Crypto-Prijzen.nl

ConsenSys oprichter zegt dat de Rusland-Oekraïne crisis crypto adoptie kan bevorderen

ConsenSys oprichter zegt dat de Rusland-Oekraïne crisis crypto adoptie kan bevorderen

De oorlog in Oekraïne heeft een nieuw perspectief gecreëerd over het gebruik van cryptocurrencies. Cryptocurrency activiteiten in Oekraïne zijn de afgelopen twee weken enorm gestegen als gevolg van de effecten van de oorlog op de economie van het land.

Tot nu toe heeft de Oekraïense regering meer dan $ 60 miljoen aan cryptocurrency donaties ontvangen. De regering heeft al aangekondigd een deel van het gedoneerde geld te gebruiken voor de aankoop van militair materieel en het ondersteunen van media activiteiten.

Crypto als wapen voor Oekraïne

Joe Lubin, de oprichter van ConsenSys, en mede-oprichter van de Ethereum blockchain, heeft gedachten gedeeld over de rol van cryptocurrencies in de Rusland-Oekraïne crisis. Lubin merkte op dat de oorlog de integratie van crypto in de wereldwijde financiële markten zou bevorderen.

Lubin sprak op Camp Ethereal 2022 en zei:

Het is weer een moment voor onze branche. Het vertegenwoordigt het oversteken van de kloof naar de reguliere adoptie. Nu zijn we bij de nationale veiligheidskwesties. Het zal zo diepgaand zijn, een point of no return voor onze industrie, omdat het duidelijk is dat onze technologie zeer krachtig en niet te stoppen is.

Lubin heeft ook voorspeld dat het gebruik van cryptocurrencies wereldwijd zal toenemen. Hij merkte op dat digitale activa in verschillende landen zouden worden gebruikt, ondanks de regelgeving in die landen. Daarom was het van cruciaal belang dat elk land beleid maakt en wendbaar wordt in het ontwikkelen van het kader dat nodig is om het gebruik van digitale middelen te bevorderen.

“Dit land en vele anderen zullen gebruik moeten maken van dit krachtige hulpmiddel en wapen. Niemand houdt van wapens, maar je moet net zo capabel zijn met krachtige wapens als je buren”, voegde hij eraan toe.

Crypto is niet gereguleerd in de VS

Vorige week was er veel hype over de cryptocurrency vanwege een uitvoerend bevel op digitale activa, ondertekend door de Amerikaanse president, Joe Biden. Het bevel drong er bij alle federale agentschappen op aan om samen te komen en een regelgevend kader voor digitale activa te ontwikkelen.

Lubin heeft echter verklaard dat de Amerikaanse regering traag is geweest met het ontwikkelen van beleid voor de sector van digitale activa. Hij gaf commentaar op het uitvoerend bevel en zei dat het “een beetje grappig was, als: ‘Hé, jullie agentschappen, krijg een idee!’ Dat is eigenlijk wat hij zei.”

Het bericht ConsenSys oprichter zegt dat de Rusland-Oekraïne crisis crypto adoptie kan bevorderen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*