van COTI CFO Yair Lavi richt het fonds zich op investeringen in en rond het COTI ecosysteem.

Volgens details die dinsdag met Invezz zijn gedeeld, zal het fonds een initiële kapitaalinjectie van $ 10 miljoen omvatten. De venture-tak zal proberen te profiteren van het potentieel voor enorme groei op COTI, vooral rond investeringen in aandelen en tokens.

Het team van het fonds zal bestaan uit deskundige analisten en toponderzoekers, die onder meer tot taak zullen hebben om interessante start-ups voor investeringen op te sporen. De geïdentificeerde projecten zullen voornamelijk gericht zijn op oplossingen die gericht zijn op het COTI ecosysteem, aldus het platform in een aankondiging.

Investeren in projecten met sterke teams en duidelijke roadmaps

COTI Ventures wil samenwerken met en investeren in sterke, ervaren oprichtingsteams. Strategische partnerschappen zullen ook worden bezegeld met projecten waarvan wordt aangenomen dat ze robuuste bedrijfsplannen, geweldige producten en een snelle routekaart hebben om te lanceren.

Het nieuwe fonds biedt COTI de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij investeerders met groot geld, zoals a16z, Sequoia, Bain en Bessemer. Deze investeerders hebben al speciale fondsen gericht op Web3 en blockchain projecten, een onderneming die Lavi zei dat COTI wil navolgen.

Het fonds heeft met name al geïnvesteerd in het op Cardano gebaseerde gedecentraliseerde handelsplatform (DEX) WingRiders. De recente financieringsronde van het platform, geleid door cFund en Longhash, trok COTI en andere investeerders aan.

AdaSwap is een ander project dat profiteert van de COTI Ventures tijdens de financieringsronde van $ 2,6 miljoen onder leiding van Hollywood ster Gal Gadot.

Partnerschappen met WingRiders en AdaSwap, evenals andere projecten zoals DEX protocol Cardax en leenplatform Liquid Finance, worden geleverd met integratie voor Djed (COTI’s native stablecoin).

De deals hebben de liquiditeit van Djed in het DeFi ecosysteem geopend, aangezien meer handelaren willen profiteren van de schaalbare, krachtige en goedkope protocolinfrastructuur van COTI Network.

Het bericht COTI kondigt ecosysteemfonds COTI Ventures aan verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*