Crypto-Prijzen.nl

Compound (COMP) richt zich op $250 nu het meer dan 10% wint

Compound (COMP) richt zich op $250 nu het meer dan 10% wint

De prijs van Compound (COMP/USD) is de afgelopen 24 uur 10,6% hoger, wat heeft geleid tot de huidige waarde van het token op $ 205. De prijsverandering valt samen met de stijgende handelsvolumes, die momenteel boven de $ 210 miljoen liggen.

Het token marktkapitalisatie is ook gestegen tot rond de $ 1.290.000.000, met de symbolische nu rangschikking als de 95e grootste cryptomunt van deze statistiek.

COMP probeert een rebound

COMP was een van de meest getroffen tokens tijdens de crash van mei, en ondanks verschillende bullish pogingen blijft het hoogste punt ooit van meer dan $ 900 een ver bereik. Bovendien steeg COMP tijdens de lichte bullish stijgingen in november tot $ 400, maar het is de afgelopen dagen gedaald tot onder $200.

De bearish trend van de afgelopen weken heeft ertoe geleid dat COMP een nieuw maandelijks dieptepunt heeft bereikt op $178. De neerwaartse trend kan echter het begin zijn van een bullish rally voor het token.

Sinds begin november zit COMP in een consistente neerwaartse trend, die nu tekenen van uitputting vertoont. Er zouden geen dieptepunten meer kunnen zijn voor de altcoin, met de lagere steun nu op $ 175. Daarom is de meest waarschijnlijke prijsactie voor het token een opwaartse trend.

Om COMP een sterke opleving te laten maken, is het van cruciaal belang om niveaus boven $ 200 te handhaven. De huidige koopondersteuning heeft kopers aangetrokken, waarbij het token nu $ 250 in de gaten houdt. Zolang het boven de $ 200 blijft, zal de koopdruk hoogstwaarschijnlijk hoog blijven, aangezien handelaren nu op zoek zijn naar tokens met enige prijsactie.

Toch is de markt nog niet volledig hersteld en blijft de volatiliteit hoog. Daarom zou COMP nog steeds een neerwaartse trend kunnen maken. Sell-offs worden veroorzaakt door een rally van minder dan $ 200. Een duik onder $170 is echter minder waarschijnlijk, omdat, zoals eerder vermeld, de neerwaartse trend op dit niveau zou kunnen zijn uitgeput.

Bestuursvoorstellen van Compound Labs

Compound Labs wint aan winst nu het gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol blijft stemmen over verschillende bestuursvoorstellen. De voorstellen zullen van invloed zijn op de werking van het protocol en op COMP’s tokenomics.

De voorstellen lopen al enkele weken, met als laatste voorstel de toevoeging van de Pax dollar, USDP, aan het Compound protocol. De toevoeging van deze stablecoin zou de DeFi mogelijkheden van het netwerk een boost kunnen geven, wat aanzienlijke winsten voor COMP teweeg kan brengen. Enkele van de andere voorstellen zijn onder meer het versterken van de gedecentraliseerde beveiliging van het protocol en continue audits van het platform. Degenen die governance tokens hebben, mogen over deze voorstellen stemmen en ze kunnen uiteindelijk bijdragen aan de verbetering van het netwerk.

The post Compound (COMP) richt zich op $250 nu het meer dan 10% wint appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*