Crypto-Prijzen.nl

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM zou snel kunnen stijgen na het Forte partnerschap

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM zou snel kunnen stijgen na het Forte partnerschap

De prijs van Cosmos (ATOM) schoot dinsdag omhoog nadat de ontwikkelaars een samenwerking met Forte aankondigden. De ATOM prijs steeg met meer dan 8% en wordt verhandeld op $ 34,40, waarmee de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 7 miljard komt. Het is de 23e grootste cryptocurrency ter wereld.

Samenwerking tussen Cosmos en Forte

Cosmos is een snelgroeiend blockchain project dat is ontwikkeld en momenteel wordt beheerd door de Interchain Foundation (ICF). Het platform biedt een basis voor onderling verbonden gedecentraliseerde applicaties.

Het platform heeft meer dan 256 apps in zijn ecosysteem met een totale waarde van meer dan $ 126 miljard. Enkele van de meest populaire applicaties in het netwerk zijn Binance Coin, Terra, Cosmos Hub en Crypto.com Coin. ATOM is het native token voor het ecosysteem.

De ATOM prijs stijgt nadat de ICF een deal aankondigde met Forte, een platform voor game-ontwikkelaars en spelers. Het heeft ook non-fungible token (NFT) tools. Het bedrijf heeft al miljoenen opgehaald bij durfkapitaalbedrijven zoals Griffin Gaming. Al zo’n 25 ontwikkelaars bouwen voort op het ecosysteem. In een verklaring zei de subsidiemanager bij ICF;

“Forte en Cosmos delen een visie op toepassingen en economieën die zijn gebouwd rond gepassioneerde gemeenschappen. Nu de technologie volwassen is, ben ik verheugd om met Forte te werken, die de volgende generatie game-ontwikkelaars en gebruikers aan boord kan brengen, waardoor Cosmos gaming naar de mainstream wordt gebracht.”

De Cosmos prijs wint ook aan kracht nadat de ICF het grootste HackAtom evenement ooit heeft aangekondigd. Tijdens het evenement zullen ontwikkelaars strijden om $ 1 miljoen aan ATOM prijzen te winnen. De inschrijving start op 27 oktober.

Cosmos prijsvoorspelling

cosmos price

De 1-dag grafiek laat zien dat de Cosmos prijs dinsdag met meer dan 8% is gestegen. Daarvoor was het token met meer dan 23% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit. Het heeft een bullish vlagpatroon gevormd en ligt iets boven de belangrijkste ondersteuning op $ 32,35, wat het hoogste niveau was op 27 mei. De munt blijft iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen.

Het heeft ook een break-and-retest patroon gevormd. Dit is waar de prijs een belangrijk ondersteunings- of weerstandsniveau opnieuw test dat het zojuist heeft overschreden. Daarom is er een kans dat de ATOM prijs de bullish trend zal hervatten. Deze mening zal worden bevestigd als de prijs erin slaagt om boven zijn hoogste punt ooit te komen op $ 44,75.

The post Cosmos prijsvoorspelling: ATOM zou snel kunnen stijgen na het Forte partnerschap appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*