Crypto-Prijzen.nl

Coinbase werkt samen met 0x, wat voor invloed heeft dat op de ZRX waarde?

Coinbase werkt samen met 0x, wat voor invloed heeft dat op de ZRX waarde?

0x ZRX/USD is een peer-to-peer (P2P) gedecentraliseerde exchange (DEX) voor op Ethereum gebaseerde tokens.

Het maakt gebruik van smart contracts via een gedeelde infrastructuur en het maakt gebruik van staatskanalen naast geautomatiseerde market makers (AMM’s).

Het Coinbase-partnerschap als katalysator voor groei

Op 1 februari 2022 zagen we dat 0x op eToro werd gelist, wat een teken was van een hoge mate van groei en een algemene acceptatie van dit protocol.

Op 20 april 2022 kondigde Coinbase de lancering aan van een van de langverwachte sociale marktplaatsen voor non-fungible tokens (NFT’s), die wordt aangedreven door 0x.

Door het gebruik van krachtige, multi-chain NFT swap support, evenals de meest robuuste functieset voor elk NFT-uitwisselingsprotocol tot nu toe, werd 0x gekozen om de markt aan te drijven.

Vanwege het feit dat het 0x Protocol v4 tot 54% meer gas efficiënt is, krijgen de gebruikers van de Coinbase-marktplaats toegang tot lage handelskosten. Naast het feit dat nieuwe gebruikers alleen NFT’s kunnen kopen en verkopen, zal Coinbase van zijn marktplaats ook een plek maken waar gemeenschappen met elkaar in contact kunnen komen.

Moet je 0x (ZRX) kopen?

Op 21 april 2022 had 0x (ZRX) een waarde van $ 1,12.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waarde dit is voor de 0x (ZRX) cryptocurrency, zullen we het hoogste punt ooit moeten overschrijden, naast de prestaties van de afgelopen maand.

Wanneer we de hoogste waarde aller tijden van de token bekijken, had 0x (ZRX) zijn ATH op 13 januari 2018, toen het een waarde van $ 2,50 bereikte. Hier kunnen we zien dat de token $ 1,38 of 123% hoger in waarde was.

Als we kijken naar de prestaties van de token in de afgelopen maand, had 0x (ZRX) zijn laagste waarde op 7 maart met een waarde van $ 0,4641.

Het hoogste punt van waarde was echter op 31 maart, toen de token steeg naar een waarde van $ 0,8401. Hier kunnen we zien dat de token in waarde is gestegen met $ 0,376 of met 81%.

Met dit alles in gedachten is de ZRX token voor $ 1,12 een solide token om te kopen, aangezien deze tegen eind april $ 1,7 kan bereiken.

Het bericht Coinbase werkt samen met 0x, wat voor invloed heeft dat op de ZRX waarde? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*