Crypto-Prijzen.nl

CoinJar werkt samen met Mastercard om cryptokaarten naar Australië te brengen

CoinJar werkt samen met Mastercard om cryptokaarten naar Australië te brengen

Visa en Mastercard werken samen met cryptocurrency bedrijven om crypto debetkaarten en zelfs creditcards naar de industrie te brengen en het uitgeven van digitale munten in de echte wereld mogelijk te maken. In een dergelijk partnerschap, met Mastercard, kunnen cryptokaarten binnenkort Australië bereiken, aangezien een van de populaire beurzen, CoinJar, net is gaan samenwerken met de kaartaanbieder.

Mastercard boekt vooruitgang in het brengen van crypto naar alle uithoeken van de wereld

Mastercard is zeer ambitieus geweest als het gaat om zijn inspanningen om cryptodiensten naar alle uithoeken van de wereld te brengen. Het blijft zelfs de krantenkoppen halen terwijl het dit doel nastreeft, waarbij het CoinJar partnerschap het nieuwste voorbeeld hiervan is. De twee zullen werken aan het creëren van CoinJar’s eigen cryptokaart die de lokale bevolking kan gebruiken om cryptocurrencies uit te geven binnen de fiat-infrastructuur van de Australische markt.

CoinJar legde het project uit in zijn recente blogpost en merkte op dat Australiërs met de nieuwe kaart hun digitale valuta kunnen uitgeven waar Mastercard zelf wordt geaccepteerd.

Details over de CoinJar kaart

De zogenaamde CoinJar kaart zal beschikbaar zijn in fysieke en digitale vorm en zal worden geïntegreerd met Google Pay en Apple Pay. De kaart ondersteunt 30 verschillende munten, waaronder de toonaangevende crypto’s zoals Bitcoin (BTC/USD), Ethereum (ETH/USD), XRP/USD en andere.

Van wat bekend is, kunnen gebruikers selecteren met welke munt ze willen betalen, en CoinJar zal de crypto omzetten in AUD, die vervolgens naar de handelaren en serviceproviders wordt verzonden. Het bedrijf was er ook zeker van om erop te wijzen dat er geen lopende kosten zijn en dat een lage conversieratio van 1% zal worden teruggegeven aan klanten via een intern beloningsprogramma.

Met andere woorden, de kaart is gemaakt met het doel om snel gebruikers aan te trekken en er alles aan te doen om het gebruik ervan zo lonend mogelijk te maken. Ondertussen, volgens Asher Tan, de CEO van CoinJar, is het doel om digitale valuta dagelijkse functionaliteit te geven.

Een interessant ding over CoinJar is dat het in 2014 gedwongen werd om van Australië naar het VK te verhuizen. Destijds was het gericht op het vermijden van de Australische cryptocurrency belastingen. Nu lijkt het bedrijf klaar om zijn comeback te maken en dat te doen met een gloednieuw product.

The post CoinJar werkt samen met Mastercard om cryptokaarten naar Australië te brengen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*