Crypto-Prijzen.nl

Coinbase werkt samen met Turbo Tax om belastingteruggave in BTC aan te bieden

Coinbase werkt samen met Turbo Tax om belastingteruggave in BTC aan te bieden

Coinbase

De toonaangevende Amerikaanse cryptobeurs Coinbase heeft een deal gesloten met Turbo Tax om crypto adopteerders in staat te stellen belastingteruggave te krijgen in Bitcoin (BTC/USD) en meer dan 100 andere cryptocurrencies.

Een rapport onthulde dit nieuws op 3 februari en merkte op dat dit initiatief de last voor crypto houders wil verlichten, aangezien de Internal Revenue Service (IRS) agressiever wordt bij het innen van crypto belastingen.

Volgens het rapport kunnen gebruikers Turbo Tax aanvragen om eventuele terugbetalingen die de IRS of deelstaatregeringen hen verschuldigd zijn, naar hun Coinbase accounts te sturen en deze om te zetten in crypto. Om deze functie te gebruiken, moeten gebruikers belastingen indienen via de Coinbase sectie over Turbo Tax. Als alternatief kunnen gebruikers ervoor kiezen om hun terugbetalingen in Amerikaanse dollars te krijgen en het geld op hun rekeningen te storten voor toekomstige handel.

Dit nieuws komt op de hielen van Coinbase die de lancering aankondigt van een gratis belastingcentrum waarmee gebruikers crypto belastingen naadloos kunnen berekenen en rapporteren. Als onderdeel van deze aankondiging bood de beurs haar klanten ook kortingen op Turbo Tax software.

Met de lancering van deze functies wordt Coinbase steeds meer een bank en een essentieel onderdeel van de Amerikaanse financiële infrastructuur. Dergelijke ontwikkelingen helpen het bedrijf in zijn gevechten met regelgevers zoals de Amerikaanse Securities Exchange Commission (SEC), die een negatief standpunt hebben ingenomen over crypto.

De Amerikaanse regering voert haar inspanningen op om de crypto ruimte te belasten

Hoewel deze twee bedrijven het crypto belastingrapportageproces hebben gestroomlijnd, is het vermeldenswaard dat de IRS ook gratis belastingaangiftesoftware biedt.

Dergelijke inspanningen duiden erop dat de Amerikaanse regering haar inspanningen opvoert om inkomsten te verkrijgen uit de snelgroeiende, ontluikende activaklasse. Terwijl de overheid jarenlang cryptobelasting over het hoofd heeft gezien, heeft het belastingformulier van de IRS nu Amerikaanse burgers nodig om bekend te maken of ze crypto bezitten. Het simpelweg bezitten van crypto stelt burgers echter niet aan belastingverplichtingen bloot.

Crypto belasting wordt van kracht als Amerikaanse burgers winst maken met de verkoop van digitale activa of met activiteiten zoals staking, waarbij crypto holdings voor een bepaalde tijd worden vastgezet om rendement te behalen.

In het geval van het verhandelen van cryptohandel, hangt de belasting af van hoe lang iemand zijn crypto vasthield voordat hij verkocht. Voor crypto adopteerders die hun crypto minder dan een jaar vasthouden voordat ze worden verkocht, zal de IRS hun bezit belasten als basisinkomen.

Aan de andere kant, als u crypto meer dan een jaar vasthoudt en de activa verkoopt, worden burgers onderworpen aan vermogenswinstbelastingen, die lager zijn.

La notizia Coinbase werkt samen met Turbo Tax om belastingteruggave in BTC aan te bieden era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*