Crypto-Prijzen.nl

CoinSwitch Kuber CEO dringt er bij Indiase crypto investeerders op aan om paniek te voorkomen

CoinSwitch Kuber CEO dringt er bij Indiase crypto investeerders op aan om paniek te voorkomen

Ashish Singhal, de oprichter en CEO van CoinSwitch Kuber, heeft Indiase crypto investeerders geadviseerd om paniekverkopen te voorkomen vanwege het voorgestelde verbod op privémunten. Singhal zei dit tijdens een interview eerder vandaag, eraan toevoegend dat het verstandig zou zijn om het hoofd koel te houden in afwachting van de overheid om meer details te delen over het crypto verbod.

In het interview zei Singhal dat de Reserve Bank of India (RBI) het recht heeft om valuta’s in het land te controleren. Als zodanig is haar beslissing om een digitale valuta van de centrale bank (CBDC) uit te geven een natuurlijke oplossing voor dit probleem in plaats van afhankelijk te zijn van conventionele crypto’s zoals Bitcoin (BTC/USD) en Ethereum (ETH/USD).

Hij gelooft echter niet dat de lancering van een CBDC India’s manier is om te zeggen dat crypto’s geen use cases hebben of dat ze iets geweldigs niet oplossen. Singhal voegde eraan toe dat openbare blockchain netwerken de Google en Microsoft van morgen zouden kunnen ondersteunen.

Singhal voegde eraan toe dat de Indiase regering begrijpt dat crypto meerdere gebruiksscenario’s heeft, afgezien van het dienen als valuta, aangezien de sector Web3 kan aandrijven. Met dit in gedachten wees hij erop dat Web3 innovaties mogelijk uit India komen. Dit potentieel verklaart waarom de overheid van plan is Indiërs te laten experimenteren met specifieke crypto’s en de blockchain.

Onderzoek is de sleutel

De CEO van CoinSwitch Kuber drong er bij alle crypto investeerders in India op aan kalm te blijven en crypto te onderzoeken voordat ze tot een overhaaste conclusie kwamen. Hij voegde eraan toe dat crypto adopteerders moeten wachten op de officiële verklaring van de regering en moeten vermijden te vertrouwen op secundaire bronnen. Door dit te doen, gelooft hij dat beleggers in staat zullen zijn om te bepalen of ze hun crypto willen verkopen of houden.

Volgens Singhal was de uitverkoop in de afgelopen week te wijten aan verkeerde informatie, aangezien er nog geen nieuwe informatie over het crypto verbod bekend is.

Singhal voegde eraan toe dat,

Tot dusverre was onze discussie positief en we hebben goede hoop dat India ook crypto zal adopteren zoals andere ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen.

Singhal’s sentimenten komen nadat de cryptomarkt op vrijdag crashte als gevolg van een reeks negatief nieuws, waaronder de ontdekking van een nieuwe COVID stam door de WHO in Zuid-Afrika. Als gevolg hiervan bloedden de meeste munten, met BTC op slechts $ 53.569,76 (£ 40.189,37).

Het bearish sentiment nam dit weekend echter af en de cryptomarkt is weer groen. Op het moment van schrijven is BTC de afgelopen 24 uur met 5,22% gestegen om van eigenaar te wisselen voor $ 57.141,83 (£ 42.870.94).

The post CoinSwitch Kuber CEO dringt er bij Indiase crypto investeerders op aan om paniek te voorkomen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*