Crypto-Prijzen.nl

CoinMarketCap geeft het totale aanbod FLOKI weer op 10 biljoen

CoinMarketCap geeft het totale aanbod FLOKI weer op 10 biljoen

De Floki Inu meme-munt wint meer transparantie en legitimiteit, waarbij de nieuwste factor die hieraan bijdraagt de verificatie van het aanbod van de meme-munt op CoinMarketCap is. Dit maakt Floki Inu (FLOKI/USD) tot de top cryptocurrencies die door het trackingplatform moeten worden geverifieerd.

Floki Inu heeft de afgelopen maanden de krantenkoppen gehaald en ondanks dat het een nieuwe meme-munt op de markt is, heeft het veel belangstelling getrokken vanwege de rigoureuze marketingtactieken die door het team worden gebruikt.

CoinMarketCap verifieert FLOKI

In een tweet verklaarde Floki Inu: “Breaking! ’s Werelds nummer 1 website voor het volgen van crypto activa @CoinMarketCap heeft de #FLOKI marktkapitalisatie geverifieerd!… Deze update legitimeerde $FLOKI verder en plaatste ons bij de beste cryptocurrencies ter wereld.”

Eerder deze maand heeft Floki een verklaring uitgegeven met betrekking tot het maximale aanbod van Floki op CoinMarketCap. Het team verklaarde dat CoinMarketCap een verbranding die 10,65 biljoen FLOKI tokens uit de maximale voorraad verwijderde, niet heeft erkend.

Het probleem is sindsdien opgelost door CoinMarketCap, waarbij de huidige gegevens aantonen dat de maximale voorraad voor FLOKI 10 biljoen tokens is. Het prijsvolgplatform heeft ook opgemerkt dat het totale aanbod op 9.140.260.384.232 staat.

Volgens de gegevens over CMC staat de totale verwaterde marktkapitalisatie voor FLOKI op $ 426.056.918. Ondanks deze ontwikkeling is de marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur echter met ruim 14% gedaald.

Aan de andere kant is de prijs van FLOKI de afgelopen 24 uur met 15,31% gedaald en werd op het moment van schrijven op $ 0,000426 verhandeld. De dip is waargenomen in de bredere markt, met een wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency op het moment van schrijven op ongeveer $ 1,6 biljoen.

FLOKI’s stijgende populariteit

Deze ontwikkeling komt te midden van de groeiende populariteit van Floki Inu. De munt heeft opmerkelijke winsten geboekt in slechts een paar maanden na lancering. Hoewel het nog geen use-cases heeft gekregen of op grote beurzen moet worden vermeld, merken de ontwikkelaars op dat FLOKI de meme-muntruimte zou kunnen domineren vanwege het deflatoire karakter ervan.

FLOKI’s marketing is verschenen in de Londense openbaarvervoersector en de Burj Khalifa in Dubai. De advertentie in Londen resulteerde echter in een hardhandig optreden van de regelgeving, waarbij de regelgevende instanties op het gebied van reclame opmerkten dat deze misleidend was.

La notizia CoinMarketCap geeft het totale aanbod FLOKI weer op 10 biljoen era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*