Crypto-Prijzen.nl

Cosmos (ATOM) is vandaag met 6% gestegen: hier kunt u het kopen

Cosmos (ATOM) is vandaag met 6% gestegen: hier kunt u het kopen

Cosmos (ATOM) heeft onlangs zijn recente prijsdip, die alle winsten die het in 2021 had gemaakt, dreigde teniet te doen, volledig gecorrigeerd en het bevindt zich nu in een sterke bullish trend. De munt heeft een bullish perspectief behouden, zelfs als de meerderheid van cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, duikt.

Hier is een kort artikel om investeerders te helpen die geïnteresseerd zijn in het kopen van de Cosmos (ATOM) munt. Het artikel geeft u de beste plaatsen om de ATOM munt te kopen en legt ook uit wat Cosmos is.

Scroll naar beneden in het artikel voor meer informatie.

Beste plaatsen om Cosmos (ATOM) online te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Koop vandaag nog ATOM met eToro

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD’s), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Koop vandaag nog ATOM met Plus500

Wat is Cosmos (ATOM)?

Cosmos (ATOM) is het native token van de Cosmos blockchain.

Cosmos blockchain is een blockchain project dat tot doel heeft een oplossing te bieden voor de proof-of-work protocollen door een ecosysteem van verbonden blockchains te creëren.

Het biedt ook een modulair raamwerk dat de ontwikkeling en implementatie van gedecentraliseerde applicaties vereenvoudigt.

Het ATOM token wordt gebruikt om de Cosmos Hub te beveiligen en geeft de houders ook stemrechten voor het beheer van het netwerk.

Moet ik vandaag de ATOM munt kopen?

ATOM zou een goede investering kunnen zijn gezien het huidige prijsherstel.

Desalniettemin moet u zich bewust zijn van het feit dat het kopen van de markt voor cryptocurrency extreem volatiel is; wat betekent dat het sentiment in seconden kan veranderen van bull naar bear.

Cosmos prijsvoorspelling

Als de huidige bullish trend zich voortzet, zal de munt naar verwachting voor eind januari boven de $ 45 komen.

$ATOM verslaggeving op social media

The post Cosmos (ATOM) is vandaag met 6% gestegen: hier kunt u het kopen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*