Crypto-Prijzen.nl

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM rally staat voor een hindernis

Cosmos prijsvoorspelling: ATOM rally staat voor een hindernis

De prijs van Cosmos (ATOM/USD) schommelt rond zijn hoogste punt ooit, terwijl investeerders de aanhoudende groei van het ecosysteem toejuichen. ATOM handelt op $ 41,45, wat een paar punten onder het hoogste punt ooit van ongeveer $ 44 is. De totale marktkapitalisatie bedraagt momenteel $ 12,39 miljard, waarmee het de 16e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Cosmos beklimt de crypto ladder

Cosmos is een toonaangevend blockchain project dat helpt bij het oplossen van een belangrijke uitdaging in de cryptocurrency industrie. Het helpt om de uitdaging van interoperabiliteit van blockchains op te lossen.

In de meeste gevallen zijn blockchain netwerken meestal siloprojecten die onafhankelijk opereren. Een door Ethereum gebouwd project werkt bijvoorbeeld altijd samen met andere Ethereum projecten. Daarom, naarmate de industrie groeit, is het dringend nodig om ervoor te zorgen dat meerdere blockchains met elkaar samenwerken.

Cosmos gebruikt een blockchain architectuur die bekend staat als Tendermint BFT. Het is een netwerk van vele onafhankelijke blockchains die bekend staan als zones die een krachtig en consistent ecosysteem bieden. De eerste zone staat bekend als Cosmos Hub en is een multi-asset proof-of-stake cryptocurrency met een eenvoudig governance-mechanisme dat het netwerk in staat stelt zich aan te passen en te upgraden.

In de Cosmos Hub communiceren applicaties met elkaar via het Interblockchain Communication (IBC) protocol.

Tegenwoordig wordt het netwerk door meer dan 250 applicaties gebruikt. Enkele van de grootste die in het netwerk bestaan, zijn onder andere Binance Coin, Terra, TerraUSD, Crypto.com Coin en de KuCoin Token,

De Cosmos prijs deed het de laatste tijd goed, aangezien investeerders optimistisch blijven over het netwerk. Het is ook gestegen vanwege de aanstaande netwerkupgrade die het gebruiksvriendelijker zal maken. Enkele van de topevenementen die dit jaar in het netwerk te zien zijn, zijn Liquid Staking en de groei van het DeFi ecosysteem.

Cosmos prijsvoorspelling

Cosmos price

De 1-dag grafiek laat zien dat de ATOM prijs de laatste tijd in een sterke bullish trend zit. De munt heeft een sterke weerstand gevonden op $ 44,5. Het ligt momenteel iets onder die weerstand. Het is ook iets boven de 25- en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gestegen, terwijl de oscillatoren in een bullish trend zaten.

Daarom is het pad van de minste weerstand naar boven, met de volgende belangrijke weerstand op $ 50. Om dit te laten gebeuren, moeten bulls de munt boven de weerstand op $ 44 duwen. Een beweging onder de $ 40 maakt de bullish mening ongeldig.

De post Cosmos prijsvoorspelling: ATOM rally staat voor een hindernis verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*