Crypto-Prijzen.nl

Cosmos stijgt naar een nieuwe ATH terwijl de cryptomarkt bloedt

Cosmos stijgt naar een nieuwe ATH terwijl de cryptomarkt bloedt

Cosmos (ATOM/USD), de native cryptocurrency van het blockchain-interoperabiliteitsnetwerk Cosmos, is de afgelopen week gestegen ondanks het algehele bearish sentiment op de cryptomarkt. Deze stijging zorgde ervoor dat de munt meer dan $ 10 (£ 7,31) won en een nieuwe all-time-high (ATH) boven $ 40 (£ 29,25) zette. Daarentegen is Bitcoin (BTC/USD), de grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, de afgelopen week slechts 1,28% gestegen.

Op het moment van schrijven laten gegevens van CoinMarketCap zien dat het bullish momentum van ATOM nog steeds aanhoudt met een winst van 4,92% in de afgelopen 24 uur om van eigenaar te wisselen voor $ 40,82 (£ 29,85). De huidige prijs van de munt duidt ook op een verandering van 31,27% in de afgelopen zeven dagen. Hoewel ATOM groen is, is het 8,92% lager dan de ATH van $ 44,70 (£ 32,69), die eerder vandaag werd vastgesteld.

Desalniettemin is het volume van ATOM met 27,32% gestegen, wat aangeeft dat er een koopdruk is, waardoor de munt voorbij zijn ATH zou kunnen stijgen. Gegevens van TradingView laten ook zien dat de munt rijp is voor meer winst. In de 1-week grafiek laten oscillatoren een milde verkoopkracht zien, terwijl voortschrijdende gemiddelden wijzen op een sterke koopkracht.

De marktkapitalisatie van ATOM is ook met 5,21% gestegen tot $ 9.034.893.644 (£ 6.605.907.662,28), waarmee de munt de 20e grootste cryptovaluta is. Als ATOM het bullish momentum handhaaft, zal het de Wrapped Bitcoin (WBTC/USD) omverwerpen, die een marktkapitalisatie heeft van $9.265.635.731 (£6.774.615.892,90).

Redenen achter de rally van ATOM

ATOM begon te stijgen nadat Sifchain, een gedecentraliseerde beurs gebouwd op Cosmos, inter-blockchain communicatie (IBC) mogelijkheden had gelanceerd. Deze lancering maakte handel mogelijk tussen het Cosmos ecosysteem en de Ethereum blockchain. Sifchain introduceerde ook een nieuw liquiditeitsprogramma dat gebruikers prikkels biedt om liquiditeit toe te voegen aan Cosmos Asset specifieke liquiditeitspools.

Cosmos heeft ook aangekondigd dat het van plan is om interchain beveiliging naar Cosmos Hub te brengen. Volgens het project is interchain beveiliging een Cosmos specifieke categorie van gedeelde beveiliging die gebruikmaakt van IBC. Door interchain beveiliging toe te voegen aan de Cosmos Hub, wil het project de ervaring van het gebruik van het internet van Blockchains verbeteren.

De voordelen van het introduceren van interchain beveiliging in de Cosmos Hub zijn onder meer het verlagen van de drempel voor het uitrollen en uitvoeren van veilige, soevereine gedecentraliseerde openbare blockchains en het mogelijk maken van hubminimalisme. Door hubminimalisme zal de Cosmos Hub weinig functies hebben, die het oppervlak voor beveiligingskwetsbaarheden helpen verkleinen.

The post Cosmos stijgt naar een nieuwe ATH terwijl de cryptomarkt bloedt appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*