Crypto-Prijzen.nl

Cosmos zag binnen een maand 1 miljoen transacties, moet u investeren?

Cosmos zag binnen een maand 1 miljoen transacties, moet u investeren?

Cosmos ATOM/USD is een gedecentraliseerd ecosysteem van blockchains die kunnen schalen en samenwerken. Dit is bedoeld om ontwikkelaars in staat te stellen gemakkelijker afzonderlijke blockchains te bouwen die met elkaar kunnen communiceren.

Het Inter Blockchain Communicatie protocol leidde tot een toename van de groei

Het Inter Blockchain Communication (IBC) protocol, dat de ruggengraat vormt van het hele Cosmos ecosysteem, is de afgelopen maand qua activiteit enorm gestegen en heeft meer dan 1 miljoen overdrachten geregistreerd.

Cosmos werd in maart van dit jaar gelanceerd op IBC met als doel cross-chain gedecentraliseerde financiering (DeFi) en interoperabele Non-Fungible Token (NFT) overdrachten mogelijk te maken.

Gedurende de afgelopen zes maanden heeft het een enorme groei doorgemaakt en heeft het veel nieuwe projecten binnen zijn ecosysteem binnengehaald.

Er zijn andere projecten die op het protocol werken, zoals Kava, Band, Terra en anderen.

De IBC standaard biedt een veilige manier waarop gegevens kunnen worden uitgewisseld tussen onafhankelijke blockchains en schalen door middel van sharding en zijketens voor verschillende toepassingen. Cosmos is een netwerk van de vele die op het IBC protocol werken.

Daarnaast werkt Cosmos ook aan een rollup-scalingtechnologie die bedoeld is om ontwikkelaars in staat te stellen op Cosmos gebaseerde blockchains te bouwen, aangezien deze rollups als clusters binnen de IBC zones kunnen worden ingezet. Deze schaaltechnologie zal Optimint gaan heten.

Moet u investeren in Cosmos (ATOM)?

Op 6 oktober had Cosmos (ATOM) een waarde van $ 35,90.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor waarde dit eigenlijk is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in september.

ATOM had zijn laagste waarde op 8 september, waar het token daalde tot een waarde van $ 19,33.

Dat gezegd hebbende, bereikte het in de loop van de tijd zijn hoogste waarde ooit die specifieke maand, op 20 september, waar het een waarde van $ 44,42 bereikte.

Van 8 tot 20 september klom ATOM $ 25,09 in waarde, een stijging van 129%.

Dat gezegd hebbende, als we de hoogste waarde aller tijden vergelijken met de waarde die het op 6 oktober had, was het token $ 8,52 hoger op zijn hoogtepunt of 23% hoger.

Met dit alles in gedachten kunnen we verwachten dat het Cosmos (ATOM) token eind oktober zal stijgen tot $ 42.

The post Cosmos zag binnen een maand 1 miljoen transacties, moet u investeren? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*