Crypto-Prijzen.nl

Community Gaming voltooit financieringsronde van $2,3 miljoen

Community Gaming voltooit financieringsronde van $2,3 miljoen

Community Gaming, een startup voor esports gaming, zei in een persbericht van donderdag dat het een seed-ronde voor $ 2,3 miljoen had voltooid om zijn wereldwijde expansie te financieren. De financiering werd geleid door CoinFund, een op blockchain gebaseerde investeringsmaatschappij, en toonaangevende crypto-organisaties zoals 1kx, Dapp Labs, Hashed, Animoca Brands, onder anderen.

Eenvoudige, efficiënte organisatie van e-sporttoernooien

Community Gaming biedt toernooibeheer, een web-app voor registratie en spelersbetalingen die gebruik maken van de allernieuwste blockchain technologie om beloningen te verdelen. Het project is geïnspireerd op de ervaring van de oprichters met het hosten van LAN toernooien in de late jaren 2010. Ze waren getuige van de uitdagingen bij het organiseren van gamingcompetities aan de basis als gevolg van gecompliceerde software en verouderde betaalmethoden. Ze creëerden en lanceerden CommunityGaming.io eind 2019.

Toernooien kunnen nu worden ingezet op het Ethereum (ETH/USD) mainnet, Binance (BNB/USD) Smart Chain en Polygon (MATIC/USD) met kosten vanaf 1/50e van een cent. Uitbetalingen worden geautomatiseerd naar de aangesloten portemonnees van de winnaars gestuurd zodra het toernooi is afgelopen.

Gebruik van de opbrengst

De onlangs voltooide investeringsronde zal Community Gaming helpen haar aanwezigheid uit te breiden naar Azië en Latijns-Amerika als de eerste volledige, door blockchain ondersteunde betalingsmethode in gaming. Binnenkort zal het platform worden uitgerust met een beloningsprogramma, waardoor zeer betrokken gebruikers mogelijk hun inkomsten kunnen verhogen door elke week taken uit te voeren.

Chris Gonsalves, CEO van Community Gaming, sprak zijn opwinding uit over de steun die werd verkregen van grote spelers in de gaming- en blockchain-industrie, terwijl het bedrijf Web3-betalingstechnologie inluidt voor miljoenen gamers over de hele wereld.

Jake Brukhman, oprichter en CEO van CoinFund, merkte op:

Community Gaming heeft een waardevol platform voor esports gecreëerd waarmee de community kan gedijen. Het team heeft ’s werelds hernieuwde interesse in gaming naar nieuwe hoogten getild en de uitdagingen waarmee online gamen wordt geconfronteerd verbeterd. We staan te popelen om hun voortdurende succes te ondersteunen bij het naadloos en plezierig maken van esports toernooien.

The post Community Gaming voltooit financieringsronde van $2,3 miljoen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*