Crypto-Prijzen.nl

Cosmos (ATOM) zou omhoog kunnen schieten tot $100

Cosmos (ATOM) zou omhoog kunnen schieten tot $100

Cosmos (ATOM/USD) heeft een zeer succesvol 2021 achter de rug en doorbrak uiteindelijk de weerstand van $ 7,5 in de eerste dagen van het jaar en schoot omhoog naar $ 45 eind september. Hoewel dit op het moment van schrijven nog steeds het hoogste punt ooit is – om nog maar te zwijgen van het feit dat de munt ook werd ingehaald door de huidige bearish golf waardoor de prijs met 17% daalde – geloven velen nog steeds dat ATOM in de nabije toekomst hoger kan gaan dan ooit.

Volgens handelaren lijkt ATOM een groot potentieel te hebben om de komende weken grote winsten te boeken. Ondanks wat er momenteel aan de hand is, vertoont de grafiek met een langere tijdspanne een bullish voortzettingspatroon, in de volksmond de Bull Flag genoemd.

Deze structuur verschijnt wanneer het betreffende activum een lagere trend vertoont terwijl het stuitert tussen twee neerwaarts aflopende trendlijnen, wat precies is wat er op dit moment met de Cosmos munt gebeurt. Uiteindelijk wordt verwacht dat het uit het bereik zal breken in de richting van zijn vorige trend. Niet alleen dat, maar het winstdoel moet in lengte gelijk zijn aan de grootte van de vorige opwaartse trend, die in de volksmond de vlaggenmast wordt genoemd.

Met andere woorden, als ATOM het patroon kan voltooien, zou het boven de bovenste trendlijn van de vlag moeten breken, wat betekent dat de prijs $ 65 zou kunnen bereiken.

Dat gezegd hebbende, verwachtte een analist die bekend staat als Bluntz dat de rally van ATOM daar voorbij zal gaan, vergelijkbaar met wat Avalanche (AVAX/USD) heeft gezien, waardoor het op middellange termijn gemakkelijk $ 100 zou kunnen bereiken.

Hoewel het een vrij optimistische voorspelling is in vergelijking met de eerste, is het niet onmogelijk. In deze situatie zou ATOM eenvoudigweg zijn vorige hoogste punt ooit opnieuw bezoeken en het gebruiken als basis van waaruit zijn bull run zou kunnen doorgaan. Eerder dit jaar bevond AVAX zich in een vergelijkbare situatie en zag het uiteindelijk een stijging van bijna 250% nadat het voet aan de grond had gekregen in een ondersteuningsriem van $ 50 tot $ 60.

The post Cosmos (ATOM) zou omhoog kunnen schieten tot $100 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*