Crypto-Prijzen.nl

Cosmos (ATOM) herstelt niet ondanks notering door 21Shares

Cosmos (ATOM) herstelt niet ondanks notering door 21Shares

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur een opmerkelijke dip gemaakt. Bitcoin (BTC/USD) daalde tot een dieptepunt van rond de $ 38.000, terwijl de volledige marktkapitalisatie onder de $ 2 biljoen daalde na een marktbrede uitverkoop. Deze recessie heeft de meeste cryptocurrencies op de markt getroffen.

Deze week heeft Cosmos (ATOM/USD) een geweldige prestatie neergezet, maar de recente recessie heeft deze prestatie beïnvloed.

Cosmos zakt verder onder ATH

Op 17 januari bereikte ATOM een nieuw record van $ 44,45. Dit maakte het de enige token in de top 20 die een record bereikte te midden van de aanhoudende marktdips. Deze steun voor deze hoogtepunten vervaagt echter, nu het token 15% onder deze prijs handelt.

Op het moment van schrijven handelde ATOM op $ 37,30. Als de bearish trend in de markt zich voortzet, zou ATOM de lagere ondersteuning kunnen testen op $ 35. Het dalen naar deze niveaus kan worden veroorzaakt door een gebrek aan kopers- en marktondersteuning. Sinds het begin van het jaar is ATOM niet onder deze niveaus gedoken, daarom zou een dergelijke trend kunnen leiden tot aankopen van handelaren die tijdens de dip willen kopen.

Aan de andere kant zou er ook een ATOM bull run op komst kunnen zijn. De volgende grote weerstand ligt bij $ 42, en deze niveaus kunnen gemakkelijk worden bereikt met de steun van kopers. Als de opwaartse trend aanhoudt, kan een nieuwe ATH worden gevormd.

21Shares lanceert zijn eerste Cosmos ETP

21Shares, een van de grootste uitgiften van cryptocurrency exchange-traded products (ETP’s) wereldwijd, heeft plannen aangekondigd om zijn eerste Cosmos ATOM ETP te noteren. De ETP staat open voor handel tegen verschillende fiat producten zoals de USD, EU en CHF op de Zwitserse SIX beurs.

De notering van een Cosmos ETP wekte veel belangstelling met betrekking tot ATOM en na de aankondiging maakte het token een sprong van ongeveer 10% die sindsdien is gewist vanwege de aanhoudende marktrecessie. De aankondiging merkte op dat investeerders via ATOM toegang hebben tot de vroege stadia van de metaverse. De Cosmos blockchain kan vanwege deze vermelding verhoogde activiteit registreren. Volgens DeFi Llama bedroeg de vergrendelde totale waarde van DeFi op het moment van schrijven ongeveer $ 8,5 miljoen.

La notizia Cosmos (ATOM) herstelt niet ondanks notering door 21Shares era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*