Crypto-Prijzen.nl

Constellation krijgt inzicht in het bestedingspatroon van consumenten via Dor

Constellation krijgt inzicht in het bestedingspatroon van consumenten via Dor

Constellation, een gedistribueerde infrastructuurhub die big data en de blockchain verbindt, heeft de startup Dor overgenomen, die retailmerken helpt groeien door hun klantresultaten te verbeteren via data-analyse voor winkelvoetverkeer. Dor en Constellation zullen samenwerken om nieuwe blockchain gerichte producten te ontwikkelen.

Toonaangevende VC bedrijven financieren de $15M+ Series A ronde van Dor

Dor, opgericht door twee voormalige Apple ingenieurs in 2015, voltooide de financieringsrondes van Seed en Series A ter waarde van in totaal meer dan $ 15 miljoen. Onder de entiteiten die deelnamen aan de financiering waren BCV, Vertex Ventures, Zetta Ventures en andere toonaangevende durfkapitaalbedrijven.

Constellation om uitgebreide voetverkeersgegevens te verzamelen en te codificeren

Na de overname zal Constellation de uitgebreide voetverkeersgegevens van Dor beheren en koppelen aan andere grote consumentendatasets. Hiermee wordt het mogelijk om diepgaand inzicht te geven in het bestedingspatroon van miljoenen consumenten, maar niet ten koste van de privacy.

De infrastructuurhub is uniek gepositioneerd om het grootste mesh-netwerk in blockchain te bouwen door de hardware van Dor te combineren met de bestaande mobiele node infrastructuur.

Ben Jorgensen, CEO van Constellation, merkte op:

Met zijn geavanceerde technologie levert Dor kritieke gegevens die duizenden winkels in de VS en Canada in staat stellen de klantervaring te verbeteren en uiteindelijk hun bedrijf te laten groeien. Met deze acquisitie en de gegevens die we kunnen verkrijgen met Dor’s batterijgevoede en cellulaire thermische sensoren, kunnen we miljoenen maandelijkse datapunten in ons netwerk plaatsen. Deze overname geeft een kickstart aan onze visie en ambitie om crypto-bedrijven samen te voegen met traditionele bedrijven.

Michael Brand, CEO van Dor, zei:

Dor heeft tientallen miljoenen datapunten per maand. Met de gegevens die Dor levert, kunnen retailers wijzigingen doorvoeren om de prestaties van hun winkels beter te optimaliseren. In een wereld waar winkels een eindeloze hoeveelheid experimenten en tactieken gebruiken om de verkoop te verhogen, is er geen manier om vast te stellen welke methoden werken, tenzij je de gegevens hebt die dit kunnen ondersteunen. Constellation zal ons helpen die gegevens te stroomlijnen, naast het verkennen van nieuwe mogelijkheden in de wereld van cryptocurrency en gedistribueerde grootboektechnologie.

Constellation elimineert schaalbaarheidsuitdagingen

Omdat het is gebaseerd op een DAG (directed acyclic graph) model, wordt het Constellation netwerk niet geconfronteerd met schaalbaarheidsuitdagingen. Dit model bouwt een gedecentraliseerde knooppuntdatabase, die groeit met het gegevensvolume en miljoenen invoeringen kan verwerken. De technologie van Dor helpt meer dan 2.000 retailers om snelle, praktische, datagestuurde beslissingen te nemen op basis van voetverkeersgegevens.

The post Constellation krijgt inzicht in het bestedingspatroon van consumenten via Dor appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*