Crypto-Prijzen.nl

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM vormt een dead cat bounce

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM vormt een dead cat bounce

De prijs van Cosmos (ATOM/USD) is maandag scherp gestegen, omdat investeerders meer vraag naar zijn ecosysteem hadden ingeprijsd. ATOM, zijn oorspronkelijke token, wordt verhandeld op $ 33, het hoogste niveau sinds 15 november. Het is deze maand met meer dan 30% gestegen ten opzichte van het laagste niveau.

ATOM groei zet door

Cosmos is een van de snelstgroeiende blockchains die wordt aangedreven door Inter-Blockchain Communication (IBC) technologie. Het netwerk stelt andere decentrale platforms in staat om met elkaar te communiceren.

Tegenwoordig zijn veel blockchain projecten naar het netwerk verhuisd. Precies, er zijn nu meer dan 260 applicaties in het ecosysteem. Deze netwerken hebben meer dan $ 160 miljard aan activa onder beheer.

Enkele van de tokens die zijn verschoven naar het Cosmos ecosysteem zijn onder andere Binance Coin, Crypto.com Coin, Terra, ThorChain, Osmosis en Secret.

De meest recente deelnemer aan het ecosysteem is ZCash, de snelgroeiende munt die op privacy gericht is. Door over te stappen naar Cosmos, zal ZCash betere snelheden en meer interoperabiliteit tussen ketens zien. Andere cryptocurrencies die naar Cosmos zijn verhuisd, zijn Terra en Forte.

Alle activiteiten in het Cosmos ecosysteem worden bewaakt door ATOM, het oorspronkelijke token. ATOM helpt het netwerk te beveiligen door middel van zijn governance.

Houders van de token kunnen ook stemmen over de toekomst van het netwerk. Het belangrijkste is dat ze de munt kunnen inzetten en beloningen kunnen verdienen. De typische APY voor ATOM is ongeveer 9,7%. Deze beloningen worden verdeeld onder de houders van transactiekosten en van de nieuw gecreëerde ATOM’s.

Cosmos prijsvoorspelling

De 1-dag grafiek laat zien dat de ATOM prijs zich de afgelopen maanden in een sterke bullish trend bevindt. Tussen half juli en september is de prijs inderdaad met meer dan 480% gestegen. Onlangs is dit bullish momentum echter vervaagd en is de munt zijwaarts bewogen.

Vorige week nog zakte de Cosmos prijs naar het laagste niveau sinds 11 september. Dit gebeurde nadat de prijs erin slaagde om onder het belangrijke ondersteuningsniveau van $ 32,72 te komen, wat het vorige hoogste punt ooit was. De munt wordt momenteel op dit niveau verhandeld.

Bij nadere beschouwing blijkt echter dat de ATOM prijs een dubbele top patroon vormde van ongeveer $ 44,25, terwijl $ 32,72 de kin was. Daarom is de kans groot dat deze sprong een dead cat bounce is en dat de prijs de komende weken de neerwaartse trend zal hervatten.

The post Cosmos prijsvoorspelling: ATOM vormt een dead cat bounce appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*